Utan att skämmas.

2007-10-30 @ 13:54:08
Fick precis en länk utav min älskling Anita, och hon sa att hon grät när hon kollade. Jag tänkte äsch, vad är detta för något? Öppnade länken, och med en gång började jag gråta. Detta är så jävla vidrigt.
Sånt här får mig att vilja bli vegetarian, vegan, aldrig mer ens titta på en päls.. och bara köpa alla världens djur och passa dom så dom inte blir skadade.. Fyfan.

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm


bloggar mer sen om gårdagen.
(heja blåvitt<3)

ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA GÖTEBORG

2007-10-28 @ 19:50:55
I EFTERMIDDAG TOG IFK GÖTEBORG SM GULD FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 11ÅR!!!
JAG VAR DÄR, JAG SKÅDADE! JAG STORMADE PLANEN, JAG SKREK, JAG VAR PISSEBLÖT OCH BLEV ÄNNU BLÖTARE NÄR JAG BADADE I POSEIDON MED SNICKERT. JAG ÄLSKAR IFK GÖTEBORG!
IKVÄLL BLIR DET FEST SOM FAN! KROGEN? :D 
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA GÖTEBORG! SM GULD SM GULD SM GULD!! ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG!!!!
<3 <3 <3 <3
Tack Johanna som följde med mig.

Älskar IFK Göteborg av hela mitt hjärta, jag har ALDRIG, ALDRIG varit såhär lycklig.

Vågar jag stanna kvar?

2007-10-27 @ 23:38:56
Göteborg, nu är jag här igen. Först när jag steg av tåget så kände jag ett lyckorus genom kroppen; "MIN STAAAD!!!"... Sedan gick jag några meter och det första jag ser är några ner drogade uteliggare i ena hörnet, några emosar som super i andra, och ett kickersgäng som står och hänger vid en papperskorg. Fan, jag vill tillbaka, kände jag då.
  Mycket har hänt sedan jag var här sist. Dikter och brev hänger på mina vägger här i mitt rum som var från folk jag stod nära bara för två månader sen. Väldigt nära, som jag nu inte pratar med överhuvudtaget. Jag delar säng med någon helt annan än för två månader sen. Men ändå när jag kommer hit känns allt som vanligt. Precis som förut. När jag kommer innanför dörren känner jag mig redan irriterad för att  Jonathan är så sjukt jobbig, eller för att någon tjatar. Visst, Jonathan kanske är glad att jag är hemma, men jag klarar inte av att han är bakom min rygg hela hela hela tiden. Jag orkar inte.
Det går neråt för lillebrorsan. Dåligt i skolan. Stackarn, och jag är verkligen inte rätt person att säga någonting. Är precis likadan. Fan vad jobbigt att han är sådan redan i årskurs 6..
    Igår vart det krök hemma i göteborgsnästet. Lite blandat folk kom; Kimpthepimp&Danielpolski + två kompisar, Sara&Joel + Sebastian, Katten, sedan var ju Snickert&Victor där. Även Nathalie&Linn var där en liten stund. Lovisa och Saga älsklingarna var också hemma :) Det blev lite mycket för mig där ett tag, Sara blev av med sin "tjejstruloskuld" och blev slampa eftersom hon strulade med både mig och Lovisa. Hångelapa :D .. JAG TOG SARAS TJEJSTRULOSKULD! Lalala.. Hon ville bara ha mer och mer sedan, haha.   S l a m p a <3
Sedan myste jag med Katten, eller ah, slocknade med världens huvudvärk, men Katten tog hand om mig så bra så.
     Idag hann jag inte säga hejdå till varken Lovisa eller Kimpthepimp. De båda hade dragit innan jag kommit ur sängen. Lite små ledsen blev jag faktiskt..  Lovisa min baby, gonna miss you<3 (Kimp the pimp också)
Nu ska jag återgå till min uttråkighet och min irritation på detta huset. ska nog hämta min kissekatt Figaro och pussas med honom..  min bästis.
Imorgon tar blåvitt guld och jag ska festa som en gris!


Jag kan få dig när du vill.

Breakaway.

2007-10-24 @ 20:53:10
Jag vill inte åka hem. Jag orkar inte behöva vara instängd i mitt fucking rum en hel vecka, Mitt rum, mitt paradis. Där var jag alltid trygg. Man slapp allt bråk som skedde ovanför en. När jag åker tillbaka kommer det bli samma sak som vanligt. Mamma jobbar, pappa undviker jag och Jonathan lyssnar på hårdrock på högsta volym för att lugna ner sin ständiga ilska. Kommer de änns märka att jag är hemma?

