Too old

2010-03-30 @ 08:57:23

Hihi, jag behövde inte vakna upp själv. Philip kom och överraskade mig klockan 12 inatt och jag fick en god brownie från 7eleven (<3) som frukost. LOVELY! Dock sprang Philip iväg till banan tidigare, men det gör inget. Är glad för att han finns.

Nu ska jag gå ut till min första dag som för gammal. Puss


Top model 13

2010-03-29 @ 23:04:21
God kväll sötnosar. Har spenderat hela kvällen framför tvn. Så himla skönt! Jag kollade jag på Top model 13 som hade premiär idag. Och vet ni vad? Denna säsongen så är det bara korta tjejer som får vara med i programmet. HUR NICE ÄR INTE DET? Man får inte vara över 1.70cm lång, så grymt verkligen. Det känns som att vi korta faktiskt har en chans här i livet. Kommer nog börja följa programmet, vilket jag aldrig har gjort förut, haha.


I am 19 going on 20

2010-03-29 @ 19:18:16

Har nyss kommit hem från jobbet (där jag btw gjorde klart hela våran koreografi *duktig*) och ska nu sätta mig framför tvn och fira min sista dag som tonåring med chips och hallonsoda. Det är första gången jag behöver vakna upp själv på min födelsedag någonsin tror jag. Bodde ju med Lovisa och Saga i två år... så det är möjligtvis att jag vaknade själv i ettan på gymnasiet iofs. Men ändå. Jättesorgligt att ingen kommer in och väcker mig med presenter och fika från 7eleven (love you Lovisa<3).

Gud vad jag gnäller, men faktiskt. Det är grymt jobbigt för mig att bli äldre. Jag har aldrig någonsin velat bli vuxen, som många andra ville bli när dom var små. Kommer ihåg att några i klassen på balettskolan längtade tills dom fick sin mens, eller tills dom fick större bröst. Usch, jag ville inte ha något av det. Tji fick jag och fick störst tuttar av alla istället. Alla längtade tills de fyllde 18 och fick gå på krogen och fick bestämma själva, medan jag var jävligt nöjd med att få vara barn. Hur kommer det sig att det kan bli så?

Jaja, chipsen väntar.



Förresten. Glöm inte att berätta för era föräldrar att ni tycker om dom.
http://finest.se/djbabyj

Let's dance in style

2010-03-29 @ 12:26:44
Hej på er.  Idag vaknade jag 2½timme försent med mobilen i handen och larmmenyn framme. Hade väl tämkt att ställa om larmet i tio minuter till och somnat om medan jag höll på att göra det. Så kan det gå. Så det blev ingen skola för mig idag, tyvärr. Men ska iväg till jobbet senare i eftermiddag.

Just nu sitter jag och har ångest över att det är min sista dag som tonåring... och vad gör jag? Ligger i min säng och fördriver tiden med OC... Så jävla misslyckat. Jag vill verkligen inte fylla 20, vill inte, vill inte, vill inte. Då klassas man ju som vuxen. Då är det liksom inte för ungt för att få barn. Då får man dricka alkohol utan att polisen tar ifrån mig drickan. Då borde man ha ett fastjobb och en fastinkomst. Och här sitter jag och knapprar ihop pengar till lägenheten, mamma betalar fortfarande saker för mig. Jag vill inte bli 20år!!! Jag vill speciellt inte bli 20år på en vardag då pojkvännen ska ha fotbollsmatch efter skolan och jag själv ska jobba och sedan hem till min ensamma lägenhet där det enda sällskapet jag har är min katt och min kanin. Jag vill fylla 20 på en helg så jag kan fira den hemma med familjen och vänner och då pojkvännen kanske har tid att vara med mig. Och något som nästan är ännu värre: Jag fyller 20år innan Philip ens har hunnit fylla 18... Jag är ju en gammal tant i jämförelse med honom.

Allt var så mycket enklare när man var liten...


Too bored to die

2010-03-28 @ 19:55:33
God kväll sköningar. Idag blir det att gå och lägga sig tidigt, har inte haft en sovmorgon på hela veckan. Iallafall inte en sovmorgon då jag kan sova ut hur länge jag vill. Idag vaknade jag vid 9 tiden och insåg att jag måste flytta fram klockan en timme, vilket betydde att jag inte fick sova mer än en halvtimme till. Suck. Jag som var så trött. Klasserna idag gick bra, tjejerna var jätteduktiga. Har haft elever i åldrarna 3-15-16år idag, så det blev allt ifrån leka djur till piképirruetter.

Men men. Jag somnade på Saltsjöbanan och jag såg det som ett tecken på att jag är alldeles för trött. Funderar dock på att gå till affären och köpa mig lite chips och läsk... Eller borde jag? Njee..

På tisdag fyller jag 20år... Då är jag gammal.
Puss&Kram


Hard working woman

2010-03-28 @ 11:37:45
God morgon på er. Idag ska jag hoppa in som vikarie för Johanna som har blivit akutsjuk. Ska ta tre av hennes grupper. Kan även berätta att jag har galet ont i nacken efter gårdagens skaka på håret timmar. Helt sjukt.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning lite mer innan jag drar iväg till  Stage. Pussa lite på Philip som inte har något hår, hihi.



