be running up that building.

2008-06-29 @ 06:09:33

Yeah. En till dag i Florida avklarad. Vi drog till den andra vattenparken, som jag såklart inte kommer ihåg namnet på, men det stod iallafall på en skylt "Winter Summerland". Det passade rätt bra då temat var vinter. Fejk snö, fejk skidor, osv.. Men vattnet var äkta (höhö). Det var iallafall askul fram tills spöregnet kom igen, som vanligt, och alla vi rusa därifrån. Jag skojar inte när jag säger att blixten seriöst slog ner precis bredvid vattenparken eller något. Jag började nästan gråta för jag var så rädd. Ja, jag är faktiskt sjukt rädd för blixten. Frusna (eller ja, blöta) tog vi oss hemmåt.

Jag glömde berätta om något random som hände mig för några dagar sen. Jag loggade in på msn och ser att en gammal internet kompis (fd. Hogwarts.nu) som jag inte pratat med på flera år heter "är i Florida" på msn. Jag frågade honom vart i Florida och frå svaret "Orlando"... Jaha? Vänta, va? Det visade sig iallafall att han bor 12minuter, för att vara exakt, ifrån mitt hotell. Vad är oddsen? Vi bestämde iallafall att vi skulle ses på fredagen då vi båda skulle till Disney World. Vi smsade lite på torsdagen och jag sa att jag var på ett Outlet någonstans i närheten av hans hotell. "Haha, jag är också på ett outlet" får jag som svar. CREEPY!! Det visade sig ännu en gång att vi var på samma ställe. WHAT ARE THE ODDS?! Haha, men feg som jag är vågade jag inte prata med honom eller träffa honom den dagen så vi fick bara se varandra på avstånd.. (haha eller närmaste avståndet var väl en drygt halvmeter). Han fick absolut inte hälsa på mig. Haha... Jag kan faktiskt få panik och börja stamma och inte alls veta vad jag pratar om :P ... Så det var bäst så. Vi träffades iallafall dagen efter (igår, fredag) på Disney World och tjötade lite om våra liv.. Mysigt :) Men allvarligt talat, hur sjukt är det inte att vi är på samma ställe? Att vi är på samma outlet? USA, Florida, Orlando är ju inte jättelitet, men ändå är vi på samma ställe... Världen är ganska liten trots allt.

Det är bara att vänja sig... Det är ju trots allt alltid samma sak med denna familjen..


Bilden taget från förra badtillfället.


Enchanted

2008-06-28 @ 05:14:22
Åh, jag är så lycklig. I DID IT! Jag kom in! Allt ordnar sig till slut.

Woho. Internet är igång igen. Igår var det nämligen storm här i Orlando och blixten hade tydligen förstört internetsaken, kommer inte på vad det heter just nu.

Iallafall. I onsdags var vi på Disney world Laguna beach (eller något sådant), vilket är ett vattenland. Vattenlandet var fyllt med stora rutchkanor och häftiga stora tsunamivågor typ vilket var asroligt! Tyvärr tog det roliga slut ganska fort då det helt plötsligt börjar ÖSregna, och då menar jag inte lite duggregn eller ösregn i Sverige, utan verkligen stora droppar som iprincip gjorde ont. Jag slängde på mig min nya Tingeling (a) handduk och vi alla började rusa mot bilen, pisseblöta. Vi åkte hem och chillade och duschade en snabbis medan vi väntade på vädret att lugna ner sig. När det slutat regna åkte vi till Magic Kingdom som är den delen däör det stora sagoslottet finns. Vi åkte lite attraktioner i Tomorrowland, Piratlandet osv, tills det stängde. Magic Kingdom var hur mysigt som helst, och det är även det landet som har den stora häftiga paraden.

