Don't ever get cats... or rabbits...

2010-11-30 @ 19:41:13
Alltid är det något problem med mina djur. Är det inte lunginflammation eller öroninflamation så blir dom påkörda och halt. Idag, 5minuter innan jag skulle åka för att vara barnvakt, så hittar jag Louie, avtuppad på golvet. Reagerar inte när jag ropar på honom, knappt när jag tar på honom. Så jag lyfter på hans huvud och det rinner ur dreggel ur munnen på honom. PANIK!

Så jag lyfter honom och försöker få honom att stå upp, då lägger han sig bara ner. Jag ringer mamma och har panik, börjar gråta. Vad fan är det för fel på honom? Hon får panik, så jag ringer veterinären. FAN JAG MÅSTE JU GÅ!? Jag ringde påvägen ner till bussen. Då säger veterinären "Det är inte bra att lämna honom själv, det är symptom för, ja antingen illamående, eller för förgiftning. Ehe... ehe... VA? Så en gråtandes Nicole ringer mamma. Det kan vara förgiftning, vad fan gör jag, jag måste ju till jobbet? Så jag ringer min barnvakt familj och ber dom om råd, samtidigt som jag sitter och försöker väcka liv i Louie. Till slut orkar han åtminstone gå till matskålarna och lägga sig där, med huvudet öppet. Yes! Då kändes det som att jag åtminstone kunde åka. Smsade samtidigt Marlene och bad henne kolla upp det på internet. Hon hittade ingenting som tydde på att en katt dött inom 3timmar av det.

När jag kom hem nu för en stund sen möttes jag av en springandes Louie och spya på köksgolvet. Jag hade tidigare idag köpt nytt torrfoder, vanligt från "Whiskas", brukar alltid köpa specialfoder för innekatter, men ville ha något nytt idag (billigare -.-). Det visade sig alltså vara så att Louie antagligen inte tål det torrfodret. Det var samma sak för vår andra katt i Gbg, Figaro. Men han hahr aldrig regaerat så att han däckat och blivit typ lam, utan bara spytt ut det så fort han fått in det.

Tänk på det om ni är kattägare. Det är inget farligt om katten blir så som Louie blev. Men fortsätter det tills nästa dag, uppsök då veterinär. Kolla upp vad ni ger katten för foder.



Tidsinställt: Pancakes

2010-11-30 @ 16:00:00

När jag kom hem från gymmet på lunch hittade jag Pancakes sovandes i sin bur. Har ni sett något sötare någonsin?




Julmys i Fiskis

2010-11-30 @ 13:53:03
Som jag sagt tidigare så julpyntade jag i söndags. Idag utökade jag med en Chokladkalender! Detta året ska jag fasiken märka att det är jul här hemma också, inte bara i affärer och på stan. Kolla vad mysigt det ser ut hemma hos mig nu:






Ung och bortskämd - ikväll!

2010-11-29 @ 11:16:44

Yes, måndag idag vilket betyder att ikväll är det dags för UNG&BORTSKÄMD klockan 20.00 på SVT 1. Mitt favoritprogram! Vill att den bortskämda fula Karolina som verkligen tror att hon är för snygg för att finnas. UT! Och heja Daniel Paris! <3


Fuldag idag

2010-11-29 @ 09:10:45
Nu sitter jag äntligen vid en dator som inte krånglar! Louie har ju typ pajat hela tangentbordet. Får ringa pappa så han får förklara hur jag fixar det, har inte orkat bara.

Igår hade jag 3½timmas klass med Mini-avancerad från klockan 10. Sjukt tidigt och jag var galet trött. Men något som var skönt var att vi blev klara med allt. Jag har gjort klart alla mina koreografier. Fyfan, så skönt! Ingen mer press! Bara rep nu. Men jag åkte iallafall hem efter Stage och käkade god middag, låg på soffan och bara softade. Kollade på Beck på kvällen också. Sjukt läskigt och det är alltid svårt att sova själv efter en Beck-film.

Nu sitter jag på jobbet. Har käkat frulle här som vanligt, hehe. I eftermiddag är det Stage igen som gäller (känns som att jag bor där...) och efter det ska jag träffa Philip. Första gången han är ledig på ett bra tag också faktiskt.


Har en riktig ful-dag idag så lika bra att göra sig ännu fulare. Känner mig konstig...


DAGENS YOUTUBE: OLLE HEDBERG

2010-11-28 @ 08:21:38

Olle Hedberg från Idol i fredags när han körde Fix you. Så fantastiskt. Idag är det dags för mina elever att dansa till Fix you. Vi kör från 10 till 13.30


You know I can't get over

2010-11-27 @ 20:55:59
HEJ bloggen. Förlåt för att jag inte skrivit något idag, men kom hem så sent igår och ville sova länge. Och när jag gick upp hann jag typ bara ducha, käka och sen dra till Stage. Repade ju hela dagen med lärarna inför lärarnumret på showen. Riktigt kul och det kommer bli sjukt fett! Kom nyss hem från repet då och kollar nu på "Så mycket bättre".

