don't fall a sleep to soon

2008-09-24 @ 13:53:36

VILKEN STRESSIG DAG! Jag dör! Först upp till skolan halv 9 för att ha ljudteknik så vi vet hur vi ska kunna mixa med musiken inför projekten. Sedan balett, där jag faktiskt fick köra hela stången med tåskor. Johanna tyckte dte gick bra så det var skönt. Iallafall, efter det fick jag ta en snabb lunch för att åka hem, missa svenska lektionen och istället tvätta kläder. PUH!

Saker jag har kvar:

*Tvätta tre tvättar till
*Handla inför lägret
*Packa
*Köpa en adapter till min amerikanska batteriladdare
*Fika med John
*Dans 19.10-22.00
*Duscha
*SOVA!


Hide and Seek

2008-09-24 @ 00:07:20
You don't care a bit.

hold on

2008-09-24 @ 00:05:55
FÖRRESTEN! Glömde ju berätta. Våran klass studentskiva är ju bestämd nu:

Den 2april 2009 klockan 22.00 drar historiens ballaste studentskiva igång. Den håller till på helt nyrenoverade Mango bar på Sveavägen. Det kommer bli grym musik, dans, v.i.p, sprit och allt kommer vara hur awesome som helst! Biljetterna till eftersläppet kostar 120kr och det kan jag säga att det kommer det vara värt. Vill du komma? Bara att säga till, du är självklart välkommen! Temat bestäms om en vecka. Dans 3orna är taggade. Är ni?

It's gonna be AWESOME!


you don't care a bit.

2008-09-23 @ 23:59:34
Call on me blir av på torsdag. Helt underbart! Haha, uppvisningen för Mats blev precis som vi tänkte oss; jävligt nedtonad. Jag började vid flertal tillfällen skratta när jag såg hur lite alla tog ut bara för att Mats skulle godkänna. Men det ska bli roligt iallafall. För mig, Anna, Petter och Jocke är det samling klockan halv 6 utanför skolan. Härlig morgon för mig som är så morgonpigg.. Nej.

Idag efter skolan var det tänkt att jag skulle gå och fick med John (kille från rytmus). Såklart var jag alldeles för trött så det slutade med att jag gick hem och sov i två timmar istället för att göra någonting vettigt. Vi bestämde att istället träffas imorgon innan min dans. Ska bli intressant att se hur det går, eftersom jag inte är världens socialaste person och vi har endast träffats några få gången. Yeye. I övrigt idag har jag och Lovisa planerat vår studentmottagning som vi ska ha här hemma tillsammans. VILKEN KULTURKROCK! Min mamma och Lovisas pappa. Vi ser redan framför oss hur dom kommer sitta och dricka whiskey ihop och vara asfulla. Talare har vi utsett Erik (Lovisas bror) och Marlene (min syster) till. Dom ska få oss att gråta. Vi gjorde en lista på folk vi vill ha på vår studentmottagning och eftersom det inte lär bli folk från klassen så valde vi att dra på massa från rytmus och lte annat folk. Wille och Kim måste sjunga. Haha, sjukt hur mycket krav vi har. Både jag och Lovisa har kommit överens om att vi måste iallafall försöka hålla oss vakna och nyktra på mottagningen... Men det kommer nog inte gå allt för bra.. Fan vi kommer ju ha åkt flak innan så då äre kört för resten av dagen. Jag längtar.

