GET THIS PARTY STARTED

2009-10-31 @ 17:48:38
... And off I go.


I'M COMING UP

2009-10-31 @ 16:09:09
Okej, nu har jag iaf gjort några saker som har behövts göras idag. Jag har ringt en veterinär och frågat vad jag ska göra med Pancakes som har fått ett svullet öra som en stor tennisboll... okej, pingisboll iaf. Men Pancakes äter och sådär fortfarande, så jag behöver nog inte åka in med henne idag iallafall. Det skulle ju kosta 2000kr minst och jag skulle få sitta i lång kö så det blir bättre om jag åker dit på måndag eller något, efter eller innan jag träffar Paulina. Jag har även åkt med mamma och hämtat mitt legg som vi glömde i hennes hytt, jag har varit på Zara och kollat på jackan som  jag skulle köpa till Philip - vilket jag inte gjorde eftersom det förmodligen inte är den jackan som han kollade på i Nice iallafall och jag har även hunit duscha. Nu ska jag vänta på att mitt hår ska torka, byta om, sminka mig lite och sen dra till Natalie för att sedan dra till festen. Inte taggad än men jag måste väl försöka att tänka "Det blir vad du gör det till". Vet inte vad jag kommer göra det till när det kommer vara massa folk från min gamla skola där... men men. För Natalies skull så!

Snark snark...

DAGENS YOUTUBE:

2009-10-31 @ 12:57:15
Börjar dagen med dagens youtube. Det fick bli en grym låt idag som jag tycker att alla ska lyssna på och ta åt sig av.

Nu ska jag tjata för 100:e gången på min mamma att hon ska klippa mig, sen måste jag skynda in till stan innan affärena stänger och köpa en jacka till Philip som jag har lovat, jag måste duscha... Ah, mitt huvud snurrar. Aja, hörs sen.


VEM KAN SEGLA...

2009-10-30 @ 22:31:45

Är just nu mitt ute på havet. Inne på Danmakrs gränser, det vet jag (eftersom internet inte fungerar när man är innanför tysklands gränser hehe)! Men vi ror iallafall sakta men säker tillbaka till Sverige. Har inte gjort särskilt mycket idag, åkt runt lite med mamma och pappa till olika affärer och sådär. Jag har inte känt något särskilt shopping sug, vilket förmodligen beror på att jag käner mig helt sjukt seg i skallen. Förkylningen känns som en enda stor slem gegga i mitt huvud just nu.

Anyway. Kvällen har bestått av att jag har hjälpt mamma lite med jobbet, vi har kollat på idol och vi har även kollat upp lägenheter på blocket. Och vare sig hon gillar dom eller inte så ska jag maila några lägenheter imorgon som jag tyckte verkade himla bra (ganska sådär bra iaf). Känns så himla dumt och påträngande att bo hos Philip. Dels för att deras lägenhet är en tvåa vilket t.o.m är ganska litet för dom två och dels för att nu har jag ju ändå bott där i över 3månader vilket är mycket längre än vad jag hade tänkt mig iallafall. Men nu börjar vi ro åt andra håll. Dags att ta tag i lägenhets sökandet på riktigt. Jag ska på en visning på torsdag på en lägenhet som iofs ligger långt ute i Nacka. Jag står bara på 12e plats så jag tror iofs inte att jag får den, men jag ska ändå dit för att känna hur det känns att vara på en riktig visning! Jag har kommit till insikt med att jobb löser sig. Det kommer. Just nu har jag mina föräldrar som är otroligt nog ändå stället upp och betalar. Jag kommer såklart betala tillbaka en vacker dag när jag är världskänd och asrik (eh) så det är iallafall bättre än att jag tar ett lån på banken. Men jag ger ju såklart inte upp på jobbfronten än. Får ta och lämna CV på 7eleven, haha. Det kan ju inte vara SÅ svårt? Eller?

Pussiluss så länge.



Jag - när Philip tröttnat

på mig.


DAGENS YOUTUBE:

2009-10-29 @ 16:05:29
ÄR KLOCKAN REDAN 16.00?! HAHA, jag har bara suttit framför tvn och väntat på att pappa ska komma så vi kan åka till båten... Shit.

Dagens youtube klipp:
Har haft denna förut för ganska längesedan men jag bara älskar den, haha! Så jävla cool kille.
"WOOKII- WOOKII"


SEG NICOLE

2009-10-29 @ 15:41:34

Som ni läste så var gårdagen både bra och dålig, men nu är denna dagen väldigt dålig. Jag kände igår att jag höll på att bli sjuk och visst hade jag rätt. Idag sitter jag och har ont i halsen, förskyld och ett segt huvud. Kanske inte var så bra att ha på sig den tunna jackan.

