Dagens...

2010-08-31 @ 14:08:21
Dagens humör: Seg, känner mig sjuk, men glad
Dagens måste ha: mat
Dagens person: Ellen DeGeneres
Dagens oufit: Jenasleggins, vittlinne, grå topp
Dagens ska göra: barnvakta!
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: Tofs med fläta
Dagens låt: -
Dagens längtan: Få leka med grabbarna!
Dagens beroende: Tv..
Dagens roligaste: Pancakes
Dagens saknad: Grekland


Fuck Sverige

2010-08-30 @ 23:56:43

I lördagsnatt när jag och Emma var på väg hem till mig, så var det 8+ ute. 8! Vi kunde blåsa så det kom ut ånga genom munnen, I AUGUSTI!! Vad händer egentligen? Ska det vara kallt året om här nu eller? Då flyttar jag!

Såhär såg jag ut i lördags:
(som tur var tog jag med mig strumpbyxor ifall jag skulle börja frysa - smart drag Nicole!)




Dom underbara skorna är Lovisas <3


Nazi Tyskland? Nej, Razi Sverige!

2010-08-30 @ 17:30:03
Alltså, what is up med världen?! Vad händer?! När fan började vi skylla på andra så fort vi har problem? Vad hände med att ta ansvar för det du själv gör? Blev tipsad igår att gå in på Sverige Demokraternas hemsida och kolla på den absolut ABSURDA reklamfilmen dom har gjort. Och nog var den sjuk! Jävla propaganda! Hur fan kan man skylla ALLT på muslimerna? Hur kan man skapa ett helt jävla politiskt parti år 2010 mot en religion? Är det nya Nazi Tyskland på G här i Sverige eller? Hitler pratade iprincip så som den där Jimmy från SD gör. "Om det inte vore för muslimerna skulle inte våldtäkt finnas i Sverige"... HAHAHAHA! Alltså... nej.



Trött tjej (bitterheten märks inte av ALLS i inlägget)

2010-08-29 @ 23:54:25
Fan vad trött jag är. Känner mig som en zombie. Kom hem lite innan 04 igår och gick upp klockan 09 för att ha möte samt sitta i juryn på Stage (duktiga ni var allihopa tjejer, och galet modiga!). Samtidigt som jag sov ungefär 6-7timmar (ja, på tok för lite för mig!!!) natten innan då jag bara låg och vred mig. Så när jag kom hem runt 18 somnade jag och vaknade 21.30. Kollade på Briget Jones och någon creepy och sjukt deppig "havs-film". Ni vet, några som är ue och dyker, tappar bort båten, blir uppätna av hajar, etc. Mår rätt dåligt efter den filmen nu faktiskt. 

ANYWAY! Gårdagen var till en början rätt akward och stel, men lättades upp och blev riktigt trevlig. Brovall lättar ju alltid upp stämningen, haha. Och Noak... ja, no words! Tack alla som var där för en fab kväll. Dock måste jag säga att temat sög big time. Mexico-tema? What's up with that? Nej, skärpning. Ska man ha tema så får det ju vara all in. Inte lite hattar, mustacher och nachos (dock sjukt mycket Tequila... nothing for me !btw!).  

Orkar inte duscha eller borsta tänderna eller något. Behövs det nu när jag ändå sover själv inatt? Jag menar... vad gör det att jag luktar öl i håret (tack alla långa människor som inte ser oss korta människor på fest och tror att det är HELT OKEJ att spilla Margartitas, vin och öl på mig... TACK!) och spagetti&köttfärs sås i munnen när jag ändå inte plågar någon bredvid mig inatt? Haha, fyfan vad äcklig jag är. Lovar att duscha så fort jag vaknar imorgon!

Se upp världen. Nu ska jag lägga mig i min säng (påminn mig snälla om att byta sängkläder någon gång... uuh) och ruttna. Fan vad skönt! Älskar att vara arbetslös, kan inte fatta att jag gnällde så mycket förut.

Ps. Joel Striem, Pancakes hälsar!


DAGENS YOUTUBE: "DUUH!!"

2010-08-27 @ 23:11:17
Älska Michelle (Mary-Kate&Ashley Olsen) Tanner! Favorit uttrycken som "Duuuuh!" och "Oh, pEElease!"


Hicka suger

2010-08-27 @ 22:08:45
Godkväll! Det blev ingen laptop för Philip då den han ville ha inte finns inne i affärerna just nu. Så det får bli någon annan gång. Istället åkte vi och handlade mat till Pancakes och även mat till oss själva (som jag såklart fick laga). Men just nu sitter jag själv i soffan för Philip ligger och sover eftersom han egentligen är sjuk, stackarn. Kollar på OC, dricker cola, äter gurka med dipp och HICKAR. Fyfan, vad jag hatar hicka! Det suger verkligen big time!

Imorgon ska förmodligen jag och Philip åka in till en djuraffär och klippa klorna på Pancakes och även hans tänder. Han har haft lite problem med dom några gånger. Ibland växer dom för fort och blir JÄTTElånga och ibland bryts dom av helt. Så ska fixa dom. På kvällen när Philip drar till jobbet så ska jag och Noak och förhoppningsvis får vi med oss BROVALL på fest hemma hos Ariel som fyller 20år. Tydligen är det Mexico tema, så får se hur kreativa jag och Noak blir, ehehehe.

FUCK YOU JÄVLA HICKA!!!!!!!!



Från när vi var i Newport! <3


Let's go ner på stan!

2010-08-27 @ 14:18:20
Nu åker jag och träffar Noak en stund. Vi ska handla en present till Ariel som fyller 20år imorgon och han har en "mexico fest". Efter att ha varit med Noak drar jag till Estetiska och möter upp min älskling för han ska köpa sig en laptop (äntligen får jag ha min i fred!...  fast... kommer jag få ha min Philip i fred nu då?). Så det är planera för idag än så länge.