Imorgon blir det förutom att packa inför lägret så ska jag försöka sno till mig en tvätttid, dansa och sova riktigt ordentligt.
SMACK!<3

Bild tagen i somras innan min kusins bröllop.

champange supernova

2008-09-21 @ 22:21:32

Vilken helg! Har inte hunnit skriva någonting och dessutom har mitt internet lackat hela helgen. Ska dra helgen i ett svep bara:

Fredags eftermiddagen gick åt att köpa present till Miranda som fyllde 18år, städa lägenheten och laga mat. Jag, Saga, Daniel och Lovisa höll igång från 16 till 20 med allt, vilket iofs var ganska kul. När det var ungefär 10min kvar innan tjejerna och killarna skulle komma så började man göra sig iordning, jag hann faktiskt! Hela lägenheten var fläckfri och middagen var serverad i vardagsrummet som vi hade möblerat om och fyllt med ballonger. Det såg så himla fint ut faktiskt! Riktigt nöjd. Det var även Miranda sen när hon kom och fick se allting, jätteglad blev hon. Det var så himla kul att få träffa Elin och Miranda igen. Har ju inte träffat dom sen innan skolan började så jag har saknat dom så sjukt mycket. Dom hade även med sig Mirandas pojkvän Per och hans kompis (även tjejernas kompis då) Wille. Jättetrevliga killar. Anyway, middagen var mysig, tårtan var awesome, Miranda blev glad för presenterna och vi lekte fyllelekar. Kvällen fortsatte sedan ut (dessvärre fick vi ju lämna Saga som inte är 18) till Riddarkällaren. Alla var sjuukt fulla, fast inte jag konstigt nog. Eller okej, jag var väl påverkad men jag brukar vara värre.... He..he.. Iallafall! Väl ute träffade vi på Andi som sedan följde med hem till oss också och sov över.

Lördag. Då jag inte sovit så mycket natten innan blev det att jag sov hela dagen istället. Vaknade 45min innan dansen började så jag fick öka ganska rejält. Hade en balettklass och en jazz. Inte min bästa dag, åtminstone inte på jazzen. Var helt slutkörd och dessutom hade jag missat två lektioner i rad så jag hade missat hela den nya koreografin. Tog ett tag innan jag kom in i det. Baletten däremot gick tydligen bra enligt min lärare :S ... "Du ser mycket mer avslappnad ut! Känner du skillnad?!" ... Ehe, ja, om avslappnad = död och bakis så visst. Efter träningen skyndade jag mig hem för att hinna duscha, äta och kröka innan vi gick ut till Huset där även Nora, Anna, Emma, Ariel, Staffan, Hanna, Kalle osv var för att fira Noras 18års dag. Vakterna där är riktiga f*ttor btw. Visst musiken var bra, stället var bra så men sjukt otrevlig personal. Tjejen som stog ensam framför oss i kön kom inte in för hon var för full.. och stackaren var stennykter. Även jag var nära på att inte få komma in för jag var för "full" ... Vilket jag inte var. Särvakt. Kvällen slutade på Huset kl 3, sedan vidare till Mcdonalds, och hemgång kl 5. Så idag har jag bara sovit hela dagen... och ska fortsätta med det :)

Saknar Elin och Miranda redan <3 Kärlek till er tjejer.


just dance

2008-09-18 @ 23:06:43
Behövde en paus från städande och tårtbakning
. Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns som att jag till och med är för trött för att sova. Jag har ätit en potatis idag på lunchen för jag är så trött att jag mår illa när jag äter. Hela dagen har jag varit som en zoombie. Gått runt och knappt fattat vad folk säger när dom pratar med mig och bara skrattat lite utan att fatta åt vad.

Idag på lunchen samlade jag ihop ledarna till lägret (förutom några teatrare för jag visste inte vart dom var) och lärde ut Call on me dansen. Riktigt kul att se hur sjukt stela vissa utav dom är. Haha, skrattade sönder mig åt Kim och Jerry som kommer göra succé på lägret genom att hela tiden göra fel :D .. Underbart att se. Anyway, förhoppningsvis godkänner Mats (rektorn) dansen nu när vi ändå har gjort ganska mycket ändringar eftersom han tycker att allt är för "sexistiskt". Haha, han tycker att sån dans blir en slags nollning på ettorna. HAHA, då skulle han bara se hur en riktigt nollning såg ut och han skulle tycka att jag är en ängel.

