try to pissin me off.

2008-01-31 @ 22:50:05
Egentligen orkar jag inte skriva så mycket... Så jag gör inte det. Ska bara berätta lite kort om dagen. Jag har faktiskt jobbat flitigt på teorilektionerna.. okej flitigt var att ta i när det gäller matten, men jag gjorde ett tal, och det är ett tal mer än förra lektionen! På impron var jag mest irriterad för att vi skulle ha uppvärming med henne när vi just nu behöver all tid vi kan få till produktionerna.. Men jaja, vad gör man med lärare som kallar sina elever för Fjortisar och Gnälliga. Vår grupp jobbade på bra sedan de resterande 45minuterna iallafall..

Jag tog dubbelklass modernt idag på Kühlers. Inte så bra kanske med tanke på att jag inte verkar bli frisk eftersom jag har dansar varje dag jag har varit sjuk nästan.  På lördag är det fest också för Charlotte :)


Can you help me unravel my latest mistake?
I don't love him, winter just wasn't my season.
Yeah we walk through the doors so accusing their eyes
Like they have any right at all to criticize
Hypocrites, you're all here for the very same reason.

Cause you can't jump the track
We're like cars on a cable
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button, girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

let me go.

2008-01-28 @ 21:20:36
Alla gör vi misstag ibland, visst? Ingen är perfekt, varken du eller jag. I helgen har inte bara jag, utan även några utav mina allra närmaste kompisar fått lära sig en läxa eller två. Det är så livet är uppbygt. Man är rädd för att ta steget ut och pröva saker man inte trodde om sig själv, saker man känner på sig att man skulle må dåligt av men som man egentligen inte riktigt vet, för man har inte prövat. När man sedan tar steget ut och prövar, eller kanske inte ens tänker överhuvudtaget på vad man gör, så känner man till konsekvenserna. Man känner till att man kanske förstör för sig själv, förstör sig själv, eller kanske till och med sårar andra. Man vet precis vad som kan hända. Ändå gör man det, och man får ta smällen. Den smällen lär man sig av. Man lär sig att kanske inte ta den vägen längre, att ducka när bollen flyger mot dig... Man lär sig en läxa. Tro mig, du är inte den enda som har begått ett sne steg. Det är sådant som händer varje dag. Du har lärt dig utav misstaget och vet att du inte kommer göra så igen.


Har ni någonsin känt att ni har känslor för en person men pga olika anledningar vet du att du inte uttrycka dom känslorna och låta dom komma ut för det kan förstöra för dig och för den andra personen. Så istället har du en liten vägg inne i dig där du gömmer känslorna och låter dom inte komma fram förrän du är säker på att dom blir bekräftade?  Komplicerat det lät nu... det är nog bara jag.

Feel the rain on your skin.
No one else can feel it for you,
only you can let it in.
no one else, no one else
can speak the words on your lips

Orkar inte slåss

2008-01-27 @ 22:39:58
En heldag i sängen är inte heller helt fel. Jag är så sjukt seg och förskyld. Men samtidigt är jag värsta pepp för att gå ut och göra något. Promenad, fika, fest... något! Noak är här och håller mig sällskap. SÖTNOS! Han är så mysig, stöttar mig alltid och är alltid snäll mot mig. Han beskriver mig som en person man ska ta hand om, vilket ger honom ett ännu större plus i kanten <3 Vi pratade med Emmai telefon i någon timma eller så, då vi skvallrade om allt möjligt.. det var också mysigt ^^, Emma är min sötnos, och hon ska snart bjuda mig på middag som jag har förtjänat (right?). Nu ligger jag och väntar på att Lovisa ska komma hem så jag kan gosa lite med henne.

Mitt huvud sprängs snart. En del av huvudet skrattar och typ skakar på mitt huvud. En annan del ger mig ångest och knip i magen, och den tredje delen gör mig förvirrad och ger mig hjärtont. Mitt huvud är rätt fucked up alltså. Jag måste ta tag i det känner jag. 

Ska gå och mysa med Noak nu..
Gör mig frisk!
image54



















Sometimes i wish you would think about me

Roughe.