Det känns så konstigt.. Det borde vara fel? Vågar jag utsätta dig för det?
Borde verkligen ge det en chans, men jag är så rädd... Vet inte för vad..  Kanske för att du inte accepterar mig för den jag är och för mitt liv?..  Jag ger det en chans. Jag gör det..


Because of you always play on the safe side soo I don't get hurt.

You're beautiful

2007-10-23 @ 19:27:09
Tisdag, ännu en skolvecka är igång och ångesten kryper fram mer och mer.
Igår var det kulturhistoria prov, som gick åt helvete. Bra Nicole att du pluggar, bra... 
Nästa vecka är det lov och innan dess är det en rad med saker som måste vara klara:
Engelska analysen, egyptiska solot.. Okej det var bara det, men under lovet skall jag ha gjort klart så mycket...  Så mycket som jag inte kommer hinna, eller orka, eller för all del VILJA! Danshistoria prov + försenad inlämning, Historia prov + 2försenade inlämningar, läsa Mörkrets hjärta, Matteprov...  Jag orkar inte! Det värsta är att jag har ingen bra anledning till att jag inte gjort något utav det redan..  Jag har bara inte orkat. Fan...
Jag fick iallafall en posetiv överaskning i skolan idag. Ulrika ville prata med mig och berättade att eftersom hon är min mentor går hon runt och frågar lärarna om hur jag sköter mig osv. Historia läraren Frida hade tydligen sagt att trots att jag fick Ig på provetså är hon stolt över att jag är i skolan och kämpar, att jag är bra på lektionerna. Och det hade tydligen flera lärare sagt. Jag bara skrattade och sa Är dom helt knäppa eller? Jag har ju inte gjort något på någon lektion under hela terminen? Haha, rätt komskt! "jag är ju iallafall i skolan".
Idag gick jag iallafall från skolan efter lunch, ingen ork för matte eller engelska och ett stort behov av att tvätta kläder, som jag ändå måste göra imorgonbitti.  Typiskt.

Igår var det match. AIK-IFK, och det var helt underbart.. Ifk vann med 1-0, vare sig folk ser det som mål eller inte så dömde dommaren mål och vi vann. Jag har inte varit så glad på flera år! Ett steg närmare guldet, och sista matchen spelas på söndag.GULDET DET SKA HEM TILL GÖTEBORG!

Nu ska jag gå och sociala mig mot mina gäster från Göteborg, Snick och Victor! Sköna killar :) 


Kom och värm mig.



Rawr

2007-10-21 @ 13:52:51
Did you feel my heart beating faster and faster?



Helgen har varit rolig för en gångs skull. Mys i fredags med Sebastian och Kim, och igår var det partyhard här hemma. Tanken var älvsjö igår men vi hade så kul här hemma så vi stannade.


Göteborg

2007-10-17 @ 18:04:57

Nu ger jag fan upp. Jag orkar inte kämpa för prov efter prov och fortfarande få samma äckliga IG i allt. Jag orkar inte bli dumförklarad utav alla lärare, jag orkar inte. Jag orkar inte anstränga mig längre, jag orkar inte kämpa.
Jag har ingen ork för någonting.  Nu skiter jag i allt, lägger ner allt. bara finns, men kämpar inte...  
Och kämpar man inte är man inte värd någonting, då är man ingenting. Då är man inte ens värd att få gå i skola.. "Ge platsen till någon annan".. Jo, det ska jag nog göra. För eftersom jag inte kämpar så är jag ingenting.
Ni förstår ju precis, visst gör ni? Ni har levt samma liv, ni vet ju precis hur det är att ha min kropp, min hjärna, mitt hjärta. Ni vet precis hur lätt det är, för ni FÖRSTÅR precis.
Come on. 

Jag vill hem till Göteborg nu, till Johanna. Inte hem, till mamma och pappa, utan hem till min familj. Dom jag räknar som familj iallafall. Johanna, Anita, Miranda... Jag saknar er.
En vecka kvar.

