22dagar...

2011-07-31 @ 23:01:57
22dagar kvar tills jag börjar på Balettakademien. Kan fortfarande inte fatta det, men är så jävla taggad. Fan, vad bra jag ska bli. Skojar inte alltså. Ska ta vara på varje minut, bra som dålig. Går runt och ler så fort jag tänker på det. Åh, vad kul! Dessutom att få börja i en ny klass, allt är nytt... som när man börjar gymnasiet och man var så jäkla pirrig över allt det nya. Jag älskar att gå i skolan bra för att få vara bland människor hela tiden. SKA BLI SÅ BRA NU VETTNIII! Dansa, dansa, dansa, dansa.


Snart augusti...

2011-07-31 @ 00:02:59

Hejhejhej! BLÄ, vart är mitt fina väder? Det var fint i två dagar (typ fram tills kl 15), men nu är det helt borta. Suck!!! Vi stannar här tills tisdag tydligen, vilket inte gör mig något egentligen, hehe. Börjar jobba om en vecka så det är OK. Hoppas på att mina sista lediga dagar har fint väder.

Dags att sova nu. Eller kolla på filmen "I love you, man". Vi får se vad morgondagen bjuder på, egentligen skulle vi ju åka hem imorgon men det ändrades idag, hehe. Typiskt mamma. Saknar Louie så mycket nu när jag gosar med mina kattungar här. Och Pancakes såklart. Hoppas dom mår bra... :)


Dance, as if you just don't care

2011-07-29 @ 18:38:41





Stackars katt... (Mycket om djur nu... hmm)

2011-07-28 @ 17:42:07
Stackars jävla katt asså. Den påkörda katten ligger fortfarande under busken och ingen vet vems det är. Smärtstillandet har ju försvunnit vid det här laget och nu hör man den jama. Mamma tar sig en dusch nu och sen drar hon ivög med katten till veterinären. Vet inte om jag kan följa med. Blir ju för jävla dålig av veterinärer. Svimmar och gråter. Är alldeles för känslig när det gäller djur. Jag gråter om jag läser att ett djur mår dåligt, mer än jag gråter över en människa. Varför älskar jag djur så mycket? WHY?! Har alltid så mycket mer sympati för djuren än för människor. Antagligen för att djuren nästan aldrig själva bestämmer sina öden. Som igår, fick en jävel som inte orkade sakta in med bilen lite, utan tyckte det var roligare att köra över katten, bestämma över det djurets liv. Mamma säger att det kanske är bättre om den avlivas. Det tycker inte jag.

Idag var förövrigt första ordentliga soldagen.  Låg och solade från 11-14, jävligt gött faktiskt. Fick lite färg! Thank God for sololja.





Update:

Katten sover i himlen nu. Nusse. Han/hon? var förlamad från rumpan och ner i hela benen. Hade inte överlevt länge. Usch vad den skrek när vi tog den... stackars. Det folk inte förstår är att katter känner lika mycket smärta som vi människor gör. Dom får lika ont som vi.

Mjau!

2011-07-27 @ 20:32:14

Idag när jag och mamma satt i köket med Oskar (White-Face) så hör vi helt plötsligt hur en katt utanför TJUTER av smärta. Det lät ungefär som att den blev uppäten långsamt. Så vi sprang ut och visst var det en katt som låg påkörd på vägen. Idioterna som gjorde det hade självklart kört iväg ännu fortare än vad de körde på stackaren. Katten släpade sig in i buskar och till slut fick vi tag på den. Än så länge lever den och har en bruten tass, men vi vet inte hur skadad den är innuti. Den var sjukt skygg och spottade och fräste som fan, så veterinären gav den bara smärtstillande och antibiotika som varar i fyra dagar. Vems katt det var, vet vi inte.

Så efter den händelsen gick jag direkt till mina kattungar här ute och kände att jag behövde ge dom lite kärlek. Dom flesta (alla utan White-Face) är så jävla skygga, så jag vill verkligen försöka få dom att vänja sig vid oss människor. Och efter en vecka då jag lyckats fånga alla utan två, så lyckades jag till slut! Dom två jäklarna som är skyggast sitter just nu här i mitt rum, och fräser. Sakta men säkert vågar de sig fram. Även White-Face håller dom sällskap. Tänker nog inte ha dom över natten, för dom är så himla ledsna, utan jag släpper ut dom om ett par timmar när dom lugnat sig lite. :) Älskar djur alldeles för mycket. USCH!