2008-01-27 @ 15:39:00
Ligger i min säng, sjuk. Det var helt skumt, för i fredags i skolan kände jag inte av att jag höll på att bli sjuk förrän på väg hem från skolan då jag fick lite halsont. En timme senare har jag blivit hur snuvig som helst och känner mig nästan febrig. Jag ignorerade det och åkte till dansen iallafall, samt fest på kvällen. Jag klarade mig rätt bra och had egentligen bara ont i halsen igår. Sedan vände det när vi satt och kollade på film på kvällen, då jag började snuva hur mycket som helst igen... Jag tog alvedon och sov... Nu är jag fortfarande sjuk. Funderar på att göra mig lite te och knarka alvedon. Men det är så tråkigt! Jag vill ut!

Igår kväll gick jag ut på en långpromenad med Ariel.. Han skällde lite på mig, sa lite söta saker också och det var faktiskt riktigt mysigt. Vi pratade om allt möjligt från himmel till jord. Det vill jag göra om snart igen. När jag kom hem bestämde jag och  Paulina oss för att hyra film och tjocka oss. Det gjorde vi. Vi hyrde 40days and 40nights samt The forgotten. Båda filmerna var helt okej, även om jag hade svårt att hålla ögonen öppna för jag kände mig helt sjuk.

Jaja, nu ska jag återgå till min ensamhet här i sängen... Teeeeeeee!


You don't care if it's wrong or if it is right

forgett and leave

2008-01-27 @ 01:25:49
Har ni någonsin känt att ni ångrar något så mycket att det gör ont i magen på er? Ni känner en stor tung ångest i bröstkorgen och rycker till i hela kroppen av skam för att ni ångrar er så mycket?

Det var fest igår. Tequilan gick åt och alla, då menar jag alla, blev fulla. Lite för fulla. Ljudnivån var så hög och det spårade ut så mycket att vi faktiskt för första gången sedan vi flyttat upp, fått klagomål från grannarna.


The feelings will never dissapear
image52.

10:e dagen.

2008-01-25 @ 17:49:15

Gårdagen blev lite impulsiv. Efter att ha dansat modernt på Kühlers så åkte jag hem och chillade framför tvn med Paulina. Efter en stund ringde Noak och sa att han och hans kompisar skulle komma på efterfest här (dom hade haft uppspel på rytmus) och frågade hur många som fick komma. Ja inte vet jag, hur många ni vill? Svarade jag. DET VAR DU SOM SA DET, KOM IHÅG DET NICOLE! utbrast Noak och la på.. Jag fick lite panik och skrek Noak? NOAK?!?!?! VA?!... Efter att ha sprungit in i duschen. Men det blev mysigt, de spelade gitarr och sjöng, snackade, drack öl och bara chillade. Så drog de rätt tidigt också, runt 12 vilket också var ganska skönt med tanke på att vi hade skola idag. Bland de som besökte fanns bl.a Oskar, Theo, Kim, Lovisa (från M2), Pontus, Wille, Ludde... Ja det var lite allt möjligt folk faktiskt.

Om en timma ska jag iväg till baletten i Solna, och ikväll är det Tequila som gäller med Oskar & co.
(jag har ont i halsen också..)

image51

Your hair was long when we first met.


it's more then i can stand.

2008-01-24 @ 00:11:45
Nybrokajens föreställningar är nu över. Ja, det varar ju bara i en dag så det är över fort. Jag måste berömma alla som medverkade. Jag var helt ställd redan efter första nummret musikarna körde, Roxanne. Åh, rysningar som gick till tårar i ögonen. Amazing! Dessutom en sjukt stor applåd till teater ettorna, helt underbart hur dom bara livade upp föreställningen bara genom att vara sig själva typ. HAHA, nej men helt ärligt, sjukt roligt var det. Swingen var tydligen också en rätt stor hit för publiken. Hela showen var över all förväntan faktiskt. Tack, tack, tack :) ... 
        Jag orkar inte ha en känsla av irritation i mig hela tiden. Det är hela tiden någonting som tynger mig, som drar ner mig och jag vet inte vad det är. Det fattas något, eller det är något någon gör som stör mig.. Jag vet inte. Äsch, orkar inte... Nu ska jag se Jallajalla med Lovisa, Lisa och Saga.


image47 image48 image49

His eyes upon your face
His hand upon your hand
His lips caress your skin
It's more than I can stand

Roxanne
Why does my heart cry?
Roxanne
Feelings I can't fight
You're free to leave me, but just don't deceive me
And please believe me when I say I love you

in the end.