PHILIP HAR RAKAT AV HÅRET

2010-03-27 @ 22:24:58
Efter många om och men så beslutade han sig till slut att jag fick raka av hans hår. Då jag först hade klippt några centimeter blev han först ganska missnöjd och tyckte han såg ut som dom i The Beatels. Fast när han fixade det lite så såg det ju snyggt ut. Men sen så sa han "FAN ÄR JAG MAN ELLER MUS?! Gör det bara!!". Och nu har han 2cm på huvudet. Rätt gulligt, lite apa, men gulligt. Nu ser han ut som en riktig polack. Haha, fast nu när han kollar på bilderna börjar han gnälla lite om "fan, det såg ju rätt bra ut innan ju... åh... jaja... det växer väl snart ut... Eller?"

NÅÅÅ! Before or After?


Klipper Philips hår

2010-03-27 @ 20:31:53

Just nu håller jag på att klippa Philip. Han vill egentligen snagga sig, men jag har sagt att jag först vill klippa honom en bit och se om det kanske räcker. Philip har nämligen aldrig snaggat sig och vet inte riktigt om han vågar. Själv är jag lite kluven angående det. Jag tycker ju inte han ska snagga sig egentligen för jag tror han kommer se ut som en liten apa, men samtidigt är det väl ganska skönt om han ser ut som en apa så inte alla tjejer springer efter honom hela tiden. Hmm hmm hmm..

Philip i snaggat - Hot or not?


Since you've been gone

2010-03-27 @ 16:02:37
Nu är jag hemma från musikvideoinspelningen. Det var faktiskt sjukt roligt, trots att man såklart förmodligen inte kommer synas, så var det en härlig upplevelse och en jättebra träning. Vi fick ju dessutom 300kr för 3timmar så det var nice. De ville ha lite Lady Gaga - Punk inspiration på kläderna, haha, ja och vi alla vet ju att jag är långt ifrån den stilen. Så jag var lite orolig ibörjan att det skulle se för tråkigt ut, men när vi väl kom dit så blev jag väldig lättad av att se att dom flesta såg ungefär likadant klädda ut. Förutom en tjej: Lucky. Haha, vilket skämt. Hon hade en röd glitter bikini och ett par röda typ... shorts fast utan skrev. Vet inte hur man ska förklara. En typ för kort kjol som satt lite ovanför rumpan. Till detta hade hon då genomskinliga strumpbyxor och inga trosor.  Hahahahaha! Asså så FUUUUL!!! Hon hamnade dessutom bredvid Philippa och Ellinor, hahahha, så Ellinor fick lite kroppsdelar som hon nog aldrig skulle vilja ha annars på sig. Men men, det var också en upplevelse i sig.

Vi fick allihopa mest stå i bakgrunden och dansa en massa, som på krogen typ. Man skulle slänga så mycket med håret som möjligt. Skitkul.

Jaja, nu ska jag ta och slagga någon timme, är galet trött. Fick ju gå upp vid 9 idag också... Suck.

Såhär såg iallafall jag ut idag:




Ursäkta mina dåliga webcam bilder.
Jag var väldigt sminkad, svartögonskugga. Plattat och lite tuperat hår.
Tubtopp med lite svarta "stenar" på, nitskärp och svarta cheapmonday jeans.


How wonderful life is

2010-03-26 @ 23:07:25

Och så vann Mattias Let's dance 2010, grattis. För mig spelade det faktiskt ingen roll i år vem som vann då jag egentligen önskade Molly Sandén till final. Energibollen. Jag har tryckt i mig massa tacos och fått Philip sur på mig hela två gånger. Inte lätt att vara tillsammans med mig inte kan jag säga.

Philippa hade pratat med några nu på musikvideo saken och jag och Philippa kommer helt säkert att få vara med sa dom, så det är skönt. Kommer få gå upp runt 9 imorgon (suck) för att sminka mig och platta hår osv. Men det ska bli kul. Får gå och lägga mig så fort jag kommer hem sen, kommer vara helt slut.

Hoppas eran kväll har varit mysig.
p&k


You create your own drama

2010-03-26 @ 19:31:52

Idag är en dålig dag. Trött i skolan, bråk i skolan, väskan gick sönder inne i stan och även bitar av min mobil. Jag såg min dömjacka som jag inte har råd att köpa och jag har inget jobb. Imoron skulle jag och Philippa egenltigen vara med i en musikvideo och nu visar det sig att det inte är säkert då det är många som har anmält sig... och dom vill att musikvideon ska se internationell ut och inte svensk...  Kul för mig och Philippa som båda är blonda.

Nu ska jag iväg och handla lite tacos iallafall så jag och Philip kan ha något att äta ikväll. Vill tacka Louise, Philippa och Anna för en mysig stund på stan och en mysig fika-stund. Det behövde jag efter den dåliga dagen jag har haft. Fy fan. Vart jag än hamnar är jag alltid problembarnet.  Det är alltid mig man skyller på och alltid jag som får skit. Orkar fan inte.


