close your eyes

2008-04-29 @ 18:28:39
Gud vilket härligt väder! HELT UNDERBART! Jag gick hem från skolan efter lunch och tvättade kläder, och under tiden som kläderna tvättades satt jag ute på gården och solade i flera timmar. Helt fucking amazing! Jag fick färg dessutom.. Underbart som sagt.

Nu är allt packat och klart, rummet är städat, kläderna är vikta och jag är färdig för att snart dra till tåget och åka till Göteborg för att sedan dra vidare till soliga Polen där jag faktiskt har tänkt att plugga hela helgen. Det är tur att alla går i skola där och så, för annars hade jag inte hunnit plugga där heller.

Ha en härlig kväll och hoppas ni får fint väder på Valborg ;) Nästa gång hörs vi i Polen.
c i a o

image135

boogie wonderland

2008-04-28 @ 23:30:47
Usch, blev nästan besviken idag. Jag som hade sett fram emot att lära mig en ny Justin koreografi, men istället kom Therese Carlsson och fortsatte på disco-medlyt. Therese är skitbra och har ascoola danser, men det är så himla mycket Kühlers över henne. Hon är born and raised på Kühlers känns det som, precis som de andra i min grupp. Så alla hänger på hur lätt som helst med alla sido steg, extra steg, vicka på höfterna och allt det där medan jag står där som ett fån och suckar... Jag suger på disco helt enkelt.

Imorgon kväll bär det av med tåget till Göteborg för att bli hämtad av mamma och åka till Polen. Så hela natten imorgon kommer jag sitta i en bil igenom Tyskland och Polen. AWSOME :)

Jag har nog missat att berätta att jag bytte piercing stav för en vecka sen.. Bilder:
(klicka på mongobilden då! HAHA!!)
image134

Be running up that hill

ain't got you

2008-04-28 @ 17:46:42
Dagen har varit lång och seg. Först massa teori, sedan en jättelång modernlektion. Åtminstone kändes den jättelång. Jag gick hem efter engelskan och överaskades utav Jane som öppnar min dörr. Jane och Emma hade nämligen varit här och städat hela vår lägenhet.. Eller åtminstone allt utom Sagas rum.. Så nu är mitt rum jättefint igen, ÅÅH blir så glad! Tacktacktack älsklingar. Ikväll ska jag ha jazz och vi ska få en ny dans inför Elevshowen. Elevshowen är den 24-25maj på Vasateatern. Ni kan ringa till Lasse Kühlers dansskola och beställa biljetter :) Idag ska vi lära oss en ny Justin dans och vi ska ha en gästlärare. WOHO!

Hey hey, you you
I don't like you girlfriend
No way no way,
I think you need a new one
Hey hey, you you
I could be your girlfriend!
image129

keep holding back

2008-04-27 @ 01:51:07
var nyss på festen ute på lidingö. dessvärre var den ute i Elfvik som ligger längst ute på lidingö ochy sista bussen gick 12.. så vi var tvugna att ta den. Men det var verkligen jättetrevligt. Första gången på länge man gör något liksom, och både jag och Lovisa lyckades bli riktigt fulla haha... tragiskt.

På tisdag natt åker jag till Polen. Det kommer bli skönt. För hade jag åkt till Göteborg eller stannat i Stockholm had ejag behövt hitta på saker hela tiden, men istället kan jag ägna mig tillatt bara plugga eftersom det inte finns så mycket annat att göra i den lilla byn. Ska bli skönt då det även är fint väder där.

Har jag nämnt att jag ska bli moster? GRATTA MIG! Min storasyster Marlene och hennes pojkvän David ska bli föräldrar i Decmber. Helt sjukt.. men jag längtar. Ska bli världens coolaste moster.. Köpa ut när den går i 9an... Eh alltså ... hoppas inte David och Marlene läser ^^, haha.

if i only could

2008-04-26 @ 19:32:47
Terminsredovisningarna gick sådär... Ingen i klassen var särskilt taggad. Men nu är iallafall sista föreställningen tillsammans i klassen klar. Nästa år har halva klassen valt teori och halva dans, så det ska bli intressant att se hur det går.

Idag har jag haft balett. Laszlo sa efter klass att jag jobbade bra, vilket jag faktiskt gjorde! Efter klass upptäckte jag att min jacka var borta. Japp, någon har snott den. Jävla snorungar som har samma omklädningsrum.. Blir så lack! Anyway, jag, Lovisa, Noak och Greken ska dra på fest på Lidingö hemma hos Elvira eller Ella tror jag i T2an. Ella, Elvira och David ska ha fest tillsammans så det ska bli roligt. Dessvärre måste vi dra runt 12 då bussarna slutar går..

shut up and drive

2008-04-22 @ 23:44:17
Ibland förstår jag mig inte på folk. Istället för att snacka över huvudet på en, TA UPP DET MED MIG? Har du hört att jag har sagt något, konfrontera mig då? Jag kan ju inte veta om någon har misstolkat det jag sagt om jag inte får höra? ...  Blir så trött på folk som pratar kodspråk till ens kompisar när man är med bara för att inte nämna ens namn men jag fattar ju? Jag är inte dum...