Idag ska jag åka med mamma på hennes båt vilket kommer passa bra nu när jag börjar bli sjuk. Kommer hem på lördag igen, men hoppas på internet på båten.

Ni vet hur jag berättade att Pancakes humpade våra stackars katter och att hon/han/den/det blev ganska hyper och sprang omkring osv. Nu har det vänt som en vind. Pancakes vill knappt äta godiset som man ger till...honom. Han bara ligger och sover hela tiden, fattar verkligen ingenting. Vad ska jag göra? Jag har försökt allt med honom. Men han bara lägger sig och vilar.


WHEN IT HASN'T BEE YOUR DAY

2009-10-29 @ 02:45:57
Haha, vilken jävla kväll! Det blev mycket dans och många cider för min del. Dock ett STOOOORT minus på avslutet av kvällen. Men jag fick iallafall en taxi hem - Thanks Podge!

Iwetta - It's gonna be better in the morning.


nu känner jag mig såhär.


DAGENS YOUTUBE:

2009-10-28 @ 19:46:28
Ska börja med att lägga ut Dagens Youtube klipp bara för att jag hittar alltid så jävla roliga, söta, knäppa saker där. Och idag är det verkligen ett feel good klipp som man alltid skrattar åt. Mår ni dåligt, ledsna, deppiga eller arga så kan man kolla på dett klippet och bara dö av skratt.


Give me the evil look!


BLABLABLA

2009-10-28 @ 19:19:24

Haha, okej. Nu verkade saker bli ändrade lite. Jag ska in till stan med Natalie, kanske fika eller ta ett glas. Sedan kanske Sebbe kommer in om han orkar eftersom jag ändå förmodligen ska till Dubliners och träffa Iwetta. Krångel såhär på Onsdags kvällen. Dags för sminkning och sen bege sig in...

 


Make up stores lipcare mix som jag köpte idag -
Klädsel -
Jeansskjorta: St Tropez
Byxor: Cheap monday
Samt mina bruna stövlar och min tunna svarta jackar, eller kanske vita.


SAMBA

2009-10-28 @ 18:46:08
Puh! Göteborg är en sådan himla omställning för min del, eftersom här gör jag saker hela tiden och hinner knappt vara hemma. Först var jag med Johanna vilket var super mysigt. Tog en snabb lunch fika sen var hon tvungen att gå tillbaka till körskolan. Efter det så åkte jag in till stan för att köpa hårfärg, precis då ringer Sebbe och frågar om jag vill ta en sväng på stan med honom. Så medan han åkte in köpte jag hårfärgen och mitt tre-steg-läpp-fixande på make up store eftersom jag har cp läppar. Efter att ha suttit med Sebbe på Donken i någon timma och bara tjatat en massa åkte jag hem till Marlene. Där lekte jag lite med Leo, färgade håret och åt god Thai mat. Sen hämtade pappa mig, jag kom på att stackars Pancakes har varit inlåst hela dagen och måste ha fått flipp och nu är jag här. Pancakes sover på golvet och Natalie ringer non-stop (<3). Så nu ska jag göra mig iordning, ringa Natalie och se vart det för mig. Haha. Jah!



Jag bara går och går och går och går och går...


WAKE UP!!

2009-10-28 @ 10:29:12
Uppe med tuppen, tja nästan iallafall. Fick gå upp vid kvart i 10 idag då jag ska äta lunch med Johanna halv 12 ute vid Linholmen. Sen ska jag ringa Marlene och fråga om hon har tid att färga mitt hår, jag orkar inte med min 5cm utväxt, dags att bli blondare. Mamma skulle bli ledsen annars. Ikväll blir det krök med gänget, som vanligt när man är här :) Ett måste att träffa Backa gänget: Sebbe, Simon, Natalie, Haller hoppas jag också ska med, sen fick jag med mig Iwetta dessutom - wey!

Nu måste jag fasen skynda! Har inte es sminkat mig och bussen går om en kvart!

Lägger upp någon bild sen.

PUSS

MY HUMPS

2009-10-27 @ 23:23:32
Nu är jag hemma efter en hel dag på stan och en kväll hemma hos Iwetta. Det började med att jag stod och väntade på Elin utan för cafét (stammis stället) Fröken Olsson, när jag får sms från Iwetta: "Haha, du är så lost". När jag ringer Iwetta för att säga "say what?" kommer precis Elin. Det visade sig att Iwetta och Martina satt och fikade på cafét mitt emot Olsson - Codecco. Haha. Ja, då var jag fan lost. Vi fikade en stund tills Iwetta och Martina skulle träna, sen gick jag och Elin vidare på stan. Leta lite vinterjackor, fast ingen av oss var på shoppinghumör så vi gick runt och bara babblade om massa saker istället.