Bild från New York


TRÖÖÖTT

2010-03-24 @ 23:10:19
Godkväll! Eller är det? Jag är irriterad på Philip och vill inte alls gå och lägga mig bredvid honom. Så jag sitter och kollar på Kvällsöppet med Ekdal. Kan det bli värre?

Dagen gick väl sådär. Baletten imorse gick väldigt bra, samma sak med moderna trot att man egentligen vill sova då. Lektionerna med barnen var sådär... iallafall första klassen. En av dom jobbiga tjejerna har verkligen skärpt sig, jätteduktig. Men den andra spårade totalt. Stormade ut och smällde i dörrar... Men de andra tjejerna tog det jättebra och ignorerade henne. Skönt. Andra gruppen är lika underbar som vanligt. Ikväll tog jag extra baletten  med Hanna på Base. Shit, vad dåligt det gick. Var alldeles för trött och inte alls taggad. Nästa vecka om jag ska ta den så blir det redbull.


Imorgon

2010-03-23 @ 21:39:37
Imorgon har jag sovmorgon som vanligt på onsdagar, då halva gruppen har sånglektion (ja, den bra gruppen, hehe). Men på mitt schema så börjar jag med balett kl 10.45 och efter lunch har vi modernt med Sara. Rulla runt  på marken. På eftermiddagen ska jag dra iväg till Stage för att ha två grupper: 4-5åringarna samt 8åringarna. Mina 8åringar går frammåt för varje lektion som går, så det är så himla roligt verkligen. Love it.

Efter att ha undervisat ska jag iväg på stan med Philip en stund. Det är ju en av dagarna vi har tid att umgås på, eftersom han inte har någon träning. Tyvärr kommer jag förstöra lite genom att ta balettklassen på kvällen också. Det börjar gå så bra på baletten nu så jag vill jobba så mycket som möjligt. Men när jag kommer hem så kommer Philip ligga och sova i min säng, så jag kommer iallafall sova gott och bara ligga och hålla om honom hela natten.

Det är en sak jag har börjat få ångest över... Går runt med en klump i magen hela dagarna och vet verkligen inte vad jag ska göra. Men det kan jag ta någon annan gång... När jag kan sätta fingret på exakt varför jag mår dåligt.

There's no halo round my head, no

2010-03-23 @ 18:37:22
Hallo på er! Nu har jag kommit hem från jobbet och ska slöa mig framför tvn. Det var längesen jag kom hem såhär tidigt känns det som. Jag har haft mina små sööööta trollungar och idag var till och med Philip med och kollade på lite grann. Haha, dom älskade honom. Han fick vara med och testa dansen och tjejerna kunde inte sluta skratta. "Guuuud vad du är dååålig!!! AMATÖÖÖR!", sa dom till honom. Så jävla söta, jag dog lite grann! Imorgon har jag min svåra grupp och min stora grupp, yey!

Förövrigt vill jag bara säga att jag har världens bästa balettlärare och jag vill tacka henne för att hon finns där för mig! Bygger upp det mina tidigare balettlärare har förstört. Thank yooou Hanna!


Min balettlärare!


Hur fan kom du upp dit?!

2010-03-23 @ 08:40:25
CRAZY CAT?!


And they call it puppylove

2010-03-23 @ 00:02:11


You are soo beautiful to me


I'm just a girl

2010-03-22 @ 23:07:16

Sex dansklasser senare är jag äntligen hemma. Ja det är faktiskt sant, har haft sammanlagt sex dansklasser. Gash, snacka om att jag är död nu.  Började klockan 10 imorse och hade Val. Den klassen vill jag helst bara glömma av för det gick verkligen inte bra. Men efter det hade vi Katarina (!!! så heter hon !!!!) i modernt och för en gångs skulle tyckte jag det var rätt kul. Ju mer man överdriver hennes stil och typ ju mer man gör sig löjlig, desto bättre och roligare blir det. Så det var kul.

Efter skolan mötte jag och Philippa Philip på Karlaplan och vi käkade lite semlor innan jag drog iväg till Stage. På Stage började jag med mina 7-9åringar som var jätteduktiga. Griniga, men duktiga till slut. Lyckades få dom att bli glada genom att dom fick dansa med sjalar. Sedan har jag varit vikare tre klasser för Sara. Och jag tror faktiskt barnen fick ut något utav det! det var åldrar mellan 10-15. Skitkul! En tjej, Lovisa M, förstod hela mitt tankesätt i piruetter! SÅÅÅ ROLIGT! Grym var hon. Och samma sak Kristina J var jätteduktig också. :) Glad fröken.

Nu ska jag äte lite chips och sen sova. Imorgon börjar vi med Theree Carlsson och sen har vi balett med Hanna. På Stage har jag mina 5åringar och Philip ska sitta och kolla på, haha. såååkuuul!


Pancakes hälsar.