Wie!! Ny balettdräkt för första gången sen...

2011-04-30 @ 14:07:56

mms_img69191 (MMS)

Wie!! Ny balettdräkt för första gången sen jag gick i nian. Den är jättefin och passar perfekt. Helt svart med sammet på dräktens övre del. Hade helst velat ha en mörkblå men dom var slut, så svart duger alldeles utmärkt. Köpte även nya trikåer då mina gamla har hål överallt.


Valborg

2011-04-30 @ 12:02:46
Hejhejhej! Jag vet, dåligt av mig att inte skriva. Jag har väldigt bråttom nu så jag fattar mig kort: Valborg idag. Först ska jag in till stan, köpa en nya balettdräkt för första gången på 6år, köpa mig lite sprit till ikväll, iväg på balett, sen hem göra mig iordning och sen ska jag grilla med Philippa. Haha, asså jag har ingen aning egentligen om planerna för ikväll, men får väl update av Phillan snart.

Ha en grym valborg så slänger jag in mobilinlägg under dagen. Puss&kram

bla bla bla

2011-04-28 @ 11:26:36

Hejhej! Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Är väldigt seg i huvudet, har fortfarande ont i magen och är bara allmänt dåsig. Det händer inget särskilt just nu, igår undervisade jag till 19, sen åkte jag hem och käkade tacos (maj gad vad gott), kollade på BB, duschade, gick och la mig. Och nu sitter jag på jobbet, sen undervisar jag, sen hem och städa, sen sova. Ja men bryr ni er om allt detta? Knappast, haha!

Försöker hitta lite inspiration till vad jag ska skriva om. Men känner inget alls faktiskt. Vi får se vad som dyker upp :) Puss


Världens vackraste vän

2011-04-27 @ 22:47:16
I söndags träffade jag min going Johanna (aka Joshiii) och hon hjälpte mig välja brallor som jag handlade på Zara (bild kommer, promise), vi satt och fikade och pratade massa. Hon ska tydligen flytta hit nästa år och snacka om att jag blev glaaad! Bästaste vännen min. Och något med Johanna som slår mig så mycket, är hur jäkla vacker hon är! Kan sitta och kolla på hennes kläder och ba Shit, vad bra hon har matchat det, sen kollar man på hennes hår som slutar vid jumskarna och bara hennes örhängen passar så jäkla bra på henne. Vackra tjej. Kommer ihåg när hon hade tandställning och käkade piller för sin dåliga hy... och kolla nu. It was all worth it! :)


Är hon inte så sjuuukt snygg?



Massa vovvisar vi såg :)


27:e april 2011

2011-04-27 @ 10:22:17
Good morning! Imorse var det heltsjukt svårt att ta sig upp. Jag hade i flera timmar legat och vridit mig för jag var orolig för att försova mig och när jag dessutom inte somnat förrän 1 så var det galet jobbigt. Men köpte mig en Latte Macchiato på vägen till jobbet så nu är det OK.

Igår tog jag klass för Karl och Knut. Fasen vad mycket folk det var men SÅKUL! Älskade koreografin verkligen. Såå kul! Nästa klass blir på söndag tror jag :) Wie! Philippa tog ju sin K&K oskuld igår och hon ÄLSKADE det precis som jag visste att hon skulle göra.

Idag blir det jobb, jobb, jobb. Till kl 19. Efter det handla hem lite mat, hem och kolla på tv, sen sova. Imorgon är det redan torsdag och sen fredag och då har jag helg. Så det är en kort vecka. Känner mig mycket bättre än igår men har fortfarande ont i magen. Shit, min mage måste verkligen inte tåla så mycket kalorier som jag fick i mig i söndags, hehehe...


Låten vi dansade till på klassen igår: Adele - Someone like you


26:e april 2011

2011-04-26 @ 14:27:58

"God morgon"! Nää, det stämmer inte riktigt. Jag vaknade faktiskt innan 12, så jag har varit vaken ett tag. Mår mycket bättre idag, känner mig fortfarande lite konstig i magen och har ont i huvudet, men det börjar gå över iallafall. Behövde vila kände jag. Jag har hunnit käka lite, städa lite och nu har jag bäddat sängen med mitt nya supersnygga överkast som jag fick av mamma. Så fint!

Planen för idag är att ta det lugnt, vila, vila, vila, ska bli helt frisk så jag orkar jobba imorgon och beroende på hur jag känner mig om en stund så åker jag in till Base23 och tar klass för Karl&Knut. Har inte tränat på två veckor nu så känner mig galet mör, men det ska gå bra. Hoppas jag.


I Stockholm!

2011-04-25 @ 23:24:08
AAH, vad skönt att ha kommit hem nu efter en 6timmar lång bussresa! Shit, my ass! Dessutom har jag gått och blivit sjuk och har haft smärtor i magen hela dagen så det blev inge roligt alls på bussen. Ingen aircondition, inga uttag till datorn, fullpackad buss och sen magontet på det... Led ganska rejält. Men nu är jag hemma och ska sova, sova, sova. Tog ledigt från jobben imorgon då jag inte alls känner mig frisk nog att jobba.

Uppdaterar massor imorgon. Puss

Fest för Elin, 21år!

2011-04-23 @ 20:15:08

Hello goingar. Sorry att jag inte uppdaterat idag, men har inte gjort något särskilt och har inte varit hemma, men nu ska jag hem till Elin som fyller 21år! Wie! Party-times :) Bestämde mig för en timme sen att jag skulle dra och har nu fått massa hjälp av mamma med skor osv, haha. Lame, 21år och får hjälp av sin mamma... Men hon har massa snygga skor från typ 80-talet som måste has på! :) Idag blev det paljettbrallor (nya), min vita transparenta skjorta samt rosa klackskor!