Jag och White-face som nu jamar en massa. Sötis!


Fräscht hår

2011-07-27 @ 16:07:04
Sjukt snygg man blev i håret då. Love it!!  Blev blondare, inte så mycket kortare alls som tur är, lite kortare i luggen och ett par svarta slingor i underhåret.




Skönheten och Odjuret

2011-07-26 @ 22:41:48
Hallå på er och ursäkta mitt tidigare utbrott. Orkar bara inte liksom.

Idag har jag inte lämnat huset mer än när jag gått ut till katterna. Och ändå har tiden gått fort. Timmarna bara sprang förbi. Fixade med räkningar, CSN, kattungar, kollade på "Vänner", käkade... ja jag vet inte hur det kunde gå så fort. Iallafall!! Imorgon ska jag åka in till stan Nysa för att gå till frisören. ÄNTLIGEN! Första gången sen NOVEMBER som jag gör något med håret. Det är nog det längsta hittils som jag inte ha klippt mig eller färgat på. Så imorgon ska jag förändra utseendet helt tänkte jag. Men ni får se hur när det är klart ;) Kommer nog sakna mitt hår som det är nu lite, men måste verkligen ändra hårfärgen. Den är för täääskig.

Kattungen Oskar visade sig ha blivit den tjockaste av dom alla. Tjocka Mammakatt tog ju med sig alla kattungarna förutom Oskar igår till ett annat ställe, då jag antar att hon inte gillade att vi klappade dom hela tiden, men idag återvände alla... förutom Kattungen med Röda svansen.. Where are you? Anyway, och när alla var tillbaka så fångade jag ett par av dom och kände vilken sjuk skillnad det är på dom skygga katterna och på Oskar. För han är en riktig tjockis i jämförelse med dom. Helt tokigt! Men dom alla är så jäkla goa. Önskar jag kunde ta med dom hem... :(

MEN NU, SKA JAG KOLLA PÅ SKÖNHETEN OCH ODJURET SOM JAG KÖPTE MED MIG! Min ABSOLUTA favorit Disney-film. Den är helt fantastisk. Ciao bellos!


-

2011-07-26 @ 18:37:47
Jävla idioter. Ni är fan helt jävla dumma i huvet och tar han livet av sig så är det fan erat fel. Hoppas ni kan leva med det. 16år och ni skyller fortfarande på mig istället för att ta tag i problemet och prata med ungen. Har någon frågat honom om han har vänner i skolan? Nej! Ingen har brytt sig för alla tar för givet att han klarar sig. Ni har fan misslyckats med oss alla. Vi har alltid fått klara oss själva, hela jävla tiden. Ingen som frågar, ingen som bryr sig. Man ska fan ta hand om sig själv. Gråter vi, ja då frågar ni "Vad är det med dig nu då?!". VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA FRÅGA?! TRÖSTA! VET NI VAD DET ORDET BETYDER? Nej, tror inte det. Han sitter och är ledsen och det ni säger är "låt honom vara". Är det inte det ni har gjort hela hans liv? Har det blivit bättre? Nej, just det. Kanske dags att ändra strategi.

Tro fan man blir fucked up.

White-face

2011-07-26 @ 11:22:44
Hej, tänkte bara snabbt uppdatera er om att min Smelly Cat inte har synts till sen i lördagskväll. Jag försöker att inte tänka på vad som kan ha hänt henne, det finns rätt många alternativ, så jag hoppas att hon lever i nån annan lada just nu. Eller så är hon död, och då kan jag ingenting mer göra än det jag har gjort. Mammakatt tog med sig fem av de andra kattungarna och stack till ladan bredvid igår och kommer endast för mat. Nu har vi bara en kattunge kvar, Oskar, aka White-Face som blir tamare och tamare och leker med mig hela tiden nu. Han kommer till och med när jag ropar. Sötnos. Även smala Mammakatt är kvar, men diar då endast White-face eftersom tjocka Mammakatt tog med sig alla smala Mammakatts kattungar. Förvirrande? :)


