i'm off

2010-02-28 @ 07:04:27
Göteborg here I come. I min nya outfit! hihi.


Jag vill om du vågar

2010-02-27 @ 20:39:05
Sitter just nu och kollar på Melodifestivalen medan jag lagar mat och väntar på Philip. Nu är det dags för melodi nr 7. Vår lärare från Base var med och dansade bakom NEO och hon dansade wacking - nämligen Malin Emmoth. Så himla roligt att se henne dansa sådär påriktigt. Vi ser ju henne bara längst fram i danssalen stå och lära oss massa grejer, men nu fick man se henne dansa påriktigt. Själv hejar jag självklart på Peter Jöback. Den underbara mannen får mig att gråta med iprincip alla sina låtar. Sen vet jag faktiskt inte vem jag hejar på mer.


Shame on me

2010-02-27 @ 17:17:17

Nej fy Nicole! Jag somnade på soffan i typ en timme efter att ha ätit lite. Inte okej när jag har så mycket att göra! Så nu är det dags att göra iordning i Pancakes bur och sen storstäda min egna bur.

Förresten! Har ni läst om Späckhuggaren som dränkte sin tränare på Seaworld?! Helt jävla galet. Hon hade tydligen stått på land och dirigerat och pratat med späckhuggaren när den antingen: Drog tag i hennes långa hår som hade fladdrat i ögonen på honom och drog ner henne i vattnet och höll kvar henne under vattnet. ELLER så föll hon ner i vattnet och så tog Späckhuggaren tag i hennes midja och bet ihjäl henne, eller så drog späckhuggaren ner henne i midjan och bet ihjäl henne. Dessa tre alternativ har jag läst om på olika ställen. Det sjuka är att vi var ju på Seaworld sommaren 2008 och jag är ganska säker på att det är den tränaren som jag har på vissa bilder. Så himla hemskt. Jag hoppas inte späckhuggaren straffas nu, för jag menar att jobba med sånna djur är som att vara polis eller brandman. Man får nästan räkna med att sånna saker KAN hända. Man riskerar sitt liv för att göra det man älskar och det är ju trots allt späckhuggarens instinkt som bestämmer över vad han ska göra. Jag tror dessutom inte att späckhuggaren menade att bita ihjäl henne, utan att han kanske bara hanterade situationen fel och trodde man kunde leka så. Jag vet inte, men jag tycker det är en tragisk olycka och att ingen har gjort något fel.


Bilden till vänster är tagen från google och bilden till höger tog jag för 1 ½år sedan när jag var på Seaworld med familjen. Är ganska säker på att det är samma tjej...


Because of you

2010-02-27 @ 15:28:10
Det här fick jag med mig hem från Forum Nacka:





Skullcandy hörlurar från Media markt
En söt svart kjol från Gina Tricot
Sedan bara en massa kaninmat, kattmat och Nicolemat!
Så nu har jag laddat upp så att Louie och Pancakes klarar sig hela veckan.

Göteborg imorgon

2010-02-27 @ 13:25:24
Tjoho på er! Lördag morgon och det är en rätt bra morgon än så länge. Jag och Philip vaknade rätt tidigt då vi somnade rätt tidigt så jag har varit vaken ett tag. Dock åkte Philip till skolan för en timme sen för att ha sin sista föreställning (tack och lov), så jag har hållt på och gjort mig i ordning. Ska nämligen röra mig mot Forum Nacka för att handla lite kattmat, kanin mat och eventuellt nya hörlurar! WIE! Jag har bokat biljetter till Göteborg, så imorgon klockan 8 bär det äntligen av hemmåt!

Igår så sa jag ju att Philip inte ville passa mina djur, men jag kompromissade med honom. Vi bestämde så att Philippa är här måndag-tisdag och matar Louie och Pancakes och så är Philip här onsdag-torsdag, eventuellt fredagmorgon. Skitbra! Så får djuren klara sig med att bli matade en gång imorgon. Får lägga upp en stor portion och massa torfoder så dom klarar sig. Det är nog lugnt!

Men nu ska jag börja röra mig! PUSS PÅ ER!


PS.

2010-02-26 @ 23:16:57
Här är en bild på mig och Jackie från fikat idag också :) Tagen från Annas blogg. JÄTTEFUL jag vet, men ändå söt. Godnatt igen!


