let me hold you

2008-05-31 @ 21:48:30


minnen. årskurs 9. blink 182.
helt sjukt längesen jag lyssnade på blink. varför slutade jag? dom är så jävla bra! här är en utav deras bästa låtar. och jag ska fan fortsätta lyssna på dom. jag och natalie i 9an, helt besatta var vi. vi kunde varenda låt. mmmh!
come on let me hold you, touch you, feel you, always. kiss you, taste you, all night, always.

beautiful

2008-05-31 @ 19:05:31
Studentskivan i tisdags var awsome. I torsdags vann Mona So you think you can dance och lille Martin kom på en tapper andra plats, kanske inte riktigt välförtjänt men skulle man fått pris i söthet skulle han vunnit rubbet. Tyvärr kom Junior på delad 5/6 plats tillsammans med Emma, ganska otippat. Igår fyllde älsklingen Noak 18år, Grattis gubben. Och dessutom fick jag fint besök utav Natalie från Göteborg! IIIH!!<3 Har saknat henne så fruktansvärt mycket. Hon var uppe på studentfest för hennes barndoms kompis, och i samma veva kom hon hem till mig och hälsade på. Puss älskling, har saknat dig och vi ses snart igen! 
  
Vet ni vad? Jag var i skolan idag. Ja på en lördag! Ett ganska meningslöst rep blev det för mig inför musikalen då vi satte igång runt 13 (fast vi samlades 11) och jag var tvungen att dra vid 14 för att hinna till Lovisas föreställning som hon hade på Oscarsteatern. Hon var så fruktansvärt vacker! Så fin! Så grym! Jag avundas henne verkligen... Och nu är hennes familj här uppe och hälsar på, t.o.m hennes bror har tagit sig från England för att se henne dansa. Gulligt va? Dom stannar i Stockholm en natt, fast hennes syster kommer att stanna några dagar extra :) Mysigt med syskon.

Ikväll blir det till att åtminstone försöka plugga, jag måste ju nästan göra det. Imorgon ska jag helst skicka in de sista inlämningarna. Gud, jag orkar verkligen inte mer! Vill bara få det gjort men det känns aldrig som att jag hinner.

Anyway, på Fredag och lördag är det musikal föreställning, kl 19.00 på Boulevardteatern. Mer info på http://www.estetiska.se/musikal

image155

Such pretty hair
May I kiss you?
May I kiss you there?
So beautiful you are
So beautiful

Please, don't move
You feel so good to me
Tell me in my ear
Beautiful



 

heard it all before

2008-05-29 @ 20:11:44
Nu är det final i So you think you can dance. 6finaliser, 3 är svenska och en utav dom är Junior. En grym dansare om är endast 18år gammal, RÖSTA!!

can't take another day

2008-05-27 @ 18:31:31
Hade historiaprov idag och jag måste säga att jag är så jävla AWSOME! Jossan hade suttit under hela mattelektionen och förhört mig och när jag inte kunde satt hon och triggade och ba komigen, TÄNK NICOLE TÄNK! Så provet gick skitbra sedan. Svarade på varenda fråga och jag kände att jag kunde det! Provet hade lättare frågor än vad Jossan ställde. Åh, vad skööööönt!! Nu har jag gjort sista provet för terminen, "bara" tre inlämningar kvar.. höhö.

Ikväll är det studentskiva för hela slanten. Dans 3ornas för att vara exakt. Förhoppningsvis är ni-vet-vem där ;) SNYGGJOHAN! Anyway, vi är en hel bunt tjejer (Jag, Lovisa, Emma, Sanna, Jossan och Jane) som ska dit och vara snyggast av alla. Temat är fashion, haha, så vi får se hur det går... Dessutom kommer alla våra danslärare fråm skolan att vara där, HAHA! Ska supa med Monica, haha fettkul! Usch, dom kommer aldrig mer kunna se på mig på samma sätt. 

Jag, Saga och Lovisa diskuterade förut att det är faktiskt bara ett år kvar innan det är min och Lovisas tur med studentskiva. ETT ÅR! Det är ju ingenting! Och sedan är det vår tur att ta på oss studentmössorna och vara fula hela dagen... och ta studenten. Aldrig mer skola... Vad fan för man då? Vad gör man efter gymnasiet? Ångest verkligen. Kommer förmodligen gråta hela studentdagen av lycka och av sorg.

