start today tomorrow

2009-04-25 @ 16:40:45
Vilken underbar dag! Så fort jag gick upp tog jag på mig tunna kläder, packade ner lite pluggböcker och gick ner till parken på Mariatorget. Köpte mig lite vindruvor, mandlar och Brämhults hallon dricka. Låg och stekte i några timmar, samtidigt som jag hann plugga och äta nyttigt! Kände mig så grym! Enligt Lovisa och Noak har jag dessutom fått färg.

Nu ligger jag i sängen, vilar lite, småskriver på lite olika arbeten och har ätit god mat. Pasta, soltorkade tomater och pesto - awesome!

Gårkvällen spenderades helt själv i lägenheten, inte ofta det händer och jag pluggade engelska. Jag har ju varit ganska duktig, bara det att jag fortfarande inte hunnit klart med någonting än. Ångesten och stressen jag har inom mig kommer nog inte börja försvinna förrän efter 8maj, då jag ska ha hunnit klart med alla rester.. och det kommer inte försvinna helt förrän 20maj, då jag även har hunnit klart med alla mina föreställningar både med projektet och Kühlers. Mitt huvud är tungt.

Kvällen kommer spenderas på Kühlers med en massa rep. Efter det ska jag hem och lägga mig i min varma säng tillsammans med min älskling, Philip.

Nu ska jag ut och sociala mig med Lovisa och Noak. Ciao!



kill the lights

2009-04-18 @ 15:18:47
Dålig uppdatering, pga dåligt humör och dålig Nicole. Har inte orkat faktiskt, eller haft tid. Men nu är det helg igen, thank God!

Dagens planer kommer bestå av FÖRSÖK till plugg och sen ikväll är det träning som gäller. Är iofs väldigt skeptisk till att jag kommer lyckas plugga trots att jag verkligen verkligen behöver göra det. BLÄÄÄ, orkar inte med mig själv. Alla tankar distraherar mig så jävla myccket hela tiden...

Nej, dags att ta tag i mitt liv nu.
Puss


Hoppas ni hade en glad påsk

2009-04-14 @ 22:28:45

Hoppas ni hade en glad påsk. För det hade iallafall blåvitt!

Det är såhär allsvenskan 2009 kommer se ut. 6-0 till IFK mot Djurgården, det är bara början.

<3

like a lollipop

2009-04-08 @ 00:08:48
Fan! Philip satt precis och gjorde situps på golvet, så började han rota bland mina lådor som är i hans höjd. Där hittade han en bild som jag har gömt undan. Haha! Usch! Så jävla ful bild.

Dagen har spenderats på Frölunda torg tillsammans med min Tjockis. Där gick vi runt och kollade på det ena och det andra. Tjockisen köpte sig bl.a. en T-shirt som han nog är ensam om att ha, då t-shirten egentligen bara skulle pryda ett fönster för Bianco (skor), men han var bara tvungen att fråga om han fick köpa den, och det fick han. Sen blev det ett par stchekglasögon eftersom han ska vara schtek i sommar (don't ask..). För mig blev det bara en suktning då jag hittade min studentklänning. Den jag har sett på Nelly.com och beställt, men som var slut. Fan, vill ju verkligen ha den, men den kanske inte är så snygg som jag hoppades på? .. Philip säger att den ser ut som en gardin, haha, så jag vet inte. Ska fråga mamma... 

Förresten. Philips tabbar idag: Sparka ner en handikappad (som såg ut att vilja döda Philip 1000ggr om och dessutom såg ut att börja gråta närsomhelst) + sa "Jag ser ut som en gammal tant" när en riktig gammal tant står bredvid. HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Nu ska jag se sista skivan av OC säsong 3... Ja, jag har kollat klart på dom 100000ggr förut. Men nu kör jag ett riktigt maraton att jag ser ALLA från början till slut.

natti
  

she hit the floor

2009-04-06 @ 13:58:00
Åh, vilket härligt väder! Vindstilla och 10+ grader i skuggan! Nu är våren här. Och någon annan som snart är här i min Philip. Längtar verkligen tills han har landat på landvetters flygplats...!

Några andra som har längtat efter denna dagen är Natalie och Simon, som faktiskt firar 1år tillsammans idag. Grattis turtur-duvor.

