27:e juni 2011

2011-06-27 @ 09:58:39
OMG, vart försvann juni hurrni?! 27:e?! Redan?! Betyder inte det att ackis audition börjar imorgon? EH, JO! Shit, är mer nervös än någonsin nu. Detta är ju min sista chans. (Nej Nicole, du är ung blabla). Ung jämfört med vem? Fuck sake, jag är 21år! Det finns en gräns på hur gammal man kan vara som dansare och let me tell you, my time is running out. Så imorgon börjar min sista audition på ackis, ever. Det börjar kl 08.50 med balett och så har man ca 40minuters lektioner i balett, modernt och jazz. Allting känns så mycket värre detta året. Varför?! Varfööör?! Jag brukar ju bara tycka det ska vara kul! Nu är jag livrädd... Jag går runt och tror att jag åker ut redan första dagen.

Jaja... Idag så jobbar jag till 14, sen ska jag SPRING till ackis för att ta klass för K&K, sen jobbar jag 18.15-20.30 i segeltorp där jag ska passa barn på gymmet. Kan säga att jag åker hem och sover big time efter det.


Bild från Gröna Lund på midsommar.
Dags för näsoperation snart? Japp, ska börja spara pengar nu.


Slapp-söndag

2011-06-26 @ 20:21:04
Hola guapas. Shit, vilken lång helg det har varit och gud vad skönt!  Har sovit ut varje dag så jag är verkligen utvilad. Nu ligger jag i min soffa och kollar på The Proposal, med lite choklad och tända ljus. Har ju inte hunnit visa allt som jag har fått av mina fina elever på avslutningsshowerna. Här har ni bara några få av sakerna jag har fått:

Choklad (i mängder!!! fick typ tre askar!), ljus, ett fint sätt ifrån tehuset med lemonad, honung och jättefina servetter, ett gosedjur, halsband m.m...








Hamnade visst på gröna lund såhär till mid...

2011-06-24 @ 14:56:08

mms_img43088 (MMS)

Hamnade visst på gröna lund såhär till midsommarn.


Hurts so bad

2011-06-23 @ 21:30:37
Dagens kombo var amazing. Har velat göra den länge, då jag har stalkat den på youtube ett bra tag. Och idag fick vi göra den! SÅÅÅ BRAAAAA!


Subjazz-times

2011-06-23 @ 16:56:54
Nu ska jag alldeles strax dra iväg till ackis och ta klass för Subjazz, Karl och Knut. Kom hem vid 15 och lagade mig spagetti och köttfärssås, sen somnade jag på soffan en stund, men nu är jag vaken och redo. Men något som är galet skönt är att jag är HELT LEDIG imorgon. Sova? Eh, ja.

Passion

2011-06-23 @ 11:59:59


i hope you dance


23:e juni 2011

2011-06-23 @ 08:56:46
Gud, månaden juni börjar ta slut. Är det inte helt knäppt? Vart är sommaren? Ska vi alltså gå över till juli och det har varit typ 4soldagar på hela sommarn än så länge? Nää, inte ok. Grått och regn ute, det är inte kul.

Shit, har sådan träningsvärk efter gårdagens dansande (det blir värre imorn kan jag säga) samt långpromenaden. Och idag ska jag dansa mera :) Efter jobbet kl 14 så ska jag hem för att käka och byta om sen drar ja till ackis, för klass med K&K. Kan vara sista innan audition... Nää, ska försöka ta på måndag också. Gash, hyperventilering på hög nivå nu.

VI HÖRS SENARE!


En awesome bild på mig och Iwetta från Zoes dop. Det första dom sa efter dom tog kortet var "Nicole, du blev fan inte vacker på denna bilden". Haha, nää, men det var ju Iwetta som skrek "NICOLE VI MÅSTE GÖRA PUSSMUN"... och har hon nån pussmun?? Nää, don't think soo!!


Nytt i garderoben

2011-06-22 @ 22:05:21
Idag hamnade jag och Philip i Farsta centrum och hittade massa reavaror. Helt awesome! Gina tricot och H&M hade typ 50% på allt, blev helt lyrisk i affären. Men då jag har bestämt mig för att spara pengar så blev det bara ett par småsaker. En svart tisha från GT, en assnygg väska, också GT, samt ett par softish brallor från H&M. Tröjan jag har på mig på en av bilderna är en tröja som mamma först hade köpt till Jonathan, min bror, men han ville inte ha den, så då tog jag den i stället. Riktigt snygg och skön, från T12 tror jag det heter. Märket är Animal.


Lagom trött tjej efter en lååång dag. Förs...

2011-06-22 @ 21:29:26

mms_img58312 (MMS)

Lagom trött tjej efter en lååång dag. Först jobb, sen shopping, sen karl och knut (wiee!) och sen!!! Så upptäckte jag vid slussen att jag glömt min mobil på ackis. Så det var bara att åka fram och tillbaka. Väl vid slussen igen så ställdes banan in så jag tänkte vara smart och åka till henriksdal och åka därifrån. Men nej, busschaffören vägra öppna dörrarna och vips så var jag vid motorvägen bredvid nacka forum. Därifrån har jag nu gått och till slut hamnat två stationer från hem. Fick promenera i typ 35min.... Så har lite ont i rumpan kan jag säga. Är lätt värd en Coca Cola sen när jag är hemma.


LeLo!

2011-06-22 @ 13:33:09

I brist på annat så får ni så länge fina bilder på sötaste Leo i sin Pippi-tröja.