In everything you do

2010-02-26 @ 23:11:35
Go' kväll! Nu är det dags för mig att sova. Är så jävla trött verkligen. Philip ligger i soffan och käkar chips, men honom är jag sur på. Tycker det är dålig stil av honom att inte kunna ställa upp och passa mina djur bara för att han vill säga "vad var det jag sa?" om att jag skaffade Louie. Idiot! Så nu kommer jag förmodligen behöva be Philippa göra det iallafall och vill  helst inte behöva lägga det på henne. Hon bor ju liksom ute på Lidingö... Men kanske kan hon och Alex (hennes pojkvän) ha en mysig filmkväll här någon dag. Vi får se hur det löser sig!

Så nu ska jag sova sur.
Pusspåerandra!



Här har vi gullePhilippa!


Leo dansar till Jag är en gummibjörn

2010-02-26 @ 19:51:10

Hihi, kolla världens sötaste Leo när han dansar till Jag är en gummibjörn. En riktig talang! Det har han fått från sin moster!!! Dock verkar han ha lite koncentrations svårigheter och hittar någonting roligare att leka med, haha. Så söt!!! Om några dagar ska moster lära honom dansa!


I'm there too

2010-02-26 @ 18:24:34

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SPORTLOV! Snacka om att det var efterlängtat och behövt. Så förmodligen blir det en Göteborgs tripp för mig inom de närmaste dagarna. SOFT!

Eftermiddagen spenderades med Louise, Anna, Jackie och Philippa. Blev lite shopping och massa fikande. Jättehärligt avslut på första delen av terminen. Ska bli så skönt att bara få sova ut nu ett tag. Dock får jag mer oh mer ångest över att jag inte har fixat ett till jobb. Suck på mig!! Men jag behöver absolut ta en paus från Stockholm. Få åka härifrån och träffa mina underbara vänner i Göteborg. Få komma bort från allt kallt och alla tunnelbanor oh saltsjöbanor och alla jävla pliéer och tenduer och lyfta ben hit och dit. Få ta en fet jävla paus bara. Så skönt. 2010 har inte börjat så bra... Så jag vill försöka få tillbaka gnistan igen. Kanske finns den i Götet.


Kolla den här lille grisen då som vägrar låta mig sitta vid datorn för han vill ha uppmärksamhet..


Wake up in the morning feeling like P.Diddy

2010-02-25 @ 17:46:12
Hola guapas! Nu är jag hemma efter en lång dansdag. som sagt började vi med sång och jag kämpade för att slippa sjunga själv - and I did! Haha. Det vara bara 2 i gruppen som hann sjunga och sen fick Annas lilla prao elev sjunga. Hon sjöng Hallelujah och jag fick kämpa för att hålla tårarna inne... Så jävla vackert. Som andra klass hade vi jazz med Val. Man hatälskar dom lektionerna. Det är skit sköna saker man får göra samtidigt som man är livrädd för att göra fel. Inte för att han är elak, utan för att man vill vara så jävla bra framför honom. Men det gick bra. Vi ska ha honom mer efter sportlovet.

Anyway. Jag skippade Yogan, som tur var. För när jag, Damla och Philippa tjockade oss i soffan så ringde Kühler till Damla och frågade om hon kunde vikariera för en tjej på två klasser idag. Damla kunde inte och inte Philippa heller. Så frågade Damla om jag ville vikariera istället. JAA?! SJUKT NICE! Inte bara för att det är kul med extra cash, utan för detta är riktigt bra extra cash! Det är typ.. 320 i timmen! Vilket är sjukt nice. Dessutom är det alltid kul att ha en fot inne på Kühler och kanske få vikariera oftare. Så jag vikarierade först en klass som var med 5åringar och sen en klass med 9åringar. Det var jättekul :)

Nu är Philippa på väg hit och ikväll ska Philip sova här. Sjukt längesen jag var med honom faktiskt. Väntar på att hans produktion ska ta slut så jag kan få tillbaka min pojkvän igen...

Hoppas ni orkade läsa ;)


Gammal bild!


I want to be forever young

2010-02-25 @ 08:08:05

Nu är det dags att bege sig till skolan och ha sång. Inte okej att börja så tidigt fakiskt...


