Huset fullt

2010-06-30 @ 22:23:26
Härlig avslutning på dagen. Sitter i soffan, käkar popcorn och kollar på Huset fullt säsong 10. Köpte boxen i USA, dock bara säsong 10. Hade velat ha dom tidigare säsongerna också. Älskar den serien och har kollat på den sen jag var typ 8år. Ashley och Mary-Kate Olsen är ju helt underbara i serien. Och John Stamos är ju inte sämre han. Galet att dom har blivit så gamla nu bara.


Då:


Nu:


In the summertime

2010-06-30 @ 21:19:41

Audition idag gick OK. Sämre än igår, men jag vet inte. Gjorde det bästa jag kunde under omständigheterna. Efter audition gick jag och Jackie och käkade. Senare anslöt Nelly och ännu senare mötte vi även Philippa och alla vi satte oss i solen i Humlan i någon timme. Nu sitter jag fast i soffan, död. Min kropp vill inte mer. Träningsvärken är sjuk. Sjukare än någonsin vågar jag nog säga...



Första dagen avklarad

2010-06-30 @ 00:05:16
Ja, då kom man vidare till nästa runda. Imorgon är det balett och modernt, och på torsdag är det jazz och street (yes, street... wo-ho). Börjar bli riktigt... vet inte. Taggad? Nervös? ... Få ångest? Jag sitter bara och tänker på att "tänk om man får ett nej....". Jag skulle inte kunna ta ett nej till, faktiskt. Orkar inte fler nej nu. Jag behöver detta för att man någon gång ska känna att det är på riktigt och inte bara något man gör på fritiden (all tid man har) och ändå aldrig kommer bli något med det. Men som sagt, nu är första dagen avklarad. Jag kom vidare efter första gallringen. Och det ska man också vara glad för! Några riktigt duktiga som åkte idag. Och några sämre som gick vidare...

Efter auditionen idag så gick jag, Angelica och Jackie hem till Jackie och käkade lunch. Vi satt på hennes balkong från ca 12.30 till 17.00. Galet. Har fått en hel del färg eftersom det har varit 28grader här idag. Dog lite där uppe på balkongen i värmen. Sen gick jag och Angelica och hängde runt Ackis, väntade på att listan med alla namn skulle komma upp. Sen åkte jag hem och lagade mig själv tacos. Duktig-som-gick-vidare-tacos.

Nu ska jag iallafall sova. Det har varit en lång dag, speciellt eftersom man gick upp tio i sju. Not OK. Önska mig lycka till imorgon! I'm gonna need it. NU KÖÖÖÖTTAR VI!



Uppe med tuppen

2010-06-29 @ 07:18:47
Seriöst. Detta är för tidigt! Det är inte okej att dom sätter en audition såhär tidigt faktiskt! GAAH! Asså jag är inte änns nervös! Fan fan fan! Måste ju bli det! Jag har nog inte fattat att det är idag. För jag är typ inställd på vanliga danslektioner... Och det är det INTE! Ska le nu hela morgonen så att leendet sitter fast. Måste le. Big time.

Så först är det alltså balett, sedan modernt och slutligen jazz. Undrar vem som håller i baletten, om det är samma som förra året eller någon annan. Gillade inte riktigt han förra året, han var för flängig och jag vill ha korrekt klassisk balett. Haha. Illa.

jaja WISH ME LUCK!!!!


Tomt hem

2010-06-28 @ 20:59:42

Sitter här i soffan, framför tvn och fyller i listor från terminen på Stage. Måste skriva ner vad jag gjort under terminen med eleverna, och det är en hel del saker.

Suck, vad tomt det är. Louie är inte här, Pancakes är inte här... Philip är inte heller här. Väldigt ensamt. Men imorgon är det dags för audition. Shit, kan inte fatta att det är imorgon. Har ju inte alls taggat, tränat, övat... Får göra det innan jag somnar. Imorgon ska det ju vara fint väder också och eftersom vi slutar runt halv 12 på förmiddagen så ska jag försöka få med mig Philippa och Jackie ut i solen och äta donken eller något, haha.