Jaja, nu ska jag gå och iallafall låtsas som att jag hjälper till... Sen ska jag sova. ååh... sova...


all the arms around you

2008-09-18 @ 20:01:25
Herre gud vilken dag. 4timmars sömn är inte bra för mig. I natt låg jag och vred mig till klocka 4-halv 5 och kunde verkligen inte somna. Inte heller Saga eller Lovisa hade somnat så imorse slutade det med att vi alla försov oss. Jag har verkligen varit helt död  hela dagen. Och nu är jag alldeles för trött för att änns somna.

Eftermiddagen har spenderats med Andi som hade tagit sig ut från skogen och in till stan. Tanken var att leta efter en jacka till honom men det slutade istället med att vi satt och fikade och sedan följde jag med honom för att kolla på en lokal till studentskivan. Det roliga var att det var samma lokal som dans 3orna hade i våras och då var det ju skitkul. Han var lite skeptisk till att hans klass skulle lyckas bli övertalade, men jag hoppas han får som han vill iallafall. Anyway, jag kanske träffar Andi imon igen eftersom Elin, Miranda, Wille och Per kommer upp och vi ska fira Mirandas 18års dag. Så då ska vi alla dra ut på krogen och Andis gäng kanske hänger på. Annars träffar man väl inte honom på ytterligare 4månader, haha.

Nu ska jag till affären med Lovisa och förbereda inför imorgon. Sedan hoppas jag på sööömn.
Ciao.

Call on me

2008-09-18 @ 00:17:17
Skit dag. Dagen började med en försovning som inte var så bra eftersom projektgruppen skulle mötas och skriva en rapport. Men ingen skada skedd där tror jag. Jag och Sara började sedan spåna om vad man kunde hitta på inför ettornas läger och vi var skit taggade. Jag gick till rektorn Mats och skulle berätta våra idéer till lägret när han sa att han ville prata med mig i enrum. Jaha? ... Det började med att han sa att han var skeptisk till att jag skulle få åka med på lägret från början. För enligt honom har jag tydligen inte haft så bra attityd i skolan och inte skött mina studier. Han var orolig att jag inte skulle vara en sådan bra förebild för de nya ettorna. Osv osv... Just då kände jag mig inte så jättearg eller så... Mats sa också att han inte riktigt förstod vad mitt syfte med att åka med på lägret egentligen var.. Där tog jag däremot illa upp eftersom det finns folk som åker med endast för att ragga. Men efteråt så började jag tänka mer och mer på vad han hade sagt. "Du ska kunna vara en förebild för de nya ettorna, du kommer inte kunna vara kompis med dom utan du ska kunna sätta gränser, och ärligt talat vet jag inte om du klarar det". För mig blev det som en käftsmäll. Han känner inte mig? Han har aldrig frågat hur jag mår? Han har aldrig frågat varför jag flyttat upp till Stockholm från början eller frågat hur det går att bo själv? .. Han har ingen aning om varför jag beter mig som jag gör för han har aldrig frågat. Har han verkligen rätt att säga sådant till mig då? Alla dessa frågor ploppa upp i mitt huvud under baletten och det slutade med att jag fick gå ut därifrån för jag var så arg. Det känns ändå som att det är väl jag om någon som kan vara en förebild? Flyttade till Stockholm som 16åring själv. Jag lagar min mat själv, tvättar mina kläder, städar, diskar... och på allt detta ska jag hinna plugga och gå till dansen efter skolan. Och trots allt detta klarade jag ettan med VG som medelbetyg i alla ämnen och jag klarade 2an med grym närvaro. Jag hade lika bra kunnat ligga hemma eftersom jag har ingen morsa som väcker mig varje morgon. Är inte det att vara en bra förebild? Att kunna stå på egna ben redan som 16åring? Att vara mogen nog att lämna det liv man hade innan som man inte var nöjd med och börja om på nytt? ... Att vara skolsmart är inte detsamma som att vara smart i livet. Jag får ju iallafall åka med på lägret men jag vet ju att det är Stefan som har fått tjata in mig. Så det kommer bli jobbig att hela tiden veta att Mats inte vill ha mig där.