Sorry seems to be the hardest word.


rawr

2007-10-15 @ 18:27:46

Hela dagen har jag haft världens oflyt. Jag vaknar 10min innan jag måste gå till tunnelbanan eftersommin mobils batterier dött så den ringde inte. Jag hann inte äta någonting, hade en finne på näsan (och överallt annars i ansiktet också men näsan är värst) och allt bara kändes skit. Konstigt nog tyckte historia läraren att jag var ovanligt glad och posetiv idag och var jätteglad för att jag var glad. Jag svarade bara "Haha, du, jag är så trött och hungrig att jag skule kunna döda någon här inne, hihihi, så glad är jag idag". Under modern lektionen skulle jag köra min klassiska "lyfta upp benet för att det är skönt" och det resulterade i att jag snubblar på mig själv. Hur klantig som helst...  Engelska lektionen resluterade i att jag dampade järnet på LH för att han vill att vi ska skriva dumma cp analyser som man inte fattar någonting av, så jag gick ut och satt i soffan istället (grinolle nicole).
Det som gick hyffsat bra idag var våran dans på jazzen. Jag har inte gjort den en enda gång eftersom jag är cp och gråter hela tiden,  men idag bet jag ihop trots att tårarna var där och klämde, och lyckades lära mig hela dansen förvånandsvärt nog. Yey!
Nu ska jag alldeles strax iväg till Kühlers. Är inte jätte taggad för jazzen men okej, vad ska jag göra hemma? (Sova, leka vid datorn, plugga, ta hand om mig själv)...

Imorgon är det karaktärsämnes dagar. Jag tror jag är den enda taggade, tycker dte ska bli skit kul! Förutom att min halv 11 sovmorgon försvinner.. (fuckmotherfucker!)..
Puss till Staffan som är cp när jag behövde det som mest!

Jag vill ha dig på ett syndigt sätt.
Rawr.
image22


choklad

2007-10-14 @ 02:55:36
Ikväll var det choklad ätande hemma hos Kristoffer. Skräckfilm och Sunes jul var på tvn, och jag masserade Kim.


Nu ska jag sova...
min säng är stor, ... och tom. Kom hit?

Minnen

2007-10-13 @ 17:11:26



Jag saknar det.

leende guldbruna ögon

2007-10-12 @ 15:46:12
Vad klassas som skitsnack?

idag har varit en seg dag, jag sov mig igenom både jazzen och baletten. under idrotten spelade jag achtun med några andra som inte hade lektion. jag bråkade även med ariel, det var nog det roligaste under dagen faktiskt. skippade sista lektionen som var danshistoria för jag vet att jag bara skulle sitta längst bak i soffan och sova. danshistoria är roligt, men fan vad jag hatar sena fredagar. Nu ligger jag i min jääättesköna säng, och ska nog snart lägga mig och sova. det blev inte mycket somn inatt..
image5



i blush everytime i look at you,
beacuse you're soo sweet.
but still i can't take my eyes of you,
i hear my heart beat.

Försvinn aldrig.

2007-10-09 @ 20:56:20
Jag vet inte hur det är med er som läser bloggen, men jag har, som många andra, haft starka tankar om hur skönt det skulle vara att bara bli av med allt. Bara somna in och aldrig mer vakna. Jag är inte ensam om det. Jag är inte ensam om att ha stått på gränsen mellan liv och död, och ändå valt livet.
En nära vän till mig står på den gränsen. Hur gör man för att få personen att tänka posetivt till livet? Jag vet inte. Jag vet inte själv varför jag valde livet. 
Att leva med ett förflutet man skäms över, som förföljer en i skolan, i ens drömmar, i allt man gör är ingenting enkelt. Ett förflutet som består utav svek, skam och ja bara massa negativt... Ett förflutet man skäms så mycket för att man knappt vågar erkänna det för sig själv, alltså att det har hänt. Men det sitter i, det gör det. Det är ingenting man kan jobba bort heller. För det som har hänt har hänt, hur mycket man än vill bli av med det.
Min nära vän lever med sina minnen som "X" inte vill leva med, som förföljer "X" som sitter på "X" axlar som en liten djävul och bara viskar i "X" öra. "X" vill bli av med viskningarna, och "X" ser döden som enda utvägen. Jag vill få personen att inse att det finns så mycket mer! Döden är inte den enda utvägen. Hur dåligt du än mår, finns det fortfarande en framtid som kan förändra det. Du har vänner som bryr sig, vänner som inte är falska, du har vänner som aldrig ens skulle kunna tänka tanken att kalla dig dålig på något sätt..
Älskling, du är det bästa jag har. Försvinn inte från mig. Lämna mig inte. Hoppar du så hoppar jag, det har jag sagt till dig..
På dansträningen idag sa AEsa följande:
"Tänk på en person, en sak, dig själv kanske. Önska dig någonting som handlar om just det här, och gör sedan önskningen till en mening som är 'Jag ska' eller 'Det ska', någonting du vill ska hända. Upprepa meningen i huvudet 5gånger.."
Jag upprepade "Du ska inte dö, du ska inte dö..."