Ha en fin kväll!


NY HEADER

2010-06-28 @ 17:19:17

Vad tycker ni om den nya headern? Kanske lite lik den gamla, men jag gillar att ha mycket bilder med i headern. Dessutom bara ÄLSKAR jag det nya teckensnittet jag använde till mitt namn. Jag gillart!

Nu ska jag fortsätta kolla på O.C! Då går tiden snabbare. Bara en och en halv timme till.


King of the bongo

2010-06-28 @ 16:14:43
Hej snyggingar! Nu sitter jag här på X2000 tåget på väg till Stockholm. Philip sitter däremot på Säve och väntar på sitt flyg som är drygt en timme försenat. Stackaren.

Dagarna i Göteborg har gått så jävla fort, vet inte vart dom försvann. Och nu har det dessutom blivit fint väder. Sommaren är nästan här på riktigt. Dock inte riktigt badvänligt än men det kommer väl. Iallafall. Philip fyllde 18 i helgen, så vi myste till det. Haha, not. Vi gick runt på promenad i Slottskogen med min familj där vi kollade på djuren, sen åkte vi in till stan och käkade middag på Hard Rock Café och slutligen åkte vi hem och åt mammas goda marängtårta. Jag och Philip har annars mest gått på promenader, cyklat runt, igår badade vi bastu... Ja, bara tagit det riktigt lugnt, vilket jag tror jag har behövt göra nu innan ackis. Idag började det för de flesta. T.ex. för Philippa - HÅLLER TUMMARNA!

Imorgon är det min tur....


Här kommer lite bilder från Philips födelsedag:




















Plockepin

2010-06-27 @ 22:32:58
Godkväll sköningar. Mycket skratt idag, galet! Jag och Philip kan ha så jävla roligt ibland va! Bara jag hoppar på studsmattan med honom garvar jag så mycket att magen gör ont. Så idag har vi cyklat till Frölunda torg för att byta ut hans present som han fick av mig, en tröja på MQ, som såklart var för liten. Sen cyklade vi till Näset, låg i solen lite, men det blåste så vi åkte hem. Väl hemma hoppade vi på studsmattan, spelade plockepin och freezbie golf. Haha, så jävla kul. När vi spelade plockepin så vann såklart jag eftersom mina fingrar är hälften så stora som hans och då ville han inte spela mer. Vägrade räkna poängen för att jag vann, så roligt. Den enda som jag vet är lika tävlingsinriktad som han är Lovisa.



Bird is the word

2010-06-27 @ 17:41:57
Bara för att det är härligt väder så lägger jag in denna låten. Imorgon bär det av till Stockholm, skiljas från min pojke som åker till Polen i 3veckor, hejdå till mina små bebisar som stannar här under dom två veckorna jag är i Stockholm och på tisdag är det dags för audition... Åh, jag orkar inte med audition, inte nu. Inte på sommaren. Inte när jag inte tränat på 3veckor... Shit. I'm gonna die! Big time!


Grattis Philip

2010-06-26 @ 19:27:30
Och nu var det Philips tur att fylla år. Han fyller MYNDIG! Grattis min älskling, du är bäst! Älskar dig.



Midsommar

2010-06-25 @ 22:00:53

Min bebis kom hem, under tiden som jag, mamma och Philip (just det, har jag sagt att Philip är här?) hängde upp lappar runt hela området. Haha, så typiskt. Dessutom fick vi ett samtal medan vi letade, då en tant sa att hon hade sett Louie igår vid ett område. Så lappar lönar sig, man får hjälp.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Jag är ganska mycket emot hela "SUPA SKALLEN AV SIG FÖR DET ÄR MIDSOMMAR" och tycker mer om att bara chilla med familjen. Vi har solat, jag och Philip har cyklat, vi käkade en riktigt god middag med oxfilé, kokt potatis och sallad. Dessutom jordgubbar med grädde, så gott! Sen nu på kvällen har vi kollat på tv och skrattat åt Tant Asta som är så jävla jobbig. Hon är som sagt 94år gammal och är galet "senil", eller glömsk. Senil är hon inte riktigt för då skulle hon inte komma ihåg något, men nu blandar hon ihop saker, tror att hon bor hos sin mamma, frågar samma saker om och om igen "BOOOooor DUuuu I sttoooCkhooooolm? Det äääär väl en jäävla SKETstad?"... Suck.