FAN, damp på Louie alltså. Han lägger sig alltid och sover på mitt tangentbord och nu har han tryckt på någon knapp som typ har låst tangentbordet så det är skitsvårt att skriva. Galet. Men iallafall. Kvällen igår var fantastiskt rolig! Jättemysig. Det var jag, Lovisa, Noak, Jennifer, Wille och Noaks flickvän Mickan. Vi satt först och mös på olika barer, sen drog vi tjejer vidare till klubb. Och även om det inte riktigt blev som vi tänkt oss, så blev det ändå jäkligt bra. TACK TJEJER! <3


FREDAG

2010-11-26 @ 20:53:22

HEJ alla sköningar. Fredagkväll och det är dags för utgång. Det var allt för längesen sist. Dock så är det utan göteborgarna. Dom dissade Stockholm big time i sista sekund och ska få spö av mig nästa gång vi ses.

Men jag har med mig Lovisa, Noak och Jennifer. SUPER-TEAM! Tror senast vi alla var ute tillsammans på Lovisas födelsedag. Vilket var en HIT! Så ikväll ska vi slå klackarna (stövlarna) i taket och festa. Dock måste både jag och Lovisa hem lite tidigare då vi ska upp tidigt imorgon. Eller ja, jag ska jobba hela dagen och då vill jag inte vara helt död. Ska ju koreografera med Sara och då behöver man energi.

BTW! IDOL! SÅG NÅGON OLLE KÖRA FIX YOU PRECIS? DOG MAN ELLER??? JAAA! VILKEN FANTASTISK MAN! <3






Idag blev det urrigning, dessvärre. Finns inget jag kan göra...
Det är ett långt linne och under har jag en kort kjol för att det ska bli som en fin liten klänning.
Till det höga stövlar. Och håret orkade jag inte tvätta så det blev massa hårspray, våffeltång och tuppering.


Vi hörs ikväll!

2010-11-26 @ 13:58:13
NU SLUTAR JAAAG! Ett frågetecken är klart för ikväll iallafall: Jag ska ut. Om inte grabbarna från götet är på, så ska iallfall jag och Lovisa gå själva! Såå kul! Det var riktigt längesen.

Nu ska jag iväg och möta Philip för han slutar om en halvtimme så då ska vi mysa runt lite. Fast först: Snacka lite skit med Lovisa! <3 LOVE IT!

Puss&KRAM


Like a G6

2010-11-26 @ 11:01:58

Tjena! Fredag idag och jag sitter faktiskt på kontoret. Bossen frågade om jag ville hoppa in idag och då jag inte skulle haft något bättre för mig så sa jag ja. Det är fint väder ute och snön ligger kvar. Orkar inte med fler blöta fötter! Imorse när jag kollade på termometern, ca 07.00, så stod den på -11 grader... Då valde jag att inte ta på mig "kappan" utan det fick bli den stora vinterjackan iallafall, hehe.

Dagen är lite oviss i övrigt. Ska träffa Philip efter jobbet då vi båda slutar samtidigt, men sen så ska han på något friskis&svettis pass, vilket jag inte riktigt känner att jag orkar (jag borde, men orkar inte...) utan ska nog hem då och powernapa. För idag kommer nämligen Göteborgarna upp. Och om dom är på så går jag gärna ut med dom, eftersom jag jobbar hela helgen sen. Så det är fortfarande lite frågetecken kring vad som händer ikväll.

Shit vad tiden går fort :S Känns inte som att jag suttit här i 2½timme redan... Det går fort när man har roligt ;)


bjussar på en riiiktigt skön låt. Vi lärare kommer rocka sönder till denna på showen.


DAGENS YOUTUBE: Tidsinställt

2010-11-25 @ 17:00:00


Underbar låt.


Barnvakt + Undervisa

2010-11-25 @ 14:52:44

Nu är jag hemma på lunch. Har varit på gymmet underförmiddagen ochh barnvaktat lilla Tyra, som man ibland vill sätta en tejpbit över munnen på. Hon kan bli hysterisk av ingenting. Ena stunden sitta och nynna för sig själv (hon är ca 11månader) och nästa sekund storgråter hon. What to do?

Vintern är i Stockholm. På riktigt. Mycket mer än en decimeters snö nu och mina stackars fötter vill bara dö. Trots att jag har vinterskor är jag när apå att börja gråta ute i snön, haha. Det är sååå kallt! Ska flytta till Hawaii.


Utanför mitt fönster...


Anyway. Om tio min måste jag gå till banan för att undervisa två (ev. tre om jag ska vicka för Matilda) klasser. Det börjar dra ihop sig! Snart är showen här!


Only girl

2010-11-24 @ 16:00:00

Want you to make me feel, like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
<3


DAGENS YOUTUBE:

2010-11-24 @ 13:35:09
HAHA, fyfan vilken härlig brud, jag tror jag dör. Äntligen någon som visar sina dampryck till allmänheten. Har själv funderat på att be Philip filma mig när jag får ryck, hahah! Ibland måste man ju få tömma sig! Mer utbrott till Sverige!