Timmy är bög and I love it. Förutom när han ska upphetsa mig för han lyckas, det är hemskt.

Breath me

.


rawr.

2007-10-08 @ 22:11:39
Hur gör man för att finna glädjen i något man älskar?
Hur blir man av med självhat?

Jag vill ju orka, jag vill känna glädje. Det går upp och ner. Hela tiden. Humörsvägningar? ...
Jag orkar inte må dåligt över något jag brinner för så starkt.
Jag ska få hjälp, jag ska.



Kärlek. Ett starkt ord, ett ord som innefattar mycket. Det kan vara vänskapskärlek, syskonkärlek, kärlek till sin katt, till sin ipod, men den oftast jobbigaste kärleken är till den man är kär i. Jag själv, som många andra utav mina nära vänner har varit med om den kärleken, då det är som allra bäst med sin partner och då det är som värst. Då man förlorar kärleken, det är då det svider som mest. Eller det gjorde det för mig iallafall. Hjärtat delades i tusen bitar. Precis som i låten; "Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar..".
Vad jag nu vill skriva lite om är någonting som står mig ganska nära, eller en vän som står mig nära och hennes förlorade kärlek. Kärlekshistorian var ganska kort men intensiv. De var tillsammans i några månader, kanske 3-4, och var jättekära. Iallafall en utav dom. Kärlekshistorian tog slut då man inte fick tillräckligt mycket bekräftelse från den andre, man tog varandra för givet.
   Nu några månader efter avslutandet så börjar man sakna varandra igen. Man börjar få de där känslorna tillbaka och undrar om det verkligen var rätt att de gjorde slut. Problemet nu är deras fruktansvärda avstånd, och hur båda två har förändrats, utvecklats som personer på olika sätt. Avståndet är Stockholm - Sunne. De båda vet att det inte skulle funka. De båda vet att de måste släppa varandra, sluta sakna varandra. Men saknad är inget man kan bearbeta på något sätt, saknad försvinner med tiden. Så dom måste bara låta tiden gå, vilket är bland det jobbigaste som finns, för det är då tiden går som långsammast. Jag önskar min vän all lycka med det. Jag finns här, jag stödjer dig. Jag lovar. Han kommer inte försvinna med en gång, det förstår både du och jag, men jag vet att du klarar dig. Du är stark.


Sen måste jag bara säga att jag saknar min bästis Sebastian i Göteborg. Tänker på dig <3


Rawr!

Breath me.

2007-10-07 @ 15:02:26
I torsdags kom jag in i en sån där dålig period.
Jag kände att jag är verkligen inte bra på någonting. Vart kommer jag att komma? Jag kommer arbeta som städerska eller vara en utav de där A-lagarna som ligger på bänkarna på Mariatorget. Dansare kommer jag inte bli, för jag är bara sådär "lagom bra" på vissa grejer. Och dans är så mycket mer än bara teknik, som jag har någolunda. Man måste ju ha känsla, man måste våga släppa. Jag vågar inte det. Jag dansar inte.
Något annat har jag ingen chans att bli heller, för skolan suger jag på. Jag gör verkligen det. Finns ingen chans i världen att jag skulle kunna få jobb med mina betyg. Helvete.
Jazzen i fredags kunde inte gått sämre. Jag kände ingen glädje överhuvudtaget. Bröt ihop. Inte bara en gång, utan ett flertal gånger. Så nu ska jag söka hjälp, det var iallafall vad balettläraren tyckte. Tänk att jag hatar mig själv så mycket att jag måste söka hjälp. Jag kan inte förstå det själv änns,   men tydligen så gör jag ju det.