Nu ligger jag framför tvn med Louie vid min sida och kollar på Georgia rule. Imorgon fyller min ÄLSKLIIIING 18ÅÅÅÅR!! FEKKENATION! Nej, men något mysigt blir det. Mamma håller på och bakar tårta nu och förhoppningsvis är det fint väder imorgon också så vi kan åka till sjön eller något. Ska bli så skönt att han fyller 18år... Så skönt att inte behöva tänka "nej, Philip kan inte följa med". :)


Jag och Philip förra året på midsommar


Vart är Louie?

2010-06-24 @ 22:43:24

Har du sett mig?!  


-
Nu har Louie varit borta i 24timmar. Börjar bli riktigt orolig. Har gått runt hela området och lite till, klättrat i bergen och gått bland kossor, för att hitta honom. Ingen påkörd katt, ingen mördad katt som tur är. Men tänk om någon har tagit honom... eller om han bara tappat bort sig, så kanske han svälter?  Saknar mina Louiekramar...

Sist jag såg honom var igår kväll innan min och Philips promenad. Då kom även två killar och en pitbull... Men vi kollade så att läget var OK innan vi fortsatte gå... Sen dess är han gone gone gone. Vi såg killarna en stund senare, men Louie var inte där... Så dom har nog inte tagit honom.

Nytt plagg

2010-06-21 @ 22:20:14
Förresten, jag har ju inte visat er den nya fina tröjan min mamma köpte till mig i fredags. Från affären She Shop, en snygg Addidas-hood tröja. Love it! Min mamma verkade älska den ännu mer för när jag sa "njaa, kanske" när hon frågade om jag ville ha den så sa hon "Jo! Du ska ha den! Den är så fräsch! Det finns ingen i min storlek, annars hade jag köpt den till mig själv!". Jag och Marlene ba... Fräsch?


Det snyggaste med den är nästan materialet som finns i luvan.
Tyvärr syns det ingenting på bild, men det är galet snyggt!
Erkänn fin?!


This is it

2010-06-20 @ 23:37:11

Har precis kollat klart på This is it, dokumentären om Micheal Jackson, som gick på 3an nyss. Fan vilken underbar och begåvad man. Jag har alltid älskat honom. Alltid sagt att all media borde låte honom vara, sluta anklaga honom för all skit. För till slut skulle det bli hans död. Och det blev det...


W O R D

2010-06-20 @ 15:38:28
Igår gifte sig fotbolls spelaren Pontus Wernblom sig, samma dag som kronprinsessan och Daniel. Detta stod i en del av intervjun i Aftonbladet:

Strax efter att du och Nina kommit ut på kyrktrappan sköts salut och det flög förbi 18 Jasplan i formation för att hylla Victoria och Daniel. Ingen risk för mindervärdeskomplex en sån här dag?

– Absolut inte. Jag har betalat mitt eget bröllop. Och deras med. Haha.



Grattis mammii

2010-06-19 @ 12:24:42
Grattis mamma 52år idag! Ska strax iväg med Marlene och Jonathan och köpa presenter til mamma, medan hon ändå bakar tårta. Maräng/Daimtårta!!! Sååå gott!


Hur gulligt är det inte med en unge som ka...

2010-06-18 @ 16:23:32

dsc00386 (MMS)

Hur gulligt är det inte med en unge som kan handla helt själv? Haha. Shopoholic!