Trött tjej


"It's all because of God"

2010-02-24 @ 23:56:06

Vinnaren blev otippat nog från min sida streetdansaren Russel!



Med tanke på att han är streetdansare och ändå lyckas lära sig att dansa lyriskt är en vinst bara det.
Jag tror att han vann pga sin stora utveckling under programmet, vilket programmet delvis går ut på.
Men min personliga favorit var självklart Nathan och hans pirruetter... LOVE IT!


Don't let me go

2010-02-24 @ 23:08:40
Sitter och kollar på SYTYD finalen. Nu har det gifta paret åkt ut och det återstår bara fyra stycken. Jag vet verkligen inte vem som kommer vinna... Jakob kanske? Känns som att han har varit en av favoriterna rätt länge hos dommarna dessutom så. Jag tror att han vinner.

Imorgon har vi jazz med Val... Vet inte om jag ska skratta eller gråta, för något säger mig att han inte kommer vara så snäll mot mig imorgon. Dessutom börjar morgonen med sång och vem vet hur det går, haha. Nu för tiden måste man ju sjunga en hel låt själv... Suck! Efter Val har vi yoga... Så vet inte om jag stannar efter lunch. Jag h a t a r yoga soo badly :P Det kan var det tråkigaste som finns, haha.

(åh vad jag älskar att jag är SÅÅÅÅ himla positiv!)



Vore skönt med lite sommar nu kanske...


You and I come first

2010-02-24 @ 19:19:46
Onsdag. Hade två klasser med barnen idag. En med yngre barn och en med äldre. Det var två nya tjejer i den yngsta gruppen och dom tog nog all min energi med sig hem. Gud, vad trött jag blev. Och därför började den äldre gruppen också spåra idag. Förhoppningsvis lugnar dom ner sig under lovet (knappast) så jag kan börja köra koreografin på riktigt.

Vi hade balett och jazz idag i skolan. No good day. Säger inte mer än så. Är så trött på mig själv...

Hejdå.



Dom som försvann

2010-02-23 @ 23:11:48


Kent - Dom som försvann


I see myself in you

2010-02-23 @ 22:15:48
So you think you can dance finalen var idag. Imorgon får man veta vem som vinner. Det är en person jag har haft svårt för i programmet, men efter det här numret har jag ändrat mig helt. Ryan och Ashleighs moderna koreografi var så (ursäkta språket) jävla vacker. Helt underbart att se ett gift par, som är så kära i varandra göra ett sådant här nummer. Fan vad mycket känslor! Det var inte bara dom som grät efter denna koreografin, det gjorde jag också. Äkta kärlek finns faktiskt och tänk vilket underbart sätt att få visa det på...


Helt underbart


Baby goodbye

2010-02-23 @ 20:10:47

Jag har nog världens sötaste elever! Några busigare än andra, men gud vad dom är söta! "Nicole, vet duuu...!", massa historier om allt. Kramar och sitta i knät. Jag får alltid värsta lyckoruset för jag tycker det är så himla roligt när dom lär sig saker. Idag lärde dom sig fortsättningen på sin dans till Aquas låt Tarzan and Jane. Och dom lärde sig dessutom nästan att sträcka på fötterna i "indian" hoppen (dom här är då 5år gamla och går på dagis). Så duktiga!

Jag tog mig en sovmorgon idag till skolan. Jag ville verkligen gå, som sagt så hade vi ju Emilio. Och det var dessutom sista gången! Kändes jättedumt att missa, men jag visste att om jag skulle gå på den klassen så skulle hela dagen rubbas. Skulle vara trött hela jävla tiden och skulle förmodligen vara alldeles för trött för att undervisa. Åh, hade så gärna velat gå. Dumma dumma kropp och dumma ögon som inte kunde vakna. Jag tog mig iallafall upp till andra klassen trots kroppens motstånd. Vi hade balett med Hanna och det gick väl rätt så mycket åt helvete faktiskt :P ... Jag kämpade hur mycket som helst men så fort jag kollade i spegeln så såg jag att det var fel.. Gosh. Nya tag imorgon.

Nu ska jag vika in kläder i garderoben och käka lite. Kanske skriver mer sen.


Galet gammal bild. 9an :)