Det bästa:
Pojkvän- Älskar du mig?
Tjejen- Nej...
Pojkvän- Varför? Vad har jag gjort dig?
Tjejen- Du köper inga kläder till mig.
HHAHAHAH! JAG DÖR!


Varför hatar alla Anna Anka?

2010-11-24 @ 10:49:40
Något jag inte förstår, är varför alla hatar fenomenet Anna Anka. Anna Anka som slog igenom i "Svenska Hollywood fruar" och var gift med Paul Anka, har även varit huvudrollen i programmet "Anna Anka söker assistent" och nu i det nya bantningsprogrammet som är en bättre version av "du blir vad du äter": "I form med Anna Anka". Men varje gång hennes ansikte visas på tvn, så lackar folk ur. Min pappa till exempel. På julafton så fick man ju följa med Anna Anka hem till henne på hennes julafton och min pappa blev så arg att han gick ifrån rummet bara för att vi andra ville kolla på det.

Vad har alla emot henne? Visst, jag håller med om att hon tabbade sig i Svenska hollywood fruar genom att prata om hur det är kvinnans uppgift att suga av mannen när han kommer från jobbet osv. Hon sa några korkade saker i det programmet, men på ett sätt var det ju fruktansvärt smart av henne att göra sånna uttalanden. Se hur framgångsrik hon har blivit. Hon visste ju exakt vad hon skulle säga för att väcka uppmärksamhet och nu har hon vänt det till någonting bra. Under de senare två programmen som hon stått för så har hon ju verkligen visat sin riktiga sida. Buisnesskvinnan. Som är väldigt mån kring sin hälsa och gärna delar med sig av sina erfarenheter.
Idag läste jag på aftonbladetshemsida angående gårdagens avsnitt av "I form med Anna Anka". Anna Anka hade uttalat sig om att dom som röker är dumma i huvudet och om tjejen hon skulle träna rökte en gång till skulle hon få smisk. Läste sedan folks kommentarer: "Rökning är dumt, men Anna Anka är dummare" var det dom flesta skrev. Hur fan kan man tycka att hon är dummare när hon pratar om sånna saker, som faktiskt är vettiga? Hon vinner ju ingenting på att folk slutar röka, det göra bara personerna själva. Så varför brusar folk upp så mycket, kring vad hon än säger? Hon skulle kunna säga att pedofiler är det värsta som finns. Folk skulle ändå vända det till att hon är det värsta som finns. Tror det handlar om avundsjuka. Avundsjuka kring att en person som är blond och bortskämd, faktiskt är vettig i skallen ändå.

YOU GO ANNA ANKA! KEEP IT UP!



Se det snöar, det var väl tråkigt

2010-11-24 @ 09:20:43
Godmorgon! Sitter på jobbet nu, trött som fan och längtar tillbaka till sängen. Har huvudvärk och nös hela morgonen, men äsch. That's life! :) Fasen vilket väder förresten. Snö, halt, blåst... nää, dom som gillar vinter förstår jag mig inte på.

Idag slutar jag 14.00 här och börjar 16.15 på Stage där jag sen slutar 19. Och nu börjar det dra ihop sig. Snart är det show! JAG längtar galet mycket. Varför? JAG ÄLSKAR SHOWER! Det är sån jäkla stämning, nervositet, pirr i magen, förväntansfullt, applåder, uppskattning. Ja allt! Och denna terminen så ska ju vi lärare kötta på scenen också, hehehehehe. Ska bli intressant. Jag står för ett nummer, sen står Sara/lite jag för ett annat. Vet inte varför jag tog på mig detta, men antar att jag vill att det ska bli gjort och då jag är lite av ett controllfreak (Philip tänker MYCKET) så vill jag se till att det blir så som jag tänkt mig. Men självklart är jag alltid öppen för vad andra tycker och vill. Sen ska det bli intressant att se sina egna koreografier på scen. Dom lite äldre alltså. Barnen är inga problem, deras är klara och sitter. Men dom äldre, hehe, har lite kvar. SPÄNNANDE!

Till helgen så ska jag repa en massa med Sara och de andra lärarna, jobba på söndagen, men även umgåsa med några underbara GÖTEBORGARE som kommer upp till Stockholm. Förhoppnignsvis har jag någon slant över så jag kan gå ut med dom på fredag - SÅ KUL!



En av godingarna som kommer upp! LILLEBROR! (eller ja, inte min riktiga lillebror, men nästan)


Kvar på jobbet

2010-11-22 @ 14:57:50
Stannade en extra timme på jobbet, duktig Nicole. Nä, men jag börjar ju inte på Stage förrän 16.30, så jag sa att jag kunde stanna en timme till. Lika bra! Har precis pratat med våran sömmerska på dansskolan om kläder osv till showen. Nu känns det lite lugnare. Saker börjar falla på plats vilket är riktigt skönt. Har varit så galet stressad över denna showen, men jag tror det kommer gå bra faktiskt. Fixade musik igår, kläder idag. Bara koreografi kvar ;) Hehe... Detta ska nog gå bra!

Nu slutar jag! PUSS