Söndagen blev inte riktigt som planerad. Det blev inte dommargrej, utan jag fick istället bara en utskällning för "sen ankomst" trots att jag var där 30min för tidigt. Yeah, don't care... Fick komma hem fortare och kolla på OC. Dessutom kom Lovisa hem igår... ÄNTLIGEN! DON'T LEAVE ME AGAIN! Så idag låg jag, Lovisa och Noak och kollade på OC... Trion, då mådde jag som bäst.. även om jag somnade.  Och annars har dagen varit soft. Mestadels låg jag i trekanten och solade med olika umgängen, spelade lite fotboll med Kalle och åt en massa glass. Älskar att sommaren är på väg.

Jag hatar terminsredovisningen. Den suger. Det enda som är bra är min, Joaqiun och Paulinas dans <3

come and get it

2008-04-20 @ 13:39:54
Idag är det hur skönt väder ute som helst. Våren är nog här nu! :)
Anyway, dagen ska inte spenderas framför OC, för det fick morgonen göra.. Utan nu ska jag iväg för att vara domare för småbarn i gymnastik. Ska dömma deras hopp ^^, Ska bli riktigt roligt, får massa godis osv. Dock är det ju inomhus så jag missar det fina vädret, men förhoppningsvis håller det i sig.


Ciao.
 image127

you hang up

2008-04-19 @ 19:42:25
Slösar jag bort mitt liv genom att ligga en hel lördag och kolla på OC istället för att plugga eller gå ut? Jag menar, vart kommer jag i livet genom att sitta och titta på en serie och drömma mig bort att jag någon gång kommer att vara som dom, bo som dom, se ut som dom? Ingenstans. Dessvärre orkar jag inte göra någonting annat, MEN jag ska faktiskt ta och kolla på lite historia upgifter jag har att lämna in då sötnosen Paulina har mailat mig sina så jag kan få lite insperation. Tack hjärtat! I övrigt ligger jag mest i sängen och saknar Lovisa... hoppas på att hon kommer hem snart, jag känner mig så ensam utan henne... Detta året skulle inte ha fungerat om det inte vore för att Lovisa flyttade upp. Efter allt som har hänt (pojkvän gör slut, betyg sjunker, 6dagar i veckans träning, bråk mellan vänner, "vänner" som ringer när det passar dom) så har jag alltid Lovisa som backar upp mig, och det betyder mycket. Helt sjukt mycket..

Dessutom har jag mina andra tre änglar i Göteborg som jag saknar... Natalie, Anita och Johanna <3 Vilka skulle jag annars ringa på väg hem från dansen en sen vardagskväll, vem skulle jag annars ringa och berätta för att jag har tagit hål i tungan eller något annat som har varit stort för mig. Klart det blir er!

Gårdagen spenderades hemma med Ariel, Emma och Saga. Vi kollade på OC och skrattade åt Seth.. Ni ser, jag smittar av mig.. Till och med Ariel sa "JAG ÄLSKAR OC" igår.. Damn, hur ska detta sluta?

image126

tell me we both matter.

2008-04-17 @ 15:58:41
Internet har inte mått så bra nu på några dagar, jag tror den anpassar sig lite efter mig faktiskt.
Igår var det studiedag, som spenderades hemma. Jag och Saga bestämde oss för att ha städdag här hemma då Lovisa under tråkiga omständigheter var tvungen att åka till Göteborg. Jag tänker på dig hjärtat! Anyway, vi städade väldigt noggrant igenom större delen av lägenheten, förutom våra egna rum. Jag var lite gullig och städade igenom Lovisas katastrofalt stökiga rum, och bara det tog mig 1 ½timme, men förhoppingsvis blev det väl så fint att hon håller det :) Senare på kvällen kom Timmy och hälsade på och hjälpte mig diska.. Min lilla huspiga <3 Sedan drog vi alla till donken, käkade, för att sedan säga pusspuss till Timmy som skulle till toreget med Charlotte. Runt halv 12 kom Noak och Pontus och hälsade på. Jag var vädlgit trött så runt 1 gick jag in till mig och kollade på OC, såklart. Har fått ner lite fler avsnitt nu :D Lyckliga jag!

