OVER MY HEAD

2009-09-30 @ 16:16:33
Längtar något sjukt till 17Oktober - då åker jag och Philip till St Tropez i Frankrike. Fyfan vad skönt det ska bli! En vecka av sol, bad och massa slappning bara.

17dagar kvar!


SOME PEOPLE

2009-09-29 @ 20:49:56

Hola everybody! Det är tisdagkväll, redan onsdag imorgon och snart är det helg, vilket innebär: GÖTEBORG! Ska bli riktigt skönt att få komma bort från Stockholm några dagar och få chilla med familj och vänner. Kommer dock inte bli så himla mycket chill eftersom jag ska vara gudmor till min systerson Leo. Jag ska läsa en bit ur något barnevangelium dessutom inför allihopa, ehe, lite nervöst, men vadfan jag klarade att prata på studenten och då var det dubbelt så många där. Det enda trixiga är present. Sitter fortfarande och gnager på naglarna för jag är så osäker på vad man ska köpa. Är ju för snål att köpa något dyrt (eller snål, har inga pengar att köpa något dyrt för) och för fantasilös för att komma på något fint personligt liksom. Så det blir till att fundera lite till.

Idag på dansen hade vi först Wacking på klackar, vilket är awesome. Alltid lika kul att ha Emmoth, så jävla skön brud! Efter det hade vi modernt med hon tanten som jag inte kan namnet på... Charlotta?, iallafall, och för att inte dra ner hela gruppen i min neggo-inställning till Charlottas(?) stil så satt jag er och skyllde på huvudvärk. Jag längtar tills på torsdag, inte bara för Karl&Knut, utan även för att då ska vi få vara extra sassy-sassy på Wackingen. Vi ska nämligen få ha på oss finkläder, snygga klänningar osv. Ska bli skitkul!

Resten av dagen idag spederades med min fina pojkvän. Vi gymmade först tillsammans i gamla skolan, fick några extra sit-ups gjorda. Sedan åkte vi för att fixa biljetter till en teater som vi ska se imorgon - också kul. Efter det bar det av till Farsta för att checka ut lite vinterkläder osv. Dock har ingen utav oss råd med det men men... man kan ju drömma (och pumpa ut mamma o pappa på lite vinterkläders pengar till helgen kanske - Marlene tyst!).

Nu ska jag gå och ta hand om min lille sjukling till pojkvän. Han har huvudvärk, stackarn! Puss på honom.


I DON'T BELIVE ANY OF IT

2009-09-28 @ 17:11:35
Förresten, lägg märke till hur långt hår jag har fått sen jag klippte av håret för två år sedan, I LIKE IT!:


I WON'T TELL THEM YOUR NAME

2009-09-28 @ 16:55:23
Ingen rolig dansdag idag, enligt mig. Vi började med Hip-hop, som hålls av Caroline Ahlf. Hon har skön stil, verkligen as cool, men hela hon känns så opersonlig tyvärr. Känns liksom inte alls som att hon vill vara där. Nästa vecka ska vi få lite mer coaching från henne, så då kanske man får se en lite mer... vet inte, "riktig" Carro. Efter det sprang jag, Cicci och Angelica till affären för att köpa varsin rebull. Hela klassen kändes seg idag. Alla var jättetrötta och det kändes knappt som att man hade haft någon helg. Klass nr 2 för dagen var modern med en liten tant som jag inte ens kan namnet på... pinsamt... Hon lärde ju sig mitt namn. Ehe.. Iallafall. Och helt ärligt (jag känner att jag kan skriva detta för jag tror knappast hon läser min blogg) så var det den T R Å K I G A S T E lektionen/dansstilen jag har varit med om. Jag somnade nästan ståendes och för att inte göra det fick jag ställa massa dumma frågot hela tiden. Usch usch.. De andra verkade gilla det, men nej... inte min grej alls.

Idag har jag mailat runt mitt CV lite här och var, är ju som sagt FÖR FEG för att gå in i butikerna in person. Kanske imorgon... kanske. Om en timme ska jag in till Eriksdals badet för att ta en simtur med Philip. Det behöver nog vi båda.

Nu får jag ta tag i mig själv och städa rummet lite tror jag. Bara mina grejer som ligger överrallt. Ehe.. ehehe.. he..

Dagens låt:


(sämst ljud dock)


IRIS

2009-09-27 @ 22:01:14
Gårdagens sökande efter transportburen gick väldigt snabbt och enkelt. Samtidigt som jag såg bilden på google på buren som jag har i inlägget under så hittade jag min drömbur. Så fin, så söt... så Nicolig! För endast 239kr, sen var den min! Dock fick vi ju gå en bit när vi väl kommit fram till Kungens kurva. Butik: Sea Hund och Katt.


SÅ FIN!

Är inte på något skrivar humör så jag lägger bara in en låt också som är dagens låt för mig:


RUBRIK

2009-09-26 @ 12:40:46

Idag är det på jakt efter en sådan här:...

... så jag kan ta med mig min lilla kanin till Göteborg nästa helg då jag ska på min systersons dop. Dessutom måste jag ju hitta en present till dopet också. Vad ger man en 3månaders pojke på hans dom som gudmor om barnets mamma inte vill ha smycken och sånt?
 


SINGLE LADIES

2009-09-24 @ 18:54:00
Okej, jag vet... 3:e inlägget inom loppet av en timme, men är tvungen (ööö det händer ju så mycket i mitt liv höhöhöh är så intressant, höhöh): VÄRLDENS SKÖNASTE! HAHAHA! Marlene, lova att när Leo kan stå så dansar han också såhär...



SASSY SASSY

2009-09-24 @ 18:39:45
Vet ni förresten vad jag gjorde idag? Eller snarare, vad jag inte gjorde idag? Jag vågade inte lämna mitt CV i en butik jag vill jobba i. Tänkte verkligen göra det idag, jag stod utanför butike, peppade mig själv, gick in, kollade på killen i kassan... och fegade totalt ut. Började genast kolla på massa saker i butiken och såg att det var så himla mycket folk "så jag hade inte vågat ändå". Fega Nicole! Hur ska jag göra för att våga? Vad ska jag säga? Jag fick ju stå och hyperventliera där utanför innan jag gick in och sedan så ångrade jag mig så himla mycket när jag gick ut utan att ha sagt något. Blev så himla besviken på mig själv. Är det bara jag som blir såhär nervös?

"I'm not pop, I'm hip-hop"...
Förutom att ha varit världens fegaste, så har jag även dansat hip-hop. Haha, vilket skämt! Vi hade som sagt Daniel Rörström och hans stil finns inte i min kropp någonstans. Haha, asså fan vad jag garvade åt mig själv. Såg ut som en liten fågelunge som försökte lära sig flyga eller något. Typ en handikappad fågelunge! Nä, så det var ju inte heller så lyckat, men kul hade vi iallafall. Efter den lektionen hade vi ännu en gång klackträning med Malin. Fast idag fick vi wacka i klackarna dessutom. Så himla roligt! Älskar när Malin säger att vi ska vara "sassy-sassy", hennes uttryck för divor typ. Men jäkligt härlig är hon. Dock hoppas jag på att vi iallafall får en till houseklass innan hon är klar med oss, vilket hon är nästa vecka. Bu-hu! Aaanyway... och efter det var det i vanlig ordning dags för sång. Ännu en lektion sjöng vi Black or White då jag insisterade på det eftersom jag har lärt mig rappen nu! Riktigt roligt!



Jaja. Nu är det bara att fortsätta peppa inför KARL&KNUT. Jag bara ääääälskar deras klasser. Längtar längtar längtar tills ikväll! Ganska patetiskt, men jag räknar faktiskt ner varje vecka till deras klass, haha.


Gammal bild på paret.


CHIWAWA?

2009-09-24 @ 18:04:34
HAHAHAHA! Jag har helt seriöst världens konstigaste kanin. Hon tror nog att hon är en hund. Hon kommer skuttade till mig med en penna i munnen. Springer iväg när jag försöker ta pennan och blir helt tokig. Haha, så jäkla söt. Lilla Pancakes har hittat sin nya leksak. Nu leker hon med den hela tiden, har t.o.m tagit in den i buren, haha!



Inatt var hon däremot världens jobbigaste. Både jag och Philip sov kasst inatt då Pancakes sprang runt 1000varv i sin bur, bokstavligt talat slängde sig in i gallret och var skitjobbig. Så Philip fick damp och släppte ut hene ur buren, men då började hon kraffsa under sängen, hoppa upp i sängen och var lika jobbig igen... Blää! Så jag sov inte så bra inatt faktiskt.


RUBRIK

2009-09-23 @ 23:48:04

I love you till the end




JUST SO YOU KNOW

2009-09-23 @ 19:39:47
Nu har jag kollat på ungefär det 10:e avsnittet i rad av Vänner. Sitter nämligen hemma hos Noak, men han var tvungen att gå förut eftersom han skulle på träning. Så nu sitter jag här själv och väntar på sällskap. Haha, patetiskt. Dessutom är jag så jäääävla sötsugen. Vill ha chips, godis, redbull eller whatever. Blää!

Idag hade vi jazz med en vikarie: Soyle. Jag var så jävla seg så orkade egentligen inte ta ut så mycket, men det var väl lite mysigt annars. Sedan hade vi balett, i vanlig ordning. Tydligen fick jag veta att jag iprincip jämt gör "tuck-under", men det är aldrig någon som har sagt till mig på skarpen! Så idag när balettläraren började berätta om hur hon alltid har gjort tuck-under, fått ont i jumskarna, haft jäääätteproblem med jumskarna, då slog det mig: JAG GÖR TUCK-UNDER! och intresseklubben antecknar.

Imorgon är det torsdag igen vilket innebär: KARL OCH KNUT :D Men först ska vi ha hip-hop för Daniel. Jag kommer kissa på mig för att jag inte kan hans stil alls. Vi hade honom på balettakademien audition och jag skrattade ju åt mig själv. Fyfan. Anyway, efter det blir det mer klackar med Malin Emmoth och sedan lite sång. Ha-ha-ha, jag vet att när jag sjunger så är det mer som en hund som skäller än sång, ha-ha-ha. Kul...

Hm.. Ska fortsätta skratta med mig själv åt Chandler...


SHOOT ME TROUGH THE HEAD

2009-09-22 @ 20:16:44
Skjut mig.


CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD

2009-09-22 @ 19:27:04
Dagens milstolpe: Nicole har skrivit ut sitt CV. Imorgon kanske det t.o.m blir jobbjakt om jag törs. Tveksamt men jag ska försöka peppa mig under morgondagens dans.

Idag hade vi wacking, på klackar! Det blev ju inte så mycket wacking iofs då vi mest tränade på att röra oss i klackarna. Men det var sjukt kul och lärorikt, det är faktiskt svårt att se snygg ut i klackar! Man måste tänka på hur man sätter fötterna, hur man lyfter på fötterna, vart man lutar höfterna, slappna av i överkroppen osv osv... Men får man till något utav det så känner man sig helt plötsligt 100ggr sexigare och benen känns typ 20cm längre, vilket jag önskar att mina gjorde hela tiden :/ .

Nu har jag iallafall vilat, som vår balettlärare sa till oss att göra idag eftersom vi alla såg ut som zoombies, jag har kollat på lite webtv (nämligen Spice girls reunion dokumentär, VART VAR JAG DÅ NÄR DOM ÅTERFÖRENADES?!) och pratat av mig med hjärtegullet mitt, Natalie. Så skönt att bara få prata av sig en massa om saker som man burit på i flera dagar. Men det brukar alltid vara så roligt, för hon kan sitta och berätta om saker som hon tycker är jättejobbiga osv och sen visar det sig alltid att mina "problem" enligt henne är 10000ggr värre <3

Anyway, snart är väl Philip hemma och förhoppningsvis ska vi ut och hitta på något, bio eller något. Var längesedan vi gjorde något sånt känns det som... Var det det?




WHY WON'T YOU SCREAM

2009-09-20 @ 17:47:06
Ibland har jag lust att klättra upp på ett berg och bara skrika det allra högsta jag kan. Bara få ur mig allting. Alla känslor som bara svämmar över. Skrika så högt att jag svimmar. Fan vad skönt det vore. Att bara få skrika.


MY LIFE WOULD SUCK

2009-09-20 @ 13:45:01
Söndag. Bittra söndag. Vad ska man göra? Terra Noak ännu mer? Gå ut med den bittra kaninen? Ligga hemma och ha tråkigt? Jag ligger här i sängen, färdig sminkad, plattat hår, påklädd... Men för vad? Philip är fullt upptagen med att fixa grejer här hemma, sätta upp hyllor, nu har han t.o.m åkt till en affär. Kvar ligger jag här i sängen utan något att göra alls. Enda anledningen till att jag inte ringt Noak än är för att Philip tog min mobil någonstans och för att det tydligen blir mat snart...

Frågan återkommer: Vad ska man göra?


He says she is the one

2009-09-19 @ 19:39:12
Hej! Äntligen lördag. Igår kväll var jag, Philip och hans mamma på teater: Vem är rädd för Virginia Wolff hette föreställningen. Den var riktigt rolig faktiskt, dock var jag på riktigt dåligt humör av olika anledningar så jag skrattade inte så mycket, men den var rolig. Annars var det en katastrof fredag, not telling you why, men jag hade iallafall ett långt skönt samtal med bästis Natalie.

Idag har jag haft det mysigt med Philip. Vi har för en gångs skull haft tid att bara ta det lungt, göra det vi vill och inte behöva stressa runt, eller iallafall för Philips del. Vi var ute med kaninen tillsammans, fikade i Sköndal, åkte till Farsta och handlade lite (jag köpte mig en "Hot straight" spray, som är till för att håret inte ska slitas när man plattar det och Philip köpte även ett par leggins till mig för att han är trött på mina håliga som jag har nu), åkte in till Gamla stan och drack goda Ben&Jerrys drickor (älskar deras Frappucino eller hur det nu stavas), satt vid vattnet och disskuterade båtar, promenerade... Fan vad skönt det har varit idag. Sedan gick Philip till jobbet kl 19 och jag åkte hem till Noak och där är jag nu. Osocialt att sitta här, kanske, men han är osocialare och pratar med sin flickvän i telefon. Hon är nämligen i Bryssel och jobbar som au pair, så jag låter honom prata för jag förstår att han saknar henne. Men vi ska iallafall bara götta oss ikväll med chips, dipp ... kanske lite idol-repris tittande. Bara najsa!

PUSS OCH KRAM


BLACK OR WHITE

2009-09-17 @ 23:47:10
ÅÅÅÅH VILKEN BRA DANS DAG DETTA HAR VARIT! Kommer somna med ett fett leende på läpparna. Först underbar lyrisk jazz med Sandra, efter lunch house med snygga Emmoth och sedan allsång på sånglektionen. Idag sjöng vi faktiskt och det blev den grymma låten Black or white. Och nu på kvällen... ÅÅÅH blir alltid lika glad av Karl&Knuts klasser. Man ger så mycket och man får så mycket tillbaka. Fan vad underbart det var!

Imorgon är det fredag vilket innebär HEEEELG!



Dansen vi dansade på Karl&Knuts klass idag. ÅÅÅH SÅ BRA!