2008-01-22 @ 23:05:00

Jag tycker om att dansa balett med Laszlo. Han är så tydlig med att visa vad man gör för fel och vad man ska göra för att ändra på det. Jämfört med lärarna på Steg som säger "Men du gör fel" utan att säga hur man ska göra rätt. Imorgon är det föreställning och jag orkar verkligen egentligen inte. När jag dansar skolans danser känner jag mig som Bridget Jones. Tjock, ful, dålig och ...tjock. Jag hatar att folk kommer tänka "Jaha Nicole var inte tillräckligt bra för att göra den dansen", jag hatar det.


image46
I want you to dream about me.

7:e dagen

2008-01-22 @ 18:07:36
(lägg märke till att det nu gått 7dagar)

Det är typiskt. Jag har bara fått ondare och indare i jumsken nu på senaste tiden och jag gissar på att det bara är för att jag har ignorerat det. Hela tiden tänkt  "det är väl klart det gör ont om man lyfter benet högt". Man kanske inte tror att jag får ont när jag lyfter benen, ligger i spagat, sover i splitt... Men oh vad fel. Det gör så sjukt ont och nu har jag fått straff för att jag gjort det förmycket utan att värma upp. Laszlo kommer döda mig.
         Idag var egentligen en såndär onödig dag. Det som var bra var AEsas dansträning. Helt underbart. Jag trodde inte jag skulle orka ha styrka och hålla på, men jag känner mig så levande! Gud vad djupt det där lät, men man får känna på smärta, och jobba emot den.. Mmh! Precis som det är i vardagen. Sedan var det produktionsmöte, och idag kändes det som att vi äntligen kommit igång på riktigt. Vi vet vad vi ska utgå ifrån.. Det kan faktisktbli bra, mot alla odds. Efter det var det dum mattelektion och sedan drog alla till nybrokajen för att repa inför föreställningarna imorgon. Alltså visst, jag tycker det är så sjukt kul när man väl är på scenen, men egentligen är jag rätt opepp. Detta året är det bara favorisering och folk som ska sticka ut hela tiden. Tävling om vem som lyckas med att få mest uppmärksamhet. I hate it! Jag har iallafall bestämt mig för att bara ignorera det och köra mitt eget race.. Hur jobbigt det än känns inom mig... Jag ska inte ta skolans dans för seriöst helt enkelt.. (hur jag nu ska lyckas med det).. 

Måste byta om nu. Solna väntar!
 
image42














Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...

6:e dagen

2008-01-21 @ 19:45:53
Det går fan neråt. Mår inge bra alls.. För att må bra känns det som att jag konstant behöver dricka en cola. Skit dans, skit lärare, skit Nicole. Hur mycket man än kämpar, är där, försöker, tränar... så får man ingenting för det. Räcker med att glida igenom och slicka arslet av lärarna.. Det värsta är att det är så överallt, esetiska som balettskolan... och jag hatar det. Nu orkar jag inte längre. Jag försöker ständigt ändra inställning, verka gladare på lektionerna... Men det lärarna inte förstår är att jag måste få uppmuntring för det!

Skit samma, behöver bara få ut mina aggrisioner och sådär..
Ska iväg till Kühlers, där jag inte behöver låtsas..

5:e dagen

2008-01-20 @ 20:09:52
Helgen har varit skön. Gårdagen tillbringades en stund med Andi. Vi käkade pizza och snackade lite skit, mysigt. När han lämnade mig för en fest så drog jag in till café Alberts och fikade med Timmy i 3timmar. Vi pratade om det vi har missat i varandras liv nu under veckan då vi inte träffats eller pratat. Efter det drog jag hem och kollade på Harry Potter 5 med Saga. Jag fick lite ångest eftersom jag har bestämt mig för att läsa böckerna innan jag ser på filmen och eftersom jag inte läst 5an så ville jag inte se filmen. Men det gjorde jag iallafall och den var himla bra!
    Idag sov jag så länge jag kunde, 13.30, för att sedan åka iväg till baletten på Kühlers. Jag var lite seg och trött i kroppen men det gick bra. 
    Dessutom måste jag tillägga att allas kära Lisa Fritzell har gått vidare i audition för So you think you can dance Scandinavium. Helt jävla sjukt roligt! Hon ska åka och dansa i Oslo på workshop där och jag önskar henne all lycka till <3 Tror på dig!