Igår var vi på ett Outlet (billiga märkeskläder) i drygt 10timmar. GALET! Jag har nog aldrig shoppat så mycket på en gång. Även där började det spöregna. Orkar inte riktigt berätta den dagen, men det var en rolig dag det också. Köpte med mig lite presenter till några där hemma ;)

Idag var vi i Disney's Hollywood Studios world. Det är allså baserat på massa Disney filmer, utöver det tecknade. Också riktigt häftigt. Det bästa var nog antingen Aerosmith bergodahlbana som gick upp och ner och gick lika fort som Lisebergs Kanonen, eller Hotellet. Hotellet är ifrån filmen som är basserad på en sann historia. Historian om hissen som blev träffad utav blixten och sedan störtade ner mot marken och dödade typ 5pers... Man fick sitta i hissen och följa med en bit in i hisotiren, tills hissen helt pltösligt stannade och sedan bara störtade rakt ner. HUR LÄSKIGT SOM HELST! Jag grät nästan haha.. Anywaaay. Dagen avslutades med en häftig vattenföreställning blandat med Disney filmer och fyverkerier. Skiiit nice.

Saknar er där hemma! Pussi.

Hollywood Tower Hotell. uuh! Galet läskig.

Where dreams come true

2008-06-25 @ 03:37:14
Disney World! Idag var vi på Animal Kingdom världen. Disney world är ju uppbyggt på sju olika världar, där Animal kingdom är en och bara den världen är dubbelt så stort som Liseberg. Vi fick träffa allt ifrån Rafiki, Timon och Pumba, riktiga tigrar, Musse Pigg till Snömannen på Mount Everest och Pocahontas. Idag blev det som tur var ingen shopping för mig. Min väska hade nog inte klarat av det. Däremot fick jag åka massa roliga attraktioner och se en stor parad av massa Disney figurer. Skit roligt! Åkte på safaritur också där man fick se en noshörning som var en meter ifrån mig, lejon som låg och sov och massa andra häftiga djur. Dessutom när vi åkte Mount Everest berg och dalbana skrek jag som jag ALDRIG har skrikit förut. Haha fyfan vad läskig den var! Först åkte den lite så där halvfort upp och ner hit och dit, men sen stannade den vid ett stup där "järvägen hade gått av"... stog där i ett antal sekunder och sen helt plötsligt bara skjuts den bakåt så man åkte baklänges i mörker och grejer... Jävlar vad jag skrek. Sjukt roligt..

Vet ni vad, här från man Ben&Jerry's glass TVÅ FÖR 30KR!! GALET!

Imorgon bär det av till vattenvärlden. WOHO! :D  


TIIIGER :D Grym bild jag fick till.

Welcome to Miami

2008-06-24 @ 05:03:40

Yes, nu har vi fått igång internet här i Florida också. Japp, igår eftermiddag anlände vi i Orlando, Florida, där vi möttes utav 35graders värme. DAMN! Helt sinnessjukt.

I lördags gick vi på rundtur på Manattan, New York. Galet stort och galet surealistiskt var allting. Tänk liksom alla bilderna man sett på dom höga byggnaderna och helt plötsligt står man precis nedanför den... Overkligt. Anyway, vi gick genom halva Manhattan, eller det kanske blev hela till slut? Fick se Ground Zero (där World Trade Center stog förut), Central Park, 5:th Ave, m.m. Verkligen jättehäftigt allting. Men det bästa den dagen var att jag köpte mig en system kamera. Canon XSI! Jag är lycklig!!!

Idag har jag legat och stekt hela dagen, eller iallafall fram till 15 tiden, för då åkte vi till ett shoppingcenter. Det är inte bra för mig att ha egna pengar i plånboken och jättebilliga affärer med massa kläder i min smak... Helt sjukt mycket handlade jag... Eller okej inte sjukt mycket, men ganska sjukt för att vara jag och min familj.. Ska tänka ut nu vad jag handlade:

* Ett par skor, sneakers
* Två par trosor från Victoria Secret
* Ett randigt linne
* Tre t-shirts (bl.a en blå med texten "Shut up and dance")
* En dvd-box (Huset fullt)
och lite till, t.ex lite presenter ;)

Bilder kanske läggs ut på bilddagboken om jag orkar :)
Puss och kram (Saknar er sötnosar där hemma)


New York, New York!