Idag var det skola, nästan som vanligt. Vi hade frivillig historia lektion.. Awsome! Jag tog mig en sovmorgon, sov mig igenom mattelektionen och flummade runt på impron. Och vet ni vad mer, jag hade utveckligssamtal... Jag blir så trött på mig själv när jag får se vad det står.. Ja ja, jag har skärpt mig på dansen hit och dit, blabla.. men teorin ser värre ut än den NÅGONSIN har gjort... IG i alla teoriämnen tror jag det var, Hur fan lyckas jag? HUR?! Så nu har jag fått välja vad jag ska satsa på denna terminen. Som tur är så har vi svenska och engelska i 2år, så det skjuter vi fram. Matte och Danshistorian har jag redan gett upp på, så då resulterar det i att jag bara har Historia och Kulturhistorian kvar... "bara"... Får ta mig en heldag på stadsbiblioteket snart.. Plugga allt jag har kvar... Fyfan.  HJÄLP?! Jag ber på mina bara knän, jag behöver hjälp! Jag orkar inte, varken psykiskt eller fysiskt. Jag vill bara ligga i min säng, kolla på OC... Strunta i den fuckade världen vi lever i..

image125

It doesn't hurt me.
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.

come on angel

2008-04-17 @ 15:40:41
Sitter och lyssnar på en helt underbar låt som jag hörde på OC, första avsnittet i säsong 4. Ni som följer det känner säkert igen den. Låten heter Running up that hill med Placebo. Sök på youtube eller deezer.com och lyssna. Man blir fast.. Den är vacker, djup, beskrivande.. Jag njuter.


It doesn't hurt me
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)
And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh... You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby
Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.
And if I only could, I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road, Be running up that hill,
Be running up that building, If I only could, oh...
"C'mon, baby, c'mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh..."
And if I only could, I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill, With no problems.
And if I only could, I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road, Be running up that hill,
With no problems.


"If I only could, I'd be running up that hill.
If I only could, I'd be running up that hill."

more then that

2008-04-15 @ 13:58:11
image122


Gårdagen var amazing. Den spenderades på Hovet och jag, Emma och Josefine såg Backstreet Boys. Trots allt kaos innan då alla stog och iprincip slogs för sin ståplats så blev konserten helt underbar. Så fort de kom ut på scenen glömde man den fula killen bredvid som stog och tryckte in armen i huvudet på en. Konserten inleddes med att killarna sjöng Larger then life i en boxningsring där dom också körde en awsome koreografi... Nick Carter har ta mig fan vuxit till sig. JÄVLAR VAD SNYGG HAN ÄR! Jag fick höra att kvällen innan hade han varit på Café Opera och hånglat runt med massa brudar, och jag är ledsen att jag inte fick vara en utav dom. Allt han gör på scenen är så läckert... Hans blick, hans energi... Även hans svett är hett! De andra var också awsome. Brian körde den gulliga och roliga stilen.. Skämtade med publiken och skuttade runt som en liten pojke. Det roligaste var när han skulle sjunga en solo låt och han började fråga publiken "Does anyone have the Never gone album?" Publiken skrek JAAA! Han svarar "Oh, me 2! ... Does anyone have the Black and Blue album?" Publiken skriker JAAA! Han svarar "... ME 2!!" Så fortsatte det, Haha, så jävla söt. Howie som jag alltid sett som den fule i bandet har blivit en riktig charmör han också.. Och AJ, ja det finns inte mycket mer att säga om honom mer än RAAWR!  Dom bjöd på både nya och gamla låtar, mina favoriter är I'll never break your heart, More then that och The call ... Publik hitten var nog Backstreets back och As long as you love me. Jag hoppas dom kommer tillbaka snart igen.. För det där var tamigfan helt amazing. Jag är kär.. och jag har ångest över att jag inte kan få Nick Carter.. Jag mår typ dåligt över det! Usch..

Dom får absolut +++++/5
BACKSTREETS BACK!
kommer förmodligen skriva mer om dom snart igen.

image123
Tycker däremot han var snyggare igår när han hade lite skägg... MY MAAAN!

Psykopaten är efter oss.

2008-04-14 @ 00:45:50
J a g  ä r  r ä d d  n u !

Relise

2008-04-13 @ 23:01:44

Ibland känner man sig så jävla ensam. Jag vet inte ens varför jag gör det. Jag bor ihop med två helsköna brudar, jag går i skola där jag är omgiven av underbara vänner och jag träffar folk utanför skolan som jag kan fika med, umgås med, kolla på film med.. gå på fester osv. Men ändå känner jag mig som den enda personen på hela planeten. Jag försöker komma på vad det är som tynger mig hela tiden. Funderar djupt varje dag och undrar varför jag inte mår bra. Jag skyller på saker och förtränger saker ständigt. Ibland tänker jag att jag kanske känner mig så splittrad, ensam och tyngd för att jag ligger så efter i skolan. Men sedan känner jag att det fortfarande är något som är i vägen för mig. Något som gör att jag inte orkar med vardagen utan bara vill ligga i min säng och kolla på OC. När jag är på dansen tänker jag bara på min säng och OC, när jag är på fest tänker jag bara på min säng och OC... Vart jag än är vill jag bara ligga ner och försvinna in i min dröm värld där jag slipper fundera, tänka och analysera över saker som gör att jag får mer ångest. Yeah, jag vet inte vart jag vill komma med detta... Börjar bli djupa och deppiga inlägg igen ser det ut som. Ska försöka att hålla mig undan från det.


