when they come for you!

2008-02-28 @ 12:57:08

Just nu sitter jag och väntar på att mammi ska hämta mig hemma hos min syster.
Dagens planer:
*
Hem till mamma, käka, duscha, umgås
* Fika med Johanna och Miranda <3
* Hem till Iwetta och Karina och få mina naglar fixade. (YEY!!!)
* Plugga?

Have a nice day :)


Att bli sedd

2008-02-28 @ 00:49:34
Ni som bloggar, har ni någonsin tänkt på hur mycket ni egentligen blottar er med allt ni skriver? Jag kom och tänka på det idag, och detta gäller iofs inte bara bloggare, utan alla som använder sig utav msn och allt möjligt. Bara vad man heter på msn beskriver ju ofta ens innersta känslor, innersta tankar, eller yttersta. Men så mycket som jag har skrivit om min olyckliga kärlek hit och dit, min relation till min familj, mitt dåliga självförtroende måste ha tröttat ut folk oerhört mycket och fått folk att bli irriterade. För det första blir det en jävla massa tråkigt gnäll, och vad fan bryr ni er om det egentligen? Och är det verkligen nyttigt och bra för eran bild av mig när jag mestadels skriver om hur ledsen jag är över saker och ting? Det ger ju antingen massa fördomar om att jag är världens emo som söker bekräftelse eller bara en helt sjukt osäker deprimerad människa som verkligen borde rycka upp sig. Jag vill inte att folk har den bilden, för jag är faktiskt en ganska glad tjej annars! Men en sak som kan vara bra med mitt depp bloggande är att det kanske finns fler som känner så, och att det kan vara skönt för dom/er att veta att ni inte är ensamma. Att ni inte är ensammast i hela världen, det finns fler sånna! Att ni inte är ensamma med att ha det jobbigt hemma; sånna offer finns överallt. Även där du minst anar det. Jag borde verkligen blogga mindre om sånna deppade saker. För helt ärligt, vem fan orkar läsa sånt? Inte ens jag orkar det när jag kollar tillbaka på mina inlägg. Suck!

Iallafall. Idag var jag med Natalie och hälsade på gamla skolan: Skälltorpsskolan / Svenska balettskolan.
HELT SJUUUUUUUKT vad allt är som vanligt, fast ändå verkligen inte! Jag vet inte hur jag ska förklara. De små flickorna och pojkarna som gick i 5an när jag gick där och sprang runt i sina knutar på huvudet och knapt vågade titta på en för man var så stor, går nu själva i årskurs 7. ÅRSKURS 7! Det är faktiskt stort! Dom sminkar sig, raggar på killar, klär sig efter modet... Pratar om vettiga saker! VAFAN?! Lärarna är som vanligt, dom man älskar älskar man fortfarande, och dom man hatar HATAR man. Dom har inte förändrats, bara åldrats. Hector <3   I övrigt har inte skolan förändrat till utseendet, lika skabbig som vanligt. Det enda som är ändrat är att några väggar är påskgula och mintgröna... Haha, vad tänker dom med?

Efter besöket träffade vi Linus, Martin och Sebbe. MIIIH<3 jag har saknat dom alla tre faktiskt. Vi drog hem en snabbis till Haller och luffade där, sedan vidare in till stan för att käka donken. När jag och Natalie sagt hejdå till dom drog vi hem till mig och kollade på Grey's Anatomy med massa chips och cola. Mums och mys.

Everytime you hold me
hold me like this is the last time
Everytime you kiss me
kiss me like you'll never see me again

image95














(bilden taget i annat sammanhang)

Wanna taste?