På kvällen nu kände jag att jag klarar inte av att gå på dansen. Jag sov i 3timmar när jag kom hem och när jag vaknade så kände jag bara hur jag skulle kunna brista när som helst. Jag ville inte att mitt humör skulle gå ut över dansen som det gjorde imorse på baletten. Så jag valde istället att hänga med Lovisa, Pontus och Wille och käka på BK bara för att komma bort från allt, få tänka på annat än att bara behöva tänka på vilken attityd jag har. Det var riktigt skönt att bara kunna sitta och snacka massa skit och bara få skratta lite.

Imorgon ska jag träffa Andi vilket ska bli kul eftersom jag inte träffat honom sen innan sommarlovet. Men nu ska jag ta mig en skön dusch sedan kolla på Call on me videon och lära mig dansen :) Haha.

Låt ingen sätta sig på er!

always love you.

2008-09-17 @ 00:07:36

Btw. Detta är äkta kärlek.

Bombastic love

2008-09-17 @ 00:04:45

Längtar :) (Bild tagen när vi var på lägret i ettan)

never had a dream come true

2008-09-16 @ 20:33:42

Nu har jag suttit hela kvällen och laddat upp bilder på facebook ifrån i somras då jag var i USA och i Polen, och är inte änns nästan klar. Lite tröttsamt för ryggen och händerna, haha. Har på en gammal goding i bakgrunden; S Club 7 - Never had a dream come true. Riktigt mysig låt :) ... 

Precis efter jag skrivit förra inlägget så kom Stefan, gympaläraren, fram till mig och sa att jag fått ännu en uppgift; nämligen att jag, Petter, Jocke och Anna ska få skjuts till lägret (AWESOME, SLIPPA BUSSEN) halv 7 på morgonen  och hjälpa till att bygga upp allting där. Saker som hinderbanor osv. Ska bli riktigt roligt! Sjukt att jag längtar så himla mycket till lägret, men det känns som att det är någonting som bryter av vardagen. Slippa det där att på torsdagen efter skolan åka hem, sova och sen upp till skolan igen. Nu får jag istället leka på lägret med alla ettor! ... Vad ironiskt tråkigt det där lät, men jag menar faktiskt att det är roligt. Jag kommer ihåg när vi var ettor och åkte på lägret. Det var visserligen inte så jätteroligt av personliga själ som jag mådde dåligt utav då, men iövrigt att få umgås med alla, kleta tandkräm på sovande folk och ha så mysigt som man har det på läger var så himla roligt. Anyway, ettor, håll i er för jag, Sara och Jane kommer vara eran värsta mardröm ;) ..

Ska fortsätta lägga upp lite bilder.


more then words

2008-09-16 @ 12:15:44

Skolfotot klart. Fyfan vad hemskt. Sista skolfotot i hela mitt liv och jag ser ut som fan. Klasskortet blev väl helt okej kanske, men porträttfotot. Haha! Jag fick ta om 4gånger för varken jag eller fotografen tyckte något av korten blev bra. Till slut var jag tvungen att välja något, så jag tog den där jag ser ut som en bumbibjörn. Usch. Jag tror det är mitt hår eller mina ögonbryn som gör att jag ser så konstig ut på korten. Behöver verkligen fixa någon slags frisyr snart.