Här är förresten lite bilder på det jag köpte igår och på min sminkning från Lasse Kühlers showen.image152
Klänningen är från H&M och kostade 100kr och koftan från Gina tricot och kostade 79kr :) Awsome!
image153


I have my eyes on you
but you don't even care
you don't even see...
You don't know,
know that the only thing that's on my mind
..is you.
all I wan't is you to hold me..
but you don't even care
you don't even see..
...see me.
please, dont hurt me, again.




warm me up

2008-05-26 @ 23:13:08
Ja, helgen var full utav föreställningar på Vasan som var helt stört roligt. Jag showade!!! Galet taggad blev jag otippat nog på Disco-medlyt, men ja, fan vad roligt jag hade. Päronen och syskonen + hunden min var uppe fredag-söndag vilket var mysigt. Tog oss en långtur på södermalm och käkade god middag innan jag drog på föreställning. Mysig helg har det varit. 

Idag var det skola som vanligt vilket suger, men efter skolan drog jag, Paulina och Lovisa till Götgatan och shoppade lite. Köpte bl.a en klänning från H&M och en kofta på Gina Tricot. Awsome! Första shoppningen på evigheter. Lovisa köpte sig en sjal och Paulina köpte sig också en hel del fina saker. Kvällen var menad till att plugga, vilket vi verkligen inte har gjort. Det började med att jag färgade Paulinas hår i ungefär en timma för hon har ju så sjukt tjockt och långt hår. Gud vad jobbigt det var, men fint blev det trots att vi var lite rädda där ett tag. Sedan ville Lovisa att vi skulle färga hennes hår också, så visst, klart vi gjorde det. Hon var nojjig redan från början om att det skulle bli gult och oranget hit och dit. Sen när vi tvättade ur det så blev det enligt MIG inte någon katastrof. Verkligen inte. Visst, det blev lite fläckigt kanske men inte så att man tänkte på det. Men Lovisa grät ju iprincip och just nu är hon nere för at köpa tröstgodis... Yeah yeah, don't put the blame on me ^^, Haha. Men seriöst Lovisa, SÅ farligt är det inte! 

Sa jag inte att det skulle bli såhär igen? Jo, jag sa det! Precis som det blir varje gång... Dessvärre får man ju förhoppningar hela tiden, men icke. Det slutar alltid likadant... Blir så trött på det. Men jag förstår dig. Du har inga skyldigheter...

I can't escape
I love you till the end


 

hold me

2008-05-22 @ 23:42:10
Genrep från 16.00-22.30 är faaan inte roligt. Stackars stackars mig. Jag till och med längtade hem för att få plugga... JAG! Nu är jag för trött för att göra det, men jag måste. Måste få godkänt på detta provet... Måste!

till the end

2008-05-22 @ 00:05:58
Jag är helt slut. Både fysiskt och psykiskt. Det märkte jag speciellt idag efter skolan då jag direkt gick och la mig och sov i 2timmar, helt ostörd. I vanliga fall brukar jag vakna var 5:e minut och panika för att jag tror att jag är sen till träningen. Men idag sov jag som ett litet barn. SJUKT SKÖNT! Sen fick jag visserligen stressa iväg till dansen. Vi fick veta vad vi ska ha på oss på Justin Timberlake medlyt. Haha! Blåa snickarbyxor och en rosa korsett ska jag ha. Jag lägger upp någon bild senare. Helt sjukt fult, men snickarbyxorna är awsome.

Imorgon ska man visa upp ett solo på improvisationen. Kul, kul att jag inte har gjort någonting. Lika smart som vanligt. Efter skolan har jag genrep från klockan 16-22. Wo-ho. På fredag har jag omprov i kulturhistoria, sedan föreställning på kvällen. Hela helgen är full med föreställningar och min kära familj + hunden kommer upp för att hälsa på. På tisdag ska man ha skrivit en fördjupning i kulturhistoria och nästa vecka måste jag även göra ett omprov i historia + ha lämnat in de sista två resterna jag har där. FYYYYFAAAN skriker det i mitt huvud. JAG ORKAR INTE!