2008-02-26 @ 19:17:48
image93

Jag har sedan jag var liten velat pierca tungan men har alltid haft inställningen att jag inte kommer våga och därför gett upp tanken helt med en gång. Men nu på senaste har jag ändå känt att jag verkligen vill pierca. Jag vill, jag vill, men för det första vågar jag inte och för det andra tänker jag hela tiden på hur det blir sen om några år när man har ångrat sig. Ska man då ta ut den eller? Min mamma kommer förmodligen inte låta mig göra det förrän ja är 18, då får jag göra som jag vill. Men nu kommer hon varken betala eller gå med på det. Tur att man fyller 18 om en månad då. Min syster piercade sin tunga runt 19års ålder tror jag och det har gått jättebra för henne. Men tänk så går det inte lika bra för mig? Tänk så sväller min tunga upp så jag inte kan andas? Eller ruttnar bort? UUH! Tanken är skrämmande, men smycket är lockande.

Vad tycker ni? Ska jag eller ska jag inte pierca tungan när jag fyllt 18?

image94

Känn ingen sorg

2008-02-26 @ 15:02:29
Kan ni fatta, att efter snart 4dagar i Göteborg så är dom enda jag har träffat Natalie och Iwetta?

Jag bor hemma hos min syster och hennes pojkvän eftersom hemma i Frölunda så bygger dom om i hela huset, därav är mitt rum upptaget av kusiner och morbröder. YIPPIE! Så jag var ju tvungen att hitta mig ett nytt ställe att bo på.. och så passande så har ju Marlene och David flyttat till en trea i Högsbo vilket ger mig ett heeelt eget rum! AWSOME!

Anyway, i lördags var jag hemma i Frölunda en stund och träffade mina kusiner, pappa och lillebror. Sedan åkte jag hem till min syster och umgicks lite med henne. Jättemysigt var det, vi lagade mat och gottade oss. Efter en stund kom Natalie hem till oss och kollade på melodifestivalen, nej ursäkta, freakshowen och på Day after tomorrow. Massa chips och myspys. I söndags satt jag hemma med David och sedan när David gick till jobbet, kom Marlene hem från jobbet så då umgicks jag med henne. Igår åkte jag och Marlene hem till Frölunda för att hälsa på mamma som kommit hem från jobbet. Var hemma där till runt 5tiden kanske då jag gick till Iwetta för att umgås med henne och Karina (båda är mina kusiner). Jag och Iwetta gick sedan vidare till Sarah där vi satt och kollade på Sex and the City samt rökte vattenpipa och spelade poker. En varning: RÖK INTE VATTENPIPA INOMHUS KONSTANT I 4TIMMAR! DET GER HUVUDVÄRK OCH KALLSVETTNING!

Idag har jag inga planer. Plugga? Ringa någon? Jag vill verkligen inte sitta hemma mer... Kan ju alla serier utantill nu.



image92

Just not working

2008-02-24 @ 19:16:13

Ibland förstår jag inte hur folk resonerar kring saker. Att säga att det inte fungerar likadant i alla kretsar, eller städer. Ja visst, det är en annan kultur, annat folk men man kan ha samma moral och samma slags vänskap vart man än bor. "Det funkar inte så i mina kretsar", vem fan bestämmer det? Det gör man isåfall bara själv och isåfall vill man inte att det ska fungera så.. För vill man, så kan man.


Bara en tanke som slog mig.


what is löv

2008-02-24 @ 15:10:22


Går bara att älska Björn Gustafsson, enda anledningen till att kolla på Freakfestivalen. KÄRLEK!

you, you, you.

2008-02-24 @ 01:02:12
OFTA CP DANSKA BRUDEN SOM RAPPAR SOM BARNEN PÅ LILLA MELODIFESTIVALEN!! FÖRFAN AMY DIAMOND ÄR MINDRE BARN ÄN HON!!

Vad hände med Patrik Isaksson?! PAAAAATRIIIIK????   Sverige, om ni nu ska ringa och rösta, så rösta för fan på något vettigt... och för all jävla del, låt inte barn under 13år eller tanter/gubbar över 50bast rösta!