Nu efter lunch började vi diskutera kring ettornas läger. Det blev ett himla tjöt nu från mig och Sara om hur dom lottar och väljer ut vilka som ska få åka med. Stackars Stefan (gympaläraren) var helt chanslös när vi tjata emot om att VI ÄR JU FAKTISKT BARA TRE STYCKEN FRÅN VÅRAN KLASS SOM HAR ANMÄLT OSS, LÅT OSS ÅKA MED!! Stefan står där och ba jo men vi har ju egentligen tänkt att bara två från varje klass ska åka med sedan så lottar vi till reserver. Haha, men det slutade inte där. Jane sa att hon lika bra inte behöver åka med eftersom det betyder så mycket för mig och Sara, men icke. Det tilllät vi inte. Och alldeles nyss skuttade Sara och Jane in och sa "Nicole.. vi båda hoppar av".. - Eeeh va? Skojar ni eller? Dom ba "JAPP! ALLA TRE SKA ÅKA MED!!!" Så om två veckor bär det av på läger, och gissa vem som ska ragga på lammköttet? Och gissa vem som ska göra livet ett helvete för ettorna? :D JAG! Nej, skoja. Jag ska vara snäll.

Nu ska jag gå och byta om inför improvisationen. Ciao.


No stress

2008-09-16 @ 07:57:20
Nu sitter jag här igen och käkar Loop's flingor. Haha! Taggar inför klassfotot där vi då ska vara ett fotbollslag, ska bli himla kul. Men först ska man stå ut med ämnet "Musik/Dans" som är en rytmisk lektion iprincip. Vi går runt och klappar i takt. Inte jättekul, nej.

Gårdagen spenderades på Kühlers. Först modernt sedan balett. Har sjuk träningsvärk nu. Förstår inte hur man kan få det trots att man har tränat nu i 3-4veckor? Jaja.

Måste öka nu!

Blev så inspererad utav min bild från igår så var tvungen att sätta på mig den idag :)

At the bottom of everything

2008-09-15 @ 17:47:08
Sitter och lyssnar på lite Bright Eyes låtar i väntan på att dra till dansen. Kan ju samtidigt tipsa er om en låt utav Bright Eyes: "Lover i don't have to love", även igenkänd från ett OC avsnitt (såklart).

Hade psykologi idag som sista lektion. Ganska intressant lektion, vilket det brukar vara, men trots det somnade jag till lite. Måste vara för att det är måndag. Anyway, lektionen började med att vi fick ett papper med 5bilder på olika situationer. Situationer som t.ex i ett klassrum, en flicka som dukar fram medan en man lagar mat, en man och en kvinna kramar om varandra osv. Vi skulle sedan skriva en berättelse eller skriva ner vad vi ser på bilderna. Några stycken fick sedan läsa upp vad dom hade skrivit, och det var sjukt hur alla hade tolkat det på så vis att föräldrarna var skilda, eller andra saker som visade på negativt tänkande. Läraren berättade sedan att det är såhär man gör på skiljsmässobarn som har svårt att uttrycka sig, och det är så man försöker få tag på det undermedvetna. Lite häftigt. Vi pratade även om drömtydning och han berättade om någon dröm han hade haft som sedan visade sig leda tillbaka ända till hans barndom. Jag ska börja skriva ner mina drömmar och sedan tyda dom. Så sjukt coolt vad som kan komma fram. Sedan är det ju såklart så att man kan överanalysera drömmar så man nästan förändrar det man sett för att det ska stämma in, så det är ju inte helt säkert att det fungerar. Men det skulle vara kul att testa.

Nej, nu ska jag fortsätta dricka min cola och ha mer tråkigt :)

Jag och min awesome "I love firemen" t-shirt. (Bilden tagen i somras).

make me fly

2008-09-15 @ 13:50:16
Nu sitter jag här i den lilla datasalen i skolan, uttråkad och väldigt sömnig. Valde att inte vara med på moderna idag både pga brist på ork och min lilla sjukdom som sitter kvar. Dessutom om jag inte går in för det till 100% så blir jag bara grinig, så det var bäst för hela klassen. Har istället behövt skriva en egen övning/fras, vilket går åt helvete för jag förstår inte uppgiften, men skit samma. Hon får bli nöjd med att jag har hittat på en liten fras iallafall. Josefine och Jane är också med mig i att inte vara med på moderna. Fast de sitter just nu inne i omklädningsrummet och gör situps, energi knuttar.

