GOTT NYTT ÅR

2009-12-31 @ 20:27:26
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR POLEN!

Jag, Iwetta och lillebror hälsar Puss och Kram! Ha en GRYM kväll! Festen kan börja.


31:E DECEMBER

2009-12-31 @ 16:34:38
Sista dagen på 2009. Den har varit sjukt tråkig än så länge. Egentligen skulle jag till en tjej och klippa mih och slinga håret, men hon har inte hört av sig så det blir inget av det. Philip som kom för några timmar sen och Iwetta ligger och sover, i mitt rum dessutom, så där kan man inte vara. Lokalen är fixad tills ikväll... Så kort sagt: Det finns ingenting att göra. Fast jag är iofs ansvarig för musiken som ska spelas ikväll, så jag sitter och pillar lite med det då och då, annars nada.

Ikväll blir det fest i mammas bar som vanligt. Dock är det annorlunda detta året eftersom det inte var planerat att bli fest, enligt dom som jobbar här. Så mamma har försökt koka ihop något här i sista sekud så vi får se hur det blir. Det kanske inte blir så mycket folk som det brukar, men ca 40pers kanske? I vanliga fall brukar det vara ca 100pers, kostnaden brukar vara på ca 100-200ZL, det brukar vara ett band som spelar och en stor m iddag som ingår i priset. Men detta året är det 20ZL inträde, man kan köpa mat och det är jag som är DJ. Sweet.



Bild från förra årets nyårsfest


LISTA 2009

2009-12-31 @ 00:06:47

Gosh, I'm worthless. Men vem orkar sitta vid dator hela tiden är man hälsar på folk som man träffar 2ggr om året? Sitter ju i Polen nu för er som inte förstått detta, kom hit igår. Fyfan, vilket jävla bilresa... Inte okej. Men jag ska försöka bli bättre på uppdateringen! PROMISE!

Nu tänkte jag lägga upp en lista för 2009. Sista dagen på detta decenium. 

Lista: mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oj, ja det gör man väl alltid? Kan inte komma på något specifikt som var sådär "WOW"... Kanske att jag för första gången hade Val Souarez som lärare? Haha.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jajemän ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min syster!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej inte sådär nära mig... Men min mammas vän.
5. Vilka länder besökte du? Frankrike och Polen bara tror jag.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, jag har saknat att ha katter, så nu får jag en när jag kommer hem från Polen :) Sen har jag saknat mina kära vänner som jag hade i Stockholm, framförallt Lovisa! Hon behöver komma tillbaka.  
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5/6 - STUDENTEN!
8. Vad var din största framgång 2009? Att ha fått en lägenhet!
9. Största misstaget? Att inte ha skaffat jobb.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat mig har jag alltid gjort. Ständigt ont i rygg och jumskar, men vad gör man? I'm a surviver.
11. Bästa köpet? Haha, Pancakes!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat.... Och Veterinär till Pancakes.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Studenten, St  Tropez resan med Philip, Sommarn (förutom Ph:s blindtarm), att ha fått lägenhet samt Pancakes!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? hm... Kommer verkligen inte på någon. Men kanske någon All American Rejects låt.. Philip har ju lyssnat sönder dom. Annars River flows in you, förresten!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Skaffat jobb... Festat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Legat hemma
18. Hur tillbringade du julen? Tillsammans med familjen i Göteborg. Philip var där också.
19. Blev du kär i år? Det blev jag 2008 :)
20. Favoritprogram på TV? Eftersom OC inte går längre... så Mammas pojkar :D
21. Bästa boken du läste i år? Herre gud... Jag har nog fan inte läst någon bok i år... Pinsamt!
22. Största musikaliska upptäckten? Haha, Ich troje tror jag :D
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jo, det tror jag.
25. Något du önskade dig men inte fick? Haha, säkert.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gick i skola, tränade, åt Mc donalds och packade upp  Philip ur ett stort paket.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det alltid.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Träningsstil...
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, svår! Lite Carmen Electra, lite John Stamos... Jude Law är alltid välkommen hit också.


Bild från Liseberg tagen 22/12-09

YOU MISS ME!

2009-12-28 @ 12:53:14
Hehehe... En vecka utan bloggning.. Jag har en förklaring:
1. Aldrig hemma
2. Och när jag är hemma tar jag chansen att titta på TV eftersom att hemma hos Philip så har vi ingen tv typ plus att Philip slänger sig över datorn så fort vi kommer hem.

Hur var julafton? Mysig. Det var helt sjukt mycket paket under granen. Typ 100st skulle jag tippa på. Men ungefär 50st av dom var ju såklart till den nye familjemedlemmen: Leo. Men det blev iallafall  Kalle Anka och Anna Anka tittande, god mat (som fortfarande finns kvar), julklappsöppning och trevligt folk.