Sheeezuz Sverige... Jag blir besviken... Först "I love Europe" och nu nån dansk (skånsk) brud som sjunger Hoppa hoppa! medan hon själv hjoppar 1cm upp från marken..
Ursäkta mitt utrbrott.. Jag tycker inte om Melodifestivalen, nej ursäkta, Freakshowen längre.

Under mitt tunna skinn

2008-02-23 @ 21:08:40
Är med Natalie hemma hos min syster nu i Göteborg.. Japp det stämmer, Nicole är hemma igen!
Vi kollar på melodifestivalen och tjockar oss med chips och cola, syster käkar jordnötsringar.. Nyttighets freak ..Haha!
   Så vilka töntar tror ni går vidare i melodifestivalen idag då? Dom färgglada karamellerna? Söte Patrik Isaksson? Älskvärda BWO? inte en chans eftersom dom faktiskt är bra... Blir säkert opera sångerskan bara för att man verkligen inte vill...


Skriver mer sen :)

Bara vara andra.

2008-02-19 @ 20:37:39
Imorgon är det premiär för våran produktionsföreställning Bara vara andra.
Onsdag 22Februari Kl 18.00
 Torsdag 23Februari 14.30 samt 18.00
 Fredag 24Februari 14.30 på Stockholms estetiska gymnasium
Trekantsvägen 3 Liljeholmen.

Koreografer: Sanna Wikberg, Nicole Rydell, Sara Lundberg, Karl Åkerrén, Tora Mårtensson och Josefine Orehag,
En föreställning om din alldeles egna hjärna. Tolka fritt ;)


image91
Be there!

drama-queens

2008-02-17 @ 14:21:32
Helgen har varit galen, helt galen. I fredags kom Elin och Natalie från Göteborg hit och har myst med oss hela helgen. På fredagen var vi hemma hos Noak på krök. Natalie blev såklart fullast. Vi kom väl hem runt 3 på natten då jag slocknade med en gång.
   Igår var vi på fest i Nacka. Vi kom väl dit runt 23 och hade verkligen inga förväntningar alls... Vi hade hört att "det är 20pers; 15killar, 5jejer".. YES! tänkte vi. Men när vi kom dit hade det fyllts på kan man säga. Lägenheten som var en hyffsat stor 3a var överfull. Vi kom knappt in i hallen där vi möttes av Andi. Iallafall, vi började kröka med en gång eftersom vi redan låg efter på den fronten och det tog inte lång tid för mig att bli full iallafall. Skönt. Vi dansade, hade kul, satt och rökte vattenpipa osv, tills vi hör att en kille har spytt... och sedan har en brud ramlat i spyan. MUMS!!!! Jag såg stackars Tomas (som hade festen) stog och skurade upp spyan och jag tänkte bara vafan, det här ska inte han göra. Det är hans fest, han ska ha roligt. Så jag tog över skurandet och sa åt honom att gå tillbaka till bruden han höll på med. And he did. Så där stog jag, skit full, med en mopp i händerna och dansade samtidigt som jag skurade upp spyan. Det var rätt lungt att göra det faktiskt... 
    Festen fortsätter, jag blir fullare och fullare och fortsätter dansa. Efter en stund blev det intriger emellan 3tjejer, varav alla 3 är vänner till mig. Så där står jag mitt emellan bråket, blir indragen på toaletten hela tiden och får höra olika sidor av bråket. Vad fan skulle jag göra? Jag stog och ryckte på axlarna och båda partierna blev sura för att jag inte tog parti. Eller perspektiv, som dom sa. Haha, nej men, jag orkade iallafall inte bry mig. Ville dom slåss, så fine. Bara jag slipper bli utsatt för skit för jag hade fan inte gjort något. Det slutade iallafall med att jag åkte hem med 2 av tjejerna och den andra åkte hem med en annan vän, bussresan med dessa 3 tjejerna var komsik.. haha dom satt och gav blickar och kallade varandra fjortisar på inte så diskreta sätt.. Haha, ja brudar alltså..   Det får mig att tänka, varför är brudar så sjukt komplicerade? Jag vet, jag vet, jag är en brud. Är jag också en sådan drama-queen? Som alla andra tjejer? Sjukt jobbigt isåfall. Igår kom jag iallafall på att jag är trött på tjejer. Jag funderar på att bli kille och bög. Fett skönt! Slippa ALLA tjejer!!! Åh, himmelriket. Vill du vara min bög då? :)