2008-06-20 @ 23:40:32
Efter ungefär 10timmars resande, + 2timmar extra på NewArks flygplats sitter jag äntligen på hotellet som ligger lite utanför New York. Så himla häftigt att se alla byggnader, Frihetsgudinnan, osv. i verkligheten! Jag blir helt stum! Men det som gör mig mest förstummad är alla amerikaner som ser ut precis som dom gör på tv, pratar som på tv och är så jävla awsome! Haha... Det är helt sjukt.. Kan inte fatta att jag är här. Har nyss tagit mig en skön dusch och nu ska vi ner och käka, sen kanske dra och handla lite (ja klockan är inte mer än 17.00 här)... Som tur är får jag dela rum med Marlene och David. Anyway, imorgon blir det att åka in till stan och på söndag bär det av till (just nu blåsiga och åskiga) Florida.

DET ÄR AWSOME! Puss!

there's nowhere else on earth i'd rather be

2008-06-19 @ 16:58:20
N o w  t h e r e ' s  n o t h i n g  s t a n d i n g  i n  o u r  w a y .


Allt börjar lägga sig på plats igen, fan vad skönt det känns. Tappa inte modet någonsin, det ordnar sig. Allt blir bra...

Imorgon kl 11 lyfter planet till New York City. På söndag är det vidare till Florida.. Obeskrivligt vad jag längtar, allt börjar bli bra igen! Blir borta 6veckor och ja, jag kommer sakna mina älskade, älskade vänner så sinnessjukt mycket. Ledsen för dålig uppdatering, men i USA blir det ändring på det :)

Grattis älskade Disco Daniel på 18årsdagen, och mamma på 50årsdagen. Kärlek!

Puss och kram


Here I am
This is me
There's nowhere else on Earth I'd rather be
Here I am
Just me and you
Tonight we'll make our dreams come true

Its a new world
It's a new start
Its alive with the beating of young hearts
Its a new day
Its a new plan
Ill be waiting for you
Here I am


it's a new day

2008-06-15 @ 18:14:23
Gårdagen spenderades på Natalies land med henne och hennes familj. Även Simon, hennes pojkvän, var där och firade. Hela den historian tar jag en annan gång för jag ska sova lite nu... Vild och lång natt blev det iallafall.
Grattis Natalie, 18år!
Jag älskar dig min vän.



Man blir lite glad utav denna låten, fast jag börjar gråta när jag kollar på videon. Haha.

you, you, you and you

2008-06-14 @ 12:08:51
Nu drar jag till Natalies land för att fira hennes födelsedag. Är tillbaka imorgon och ni kan nå mig på telefonen.
Puss

lost myself

2008-06-13 @ 19:31:34
Usch, fortfarande på dåligt humör efter beskedet. Känner liksom ingen lust för att kämpa längre, jag får ändå aldrig någoning för det. Inget mer än sämre självförtroende iallafall.

Dagen har spenderats endel med min mamma faktiskt. Roligt att få träffa henne igen nu när hon kommit hem från jobbet och sådär. Åt nyss världens godaste grillspett, mammas är verkligen godast i världen!

Ikväll ser det ut att bli bio med Iwetta o co, sedan kanske ta en öl. Imorgon blir det Åstol med Natalie för att fira hennes födelsedag med henne och hennes familj. MYSIGT!!!


saknar gänget i Stockholm.

man must dance

2008-06-13 @ 12:50:03
Ligger i sängen, är hemma i Göteborg och solen skiner utanför. Har ingen lust att gå upp... Ingen lust att göra något.
Jag har kämpat ett år på det där stället, för att nå toppen... Ändå lyckades jag inte. Där var ändå det stället jag var seriös på och ändå går det åt helvete. Vart gick det fel? Allt kändes skitbra. Ge upp Nicole. Helt seriöst, GE UPP!