Dags att kolla på Singing Bee.
image38

You're body is a wonderland.

Bamboo Banger

2008-01-20 @ 01:44:09
There is something I'll never tell you.
It is that I want you.

baby i'm a superstar.

2008-01-19 @ 16:58:15
Oj vad dålig jag har blivit på att skriva. Har inte haft ork att skriva på datorn, bara läsa.
  Lite olika saker har hänt, bl.a har min älskling Timmy fyllt 18, Grattis <3 Vi hade ett litet kalas för honom förra lördagen med balonger, tårta och färgglada sugrör. I tisdags var det fest, ja mitt i veckan. Rytmus hade studiedag tisdag-onsdag så vår gullNoak bjöd med oss på fest vid Brommaplan. Det var riktigt roligt och vi kom hem runt 5 på morgonen. Somnade runt 6 och sedan upp kl 9 till skolan. Vi var fortfarande berusade, vilket gjorde jazzlektionens början riktigt rolig. Blev grinigare ju längre tiden gick för man började må illa och bli bakis men jag klarade av hela lektionen iallafall.
   Jag har börjar dansa balett för Laszlo, en ungersk balettlärare som undervisar på svenska balett skolan. Han har nämligen egna kurser ute i solna som folk som inte går på balettskolan kan ta. Jag tycker så mycket om Laszlo för han påminner mig så mycket om min gamla balettlärare från Göteborg, Hector. MMMH! Han slår mig, han säger att jag ser ut som en stel pinne, han tvingar mig visa övningar som jag gör fel på själv inför gruppen, han skrivker och nyper mig. DET ÄR SÅ EN BALETTLEKTION SKA VARA! Man ska plågas och man ska ta allt med en nypa salt. Åh det är så härligt att få dansa en RIKTIGT balettlektion igen.. har saknat det. 
   I allmänhet vill jag säga Kuk i Produktionerna för det suger hårt, att jag är bäst för att jag klarar av en sak (ni som känner mig vet vad jag menar) och att Lovisa Lund är en sexig gris. Även att Paulina är snygg när hon sover. Och förresten så var jag i Åkersberga igår hos Greken med Lovisa, Paulina och Noak.. Och så var Oskar också där. Det var typ mysigt även om vi kom dit kl 1 på natten..

Snart kommer Andi och Noak hit och ska äta pizza med mig.


I party like a rockstar
Look like a moviestar
play like an allstar
fuck like a pornstar

i survived you.

2008-01-09 @ 17:34:02
Onsdag. Det är skola, igen. Lovet är slut och allt är som vanligt igen.