Vill bara säga till Lovisa att jag älskar henne också. Du är finast.

image90


Spelar det längre någon roll?
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
var att synas, att bli sedd
och jag glömmer bort att andas.

"alla hjärtans dag"

2008-02-14 @ 21:17:42
s h e  i s n ' t  e v e n  p r o u d  o f  y o u



Idag är det  alla hjärtans dag. Precis som varje år den 14februari. Det är dagen då alla skåp i skolan utsmyckas med fina pappershjärtan och då vi får en godis klubba. Det är alla hjärtans dag för mig, förutom klubborna tycker jag att det är helt onödigt. Man pekar liksom ut vilka som är älskade och inte älskade i skolan eller i samhället. Vem får mest rosor? Vem får sötast brev? Vem har pojkvän vem har inte? Vem får gå på dejt vem får inte? Det är inte schysst och detta säger jag inte bara för att jag är bitter över att vara singel. Jag hade pojkvän förra årets alla hjärtans dag men jag firade den inte på något särskilt sätt mer än att Elin från Göteborg kom hälsade på mig. Nej, jag är ingen okänslig subba som inte var med min pojkvän för det är klart jag var med honom, men jag firade inte på något särskilt sätt egentligen. Jag kommer ihåg att jag tänkte "Nej fyfan vad jobbigt för Elin att behöva vara med mig och Ariel idag"  och "Nej jag orkar inte vara offentlig idag för jag tänker på de som är singlar som bara suckar", man har ju själv varit där! Eller hur? Visst har väl du något år den 14februari suttit och suckat och tänkt "varför firar man ens denna dagen?".
    Okej, alla hjärtans dag är en gullig dag att fira dom man tycker om och visa för dom att man tycker om dom. Men tänk då även på dom som faktiskt inte får någon ros, en kyss, någon att känna sig älskad av. Tänk på dom, och börja sedan skylta med hur många rosor du fick om du vill.

Bittra dagen. Men nu ska Lovisa få sig en överaskning när hon kommer hem, Miranda är nämligen här och hon vet ingenting ;) ... Det är en riktig ros.


image89
Livet är kort:
förlåt  snabbt,
kyss långsamt.






stranger in my hometown

2008-02-13 @ 20:19:40

Förresten vill jag bara säga att för första gången på flera veckor är jag och Lovisa hemma en helkväll själva. Saga är i Sunne och varken jag eller Lovisa har dans ikväll. så vi har köpt godis och chips och sitter och pratar porriga låtar. Så skönt är det att du är här med mig älskling, vad skulle jag gjort utan dig? Förmodligen ruttnat bort i något hörn någonstans.

image88


i've got to run away

2008-02-13 @ 19:52:01


Tainted love med Marilyn Manson. I hate him, but i love this song...


Krya på mig.

vi är alla likadana.

2008-02-13 @ 18:53:41

Produktionsdagarna går segt frammåt. Dagarna är långa och intensiva, igår åkte jag från skolan 18.50, trots feber. Idag har vår grupp kommit igång riktigt bra med vår sista del vilket är skönt så man iallafall vet att vi har något på sista delen. 
   Det blev lite konflikter idag, fast ändå inte, inom klassen. Konflikt kanske är att ta i men tjafs och irritation skapades då två grupper fick veta att de hade likadana kläder, likadan rekvisita samt likadant smink. Grupperna blev väl egentligen inte arga på varran för att någon ska ha "härmat", utan mer på situationen att det ens hände. Sen blev det väl iofs irritation för vissas attityd till det hela... Men men, imorgon är det väl förhoppningsvis glömt.
   På grund av min dumma feber och förkylning har jag inte kunnat gå på dansen utanför skolan denna veckan utan fått ligga hemma och ta det lungt så jag inte blir värre inför produktionerna.