Jag är så jävla sugen på en Latte Macchiato med extra vanilj smak nu va!






smsade Philip förut och frågade:
"Klänning eller min lila kjol och ett svart linne?"
Hans svar var:
"Klänning :)"
Bra svar tycker jag!


IKEA-Katalogen!

2010-08-26 @ 22:22:18
Blev så glad igår när jag fick hem Ikea-katalogen i brevlådan. Kände mig så vuxen, haha! Har suttit och kollat igenom den 1000ggr för att kryssa i vad jag vill ha, här har ni några exempel på vad jag skulle vilja ha (Dock inte tillsammans tror jag, haha):









Dagens outfit

2010-08-26 @ 20:36:38


Barnpassnings kläderna för idag blev:
Jeans - Cheap Monday
Skjorta - Lovisas
T-shirt - H&M
Skor - (syns ej på bild) Converse
Armband - Kreta


Barnvakta!

2010-08-26 @ 14:22:59

Det blev ingen barnvaktning igår, men idag så! Ska alldeles strax iväg till banan och åka iväg till Kristineberg. Får se vad vi hittar på, vet inte hur vädret ser ut där borta, för här är det grått. Men lite lek i lekplatsen och lakritsnappar är givet!


DAGENS YOUTUBE:

2010-08-26 @ 12:58:19
Till Lovisa. I söndags hade en full Nicole en lektion för Lovisa vad SMIZE betyder. Smile with your eyes!


DAGENS YOUTUBE:

2010-08-25 @ 17:49:16
HAHAHA såg detta på Tyra Banks show och jag dog lite, hahaha. Fyfan vilken skön!

FISTPUMPING BABY!



Rent kök

2010-08-24 @ 22:34:55
Hallo bloggen. Jag har inte orkat blogga något alls varken idag eller igår. Men tänkte att jag slänger in ett tråkigt inlägg nu så ni vet att jag lever. Gårdagen kunde inte ha gått så mycket bättre. Fyfan, vilka underbara ungar. Vilken underbar familj! Ser jättemycket fram emot att få barnvakta killarna Axel, 7år, Magnus/Manne, 5år och Simon 3år. Så fina killar, så fin familj. Vi hade jätteroligt när killarna badade i plaskis i Kristineberg eftersom det var så himla fint väder. Vi var i lekparken och Axel hade fotbollsträning. Sen väl hemma hos dom lekte vi med lego. Så söta! Imorgon är min första testdag då jag ska hämta grabbarna själv, utan deras mamma. Spännande. Hoppas att lille Simon inte blir allt för besviken, men ska locka med lakritsnappar (haha Philippa, Louise sa att jag ska fjäska med sånt för du gjorde det, hahaha).

Idag har jag städat. Ja, åtminstone köket. Tänkte att jag börjar så långt in i lägenheten som möjligt och jobbar mig utåt. Och idag blev det väldigt nogrann rengöring i köket. Fyfan vad snuskigt det var innan. Gammal mjölk i diskhon som stank surt i hela lägenheten, smuts på väggar, golv. Usch. Men nu är det jättefint! Eller ja, så fort jag diskat efter min middag (Citat från Ross Geller: "FAJITAS"), så kommer det bli jättefint.

Vi hörs imorgon. Puss



Måndag

2010-08-23 @ 13:48:43
Härlig utekväll igår med Lovisa, tack baby! Dock kändes det som att tiden gick väldigt snabbt så det slutade med att jag sprang från Götgatan ner till Slussens bussterminal, barfota, med klackarna i handen och hann med sista bussen med typ... två sekunder. Haha! Men det var värt det. Vi hängde först på  Wollmars, klassiker, sedan gick vi vidare till FemtioFyra vid Medborgarplatsen där vi satt resten av kvällen.

Idag är planerna att jag ska iväg till Kristineberg och träffa en familj som består av tre killar barnvakta (tack Philippa). Det är en familj som Philippa tidigare barnvaktat hos men nu när hon börjar ackis så har hon inte längre tiden så hon rekomenderade mig. Och idag ska jag först möta mamman, sen ska vi promenera till dagiset där två av killarna går och så ska dom få leka ute i någon plaskedamm ett tag, sen hämtar vi den äldste på skolan och vidare hem till dom. Kanske även stannar på middag, men det får vi se!



saknar Grekland


Förlust och utgång

2010-08-22 @ 21:23:08
Jahapp, då fick vi spö då. Någon gång måste ju det hända blåvitt också ;) Ehehe... Hur som helst så drar jag och Lovisa ut ikväll, för första gången tillsammans sen typ.. hennes födelsedag? Det var ju typ då jag var ute senast om man inte räknar när jag var med Philippa och Jackie i Göteborg. Men ikväll blir det klackar och sista bussen - Yes! Skönt att det går en buss tio i tre iallafall! Får se vart vi hamnar ikväll! Ni andra får väl sitta hemma och ladda inför jobb och skola imorgon ;) KÖSS!


Baby girl och jag. Har bara på mig hennes kläder ikväll, hehe.


Djurgården-IFK Göteborg

2010-08-22 @ 13:20:51
Nu drar jag iväg och käkar lunch med Philip, efter det är det dags för fotbollsmatch! Blåvitt är i Stockholm och ska möta Djurgården i Solna. Det var sjukt längesen jag var på match senast, så ska bli riktigt kul. Med mig är såklart Lovisa och vi ska heja på hennes storebror Erik Lund som spelar som vänsterback i blåvitt!

Ha en fin dag.


-

2010-08-21 @ 01:09:07
Jag hatar Stockholm.