Internet fungerar! Woho!

2010-07-31 @ 22:07:29
Hallo små grisar i Sverige. Hoppas allt är bra med er. Nu sitter jag på båten och är på väg från Tyskland där jag chillade under dagen, haha. Kommer till Sverige imorgon bitti. Det var riktigt varmt i Tyskland så det var skönt att få ha en dag med sol mitt under Sveriges värsta regnår typ. Alltså, vad händer egentligen? Översvämningar överrallt. Sjukt!

Det duger inte för mig. Så jag och min familj drar till Grekland på torsdag. Kreta närmare bestämt. En vecka sol och bad, hur skönt som helst. Resan är redan bokad och klar så allt som återstår är att packa väskorna! FY FAN vad najs! Ska bli så jävla skönt faktiskt. Har aldrig varit i Grekland, men har alltid velat åka dit. Fatta, sol, bad OCH grekisk mat! SÅ NICE!

Nu ska jag lägga mig och kolla på American History som går på 5:an. Än så länge rätt sjuk film. Först en galen sexscen sen massa skott från ingenstans... Eh...




Spyfärdig

2010-07-30 @ 22:03:44
Fyfan i helvete vad det gungar. Mår så illa att jag har legat däckad i mammas säng i 2timmar utan att kunna resa mig för jag är rädd för att spy. Jävla Sverige storm alltså! Helt sjukt! Därför orkar jag faktiskt inte skriva något mer inlägg idag utan jag ska nog lägga mig nu... Mår riktigt dåligt... Som en förjävlig baksmälla typ.


Fredag

2010-07-30 @ 17:41:38
Hello babes. Det blev att jag åkte med mamma på båten iallafall. Det är ändå pissigt väder och alla är bortresta så jag tänkte att jag åker till Tyskland och hoppas på att det är fint väder där iallafall. Just nu sitter jag i min hytt på båten, vi åker inte förrän runt 19 tiden och mamma är iväg och jobbar.

Bestämde mig i sista sekund för att åka när jag låg hemma framför tvn och kollade på MADE. Älskar det programmet! MADE är ett program på MTV där ungdomar skickar in och berättar om sina patetiska liv och om hur dåliga dom är på något och vill bli bra och populär genom att bli bra på något. Idag var det ett Cheerleading lag som var värdelösa och ville bli bra. Så då kommer en tränare och ska hjälpa dom och lära dom massa grejer och dom bara snapa tillbaka.  Haha, folk är så jävla korkade alltså. Små fjortisar som inte uppskattar att dom får vara med på tv och att det kommer folk och försöker hjälpa dom... Otacksamma. Det roliga är att i slutändan så blir alla jämt "jättebra" och tränaren är jättestolt osv. Jag tycker fortfarande dom suger rätt hårt, haha. Visst bättre än förut, men alltså inte alls tillräckligt bra för att t.ex komma 2a i en tävling, komma med i danslaget på skolan eller kallas för en "ladys man". Haha, skitkul! Igår var det en kille som aldrig kysst en tjej typ och var värsta tönten... Enligt mig var han fortfarande rätt pinsam och töntig när dom var klara med honom.  

Tänkte skriva ett inlägg senare ikväll om Anneli Alhankos stund i P1 och lite vad jag tycker och tänker om det hon sa. Men nu ska jag lägga mig och chilla framför Joey en stund.


-

2010-07-29 @ 23:39:02
Mycket på gång på samma gång. Ingenting vettigt egentligen, utan jag kollar på tv, samtidigt som jag lagade + käkade nudlar samt lyssnar på Anneli Alhanko på "Sommarprat i P1". Fast nu har Anneli fått pausa ett tag medan jag kollar på Sex and the city. Importent stuff!

Imorgon kommer mamma som vanligt hem på lunchen (varranan dag) och igår frågade hon om jag ville åka med båten imorgon. Sitter fortfarande och funderar på det, för tänk om det är fint väder i Tyskland? Då har jag ju chansen att få några soltimmar! Här ska det ju ändå bara regna... Får sova på saken. I övrigt ska jag sätta mig och skicka in CVn imorgon så jag kan få något jävla jobb i höst.


