Paint the silence

2008-08-22 @ 15:36:34
Herre Gud. Bloggtorka. Har inte orkat för fem öre. Tillbaka till Sverige, tillbaka till Stockholm, tillbaka till skolan och tillbaka till klassen. Försöker hitta det positiva här... Lyckas inte bra!

Polen var faktiskt helt okej sedan i slutet. Bröllopet sög däremot, haha. Fast jag blev den som fångade brudslöjan (i Polen kastar dom tydligen slöjor istället för blommor) och jag fick dansa med en kille som fångade brudgummens slips... Inför alla... HALLÅ PINSAMHETER! KOM TILL MIG BARA! Nej, men det var rätt roligt kanske.

Men jag hoppar direkt till skolan. Trean! Sista året! Jag kan inte förstå hur fort det har gått... Och jag kan inte förstå hur jag kan vara trött på min klass redan efter två dagar. Är det mig det är fel på kanske? ... Haha. Jag skrattar nästan åt mig själv när jag tänker på hur lättirriterad jag är egentligen. Men jag orkar bara inte! Jag orkar inte ens skriva nu. Ska tänka lite på SnyggJohan så blir jag glad, haha! Jag vet att ni också blir det ;)
Later.

i'll be there for you

2008-08-14 @ 10:08:29

En vecka i Polen och inte alls mycket har hänt. Jag var på krogen en dag med Iwetta och en tjejkompis, som heter Gosia, inne i stan.. Till vår stora förvåning var det en mörkhyad DJ.. snygg dessutom. Ovanligt att se det i Polen dessvärre. Men vi var glada, och han spelade bra musik.

I övrigt händer inte mycket.. Man räknar ner till bröllopet som är på lördag. Men idag ska jag faktiskt till storstaden Wroclaw med Iwetta, Gosia och Adam. Iwettas syster Karina och hennes kompis Ania kommer nämligen ifrån Sverige och vi ska möta upp dom. Sedan ska vi stanna i stan en natt hos en kompis som egentligen bor i vår by, men som just nu jobbar i stan. Ska bli kul faktiskt. Och medan jag väntar på att tåget ska gå så sitter jag och har lite back in the days feber. Satt först och kollade på lite OC klipp på youtube, men så fick jag syn på ett väldigt bekant namn.. "The Moffats". WHAT! *klicka klicka klicka*. Snacka om att dte var längesedan dom var mina drömprinsar. Ni andra kanske inte känner igen dom för då lyssnade väl ni förmodligen på Micheal Jackson, BSB eller N'sync. Men The Moffats var the band för mig. Jag var dödskär i Scott (som dessutom fyller år på samma dag som jag... jag trodde på allvar att det var ödet) och dom andra tre charmknuttarna. När jag sedan började kolla igenom deras videor fick jag se ett låtnamn som kändes mer bekant än de andra... eller nyare. Klickade upp det, och visst var det så, deras nyare singel Bang bang boom som dom gjorde för kanske 3år sedan bara. Dom hade blivit stora :( ... När jag lyssnade på dom gick jag i 3an tror jag.. Så exakt 10år sedan var det.. Tänk vad snabbt tiden går. Det värsta är nästan att jag fortfarande kan låtarna..

 


Låten I'll be there for you med The Moffats. MINNEN! Scott, killen jag var kär i, är han med långt brunt hår och blonda slingor i luggen. Spelar gitarr...
Tänker på killarna i skolan.. dom såg säkert ut såhär för några år sedan när dom hade ett "eget band", och spelade i något garage och sjöng om tjejer... Awsome.

Speeding cars

2008-08-08 @ 13:19:18
Varje gång jag kommer till Polen blir jag påmind om varför jag ville åka härifrån dom andra gångerna jag kommit hit första dagen. För dom första dagarna är verkligen tråkiga. Och speciellt nu när halva byn utav våra vänner är och gör lumpen, eller jobbar i England, eller t.o.m flyttat från byn (det är det mest ovanliga). Jag har iallafall Iwetta här, och så är det bättre väder än i Sverige. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning, om vädret håller sig!


Ett till låttips kommer här. Det är låten Speeding cars och är av Imogen Heap. Även ett litet klipp ur OC. Dom gtar studenten... jag gråter alltid när jag ser denna scenen.
 

leaving again

2008-08-06 @ 17:00:33
Packa är bland det tråkigaste jag vet. Därför väljer jag istället att blogga, muaha.