22:a juni 2011

2011-06-22 @ 12:12:28
Hallå! Det är fint väder idag = glad Nicole. Jobbar bara till 14 idag sen är jag LEEEEDIG hela dagen! Så klockan 18 ska jag ta klass för norrmännen som är tillbaka, wihoo! Har längtat! Nu är det ju mindre än en vecka kvar till audition så det gäller att hålla igång.

Planer för dagen är då att efter jobbet åka till Farsta, käka hos Philip, gå runt lite i Farsta C, sen iväg och dansa. Kul kul! Det är säkert jättemycket folk man känner på klass också så det ska bli kul att träffa alla igen. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Huset fullt. Har haft fullt upp hela morgonen för en gångs skull, konferensfix, bygga bokhyllor, boka luncher osv... så nu tar jag det lite lugnt ;) Hehehehe.... lata jag. Ciao!


Så länge kan ju ni lyssna på Britney Spears GRYYYMMA låt Speakerphone.

Every singel promise i'll keep

2011-06-21 @ 11:46:53
Fick med mig lite smått och gott i Göteborg, men är så dålig på att visa upp det i bloggen jämt. Men kan visa två nyheter i Nicoles garderob. Bland annat en supersöt kjol som jag hade på mig på kalaset i söndags och som jag har på mig idag också. Från H&M, billig som f*sen och riktigt söt tycker jag. Sen har jag länge letat efter några snygga fjäderörhängen, tycker det är så snyggt när man har en i örat. Och hittade ett par snygga, ROSA, på Glitter för ynka 45kr. (Man kan skymta mitt örhänge i inlägget nedan).



21:e juni 2011

2011-06-21 @ 09:14:27

God morgon! Åh, mår så mycket bättre idag när jag har fått sova lite. Visst, är fortfarande trött, men gud vad skönt det var att få sova i sin egna säng. När jag vaknade kändes det som att jag skulle kunna sova typ tre dygn till :)

Igår jobbade jag på kontoret till kl 14, sen åkte jag hem, sov i 45minuter, lagade mat och sen åkte jag till jobb nr 2, som igår faktiskt var på gymmet i Segeltorp för första gången på länge. Satt ju barnvakt där massor i höstas, men har inte hunnit detta halvåret. Så igår satt jag där och det var tre störtsköna ungar som jag passade. Gillar när det är lite äldre barn, för i höstas fick jag nästan alltid passa två bebisar, en 4månaders och en typ 8-9månaders och dom är jag inte riktigt lika bra på att charma, hehe.

Idag så jobbar jag till 14, sen barnvaktar jag i Kristineberg som vanligt på tisdagar. Efter förra nattens bussresa har min hy blivit så ful. Har fått sjukt mycket finnar som vägrar försvinna och jag vill inte sminka över dom för det blir bara värre och dessutom vill jag kunna få lite färg i ansiktet i eftermiddag när jag passar barnen. Suck, varför har min hud blivit så känslig?


Godnatt!

2011-06-20 @ 22:10:00
Äntligen ska jag få sova... i en säng... i flera timmar. Godnatt!



SYTYCD - FREAKSHOW <3

2011-06-20 @ 11:43:04
Hahaha, asså detta är SÅÅÅ BRA! Tjejen är så jäkla duktig och är så sjukt i huvudet. I love it!! Fan sådär var ju jag förut! GIVE ME BACK MY PERSONALITY!! Man MÅSTE kolla till slutet, det är då hon är som bäst. Love love love!!


20:e juni 2011

2011-06-20 @ 10:04:11

Kämpar för att ögonen ska hållas öppna. Ska nog aldrig mer åka nattbuss. Kanske natttåg då man får sängar och så. Men aldrig mer nattbuss som har på iskall aircondition. Jag är verkligen helt slut och förstår inte hur jag dessutom ska orka barnvakta senare ikväll. Slutar 20.15, vilket betyder att jag är hemma efter 21... Då blir det in i duschen sen sova, sova, sova. Jag tror jag sov ca 3timmar inatt. Kom ju på att det hade varit bra med en kudde liksom. Så klockan 03 fick jag snilleblixten att använda min handväska som kudde. Och klockan 04 så fick jag två säten för mig själv, då somnade jag med en gång och sov tills vi kom fram i Stockholm klockan 06.

Dopet igår var supertrevligt, (till viss del). Vissa glömde av att det var ett dop och började ha ett riktigt sup-kalas, men men. Sånt är livet. Vi stannade där tills dom skulle köra mig till bussen. Zoe är så himla söt och är så jäkla luuuugn! Har aldrig hört henne gråta. Aldrig sett henne ledsen, ingenting. Bara skrattar och njuter av livet. Sen var ju min prins Leo där också som jag lekte med. :) Gosunge.


En jäääättedålig bild från kyrkan. Iwetta och Karina står i svarta kavajer till höger.
Kvinnan i lila är Patricks (längst till höger i svart kavaj) styvmamma som tillsammans med Iwetta är faddrar.


Har ni sett någon sötare?


Känner mig gaaanska död efter nattens buss...

2011-06-20 @ 07:06:16

mms_img72023 (MMS)

Känner mig gaaanska död efter nattens bussresa. Vill typ dö lite. Sitter nu på centralen, har varit och tvättat av mig, bytt om och sminkat mig och nu jäklar jag frulle. Börjar jobbet 8.30 så får sitta en stund till.