that's life

2009-06-27 @ 23:01:09

Nej, det räckte inte hela vägen. I torsdags hade jag min sista klass på Balett akademien, sedan gallrades jag ut tillsammans med 50 andra. Jag var inte så ledsen först, tills jag pratade med Therese Carlsson som satt i juryn. Då började jag stört gråta, såklart. Gör alltid det när lärare frågar "vad är det som stoppar dig? jag vet ju att du kan så jävla bra", blabla... Man orkar inte höra samma saker jämt. Får väl ta att göra något åt saken. Men vad?

Iallafall. VÄDRET! Så jävla underbart. Har bott hos Philip tre nätter i rad och varje morgon har vi gått ut till Sköndals sjön, solat, ätit glass och pussats en massa. Igår fyllde dessutom älsklingen år. Grattis hjärtat. Snart är du kanske i kapp min ålder... He-he-he...

När som helst kommer mina föräldrar hit för att flytta ut mina grejer ur lägenheten. Så från och med imorgon är jag hemlös. Någon som vet en ledig lägenhet? Jag åker till Göteborg imorgon och senare i veckan åker familjen inklusive Philip till Polen. Till hösten blir det Lasse Kühlers daglinje och söka en massa massa jobb. Dags för mig att växa upp och bli självständig på riktigt. Förhoppningsvis behöver jag inte flytta in hos Philip och hans mamma, utan planen är att hitta en sista minuten lägenhet någonstans... Jag lyckades i ettan, kanske lyckas jag även nu.

Ska fortsätta packa ihop mitt rum... mitt rosa, rosa rum.


you and me

2009-06-24 @ 21:30:42

Sitter hos mitt hjärta nu och ska alldeles strax duscha och sen gå och lägga mig. Tidigt, i know, men imorgon har jag street och då måste jag faktiskt vara pigg. Usch, är fortfarande lika nervös...


god natt.


Back on track

2009-06-23 @ 13:32:42
Nu är jag hemma igen en kort stund för att käka lite och frösha upp mig efter audition. Det gick inte alls bra, men som tur var satt Therese Carlsson, min jazzlärare från Kühlers, i juryn och vi hade henne även i jazz. Så kanske överlever jag på det.

Men har ni sett vädret?! Hur underbart som helst! Tog mig en promenad hem från Hornstull efter att ha hämtat ut mitt ID-kort (äntligen) och jag ville nästan inte komma hem bara för att det var så härligt ute. Iallafall... Planer för dagen är nu att åka till Timmys jobb och byta ut saker vi har lånat av varandra, sedan köpa mig en almenacka + kolla runt efter någon bikini som kanske passa (omöjligt iofs) och sen hade jag tänkt att fixa ett nytt pass men kom på att jag inte har några pengar till det än... Fuck. What to do? Jaja, i eftermiddag kommer min älskling igen och kl 19 ikväll får jag reda på om jag gått vidare eller inte.

Nu ska jag äta min pasta pesto. Ciao


blää....

2009-06-22 @ 23:28:36
bläää... Dags att sova då jag måste upp tidigt för att åka till Balettakademiens audition som börjar 08.50. Börjar bli rädd nu...

Wish me luck.



that's the way it is

2009-06-22 @ 21:34:59
Nu har jag tryckt i mig en stor Yakiniku från det goda sushistället som ligger lite längre ner. Så, patetisk som jag är, ligger jag nu själv i min säng och kollar på 2½ men... Är det bara jag som har sjukt tråkigt?

Yeye... ANYWAY! Jag kollade precis på en serie som går på 3:an, nämligen Momma's boys (eller något sådant). Det programmet är ungefär som The Bachelor fast med tre killar som ska välja bland massa tjejer samtidigt som deras mammor ska vara med dom hela tiden och hjälpa honom hitta den rätta tjejen. Det är rätt intressant att se saker ur en mammas perspektiv. För såklart så känner väl alla mammor "ingen är bra nog för min son", men någon gång måste dom ju släppa taget, vilket är intressant att se i programmet. Något annat som är kul att se är när killarna faktiskt väljer att lyssna på sina mammor istället för på sig själva. Det var en kille som dumpade en tjej han faktiskt tyckte om, för att hans mamma verkligen inte gillade henne. Till mamman sa han "Du betyder mer än vad hon gör". Om ska han behöva tänka så med alla tjejer, så kommer han aldrig att hitta en tjej. Men hur ska man tänka egentligen? Ska man välja en partner man själv tycker om, trots att det krossar mammans hjärta, eller ska man lyssna på mamman och kanske lära sig att tycka om sin mammas typ? En nära vän till mig har själv varit med om att ha dejtat en "mommas boy" och hon sa redan efter första träffen med honom "Jag vet att han alltid skulle prioritera sin mamma före mig". Det är rätt hemskt att behöva tänka så. Vad är då meningen att fortsätta träffa den killen liksom?...