Norge i sorg

2011-07-24 @ 12:00:45
Hej på er! Sorry att jag inte skrivit, men de gångerna jag har suttit vid datorn denna helgen har jag bara läst om tragedin i Norge. Jag kan inte fatta att detta har hänt. Att det änns kan hända. Sammanlagt 92personer dog pga en man. En man fick bestämma över dessa människors öden. Hur kan det änns hända?! Först bomben inne i Oslo, sen avrättningarna på Utöyen. Jag är heeeelt i chock fortfarande, tre dagar senare. Vi satt hemma hos våran släkting när vi såg nyheterna om bomben. Strax efter gick vi in på aftonblaqdets hemsida för att läsa mer och då läser vi om en skytt ute på ön. Då tyckte man ju att skytten var en liten skitsak i jämförelse med bomben, men sedan visade det sig vara tvärtom. Helt sjukt. Jag lider med Norge just nu och säger bara: Vi är alla norrmän!! Tänd ett ljus för de som gått förlorade och de som har förlorat sin frihet i denna förödelsen. Fatta, att fortsätta leva med dom mardrömmarna man får av en sån händelse. Usch, usch, usch!


Fredag

2011-07-22 @ 23:39:36

Hallå på er. Ska precis lägga mig och sova nu, blir väldigt tidiga kvällar här i Polen vilket jag faktiskt tycker är skönt. Speciellt med tanke på att Leo går upp kl 7 och skriker "SHOOLL, LÅÅÅST!!" ("Nicole! Lååst!") och knackar på min dörr.

Idag har jag i övrigt inte gjort något särskilt. Vi åkte till ett par släktingar några byar bort och satt där ett tag, men det är fortfarande skitväder så man har mest suttit inne... och lekt med kattungarna, hehe. Vi fick ju antibiotika från en veterinär nu imorse så vi försöker fånga alla 8:a kattungar (plus kattmammorna som är ännu skyggare) så vi kan ge dom ögondroppar. Ikväll har vi suttit i baren och käkar pizza. Dom andra har supit, but not me.

Imorgon ska det bli SOL! ♥


Världens tristaste väder

2011-07-21 @ 17:33:41

Suck, vilket sjukt tråkigt väder. Det har regnat hela dagen... och i Sverige har ni säkert sol. Men värmen kommer hit i helgen, då kommer vi ha 30grader, tjoho! Kommer ligga ute HELA dagen. Har ju för fasen solat typ EN gång denna sommaren, katastrof. Solar ju varje dag normalt, men detta året har jag ju jobbat och gjort audition så när solen har lyst har jag suttit inne. Sjukt trist.

Anyway. Marlene och David är på SPA för dagen/natten och kommer inte förrän imorgon. Så min uppgift idag har varit att leka med Leo. Börjar ju tröttna nu kan man säga... Imorgon kommer Maciek från sitt jobb i stan så då har jag någonting annat att göra när jag har tråkigt iallafall! Åh, har ju inte träffat honom sen i julas! Annars har jag bara lekt med kattungarna en massa idag. Hatar detta vädret!!!!!

Nä, nu får jag ta och måla naglarna. Ha det gött!