Sockervadd, fanta och popcorn. Påminner lite om våra personligheter faktiskt.


Bloggpill

2010-07-29 @ 18:55:34
Nu har jag suttit i flera timmar, utan att märka att det har gått så lång tid, och pillat med min bloggdesign. Den blev inte helt 100% som jag ville ha den, men orkar faktiskt inte greja med den mer. Det jag vill ändra på mest nu är min bredd på bloggen och fixa så att headern sitter på plats bättre. Men det förstod jag inte riktigt lika bra hur man skulle göra. Jag sitter nämligen och tar hjälp utav http://designadinblogg.se som har hjälpt mig sen jag först började blogga. Skitbra sida, men ibland lite klurig. Något annat jag stör mig på i min design är att texten i mina inlägg är helt olika. Ibland är det Tahoma, som jag har ställt in, men ibland är det även Times new roman, som jag hade för längesen innan jag första gången bytte. Skitstörigt och det går inte att få bort!

Får väl fråga någon som är duktig på det nån gång att fixa det åt mig, haha.



smink? vad är det?


DAGENS YOUTUBE:

2010-07-29 @ 17:36:11

Haha, i love it!


12timmars sömn

2010-07-29 @ 14:13:00
Ja, godmorgon på er. För mig är det typ morgon. Vaknade 12.50 efter en natt med 12 timmars sömn. Vad hände? Jag var nog galet trött och har inte sovit ut utan väckarklocka på ett bra tag. Som tur är så är det dåligt väder så jag missade inga soltimmar... Dock vill jag ha fint väder nu igen. Skulle ju åkt och badat :( Har fortfarande inte badat i Göteborg detta året än... och det är typ augusti! Ziiiick!

Jaja. Nu har jag nyss tagit mig en lång dusch och ska börja klä på mig lite smått. Fast... Vad ska jag göra idag då? Film? Guuud vad tråkigt!



Phille, Jackie och Nicle på äventyr. Saknar er tjejer!


I don't listen to a word they say

2010-07-28 @ 22:37:55

Suck. Jag och Marlene hade planerat att åka till Sisjön imorgon och nu ser jag att det ska regna imorgon.  What are the odds? Har haft sån otur i flera dagar nu! Får hitta på något annat imorgon istället... Alla mina kompisar är bortresta just dom här typ två veckorna och kommer inte tillbaka förrän jag börjar dra mig härifrån. Såklart. Natalie är utomlands med Simon, Johanna är utomlands med Henke, Anita är utomlands med familjen och även Iwetta. Så just nu när mina Stockholmsbruttor har dragit så känner jag mig lite ensam faktiskt!

Anyway. Nu ikväll har jag mest chillat framför tv + dator och även tagit mig tid och umgåtts med Pancakes. Har knappt sett honom på några dagar så, behöver ta igen. Haha. Men jag ska nog ta och göra mig iordning för natten och lägga mig och kolla på en film. (Påtal om film så har vi fått Base23 Dvdn från showen... Suck vilken ångest det var!!!! Nu förstår jag varför jag inte kom in på Ackis...)

Have a great evening!


Jag och en söt bloggläsare på Liseberg


En till söt bloggläsare och jag på Liseberg

(Obs jag härmar inte Sveriges snyggaste bloggerska...)


"Kanon"kul!

2010-07-28 @ 18:25:07

Vilken varm dag det är! Så skönt! Tjejerna åkte som sagt vid 14, så efter brunchen på Paprika så hämtade mamma mig på vägen hem från jobbet inne i stan. Väl hemma började en sista minuten resa till Grekland planeras. Åker vi så åker vi den 5:e augusti till Kreta och blir borta en vecka. Efter det får jag öka takten och packa ihop mitt pick&pack för att åka till Stockholm och repa inför en flashmob. Mer om den får ni höra vid ett annat tillfälle. Anyway. Resten av dagen har jag legat ute i solen och läst PS. I love you (för andra gången).

Igår då, så var vi ju som sagt på Liseberg hela dagen. Kanonen var tydligen favoriten hos tjejerna så den var värd att köa i en timme två gånger, haha. Annars hann man inte åka så jättemycket. Vi tog dom attraktionerna som vi tyckte var viktigast, däribland Flumride, Kållorado, Balder, Kanonen, Lisebergsbanan mfl. Skitkul! Det blev som sagt massa bilder och några får ni nu:


En Sosse och en moderat som leker så fint tillsammans.
Gissa vem som är vem.