Ska återgå till "Extreme home makeover".

image87


The truth about the truth.
It hurts...
So we lie.


ingen hör

2008-02-12 @ 22:50:27



Ibland orkar man bara inte.

When you're scared to live

2008-02-11 @ 21:08:36

"Du är värdelös, tönt!"
 håll käften.
   vissa saker borde man hålla för sig själv.


Produktionerna är igång och går sakta men säkert frammåt. Sanna bli frisk!


Kollar på kanal 5s "Outsiders" som idag handlar om fobier. Jag känner igen mig i personernas känslor och rädslor. Det är en tjej som är rädd för rör och skriker "Du får inte lämna mig ensam med rören!!".. Men jag tror inte hon är rädd för rören egentligen. Det är någonting annat som hon sedan hon var liten skyllt över på rören, och sedan har det blivit en vana att hon är rädd för toaletter och duschar. Alltså tillexempel om hon kansek blev lämnad ensam mycket som liten.. Och fick vara bland mycket rör, hennes rum aksnek hade mycket rör? .. Eller något (djupa analyser nu alltså) och då började hon skylla på det istället för på sina föräldrar, för det är så mycket enklare så. Det är enklare att hata rör än sina föräldrar.. Sedan har det blivit en vana i hennes liv att vara rädd för dom, fast hon innerst inne är rädd för ensamheten. Eller tjejen som är rädd för döden. Oh, vad jag känner igen mig. För mig är det en självklarhet att jag är rädd om nätterna att jag aldrig mer får träffa eller prata med min mamma, mina vänner, eller att aldrig mer få skratta, drömma, tänka... leva. Att bli lämnad i ensamhet och mörker. Eller? Blir det så? Man ligger kvar i tystnad medan världen över dig fortsätter i evigheternas evighet... eller? Gör den det? Vad händer efter evigheten? Yeah, ni ser. Det är något fel i mitt huvud, för såhär tänker jag varje, varje dag.  Snart ska jag ha jobb, få barn, gifta mig, bli gammal... och dö..



image62
When the tears comes streaming down your face
when you loose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste
could it be worse?


the pieces.

2008-02-09 @ 19:27:58
Lördag. Härliga dagen efter. Härliga helg.
    Veckan har flytit på som vanligt, inget särskilt har hänt egentligen. Igår hade jag balett till halv 10, skyndade mig hem för att göra mig iordning fort som fan till en 18års fest och sedan ringa Oskar som fick komma och möta mig. Lovisa fyller nämliga 18. Så igår hade hon Woodstock 69 fest och den var riktigt lyckad om jag får säga det själv. Oskar mötte mig på Mariatorget runt 11 tiden för jag vägrade gå dit själv, haha. När jag kommer dit är det helt fullpackat med folk. Vissa sitter ute i trappuppgången och röker, andra dansar. Jag möttes genast av folk jag kände igen vilket kändes skönt. Anyway, så var det väldigt roligt som sagt, mycket folk och jag blev full på andras bekostnad. Haha, tack Theo som hjälpte mig ragga sprit. Höjpunkten var när dom spelade Känn ingen sorg för mig Göteborg! GRATTIS LOVISA!

image56

Idag har jag haft balett igen och Laszlo sa att idag jobbade jag bättre än jag gjort under tiden jag gått där. Haha, jag sa bara "Naaaaaw vad söt du är".  Nu ska jag in i duschen och vänta på att Noak kommer hit.


Förlåt, förlåt, förlåt. Det var inte meningen att du skulle höra allt det där. Jag sa för mycket... Fan, nu vet du... och det var det sista jag ville.


When you're gone the pieces of my heart are missing you.