Puss på Natalie som är så söt/trög<3
och på Lovisa som sitter för sig själv i vardagsrummet och skriker. <3

i'll do anything for you

2008-05-20 @ 19:51:52
Det är lustigt hur man kan hålla kvar vi vissa vänner utan att faktiskt behöva höra av sig med dom hela tiden. Trots att jag bor i Stockholm och inte alls pratar ofta med Johanna så är allting ändå precis som vanligt när vi väl pratar. Känns inte som att man missat något fast man har missat flera månader med varandra. Samma sak med Daniel Snickert. Vi pratar en gång var tredje månad på msn och ses kanske en till två ggr per år och ändå ser jag honom som en nära vän, en av de bästa. Man vet liksom att hur lång tid det än går kommer dom alltid att ställa upp. Jag har några sådana solstrålar. Anita mitt cpbarn är också så :) ... Sen så finns det ju dom som man pratar med varje dag såklart som står mig lika nära hjärtat.

Tack <3


I have called you children

I have called you son

What is there to answer

If I'm the only one

Morning comes in paradise

image151Morning comes in light

Still I must obey

Still I must invite


If there's anything to say

If there's anything to do

If there's any other way

I'll do anything for you


I was dressed embarrassment

I was dressed in wine

If you had a part of me

Will you take your time?

Even if I come back

Even if I die

Is there some idea

To replace my life


Like a father to impress

Like a mothers mourning dress

If I ever make a mess

I'll do anything for you


I have you called you preacher

I have called you son

If you have a father

Or if you haven't one


I'll do anything for you

I'll do anything for you

I'll do anything for you

I'll do anything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you

I did everything for you









you know how to use it.

2008-05-20 @ 13:16:35
Gårdagen var fullspäckad. Gick tidigare från skolan eftersom jag ändå inte skulle kunna delta på jazzen då jag är sjuk, eller jag ville inte slita ut mig innan mitt rep på Kühlers som höll på från 17.30-22.00. Repet gick bra vi satte placeringarna på Vasan och fick köra några gånger. Efteråt var jag helt slut, men åkte ändå till Zinkensdamm för att träffa min kusin Karina som är här på skolresa i tre dagar. Det var kul att få se henne igen och höra henne och hennes kompisar snacka skit om klasskompisar. Haha, my girl!

Idag kom jag och Lovisa 10min försent till dansträningen som var ute i gympa hallen. För att komma in måste man ha en nyckel och sedan måste man gå upp för trappor och grejer. Även Nathalie och Joaquin var sena så vi står där utanför, dörren är låst och vi fösökte ringa på. Ingen öppnar, så vi fortsätte sitta där i ca 40min innan vi ger upp och går till matsalen. Nu hade vi ingen matte och engelskan har lärarna sagt åt mig att satsa på nästa år, så jag, Lovisa och Jennifer satte oss och tog en öl. Haha, ja lite väl tidigt men vad gör man inte. Dagen kommer fortsätta med sömn, plugg, städning och göra ett solo.

Natti..


Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and
the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

breathe me

2008-05-18 @ 23:05:31
Kollar på OC just nu och hörde en replik som jag fastnade för.. Det var Kaitlin (Willa Holland), Marissas syster, som efter att ha varit borta från OC i två år då hon varit på sin privat skola för hennes mamma Julie försökte hålla henne borta från intrigstaden Newport. Kaitlin säger "You know how pepole say that you can't go home again? I'm never sure if that means that the place have changed or that you have". Så känner jag varje gång jag är i Göteborg; Jag kommer hem men känner inte igen mig... fast allting är precis som vanligt. Betyder det att jag har förändrats? Det är intressant det där med att komma hem igen efter en lång tid. Allting känns precis som vanligt, men samtidigt är ingenting som förr.
image150
Willa Holland, a.k.a Kaitlin Cooper.

May I kiss you?

2008-05-18 @ 18:19:47
Kolla på do, kolla! Thrin och Martin från So You Think You Can Dance. Thrin åkte dessvärre ut förra veckan.... När jag ser på det här bara gråter jag, redan från början! Det känns så... nära. Deep shit, men på riktigt!