Nu är det inte långt kvar till Nyår! 2010! Shit, vad fort ett decenium har gått. Kommer ihåg när det blev år 00. Vi var inne i stan då, familjen utan Marlene, och kollade på fyverkerierna. Och jävlar vilke fest det var då. God tider! Men för mig blir det nyår i Polen, såklart!


DAN FÖRE DOPPARE DAN

2009-12-23 @ 22:00:04
Fruktansvärt dålig uppdatering - I know. Men kan dra kortfattat: I måndags kom min mamma upp för att skriva på kontraktet tillsammans med mig. Men istället för att lägenheten står på mamma så står den nu på mig - WIE! Vi åkte ner itll Göteborg samma dag och här är jag nu.

Gårdagen spenderades tillsammans med min syster, medan Philip åkte med min mamma till hennes jobb, där han fick hjälpa henne lite, samtidigt som han fick gymma. Men jag och Marlene handlade iallafall båda två julklappar till våra pojkvänner. Haha, att killar alltid ska vara svårast att köpa till, va? På kvällen åkte hela familjen och mötter på  Liseberg. Där gick vi runt i ca 2timmar i snön och min mamma har sådan jävla röta (tur) att när hon satsar på ETT nr (man brukar satsa på en hel bricka som inehåller 5nr) på Toblerone hjulet, så vinner hon fucking stjärnvinst. Det är bara min mamma som kan göra något sådant, haha.

Idag har jag och Philip varit inne och "fikat" (inte köpt något, haha) med Lovisa och Elin. ÅÅÅH! Har saknat dom så himla mycket. Skönt att Lovisa är tillbaka i Sverige iallafall så man åtminstone kan få prata med henne i telefon om något.

Okej, så detta var den kortfattade versionen. Iwetta, vi ses imorgon, jag vet att du är grinig för att jag inte hör av mig men det finns massor att göra! Du vet att jag kommer ner hit på jul ;) Så vi ses imorgon iallafall!

Dags för storstädning.. eller ah... plocka undan kläderna från golvet. PUSSILUSSI!

Home sweet home. Kontrakt påskrive

2009-12-21 @ 17:56:40
0d57226c3914d99d2e0c68a81e92e670.png

Kolla varifrån!

Home sweet home. Kontrakt påskrivet. Allt är klart. Lägenheten är min!!


MONDAY

2009-12-21 @ 12:59:51
Först och främst så hatar vi Damla för att ha "blogg-rapat" mig. Det hon skriver är inte sant, förutom det där med att jag gillar att fisa och färgar mitt hår i alla färger och matchar mitt nagellack med hårfärgen, haha. Damla.. Vänta dig no less.

Nu är det iallafall måndag. Packning pågår för fullt och mamma är här om bara en liten stund. Känns så konstigt att packa ihop allt - playstation, hela garderoben, min tv, buren... osv osv. Men det ska iallafall bli riktigt skönt att komma hem till Göteborg och få lite julstämning eftersom Philip och hans mamma inte är så mycket för julpynt :P Haha. Men men. Imorgon ska Philip åka med min mamma till hennes jobb och hjälpa henne där, samt gymma eftersom det finns gum på hennes jobb, medan jag själv ska iväg och köpa sista julklapparna och förhoppningsvis träffa min älskade älskade Lovisa!

Bara tre dagar kvar till julafton!



Bild från i fredags: Yasemin, Philippa, jag och Hanna <3


PACKA PACKA PACKA

2009-12-20 @ 20:20:59
Imorgon drar jag, inte bara från Stockholm utan även från Philips lägenhet. Så just nu är det kaos i rummet: Galjar, kläder, väskor och en kanin som springer runt överallt. Min mamma kommer ju döda mig om jag inte är klar imorgon :P Haha. Så nu ska jag jobba vidare och försöka se till så att det går att röra sig här. 

 


I HATE IT

2009-12-20 @ 18:53:50


DAGENS...

2009-12-20 @ 12:38:40
Dagens humör: Ledsen, hungrig
Dagens måste ha: kläder till jul och nyår
Dagens person: jag själv
Dagens oufit: strumpbyxor, shorts, knästrumpor, t-shirt och en kofta.
Dagens ska göra: packa allt som ska packas inför imorgon
Dagens borde: packa
Dagens frisyr: Lame... halvplattat och mittbena
Dagens låt: Queen of my heart - Westlife
Dagens längtan: Julafton och tills jag får min katt
Dagens beroende: coca cola
Dagens roligaste: Pancakes
Dagens saknad: USA

 

DANSUPPVISNINGEN

2009-12-19 @ 22:47:32

Igår var det som sagt uppvisning på dansen och bilder samt filmer kommer förmodligen om ett litet tag när folk har börjat lägga upp på FB ;) Men tänkte att jag kan lägga upp lite av musiken som vi dansade till eftersom vi enligt mig iallafall, dansade till väldigt bra musik. Orkar inte lägga upp all musik kanske, eller ens hitta allt, men ska försöka, så ni kanske har något nytt att lägga till på er musiklista.