Ska återgå till 40year old virgin, skratta lite.


no air..

2008-04-13 @ 03:35:44
Hur mycket man än förtränger det så kommer alltid saknaden tillbaka.

- jag hoppas att du någon gång växer upp..

g-g-g a-a-a i-i-i s-s-s hata gais!

2008-04-12 @ 17:27:59
Just nu på tv4 visas matchen mellan IFK Göteborg - IFK Norrköping. Efter 61min leder blåvitt med 2-0. Måste berömma Wernblom som gjorde en sådan snygg assistering med sin lilla klackspark till jag tror det var Hysén som sköt bollen i mål. Bara några minuter senare gör Wernblom samma sak igen fast då till Olsson som tyvärr blev nerknuffad och kunde inte avsluta rätt. Helt underbart att dom visar matchen på tv då man inte kan vara nere i Göteborg på Nya Ullevi och sjunga med klacken. I år tar vi Sm-GULD igen... Absolut, inga tvivel och jag ska bada i poseidon ännu en gång. ÄLSKA BLÅVITT!!!

Längtar tills Änglarna spelar mot Djurgårn, Hammarby eller AIK här i Stockholm. Då jävlar!

image121
Shalalalalala shalalalala HEEEEY Änglarna-na-na-na-na!!

smells like angels.

2008-04-11 @ 22:58:28

Ännu en fredag då man sitter hemma. Det enda jag har gjort är att sitta och kolla på balettklassen i Solna då jag själv inte får dansa... Segt.

Det är rätt kul det där, när folk tror att vi i Göteborgsnästet är ute och festar eller gör något varje helg, för det är så himla fel. Det är många fredagar och lördagar och hela helger som har sett ut som denna dag, då vi bara åker till dansen och sedan sitter hemma resten av kvällen och kollar på tv. Inte för att vi vill det, utan för att det händer inte så mycket mer runt oss... Visst går vi på fester, krök osv... Men oftast sitter vi faktiskt bara hemma och chillar själva eller kanske bjuder in några. Det tråkiga är att det oftast blir vi som försöker få hit folk eller se om folk gör något, och då tar dom det som att vi utnyttjar dom eller något. Sorry för att vi vill umgås! Det är väääldigt sällan någon ringer oss och säger "hey kom hit!" eller "får vi komma över?" ... Förr var det ofta folk som ringde och sa "Har ni fest eller?" sa man nej så var det tråkigt och dom ville inte komma hit mer... Hmhm, trist enligt mig.. Men det kanske är skönt iochmed att man behöver lite paus då man kan sova eller bara ta det lungt efter en lång skolvecka. But hey! Vi i Göteborgsnästet har ju alltid något att göra och vi har alltid roligt och vi är så chilla att vi byr oss inte om folk dissar... Right? ;)

Nu är jag trött..


All I ever wanted was to love you
Girl I never meant to cause you pain
And I only have myself to blame
Now you're gone and I can't stop thinking of you
Every time I hear your name
I think of what I've done again and again

See I'm all alone tonight with just a memory
And baby you're a million miles away
I can't take another day
If I ain't got you, I ain't got anything
It just don't feel the same, no
If I ain't got you, oh
And if I ain't got you, I ain't got anything
Can't even feel the pain
No, if I ain't got you

I remember when we were together
I remember how you used to say
There was nothing I could do to turn you away
I know, I know that things have changed forever
When I look into your eyes
All I see now is the tears in your eyes


 


Frozen

2008-04-11 @ 17:42:24
"Gör det bra, så blir det bra" - Annika Boholm.
 Haha fan vad jag skratta...




Igår var Lisa och Daniel här på besök och vi kollade på So you think you can dance. Skandal att Mario åkte ut och HELA SVERIGE BUAR åt dommarnas beslut. Anyway, Gullungarna sov över här och det var myyysigt eftersom Lovisa åkte hem till Noak och sov där..

Här är Lisas audition till So you think you can dance. Hon kom till slutaudition men dom fick bara välja 4svenska tjejer och det var deras anledning till att inte välja henne. Tyvärr...

Låten är av Linkin Park och heter Session.
Lisa improviserade detta stycket då hon egentligen inte tänkte söka men bestämde sig i sista sekund. Jag är iallafall impad.