Nu ska jag gå och göra iordning lite, (eller iallafall göra något) och invänta min yster som ska köra mig till Landvetter.


Hur jag fick dig att älska mig

2009-04-06 @ 00:31:38
Ett under att du ser mig.


Kent - Hur jag fick dig att älska mig

hit it

2009-04-05 @ 23:10:55
Gud, jag är så sjukt slapp. Orkar inte gå ut och hitta på saker, orkar knappt ringa någon och berätta att jag är i Göteborg. Jag vill ligga i min säng hela kvällen och göra ingenting. Fan, jag har verkligen gått och blivit tråkig och lat. Tror det är för att jag inte hinner göra sådant hemma i Stockholm annars, utan slutar ju ofta träningarna väldigt sent och kan ofta inte ligga och koppla av för jag hela tiden störs av min ständiga stress pga plugg.. Så snälla snälla älsklingar i Göteborg... Hör av er till mig för jag är för lat för att ta tag i det! Inte att jag inte vill träffa er, orkar bara inte ta första steget! <3

Anywaaaay. Imorse väcktes jag utav min kära Natalie som var tvungen att ringa mig klockan 10 på morgonen för att fråga om jag ville följa med på Universeum. "Har jag något val?" undrade jag tillbaka. "NEJ :D:D:D:D" sa hon och verkade jätteexalterad eftersom hon har hört att det var gratis. Men vår förmiddag ändrades helt och det slutade på en spårvagn fram och tillbaka till Eketrägatan (lång historia) och sedan en kort biltur till Korsvägen, för att jag sedan ska ta mig till släktkalaset som jag skulle vara på halv 3. Släktkalaset var för Asta (gammelfaster) som fyllde hela 94år. Starkt jobbat! Dock har jag slutat tycka att det är trevligt på dessa släktmiddagar då jag är den yngre generationen och ständigt får höra hur mycket bättre det var förr i tiden och att det är dagens ungdomars fel hit och dit. Jag frågar dom ständigt "Men var du verkligen nöjd när du var ung? Var det bättre när du var yngre?"... Jag har iallafall lärt mig att stänga av öronen.

Imorgon kommer Tjockisen hit. Ska hämta honom på Landvetter klockan 14.55 :D Aj lööv joo!

Men nu ska jag snart ta mig en dusch och chilla framför OC igen. (Ja men jag vet att jag borde plugga).


Mer HAHAHA

2009-04-04 @ 21:31:50

Philip: Jag är alltid hos dig på loven!
Nicole: Jag är alltid hos dig på vardagar!
Philip: Ja, men jag är alltid hos dig på helgerna, och det finns fler helger än vardagar!!!


Great mind!


HAHAHA

2009-04-04 @ 20:44:28
"Men du sa ju att vi inte skulle vara med varran hela tiden, sen när jag vill vara med dig så får jag inte det!"
- Philip Krolopp


HAHAHA! Så jävla söt!


Party like a rockstar

2009-04-04 @ 17:46:16
Nu har jag iallafall fått lite liv tillbaka. Födelsedagar, bildspel, träningar, studenskiva och en riktigt ordentlig baksmälla har denna veckan bestått av. Nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till Göteborg igen eftersom det är påsklov.

Så i måndags fyllde jag 19år, vilket enligt mig är lite deppigt. 19år bara en tråkig mellan ålder som 17.. Man blir bara äldre och äldre, usch.   Annars denna veckan har det varit rep med Malin Emmot inför Kühlers showen som är 17-20maj. Och i torsdags: Den efterlängtade Studentskivan.  Det var en utav de roligaste kvällarna jag har haft! Utav tvekan! Middag, Hollywood tema, dricka... Åh det var så sjukt roligt! Hur mycket folk som helst och asbra musik (thanx Lovisa)... De flesta som var där kände man på ett eller annat sätt vilket gjorde allt ännu roligare. Ni som inte var där, ni missade något.

Nu ska jag återgå till mitt Oc tittande :) Som sagt sitter på tåget, och fick gratis internetuppkoppling utav killen som satt bredvid mig, som nu iofs har gått av. Nice!

Alla som var där i torsdags - TACK!