Slottskogen

2011-04-22 @ 23:28:45
Oh shit, me soo tired! Vilken lång dag det har varit! Jag var uppe redan 09.30 och började göra situps (why?), smörjde in mig med brun utan sol och käkade frukost på balkongen medan jag solade. Vid 13 var jag hemma hos Marlene, dit Lovisa även kom och sen var jag, Lovisa, Leo och Molly ute i Slottskogen och promenerade. Eller ja, först promenerade vi dit också. Vi kollade på sälar, pingviner, Leo fick sig en SvampBob ballong och vi mötte även upp Miranda och Elin en snabbis innan vi slutligen hamnade på lekplatsen. Där röjde Leo sönder och blev helt vild, haha. Sprang runt som en tok. Till slut drog Lovisa och så kom istället Marlene, tillsammans åkte vi alla hem till mamma och pappa där vi käkade middag och hoppade studsmatta. Wie! Rolig, men ansträngande dag kan jag säga!




Finisar :)





Leo skjutsade fyra andra kidz till "mommo!"





Mina nya glajjoooor


Just nu i slottskogen: lek med Leo och Lov...

2011-04-22 @ 16:23:32

mms_img49121 (MMS)

Just nu i slottskogen: lek med Leo och Lovisa :) en riktig heldag!


Dagens outfit:

2011-04-22 @ 00:05:10
Och så kan ni få världens sämsta Dagens Outfit bilder :) Såhär såg jag ut idag: Vårig och fin. Nya solglasögon, som ni kan få se imorgon kanske.




Härlig dag!

2011-04-21 @ 23:40:52

Vilken härlig dag det har varit. Underbart väder, gott att äta och roligt sällskap. Förutom att Leo har PMS och helt plötsligt får för sig att inte tycka om mig lite då och då "booott! booott!" (booort*). Men jag har hämtat Leo på dagis, innan dess hann jag shoppa med mig lite nödvändigheter, vi har lekt på lekplatsen, lekt med Molly, bakat kakor och nu har jag ätit alldeles för mycket. Men jag tar vara på det medan jag är här liksom.

Här får ni lite av min dag i bilder:


Morgon började med en härlig dusch, sen satt jag i solen och målade naglarna på balkongen.


Mammas fina katt Lukas höll mig sällskap.


Leo lekte i sandlådan.


Jordnötssmörs kakor... Den ni! Fyihelvetteee vad gott det var.


Har hämtat Leo på dagis och nu är vi ute m...

2011-04-21 @ 15:43:42

mms_img38354 (MMS)

Har hämtat Leo på dagis och nu är vi ute med marlene och molly på lekplatsen. Sen ska vi hem och baka jordnötssmörs kakor!


Göteborg

2011-04-20 @ 23:04:15
Wieee, är i Göteborg! Shit, är så trött att jag orkar inte göra mig i ordning överhuvudtaget. Har varit på Ikea med mamma, lekt med Leo hemma hos Marlene och nu är jag helt slut. Så vi hörs när jag känner för't :) Vet ju att jag suger på uppdateringar när jag är i Göteborg. Men jag ska göra mitt bästa. Love ya.


Tidsinställt: Dagens youtube: Skrattande pingvin

2011-04-20 @ 17:00:00

Nu sitter jag på flyget ner till Göteborg, sålänge får ni se detta:
Haha, har ni sett något så gulligt som en pingvin som skrattar?


No one else I wanna please

2011-04-20 @ 12:07:08

Wow, jag är sååå trött! Drömde sjuka mardrömmar inatt som gjorde att jag vaknade i chock. Jag tyckte drömmen var så jäkla verklig. Hela Stockholm drabbades av en orkan som drog igenom stan och pajjade allt. Jag fick fly från fallade hus, stenar och tunnelbanan hade rasat samman också. Dessutom var det värsta böghatarfesten som attackerade oss. Fattar ingenting. Så när jag vaknade ca 5min innan klockan ringde var jag helt säker på att jag hade försovit mig dessutom, missat jobb, flyg - allt. Haha. Tänk vad mycket som händer när man sover.

Nu har jag jobbar jäkligt hårt också. Kopierade 63papper på vår kopiator som står under bordet = böjd i ca 45min. Helt slut bara av att behöva räkna papprena, hahaha. Samtidigt som det varit massa besökare, mycket öppna dörrar, kaffe, låsa upp här och där och så har jag skickat ut mina arbetstider för denna månaden till chefen så jag får rätt lön :) Fan, jag har jobbat sjukt mycket denna månaden! Wie! Och idag efter jobbet drar jag mig till Arlanda för att landa på Landvetters flygplats. Taggad! Väskan står redo här i kapprummet och djuren har fått mat som räcker i två dagar. Då kommer Philippa åka hem till mig och fylla på. Är dock rädd att Pancakes kommer trycka i sig all mat idag, tjockis som han är och inte ha något över, haha. Trots att jag gav honom två morötter, massa godis och ett stort lass med hö. Hmm. Jaja, han överlever tills fredag iallafall!

Nu ska jag trycka i mig min lunch tänkte jag. Lyssnar på min nya sommarlåt Coconut Tree, så grym!


I love P!NK

2011-04-20 @ 09:38:23

Fucking Perfect


I don't belive you