Kvällen slutade iallafall med att Ariel, Sebastian, Kim, André, Noak, Alex, Paulina, Timmy och Daniel var hemma hos oss. Oj, vad många vi var egentligen. Kändes inte som det. Vi satt och kollade på 3filmer. Fast jag tyckte två utav filmerna var helt värdelösa, kollade inte ens på dom. Haha. Det slutade med att alla låg i min säng till kl 5-6 och kollade på den sista kassa skräckfilmen. Noak och Alex åkte hem till Noak vid 6tiden på morgonen, Kim sov i Sagas säng eftersom Saga skulle dygna, för hon skulle på audition kl 9. Daniel hade åkt hem och Paulina och Timmy sov i vardagsrummet. Alltså fick jag resten; Sebastian, André och Ariel. Vi låg och knödde i min säng, så jag sov inte så jättebra den natten kan jag säga. Men fan vad nice dte var ändå :D .. 3snygga musik killar ligger utan tröjor i min säng, RAWR! ... Så på så sätt njöt jag. Fan att jag inte har bildbevis. Ariel drog hem rätt tidigt dagen efter. Så det var bara jag, Kim, Sebastian och André som låg kvar i min säng fram tills kl 17.00 typ. Mysigt jag hade deeet (A) ..

Idag sov jag till halv 1, fan vad skönt! sängen var dock väldigt tom :( ..   Om en timma drar jag till baletten. Yey, vad peppad jag är.... not. 
 

Breath me.

hiphiphora

2007-10-04 @ 21:26:02
På lördag är det Hip hip hora på tv4 kl 21.00. Fan vad jag ska kolla! Och påtal om hora liksom kom jag att tänka på Pangbruden; Kimp the pimp. Måste bara nämna honom i min blogg, inte för att han är cool, eller har status på något sätt (hihi), utan för att han är världens skönaste att luta sig mot. Stadig liksom, haha. Jag hoppas Kimp the pimp läser det här och blir väldigt glad. Peace!

Idag var vi på medelhavsmuséet och lyssnade på en gubbe som inte kunde prata normalt, som Linn sa, det lät som att han pratade baklänges! Han berättade iallafall om egypten, antar jag, eftersom det var därför vi var där. För att få insperation. Jag fick ingen insperation från honom, men från allt annat. Mmh, längtar efter att göra solot nu. Tror jag har valt musik, även om hon rekomenderade att inte ha det. Ikväll hade jag modernt på kühlers, vi började på en ny dans. Yey! Mycket roligare än den andra måste jag säga.

Imorgon, äntligen... FREDAG!

Det går bra nu, det går faktiskt bra!

Grinighet.

2007-10-03 @ 17:43:55

Sitter här i soffan och tittar på serien 'Dawson's creek', världens mest smöriga serie tror jag. Jättegamla avsnitt är det också. Blir svartsjuk nu. De i serien finner kärlek.  Joey ser den där snygga bratkillen, skjorta, mörkblondt halvlångt hår. Han spanar in henne, lika mycket som hon spanar in honom. De möts, de pratar, de seglar... första kyssen. Sådär försiktig och mjuk och bara ... MMH! Jag vill också!

I helgen var det folk här, mägder av folk. Massor utav 1or, några få 2or var vi och en André som enda 3a. Riktigt mysigt faktiskt, förstår dock inte hur folk fick plats att sova. De fick väl inte det I guess.

Igår var det en grinig dag för mig. Väldigt grinig dag. Jag orkade ingenting, ville bara hem och sova. Ungefär likadan som denna dagen. Egentligen vill jag bara äta massa mat och ligga i min säng. Men icke, jag misslyckades på svenskaprovet idag, men jag tänker itne misslyckas på historia provet imorgon också. Jag kan det inte, kommer förmodligen inte kunna det heller, men eftersom läraren sa "Jag tilllåter inte dig säga att du inte kan" så måste jag väl kunna. Särcp,  tycker inte om henne.
Fan, jag kommer få mitt första IG på ett svenskaprov. Hur fan lyckas jag med det liksom? Blir galen på mig själv.

Mamma tjatar på att jag måste komma hem till Göteborg snart, men när fan ska jag ha tid för det?! Det känns som att helgerna alltid är uppbokade, fast om jag tänker efter så är dom ju verkligen inte det. Vad gör vi? Ligger hemma och kollar på film..   Äh, jag får väl ta och pallra mig ner tid snart då.

Allt är så komplicerat just nu. Jag vet inte vad jag själv vill. Det börjar nog bli bättre, verkligen. Jag går vidare skitbra. Men ändå är något fel. Det fattas något.