Idag bär det av till Polen. Både roligt och sorgligt. Sorgligt för att tanken av att när jag kommer hem från Polen är det endast någon dag till att skolan börjar, vilket betyder att jag inte kommer hinna träffa alla älsklingar i Göteborg. Roligt för att jag har saknat dom i Polen + att det kommer ju vara bröllop så jag kommer supa 3dagar i rad, haha. Det är rätt sjukt att denna sommaren har jag bara hunnit träffa alla kompisar två-tre gånger. Anita har jag bara varit med två dagar liksom, och det är inte ens hela dagar. Det är så jobbigt att man lever två liv. Ett liv i Stockholm där man har skola och en grupp med kompisar, sen livet i Göteborg där man har sina barndomskompisar och familj. Hinner aldrig slappna av i Göteborg för jag måste hela tiden rusa åt höger och vänster, hem och tillbaka till stan, för att hinna träffa så många som möjligt.. Känns som att det enda jag tänker på när jag är med den ena kompisen är hur jag ska hinna åka och träffa nästa. Får ta nästa sommar till att vara i Göteborg så mycket som möjligt. Kanske åka med Göteborgskompisarna på en resa.

Dagen idag har spenderats med först och främst Anita. Mitt lilla cp-barn. Vi satt och fikade på Condeco, och dit kom även Elin, Lovisa och Miranda. Sötanosar, bara för att säga hejdå till mig innan jag åker till Polen.. Okej, Elin skulle visserligen käka lunch då hon jobbar på Solo som ligger precis bredvid Condeco, men ändå! Vi satt och käkade lite, tjötade lite om gamla skolan, hur folk lever nu, vad man gör nu osv.. Anita hade ju faktiskt inte träffat varken Elin eller Lovisa på över ett år. Mycket som händer på så lång tid.

Som sagt, mer uppdatering. funderingar och tips om USA kommer någon gång när jag har mer ork.. Måste packa.
Så länge kan ni lyssna på denna underbara låt av Syd Matters (dessutom se ett litet klipp från OC ^^)

so close, so far

2008-08-05 @ 14:52:42
Sjukt vad längesedan det var jag skrev nu. Anledningen är att jag inte hade internet, varken i Las Vegas eller New York... Dessutom var jag för trött om dagarna för att skriva i L.A..

Nu är jag iallafall hemma från den 6veckor långa resan genom staterna. Bra och dåliga saker har hänt under tiden, men det är faktiskt rätt skönt att vara hemma. Förutom att det regnar och är kallt, plus att jag bara har 1dag på mig nu att hinna träffa så många som möjligt innan jag åker vidare ner till Polen. Min kusin ska gifta sig så denna gången kan jag faktiskt inte bara skippa  Polen...

Kan berätta lite kort om olika saker från ställena jag missade att skriva om i USA. Six Flags som jag sa att jag skulle till var AWSOME! Så många bergodahl banor har jag aldrig sett i hela mitt liv. Helt sjuka former och idéer kring banorna var det... Det var iallafall galet. Sedan var vi på Universal Studios som var as coolt också. Fick åka runt där dom har spelat in olika filmer och serier som Desperate Housewifes, Jurasic Park, King Kong, Psyko, Grinchen osv. Jävligt coolt faktiskt. Även där åkte vi olika bergodahl banor, nice. Om ni ska dit så slösa inte bort tiden på att stå i kö till "The Simpson ride". Den sög. Vidare till Las Vegas, den otrevliga staden. Bo inte på hotell där det finns casinon om du är under 21... Vilket betyder: åk inte till Las vegas om du är under 21. Man får inte gå någonstans, stå någonstans, dricka någonting om man inte är 21... Jag fick inte ens köpa coca cola i en bar vid poolen för att jag inte var 21... Lacka sönder som fan. Men värmen var bra.. 45grader hela dagarna och 40grader om kvällarna.. Jag klagade inte kan jag säga.

Nu känner jag att det är dax att väcka Sebbe och Haller så dom kan leka med mig. Ikväll hoppas jag på utgång med tjejerna.  Berättar mer om USA någon annan gång.
Puss