Så sommarlovet har börjat. Avslutningen var awsome då Sverige vann med 2-0 mot Grekland. Helt underbart! ZLATAN!<3 I onsdags åkte jag och Lovisa hem tillsammans, men det blev den värsta resan i hela mitt liv. Byta från tåg till buss, från buss till tåg, förseningar hit och dit... Men det värsta var ändå all packning. 7väskor var hade vi. Igår träffade jag Natalie och Anita, mina älsklingar. Har saknat dom så sjukt mycket! Vi luffade på stan och fikade, satt i solen.. nej just det, skuggan. "Det är för varmt i solen" .. Ofta man gnäller?



Saving love doesn't bring any interest. - Mae West

Yeah, but what to do?

fix me.

2008-06-13 @ 01:24:13
Varför kämpa för någonting som aldrig kommer uppnås iallafall? Jag ger upp.

make me hot

2008-06-05 @ 20:16:44
Ojojoj, vad varmt det är! Verkligen sinnes!

Idag var alla ettor och tvåor på Gärdet och hade idrottsdag. Det var ungefär hälften utav alla som var där, och vår klass sög... Fast inte lika mycket som Dans ettorna (hihi), dom vann vi emot på brännboll ialafall. Anyway. Vi alla sprang runt i sporttoppar för att det var så varmt så då pallar man inte ha på sig en stor t-shirt... Dock har ju detta resulterat i att jag har världens jäkla bränna utav sporttoppen. Snygga ränder, haha!  Dagen var faktiskt riktigt mysig på Gärdet tycker jag och jag var så sjukt taggad när jag spelade fotboll, trots att det var 29grader varmt...  Efter idrottsdagen så drog vi som ska vara med i musikalen till Boulevardteatern och hjälpte Jonas med en massa grejer...

Det töntigaste idag var en disskution jag fick höra senare om. Det handlade om att "Det är ju dom som är påklädda just nu som är sexigast, för dom vågar ju vara sig själva". HAHA! My ass heller. Det var inte som att jag sprang runt i sporttoppen för att visa upp mig, jävla tröghuvuden. Jag gjorde det för att det var så jävla varmt och för att bli brun.. Jag skulle inte vara mig själv om jag höll på att ha på mig kläderna för deras skull. Jag skiter väl i dom, och blir lite ledsen för deras skull att dom mår så dåligt över sig själva och att dom drivs med i samhällsbilden då tjejer blir slampor så fort dom visar hud.. Jag tänker inte följa med den strömmen och gå runt och svettas bara för att folk har kassa åsikter som verkligen inte håller för fem öre. Haha, självgoda dom är som tror att vi gick runt så för att visa upp oss för dom... Inte en chans att jag bryr mig om killarna i skolan tycker jag är snygg eller inte, för dom ser själva ut som skit.

tack och hej.
hoppas vi ses imorgon på musikalen ;) 18.00!
sola försiktigt.

drivin in the sun

2008-06-03 @ 22:14:24
image158
Så här mår jag just nu.



Gud vilken dag. Från 08.00 till 20.30 i skolan. Vilken dröm va? Cats är iallafall helt jäkla underbar!