Kattungar

2011-07-21 @ 15:30:04
Det var längesen jag lekte med kattungar, men nu när vi kom hit till Polen så hade några katter flyttat in i vårat skräpfyllda garage. Garaget är fyllt med massa stolar, bord, gamla dörrar osv, som katterna har skapat sitt egna lilla slott av. Det är väldigt hemskt eftersom att ingen här tar hand om katterna. Mormor, känslig som hon är (not), ger dom den överblivna maten från köket (typ tomatsoppa, äckliga potatisar osv) som dom knappast blir mätta på. Så kattmammorna äter typ bara möss och har knappt något att dia till bebisarna. Så när vi kom hit i tisdags och det var svinvarmt, så var det en av kattungarna som inte änns orkade springa iväg ifrån oss (alla kattungarna är skygga) för den var så undernärd och dessutom halvt blind. Alla kattungarna, förutom typ två, har ögoninfektioner så det rinner var i ögonen. Men den lilla tjejen jag har fångat är värst. Hon har numera blivit tam då jag går runt och bär på henne hela tiden och tvättar hennes ögon, men vissa tider på dygnet kan hon knappt se för allt var i ögonen. Tyvärr får dom ju inte komma in i huset för dom alla är typ skabbiga och sjuka vilket inte är bra för hotellet, så jag går ut till dom stup i kvarten och gosar med min lilla tjej. Har lyckats fånga typ till, men dom är åtta stycken kattungar så vi får se. Ska få antibiotika imorgon av en veterinär så då ska jag försöka få min lilla att bli frisk iallafall.

Här är en bild på min sötnos. Varning för rätt starka bilder om man är djurvän. Hon mår ju inte bra. Men kan säga att nu orkar hon ju iallafall klättra och springa mer än för två dagar sen. Hon är minst och smalast av dom alla, så jag ger henne mat non stop. Kallar henne för Smelly Cat (ögoninfektionen STINKER!!), Angel, Skrållan, Cp-katten. :)





Polen

2011-07-20 @ 23:35:48

Sådärja, nu har jag fått igång internet också. Kom hit till Polen igår förmiddag och sen dess har jag bara hääängt med Leo och co. Marlene och David är ju här också så det är ju kul. Vet inte hur länge vi stannar, Marlene drar ju på måndag med sin lilla la familja, men vi stannar nog lite längre iallafall.

I torsdags drog jag ju till Göteborg där Philip väntade på mig, och helgen gick fort kan man ju säga. Lite shopping, Liseberg, Lek och Busland och vips så var helgen över... Trist, men så blir det. Nu ska jag fortsätta kolla på "I love you man" som jag köpte mig i helgen... så jäla bra att jag inte kan koncentrera mig på att skriva. Sorry! :) Vi höres!


En bild jag tog på Leo tidigare idag när han badade. Såå söt!


UPPDATERING KOMMER!

2011-07-20 @ 15:37:55
Oj, herre gud. Vilken glomska. Har knappt suttit vid datorn men ikvall kommer uppdatering, promise. Sitter i cafet i Polen och dricker en cappucino, mums. Dock ar det molnigt vader sa man sitter inte ute i solen direkt... Springer lite ut och in for att leka med de sjuka kattungarna som bor ute i varat garage. Men mer om det kommer ikvall da. PUSS PA ER SOM ORKAR LASA! <3

Marlenes tårtor

2011-07-14 @ 11:24:39
Tänkte göra lite reklam för min kreativa storasyster som mer än gärna gör tårtor åt folk till ett bra pris ;) Hon är faktiskt riktigt grym på det och kan säga att hon är galet pedantisk, så ni kan lita på att det blir bra. Titta in på hennes blogg.

Någon mer än jag som blir tokigt sugen på bakelser nu? Här har ni ett par av Marlenes verk:





14:e juli 2011

2011-07-14 @ 08:53:07
Tjohoooo! Idag är en braaa dag! För idag får jag semester och drar mig från Stockholm i tre veckor! NICE! Förstår inte hur jag har lyckats packa för tre veckor i en relativt liten väska som jag brukar packa fullt när jag är borta i en vecka. Denna gången kämpade jag ordentligt för att få ner allt i väskan... Fick dock ta en extra väska till dator, smink, platttång, filmer... hehe, ja, det som INTE är kläder och inte fick plats i resväskan.

Gick upp extra tidigt idag för att hinna packa ner resten av sakerna, så nu är jag lite sliten, men det är chill, för jag är glad över att det snart är semester. Philip har precis landat i Göteborg dessutom och ska spendera ett par timmar med min mor ensam, haha. Stackars... hm... Mamma. Haha! Men jag är nere i Gbg ca 18.00 och då ska jag gosa med min LOUIE och PANCAKES som jag har saknat något enormt. My babies! ♥

Ha en faantaaastisk dag, så hörs vi väl lite senare.