Äsch, vet inte vad jag svamlar om... Mer 2½ men nu.

down down down

2009-06-22 @ 19:04:46
Efter en lång midsommar helg som innehöll supande, Liseberg, bio och en lång flygtur, så sitter jag nu ännu en gång i min säng i Stockholm. Imorgon är det dags för audition till Balettackademien och jag börjar bli lite nervös. Inte för att jag tror att det är svårt eller läskigt, utan mer att man hamnar i en grupp där man inte har en aning hur nivån ligger. Det kanske är värsta So you think you can dance dansarna där och så kommer jag och ba eheheheheheh!! Jag har hamnat fel!

Idag har jag varit med boobie baby (Philip), sovit länge, legat och stekt i solen och sagt hejdå till honom eftersom han just nu är på Birka Cruises och ska åka med den i 22timmar.

Dags att gå ner och köpa något att äta... Men vad? ...

Lite bilder från helgen:


San fransisco drinkarna är redo
 
Det är även Iwetta


Moster Nicole

Boobie baby och jag var på Liseberg

Don't ask

Aaw..

Efter många försök (då menar jag verkligen många)
på de olika choklahjulen, chipshjulen, gosedjurshjulen m.m
var det ingen vinst, tills baby lyckades vinna på ett fotbolls spel
och satte bollen rätt i krysset på första försöket. En välförtjänt vinst till hjärtat!

Maccarena

2009-06-19 @ 16:26:13
Dags för midsommar med baby boy!


one boy and one girl

2009-06-18 @ 20:30:41

Tillägnad min älskling, bara för att han älskar detta bandet. Och för att han är världens finaste.


Och just det...

2009-06-18 @ 16:40:56

Sluta kommentera anonymt. Jag kommer inte acceptera dom anonyma kommentarerna längre.


Just might get it

2009-06-18 @ 16:31:02
Två varv, 4minuters situps, 10min stretching, en dusch och en massa städning senare sitter jag nu ännu en gåmg här framför OC. Jag har kommit på att något som är bra med städning är att man hittar saker man letat efter länge, som till exempel mina skolfoton. Förstår inte riktigt varför jag hade lagt dom där men men. Glad att jag hittade dom.

Springturen var faktiskt sjukt jobbig. Jag gick direkt upp ur sängen, åt ingen frukost, drack ingenting utan bara sprang. Vilket jag efter två varv kom på inte är så himla bra då jag började få blodsmak i munnen. Haha. Så jag bestämde mig att två varv fick räcka och att jag istället styrketränade en stund.

Nu är huset i fullgång inför morgondagen då det är Midsommar. Alla städar för fullt och jag ska fortsätta med mitt rum.


Nytvättade fluffiga hår.

if you leave

2009-06-18 @ 12:51:09



YES! Jag kom in på Lasse Kühlers Daglinje. Nu har jag iallafall en säkerhet till hösten ifall Balettakademiens audition skiter sig. Men nu är det dags att gå ut och springa några varv så jag inte är helt otränad tills på tisdag.


älskar min "you totally suck at life" t-shirt!

kgnjmf

2009-06-18 @ 01:50:38
Natta rökte idag, Bu.
Jag drack, yey!
och alla som är födda 92 och under som är tjejer ( de flesta ) är kossor.


dessutom var faktiskt Linus där också. och Danielledansar på opera.
fantaskti

are you ready for this

2009-06-17 @ 20:31:43
Dags för 9C reunion! HA DET!



ÅÅÅÅÅH

2009-06-17 @ 11:17:19


VAD FAN ÄR DET SOM ÄR SVÅRT ATT FÖRSTÅÅÅÅ?!?!?!?!

for you i bleed myself dry

2009-06-17 @ 00:13:15
Har haft en "ligga hemma hela dagen"-dag idag och det har faktiskt varit riktigt skönt. Jag låg och solade i några timmar, åt mest hela tiden (hatar att inte ha något att göra), pratat massa i telefon, gått på promenad med mamma och Molly och städat en massa här hemma. Håller på att rensa mitt rum för fullt då mina föräldrar ständigt trycker in mer och mer saker i mitt rum eftersom jag aldrig är här längre. Men dom ska inte få slänga ut mig riktigt än, så därför slänger jag ut dom från mitt rum! Har dock sjukt mycket kvar att göra...

Jag vill bara...



for you i bleed myself dry...

it was called yellow

2009-06-16 @ 15:51:11
SOFT! Trots min sena ansökan till balettakademien får jag söka och audition börjar på tisdag. Redan samma dag är det gallring. Usch, nu börjar jag ju bli nervös... fan. Men det ska faktiskt bli sjukt kul att få röra sig igen. Det var ett tag sen... Över en vecka sen då jag sökte till Lasse Kühlers daglinje faktiskt. Borde kanske gå ut och springa och göra lite situps. Jag är faktiskt SJUKT taggad!



I miss you like crazy

2009-06-16 @ 00:04:22




i miss you like crazy, even more than words can say
i miss you like crazy, every minute of every day