image37

Under lovet spenderade jag julafton hemma med familjen. Mamma låg på sjukhus men kom hem på julafton i några timmar och skrevs ut kvällen efter jul. Jag spenderade sedan några dagar med vänner, var på bio, fikade osv. Sedan bar det av till Polen dit jag kom fram 4 på natten och fick sova några timmar innan jag blev väkt utav mina kusiner. Under dagen var jag med min kusin Iwetta (som bor i Sverige) och hennes kompis Ania. På kvällen åkte vi till storstan som låg en timma från vårt hem. Där gick vi på en polsk klubb med några andra vänner från byn. (Nej mamma jag var bara på filmkväll hemma hos Ania, jag lovar!).. Klubben var helt crazy, framför allt för dom flesta var höga som hus, men inte jag eller iwetta. Jag satt och drack min öl och lite redbull, dansade och hade riktigt roligt. Kom hem till Ania runt 6 på morgonen och sov till 9 då jag och Iwetta åkte hem till mig. Tanken var att gå till kyrkan men vi var väl inte i våra bästa stunder kanske. Så vi tog oss en dusch och gick runt i byn för att umgås med gullungarna.
    Nyår var hur roligt som helst! Det började med middag med släkt som man inte träffat på flera år. Det fulla bandet spelade och barnen dansade. Jag och Iwetta sprang emellan just mammas café (där middagen hölls) och en fest där våra kompisar var. Vi drack och dansade och väntade på 12 slaget då alla i byn skulle samlas utanför cafét och fira. Klockan blev 12 och jag hade redan hunnit bli redigt full, men det var ingen som märkte det eftersom alla andra själva var redlöst fulla. Speciellt lille Maciek. Han stod och kramade mig hur länge som helst, mumlade och sluddrade sedan ramlade han baklänges och slog i huvet i ett staket. Men han bara skrattade. Även Bartek var väldigt full och skulle kramas en väldans massa. T.o.m min lillebror hittades med en halvtom champange flaska som han själv hade druckit upp och vinglade runt med:
- JAG ÄR FUUULL NICOOOOLE!!!
Vi hamnade sedan hemma hos Lukas. Då kommer någon inspringades och säger att jag måste gå ut för att Maciek är jättefull. Jag går ut och ser hur mina två kusiner och släpandes med honom. Han bara spyr och spyr tills han märker att jag har tagit tag i hans arm istället för Michal. Nu kommer den roliga delen, då jag gick iväg med Maciek för att han skulle få andas lite. Dom hade hittat honom sovades på busshållplatsen. Så iallafall, vi satt ner på marken och han fick svamla lite. Sedan bestämde han sig för att resa sig upp så halkar han eftersom det är så isigt och snöigt ute och han faller pladask på ansiktet. Min reaktion först var bara OMG HAN ÄR DÖD! Så jag lyfter på honom och ser att han skrattar igen. Puh! Dagen efter hade han iallafall en näsa som var dubbelt så stor som innan och massa sår.. Fatta att jag fick skuldkänslor. Iallafall, vi satt och drack hemma hos Lukas ett tag till medan de andra killarna fick följa både Maciek och Bartek hem. Hahaha, Maciek somnade på trappan där hemma. Sedan runt 4-5 gick jag och Iwetta till cafét där det fortfarande var folk som dansade. Vi blev bedda om att dansa på bordet... och jag bangar ALDRIG bordet. Så jag, Iwetta och min andre kusins flickvän Iwona stod till kl 6 och dansade på bordet. Runt halv 7 gick vi och la oss.
    De resterande dagarna blev det en hel del krök med Iwetta och pojkarna och den 3:e åkte jag hem till Sverige igen. Då fikade jag med Johanna, var på tjejmiddag hos Issa och träffade Sebbe, Haller och Simon, vi sov över hos älsklings Natalie.

Det här var väl lite kortfattat vad jag har gjort. Kom hem till Stockholm i söndags. På fredag fyller älsklings Timmy 18 och imorgon ska jag ta en klass på öppet hus på dans center då bästa Lovisa ska assistera en lärare där. 

 



You want a piece of me.

 

2007.

2008-01-07 @ 23:42:28
Jag har inte haft varken ork eller tid att skriva så särskilt mycket i bloggen på senaste. Men här kommer en liten lista från saker jag gjort 2007, lovet berättar jag om någon annan gång.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det gör man varje dag.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga, för jag vet att jag aldrig håller dom.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Haha nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr dog min gammelfaster Ninni. r.i.p.


5. Vilka länder besökte du?

Norge, Polen, Tjeckien, Tyskland, Österrike, Ungern, Danmark... Tror det var dom..


6. Är det något du saknat år 2007 som du vill ha år 2008?
Den där att mysa med.


7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
18/8, tyvärr. Då det tog slut.

8. Vad var din största framgång 2007?
framgång? ... lättare att svara på nergång.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Det tror jag icke, mer psykiskt.


10. Bästa köpet?
Eh.. eh.. min mobil.

11. Vad spenderade du mest pengar på?
mat.

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, min födelsedag när mina vänner överaskade mig.

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
.. hm.. I can buy you - A camp.

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare tror jag..

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat mer.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Psykat mig själv och klaga så mkt, istället bara leva livet.

17. Hur tillbringade du julen?
Hemma med min familj i Göteborg.

18. Blev du kär i år?
Måste väl erkänna, ja.

19. Favoritprogram på TV?
Vänner, Sex and the city och 2½ man.


20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Tycker mindre om?

21. Bästa boken du läste i år?
No tears for queers. Min bibel

22. Årets bästa film?
uhm ... Förtrollad!

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Blev glatt överaskad utav mina älskade vänner (två dagar i rad!)

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Oh ja. Vi ska inte gå in för mkt på det, då får jag sitta här så länge.


25. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Stil? .. Gamla vanliga. Mitt hår blev kort, annars är det som vanligt.

26. Vad fick dig att må bra?
älsklingar som är där för en.

27. Vilken kändis var du mest sugen på?
Anastatios Soulis, (jag SKA gifta mig med honom)

28. Vem saknade du?
Ja.