 
May I kiss you?

wanna taste every drop

2008-05-18 @ 12:24:24
Jag har inte orkat skriva på ett tag, ledsen för det. I helgen har jag gjort följande: Fredag - lördag var jag hemma hos Andi som bor ute på Djurö. Stadsbo som jag är numera är jag inte riktigt van vid det där med att ta buss en timma ut till skogen, Haha. Lördagen spenderades i sängen här hemma. Jag blev nämligen sjuk så jag ligger och nyser hela tiden. Idag skulle jag vilja fortsätta vila och bli frisk men icke, för jag ska iväg till Vasan för att repa inför showerna nästa helg. Ni har väl bokat biljetter? Annars gå in på http://www.vasan.se/ eller http://www.ticnet.se/ .. :)

Denna veckan kommer bli full med rep, rep rep och återigen rep. Undra om min hälsa kommer klara av det.

Lovisa och jag har konstaterat vi är fruktansvärt lika när det gäller en sak.. Men det tänker inte jag avslöja för det är sådant vi pratar om när vi är själva på mitt rum och kollar på OC. Fast någon gång kommer jag behöva säga det för att få hjälp med det. Vi är fucked up... Så fucked up...
image144



Till dig...
The moonlight plays upon your skin
A kiss that lingers takes me in
I fall asleep inside of you
There are no words
There's only truth
Breathe in, breathe out
There is no sound
We move together up and down
We levitate, our bodies soar
Our feet don't even touch the floor
And nobody knows you like I do
'Cause the world, they don't understand
But I grow stronger in your hands

Turn the lights down low
Take it off
Let me show
My love for you is
Insatiable
Turn me on
Never stop
Wanna taste every drop
My love for you is
Insatiable

We never sleep, we're always holdin' hands
Kissin' for hours, talkin', makin' plans
I feel like a better man
Just being in the same room
We never sleep, there's just so much to do
So much to say
Can't close my eyes when I'm with you
Insatiable, the way I'm loving you

möhhö

2008-05-04 @ 17:22:43

Btw! Här är filmen på mig och Paulina när vi dansar på terminsredovisningen.
Låten är if i ain't got you, och dansen är en lyrisc jazz som är inspererad av Luigi jazzen.

go blue and white

2008-05-04 @ 17:17:48
Underbara dagar i Polen. Visst, man gör inte så mycket, det är litet och rätt dött... Men ändå lyckas man trivas där så jävla bra. Kompisarna där sätter en alltid i första hand, dom är generösa, vill alltid hitta på något så vi "sommargäster" inte får tråkigt. Som när jag sa "jag åker på fredag" då svarade dom med "DÅ SKA VI HA FETA FESTEN!" och "Vi ska ha grillfest för dig för att du åker". Så underbara. Jag satt och drack öl tre dagar i rad, och jag slösade inte ett öre. Trots att dom har det jättedåligt ekomoniskt och dom vet att jag inte har det jättedåligt så lät dom mig inte betala för alkoholen eller något. Älskar Polen och polacker.

Ska tacka mitt gäng: Maciek, Matteusz, Bartek, Michal.
Sen även mitt andra gäng: Adam, Daniel, Marcin.
I MISS YOU!
image143

Nu håller vi förövrigt tummarna för Blåvitt som idag möter Bajen på bortaplan. Tyvärr är jag inte där och ser matchen då jag är fast i Göteborg och inte kommer hem förrän imorgon. HEJA BLÅVITT!

don't screw it

2008-05-01 @ 19:19:12
Så, är i Polen. Kom igår runt 15 tiden och det var strålande väder. Tydligen inte enligt dom för när jag gick runt i t-shirt så frågade folk om jag inte fryser, haha. Så igår gick jag runt och träffade folk och kvällen slutade med att vi satt och drack i baren. Det var rätt okej, förutom att killarna är typ 15-17år och blir som besatta när dom ser öl eller alkohol i allmänhet. Alla ska visa sig vara coolast osv... lite överspelat. Men jag har mina solstrålar som är assköna :)

Idag vaknade jag runt 12 av att det regnade. Fy fan! Vad sur jag blev... Så idag har jag inte kunnat vara ute så mycket, förutom när jag gick på promenad med min baby kusin, sötaaaa Melanie. Träffade några sköningar som inte är 15 och besatta av alkohol och kollade på när dom spelade fotboll. Jag har faktiskt pluggat lite också... Jag har kommit på att det är sjukt svårt att plugga när man har så mycket plugg att göra. Vart börjar man liksom? Jaja, nu har vädret blivit lite bättre och förhoppningsvis ska vi grilla ikväll,

smack <3