När jag sagt hejdå till Elin och Iwetta hade tränat klart så mötte jag upp henne och vi gick tillsammans till Dubliners (såklart). Iwetta skulle egentligen bara hämta sina nycklar, men Karina (hennes syster) ville att vi skulle stanna ett tag till. Eftersom Blåvitt var på tv så sa jag inte emot heller, haha. Gratis cider och IFK match - kan inte bli bättre. Dock så blev det 2-0 första halvleken så jag och Iwetta drog för jag började bli jävligt deprimerad där (till min stora glädje när jag kom hem hade Blåvitt såklart tagit igen det så matchen slutade 2-2 - Gött). Sen satt vi där resten av kvällen med vår andra kusin Kasia och snackade skit och kollade på youtube. Haha no-lifers.

Nu ska jag få min kanin att sluta humpa våra katter som börjar bli riktigt rädda för henne och sen kolla på ett klipp på youtube om en 15årig tjej som har haft oskyddat sex 300ggr med olika killar för att bli gravid - SAY WHAT!


ATCHO!

2009-10-27 @ 22:48:26

HAHA, världens sötaste Panda. Kan inte sluta skratta! Kolla big moma's reaktion.



Skriver mer om dagen sen :)

 


OUTFIT

2009-10-27 @ 14:48:36

Dagens Nicole:






Stickad tröja: GT
Jeans: Cubus
Skor: Köpta i Nice
Jacka: Köpt i St Tropez
Halsduk: JC


HÖST

2009-10-27 @ 14:08:43
Imorse när jag vaknade så vaknar jag av att mitt rum var alldeles oranget. Kollade ut genom fönstret och såg att det var solen som lyste på alla oranga höstlöv och för första gången i mitt liv förstår jag nu vad folk menar med att hösten är vacker. Jag brukar vara väldigt anti-höst för att det är kallt, regnigt och grått. Men idag var det faktiskt riktigt fint!

Morgonen var förövrigt lite sådär. Jag hade en mus i mitt rum som katten tog in i natt, mamma kom hem i typ tjugo min och var asstressad, jag kunde inte bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha på mig, allergin har börjat ta över nu så jag är alldeles röd runt ögonen och min lillebror fick damp. Men förhoppningsvis blir väl dagen bättre, ska fika med Elin om en stund och ska ringa Iwetta för att se vad som händer ikväll. Måste dessutom leta vinterjackor! Tips på vart det finns?




PANCAKES = LADY GAGA?

2009-10-26 @ 23:41:27
Ikväll upptäckte min pappa något vi aldrig har sett förut. Pancakes "humpar" våra katter. Lukas, katten som blev attackerad mest utav Pancakes sexuella drift sprang iväg som en blixt av rädsla. WHAT?! Pappa frågar om jag är säker på att det är en tjej. "Ja såklart! Både de i djuraffären och Marlene har sagt det! Skulle det vara en kille så skulle man ju se det!" svarar jag ilsket. Jag tar tag i Pancakes, vänder "henne" upp och ner, och ser att det sticker ut något pytte litet rosa. Muttan? Nej, tror inte det. Men jag vill inte tro det. Är min dotter en pojke? Eller är hon/han en hermafrodit? Nästa Veterinären!


Vad är jag?
(Nu var allt rosa jag har köpt till henne/honom/den/det hel i onödan!)


MORDET PÅ THERESE

2009-10-26 @ 22:13:54
Jag har väntat på att läsa på aftonbladet om vilket straff de som mördade Therese Johansson Rojo skulle få och idag såg jag det. Men jag kunde faktiskt inte tro mina ögon - 1år och 8månaders fängelse. Rimligt? Nej, verkligen inte. 1år och 8månader för att ha tagit någon annans liv. Nu börjar Sverige bli riktigt pinsamt! 1år och 8månader borde man få för att ha stulit en moped, inte för att ha strypt en 15årig oskyldig flicka till döds i en skogsdunge. Som det stod i föräldrarnas brev till de åtalade: Vad får dom att tro att deras liv är mer värt än någon annans? Jag blir riktigt frustrerad över att Therese familj och vänner ska behöva acceptera denna dommen. Helt jävla sjukt! Deras carma kommer att komma senare i livet, som man bäddar får man ligga.

Det roligaste är att anledningen är "för att de är så unga". Okej, de är vuxna nog att ha sex, de är vuxna nog att se hela "otrohets grejen" seriöst - då är de fan vuxna nog att veta att man inte stryper någon annan människa. Precis som att ungdomar som blir gravida får ta sina konsekvenser borde ungdomar som mördar få sina konsekvenser. Deras högsta straff skulle bli 4år vilket också är ett skämt. Välkommen till Sverige!