Mjau

2008-06-03 @ 13:47:39

Nu är jag helt slut. Jag har varit i skolan sen klockan 8 imorse på min lediga dag. Jag, Jane, Jossan och Sara har repat Cats inför musikalen på fredag, och dansen är awsome! Dessvärre hade Kornelia som lärde oss dansen försovit sig till klockan 8 så vi satt och väntade på henne, haha. Men det gick bra ändå. Dansen är helt galet söt och rolig. Vicka på rumpan, snurra, hoppa, vara helt galen och framförallt: vara katt! Jane och Sara är de siamesiska tvilling katterna, Josefine fick vara den lite små klumpiga och busiga katten, medan jag blev ledar kissen. Haha! Fett gulligt är det. Hoppas ni kommer och kollar :)

Nu ska jag forsätta sitta här till klockan 7 ikväll då Kornelia har slutat sitt jobb och ska forsätta med koreografin. För imorse hann vi bara repa i ca 40min sen var hon tvungen att gå... men vi har bara 1/3 kvar nu så det kommer nog gå fort.

Njut av värmen.


btw!

2008-06-02 @ 23:47:10
måste ju dessutom tipsa er om en ny blogg som har dykt upp. Min älskling Johanna har skaffat sig en! ... Dessvärre är det bara jag som har skrivit ett inlägg än så länge men vi får hoppas att hon kommer igång med den:
http://joshna.blogg.se

image157

lost without you

2008-06-02 @ 23:42:03

Äntligen hurni! ÄNTLIGEN är alla inlämningar klara och jag kan äntligen få njuta lite utav livet. Slippa all ångest! Jag har klarat det! Fyfan vad jag är bra. Säg det! Fan vad Nicole är bra!

Vi hade sista invalsjazzen idag vilket var tråkigt. Det är mitt favoritämne verkligen. Så himla härliga danser och härliga uppvärmningsövningar. Får hoppas att Jazz C kommer vara lika roligt. Efter jazzen så skickade jag och Lovisa in våra sista inlämningar och efter det var det konsert i skolan. 1or, 2or och 3or spelade upp det dom har tränat på under terminen. Höjdpunkten var Sofias sång "Hollywood is not America" och när Ruben o co sjöng  "Live and let die". Resten var också duktiga, men ja, det kan ju bli lite långdragigt. Efter konserten drog jag och Lundish till BK (såklart) och unnade oss lite god mat och så blev det en massa snack om detta året. Det är sjukt vad mycket som har hänt, och hur fort tiden har gått... fast samtidigt känns det som det var 100år sedan vissa utav sakerna hände...     Iallafall, efter att ha börjat prata om massa gamla minnen och sådär kände vi att vi saknar Elin som bor i Spanien lite för mycket. Så vi ringde upp henne och bara tjötade på om vad som hänt och räknade dagar tills vi ses. 15dagar kvar!!! Längtar!!

Imorgon har vi egentligen ledigt hela dagen, men lilla abitiösa Nicole kommer att vara i skolan klockan 08.00 imorgon för att repa Cats inför musikalen. Även Sara, Jane och Jossan kommer vara så duktiga... Shit alltså, ångest! Efter det tänker jag lägga mig och sola hela dagen. Ska fan unna mig det.

Poess och kram och kärlek till Blink 182.


i can't get much stronger

2008-06-01 @ 22:14:45
Usch, vilken seg dag. Jag har verkligen bara pluggat i princip. Är iallafall klar med potatisupproret som jag faktiskt inte ens börjat med förrän idag. Jag är nästan klar med den industriella uppgiften... fast jag vågar inte skicka in utifall jag har missat något.. Och jag har iallafall gjort halva Kulturhistorian. Jag är fan duktig. En applåd tack!

Något lustigt hände förut. Jag skulle ut till köket och hämta mina chips, så precis när jag kommer ut ur rummet så ser jag att Lovisas syster Hanna sitter och äter i vardagsrummet. Så jag bara sätter mig och börjar tjöta lite. Det ledde till att vi hade ganska roliga konversationer om syskon, kusiner, festande osv. och jag märkte inte ens att det började bli mörkt där ute. När jag kommer in på mitt rum har jag två missade samtal och klockan är liksom kvart i 10. Jag gick ut vid klockan 8. Jag blev helt chockad och fick lite panik då jag lovat mig själv att plugga klart. Haha! Galet hur fort tiden kan gå..