Ikväll däremot ska jag ha modernt och balett på kühlers. Har börjat trivas så bra i min grupp faktiskt. För innan har jag alltid varit en liten outsider, då jag inte har dansat där i 6-7år som alla andra har, men nu har jag nog börjat komma in i gruppen lite mer. Skönt.

Imorgon är det skolfoto för hela slanten, och våran klass ska vara något så otippat som ett fotbollslag. Skit kul! Fast teoriklassen är nog bäst med idén om att klä ut sig till LH (en lärare som alltid har svarta klder, är rakad och ser allmänt läskig ut) och ha på sig strumpbyxor på huvudet och se allvarliga ut. Haha! Längtar efter att få se det där.

Jag tröttnar inte på att tänka på hur mycket jag längtar tills på fredag. Miranda, Elin, Per och Wille kommer upp! Killarna har jag aldrig träffat men har hört så mycket att jag är alldeles till mig av nyfikenhet. Men Elin och Miranda! ÅÅH, vad jag längtar! Speciellt med tanke på att det är Mirandas 18årsdag också, så det ska bli fest för hela slanten! WOHO!

Jag känner mig på skrivhumör just nu.. Men jag får nog börja dela upp inläggen lite mer, hehe. Nu är allt en ens stor mix av allt och ingenting. Oj, jag tror jag ser lammköttet nu. Time to go :D  

lite sommarminnen

pretty damn good.

2008-09-15 @ 07:57:06
Dags för skolan nu. Sitter här och knaprar i mig Loop's flingor för att orka med morgonen som börjar med Projekt. Och i årets projektarbete hamnade jag med Sara, Tora (som jag hamnade med förra gången också) och Nathalie. Idag sätter vi i gång på riktigt hoppas jag.

Have e good day.


Paint the silence

2008-09-14 @ 21:52:16
Vi överlevde gårdagen. Dessvärre blev jag sjukare. Att sitta utomhus i 3timmar är inte så jättebra när man har en förkylning som sitter och gnager en. Inte ens kaffet hjälpte.

Iallafall. Matchen var bra. Riktigt bra, och rättvis. 0-0 var resultatet, eftersom AIK fick sitt mål bortdömt. Haha, det var riktigt kul när hela arenan fylldes av glädje och skrik, AIK musiken spelades... och så fort dom såg att dommaren blåste av för att han som la målet hade knuffat på sin motspelade så stängdes musiken av och glädjen övergick till hat och hot. Då började blåvittklacken le iallafall. Härligt att se göteborgare igen. Dessutom att Lovisas storebror, Erik, spelade hela matchen igår med en blåvit tröja på sig var härligt att se. Glädjerus från mig och Lovisa. Vi skrek som galningar så fort han fick bollen och berömde honom. Inte för att han hörde något men ändå. Efter matchen pratade vi med honom och även han höll med om att matchen var rättvis och bra. När Erik gick, så kom Håkan Mild för att tacka klacken. Snacka om att man blev nervös när han står drygt en halvmeter ifrån en.. Iallafall jag blev det. Hahaha, löjligt.

Imorgon är en ny skolvecka igen. Så få vi hoppas på att något nytt händer denna veckan. De senaste tre-fyra veckorna känns som en trasig cd-skiva. Ständiga upprepningar. Ingenting nytt händer! Man har samma lektioner, möter samma människor som har samma humör iprincip jämt, man går hem, sover, äter, går till dansen, duschar, kollar på oc och sedan sover man. Samma visa, varje dag, varje vecka. Ge mig något nytt! Något spännande! Ge mig ork att hitta på saker! Fast förresten. Jag har redan kommit på några saker som kommer hända. Tisdag: Skolfoto! Någon dag efter skolan: Kanske shoppa med Andi. FREDAG; TJEJERNA KOMMER TILL STOCKHOLM!!! Jag längtar, jag längtar!

Hoppas på att det blir en bra vecka.