Lite Kållorado bilder samt en snygg bild på Philles tunga.
(observera Balder<3)
(Obs nr2, kolla tvillingarnas klädsel. LOL! Dom har ingen egen stil utan varandras!)




Bild 1. Gay
Bild 2. Liseberg feat our feet(s?)
Bild 3. KANONKUL MED KANONEN!
Bild 4. En helt galen Flumride kö.
Observera att vi står i en trappa och att den riktiga Flumride kön
egentligen brukar börja nere vid huset (det lilla bruna man ser uppe till höger)


Shopping från Polen:

2010-07-28 @ 14:21:38

Har glömt bort att visa det jag köpte i Polen:



Nagellack i alla möjliga färger, för ca 3-5ZL/st (motsvarar ca 8-10kr/st)


En skitsnygg väska från Reserved för 29,90ZL (ca 70-80kr)



Snyggaste glajorna ever (efter dom jag köpte förra året som gick sönder, se min profil bild)
från affären I am för 29,90ZL


Brunch

2010-07-28 @ 11:26:23
Godmorgon sköningar. En härlig dag idag med fint väder och vi är nu på G för att åka in till stan och bruncha. Tjejerna åker med tåget kl 14, så vi har några timmar på oss. Sweet.

Ha det naajs så länge.


Två blöta bloggläsare på Liseberg, efter åkturen Kållorado


"Alltsååå JAckie, är INTEE Pryyyyd"

2010-07-28 @ 02:03:28

Fan vilken go dag det har varit med tjejerna. Varmt och skönt och skitkul. Dock fruktansvärt mycket folk på Liseberg. Det var absurt. Det var nästan ingen kö som var kortare än en timme och köerna sträckte sig långt utanför "kö stängerna". Men som sagt, vi hade skitkul iallafall och det blev massa kort.

Efter Liseberg tog vi oss en snabb tur på avenyn och hamnade på Bryggeriet. Där satt vi tills vi behövde ta sista bussen runt tio över ett. Massa dans (från deras sida) och till och med Tequila shottar (tack Jackie <3). Härligt avslut på dagen!


Två bloggläsare på Avenyn!


Lisebergs tåget nu. Tagga!! Det är galet v...

2010-07-27 @ 14:23:06

dsc00418 (MMS)

Lisebergs tåget nu. Tagga!! Det är galet varmt också! Så nice dag!


LISEBERG, BABY!

2010-07-27 @ 11:30:53

Nu drar vi till Liseberg snyggingar. Hörs kanske där ;) 


JACKIE OCH PHILIPPA IN GÖTEBORG!

2010-07-27 @ 01:47:58

Personerna på bilden är ju såklart Philippa och Jackie som har tagit sig ända hit från Kalmar! Dom har spenderat några dagar på Philippas land på Öland. Men nu är dom här och imorgon blir det en heldag på Liseberg och på kvällen även utgång! SOFTISH!

Så glad att få träffa dom igen, finisarna!


Sitter just nu på centralen i göteborg... ...

2010-07-26 @ 19:52:42

dsc00416 (MMS)

Sitter just nu på centralen i göteborg... Undra varför ;-) det får ni veta när mitt internet där hemma fungerar!


Söndag

2010-07-25 @ 23:44:29
Godkväll och galet ledsen för sån dålig uppdatering. Skäms på mig! Tyvärr orkar jag faktiskt inte skriva så mycket nu ikväll heller då jag är så jävla trött. Vi kom fram 04.00 inatt, åkte alltså bil i 16timmar, not OK, och Marlene kom hit och väckte oss alla med Leo halv elva imorse. Yippie! Så det har varit en hel del sovandes på soffan idag, men är fortfarande inte utvilad.

Men imorgon ska det bli ordentlig uppdatering och då händer även någonting annat roligt! Men det får ni läsa om imorgon ;) Puss och kram!

(saknar Polen...)



Hmm, har denna bilden möjligtvis någonting att göra med morgondagen?