so close, so far

Sjukt vad längesedan det var jag skrev nu. Anledningen är att jag inte hade internet, varken i Las Vegas eller New York... Dessutom var jag för trött om dagarna för att skriva i L.A..

Nu är jag iallafall hemma från den 6veckor långa resan genom staterna. Bra och dåliga saker har hänt under tiden, men det är faktiskt rätt skönt att vara hemma. Förutom att det regnar och är kallt, plus att jag bara har 1dag på mig nu att hinna träffa så många som möjligt innan jag åker vidare ner till Polen. Min kusin ska gifta sig så denna gången kan jag faktiskt inte bara skippa  Polen...

Kan berätta lite kort om olika saker från ställena jag missade att skriva om i USA. Six Flags som jag sa att jag skulle till var AWSOME! Så många bergodahl banor har jag aldrig sett i hela mitt liv. Helt sjuka former och idéer kring banorna var det... Det var iallafall galet. Sedan var vi på Universal Studios som var as coolt också. Fick åka runt där dom har spelat in olika filmer och serier som Desperate Housewifes, Jurasic Park, King Kong, Psyko, Grinchen osv. Jävligt coolt faktiskt. Även där åkte vi olika bergodahl banor, nice. Om ni ska dit så slösa inte bort tiden på att stå i kö till "The Simpson ride". Den sög. Vidare till Las Vegas, den otrevliga staden. Bo inte på hotell där det finns casinon om du är under 21... Vilket betyder: åk inte till Las vegas om du är under 21. Man får inte gå någonstans, stå någonstans, dricka någonting om man inte är 21... Jag fick inte ens köpa coca cola i en bar vid poolen för att jag inte var 21... Lacka sönder som fan. Men värmen var bra.. 45grader hela dagarna och 40grader om kvällarna.. Jag klagade inte kan jag säga.

Nu känner jag att det är dax att väcka Sebbe och Haller så dom kan leka med mig. Ikväll hoppas jag på utgång med tjejerna.  Berättar mer om USA någon annan gång.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback