Fika på espressohouse i gamla stan med Eli...

2011-01-31 @ 16:01:08

mms_img63224 (MMS)

Fika på espressohouse i gamla stan med Elin <3


Dagens youtube: "Is France a country?"

2011-01-31 @ 13:30:20

Visade ju en film på två tjejer som inte kunde något om Sveriges geografi. Nu har jag hittat någon som är ännu dummare.


Lunch med...

2011-01-31 @ 10:55:07
Idag när jag har slutat så ska jag iväg på lunch, med ingen mindre än ELIN som är i Stockholm och hälsar på. Jag tror hon är på praktik med skolan (haha, kul att jag gissar) så vi ska ta oss en lunch och catcha up. Jag och Elin var ju typ bästa bästisar i mellan och högstadiet. Sen tappade vi dock kontakten mer och mer, men vi träffas ibland i göteborg. Senast var när vi grillade i somras tror jag. Åh, har saknat henne! Hon är alltid så härlig och glad så det ska bli skitkul att få sitta och prata med henne.


Jag och Elin innan balen i 9an.


Jag tog en kula för dig men fick en smula tillbaks

2011-01-31 @ 09:25:18

HEJ GOINGAR! Måndag! Och äntligen ett ordentligt blogginlägg från en dator. Woho! Tycker ändå jag var rätt duktig att uppdatera från mobilen, förutom igår.

Hoppas allt är bra med er. Min helg har varit superbra, dock alldeles för lite sömn. I fredagskväll kom ju Natalie och Simon hem till mig och vi satt uppe en stund, kollade på film och snackade. Nästa dag gick dom upp vid 10 för att dom skulle iväg till Åkersberga och träffa valparna som dom hade att välja mellan. Så gulligt! Är jätteavis! På lördagen då så hade jag balett, sen åkte jag och Philip och käkade på Vapiano. Eller jag käkade, han åt en dessert typ. Haha! Vi drog sen till Sköndal för att lämna lite saker hos Philip, sen satte vi oss på Sköndalskrog och drack några cider tills Natta&Simon kom och hämtade oss. Slutade med att vi hade en supermysig kväll med par-spel (gud vad töntigt), dom drack vin, jag drack fanta, käkade nachos och bara umgicks. Myspys. Men när det var läggdags kunde ingen av oss sova. Jag och Philip låg vakna hela natten, jag somnade i två timmar ungefär, sen vid 6 på morgonen kom Natalie och Simon ut till oss och ba "Vi hörde er prata, vi har inte heller sovit på hela natten!". Haha, va?! Så snacka om att man var trött igår!

Berättar om hur audition igår gick i ett senare inlägg. CIAO!


Supergammal bild på min och Natalie


Myskväll nu, med spel och god dricka. Ha e...

2011-01-29 @ 22:20:14

mms_img60821 (MMS)

Myskväll nu, med spel och god dricka. Ha en trevlig kväll.


Middag på vapiano med Philip. Om en stund,...

2011-01-29 @ 18:34:54

mms_img23375 (MMS)

Middag på vapiano med Philip. Om en stund, senare ikväll ska vi möta upp natalie och Simon. Balettlektionen gick bra, är fortfarande stel dock. Men imorgon är det dags för audition :)


Klassen klar. Nu stretch, sen hem och städ...

2011-01-28 @ 21:43:44

mms_img12894 (MMS)

Klassen klar. Nu stretch, sen hem och städa och fixa tills natta och Simon kommer.


Nu är det balett för hela slanten. Jag bör...

2011-01-28 @ 19:27:52

mms_img12893 (MMS)

Nu är det balett för hela slanten. Jag börjar inte förrän om en halvtimme, men tänkte värma upp och hitta utåtvridningen igen haha. Passar på att kolla på gruppen under mig där några från gamla daglinjen går, som t.ex. my baby Jackie :)


Tidsinställt: Dagens youtube: Gorilla på två ben

2011-01-28 @ 15:30:00
Hahaha, detta kan vara det gulligaste jag har sett på länge! Det ser ut som en dvärg i gorilla kostym typ, haha.


Audition på Stage

2011-01-28 @ 12:48:00

Igår hoppade jag in och höll i auditionkursen inför söndagens audition på Stage. Det är alltså inte jag som ska göra audition utan kommer sitta i juryn. Auditionkurserna är till för eleverna att förbereda sig inför den riktiga audition så dom inte behöver känna sig nervösa.

Det gick superbra igår, vi hade skitkul och flera elever kom fram efteråt och sa att de ska gå i min grupp denna terminen. Hur kul som helst! Vi lattjade och bara köttade gärnet hela lektionen. Speciellt lektionen med de äldre eleverna som söker de svåraste nivåerna. Fasen vad kul vi hade. Behövde knappt stanna musiken och visa utan bara körde. Och dom var superduktiga! Kommer gå jättebra på söndag.




Mina fina elever på showen i våras.


20110128

2011-01-28 @ 11:17:34

Kan verkligen inte sluta lyssna på Gubben i Lådan. Har lust att bara skrika med. Men jag sitter ju på kontoret i min vita skjorta och ska agera receptionist. Så då är det ju lite olämpligt att börja sjunga med högt till den låten. Så istället sitter jag och gungar och sjunger i huvudet. Haha! Mimar ibland också när ingen är här.

Idag då. FREDAG! Hur jävla nice?! Och något jag inte berättat: Min bästis Natalie kommer från Göteborg tillsammans med sin pojkvän och bor hos mig i helgen!! WIE! Dom ska nämligen bli med hund om någon månad och imorgon ska dom få välja vilken vovvis det blir. Hur kul? Haha, det bästa jag och Philip kunde gör var att skaffa kanin liksom. Men som någon på Daglinjen sa för ett år sedan: "Det är så typiskt dig att skaffa kanin istället för en chiwawa (stavning???) som alla andra". Iallafall. Dom kommer i natt, så jag hinner nog städa lite emllan jobbet och baletten, sen mellan baletten och deras ankomst. För ikväll är det balett också! Yihaaa!!! Älskar det. Pressa, pressa, pressa!

Jag har balett hela helgen egentligen
, men det klaffar rätt bra med deras tider ändå. Imorgon blir det nog en liten barrunda också. På söndag är det dags för audition! Gah nu blandar jag massa grejer i detta inlägget, så jag får att skriva ett seperat inlägg om audition och hur det gick igår.

*sätter på Gubben i lådan för tredje gången medan jag skriver detta*


Jag och bästis. Jag har inte träffat henne sen i somras. Sjukt...


Måste ta upp detta igen, ledsen!

2011-01-28 @ 09:52:34
Nä nu blir jag fasen frustrerad på vårat jäkla samhälle och syn på djur och natur! Helvete! Ledsen men jag MSÅTE ta upp detta igen. En älg attackerade tydligen en 6årig flicka som var på väg till skolan. Jag citerar aftonbladet: "Utan minsta förvarning gick en galen älg till attack mot lilla Yana Karlsen på väg till skolan. För Saltenposten berättar nu den blåslagna sexåringen om älgdramatiken."

Är dom seriösa? Hur ser man skillnad på en galen älg och en "vanlig" älg? Hon kanske gick på hans territorium? Hans område? Han blev rädd för att hon var så nära honom? Vet ni vad dom gör med den stackars älgen? Avrättar den på plats. Det skulle kunnat vara vilken jävla älg som helst som reagerade på det sättet. Det är vilda djur vi pratar om! Ska man avliva alla jävla lejon som attackerar också? Björnar? Rävar? För mig är det helt absurt. Att dom änns har mage att skriva "Utan minsta förvarning". Hur fan vet dom det? Gaaaah. Sverige är piiinsaaamt! Tycker det är dags för oss att stå upp för djuren. Någon måste ju göra det.


Dagens Önskeoutfit

2011-01-27 @ 12:35:45
Untitled
En läcker "sen-vår" outfit. Älskar kavajen/jackan och den snygga väskan. Like it?

 


Dagens youtube: Ta mitt skimmer, för jag brinner

2011-01-27 @ 11:16:19

En av mina nya favoritlåtar. Love it.

Lyrics:
Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten Varit död i minuter, hela själen var bruten Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Tusen gånger om Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Tusen gånger om Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar För dig ska jag göra det tusen gånger om

Dagens jobboutfit. Längesedan jag hade på ...

2011-01-27 @ 10:14:46

mms_img27926 (MMS)

Dagens jobboutfit. Längesedan jag hade på mig mina stövlar. Guuud vad tråkigt det är att ha sånna här kläder. Haha! Kontorsnisse.


Paris in my heart

2011-01-27 @ 09:24:05

Tjatja bitches! Allt bra? Jag har varit på galet dåligt humör och mått skit nu ett par dagar, speciellt igår, men efter att ha lyssnat på Daniel Paris på The voice så mår jag så mycket bättre. I love him. Seriöst, han är så bitter (like me) men säger allt med glimten i ögat. Han snackar skit om sossar hit och dit, jag är sosse, men orka ta åt sig liksom? Jag skrattar bara och nickar med. Det är ju sant? Haha! Underbar!


Nu sitter jag på jobbet iallafall. Trött. Sur på SL som försenar mig. Och ska dessutom jobba ikväll och imorgon igen. Ikväll är det auditionkurs på Stage och jag hoppar in för Tomas som inte kunde idag. Haha, har inte planerat nååågonting utan får väl köra på känsla som vanligt. Mycket roligare så ;) Får se hur det går. Tänkte mest snacka och få dom att känna sig lugna inför audition som är på söndag. Köra massa teknik och bara ha roligt med dom.

Jaja. Back to work.


Kom precis hem från jobbet och hoppade dir...

2011-01-26 @ 15:14:32

mms_img26533 (MMS)

Kom precis hem från jobbet och hoppade direkt i mjukiskläderna. Kolla förresten vad jag fick av ett utav företagen på jobbet! Skitskön hoodie och t-shirt! Älskar presenter. För ett par veckor sen fick jag högtalare till mobilen också :) Lovely!