Black Eyed Peas - Imma bee (Philippas koreografi)


Kerli - Walking on air (Yasemins och Damlas koreografi)


Trey - I can't stop missing you (Kristins koreografi)


Britney Spears - Kill the lights (Dan Gills koreografi)


Britney Spears - Hot as ice (Therese Carlssons koreografi)


Anthony and the Johnsons - Atrocities (Karl och Knuts koreografi)
 

Camille Jones Vs Fedde Le Grand - The Creeps (Therese Carlssons koreografi)
 

Yiruma - River flows in you (Malins koreografi)


Beyonce - Ave Maria (Sång + solodans av mig)
 


Haha - Eh... Vet inte vad som hände med länkarna och varför det ser ut som det gör. Men orkar inte hålla på och ändra :P


DAGENS BABE:

2009-12-19 @ 19:16:03

Sitter och kollar på gamla Huset fullt avsnitt. I LOVE IT! Och bäst i hela programmet (förutom Mary-Kate&Ashley Olsen som spelar lilla flickan Michelle) är helt klart John Stamos som spelar Uncle Jesse. Och idag ska han få vara Dagens babe.... eller ja, han är alltid dagens babe iofs. Snygging!



LÖRDAG

2009-12-19 @ 18:22:14

Jaha, då var det jullov nu då. Hade fullt upp igår så hann aldrig sätta mig ner framför datorn. Började tidigt med rep inför kvällens juluppvisning igår och vi tränade iprincip fram tills 5min innan föreställning typ. Haha. Men det gick bra och det var faktiskt riktigt roligt. Jag improviserade ett solo till gruppens körsång - Ave Maria - och det gick väl helt okej tror jag. Sen körde jag, Louise och Angelica min favoritkoreografi av Karl och Knut också :) Ja och såklart en hel del nummer till blev det men orkar inte berätta om alla. Men lärarna, gruppen och publiken verkade väldigt nöjda iallafall.

Kvällen/Natten spenderades tillsammans med Damla, Yasemin, Philippa, Hanna och TheresaWhiteroom. Jag var så jävla trött så jag var mest en downer för de andra, haha, så jag kanske inte hade så jättekul. Men de andra verkade ha kul iallafall. Whiteroom är kanske inte riktigt mitt ställe heller, haha. Men ja, det var en "hår-modells-visning" (vad heter det egentligen?) på Whiteroom och konfransier var ingen mindre än min gamle granne från Mariatorget: Divo. Hälsade bara på honom lite snabbt, han var så inne i sig själv (Divo=Diva?) så han hade inte riktigt tid att prata tror jag. Men det coolaste på hela kvällen var att en utav modellerna var med i Mammas Pojkar: Jane! Min favorit!!! I loved her! Haha. Så då blev jag glad iallafall :D Så tråkigt att vi hade tränat hela dagen, samt uppvisningen för jag kunde verkligen inte njuta av natten sen. Jag var ändå kvar till lite efter 2 innan jag drog mig hemmåt.



Så himla grym tjej. Jane från Mammas pojkar. Helt klockren!



Nyss kom jag hem från en fika med Philippa, Hanna, Kristin, Evelyn, Malin och Wanda. Det blev en liten sista julfika innan vi alla åker iväg på julsemestrar. Väldigt mysigt faktiskt. Men nu ska jag städa, försöka packa inför måndag och sen lägga mig och powernapa. SÅ J*VLA TRÖTT! Life is hard.

 

 


PHILIP TIPSAR:

2009-12-17 @ 21:54:58

Kommer börja med en ny grej lite då och då när Philip kommer på något som han vill berätta för världen. Nämlien PHILIP TIPSAR. Och idag handlar det om Stockholms Filmfestival Junior som Philip har jobbat med ett tag. Här är hans första inlägg:



Hej alla barn! Nu är det barnprogram! Just kidding.
Men nu är det dags för Stockholm filmfestival junior, nästan samma sak. Just nu söker vi på festivalen nya medlemmar till juniorgruppen, en grupp som jag faktiskt var med i för 2 år sedan. Juniorgruppens uppdrag är att kolla på film, träffa regissörer, välja årets bästa film samt spela in en egen kortfilm. Så känner du någon, eller är du själv kanske mellan 6-16 år gammal och intresserad av detta, dra då iväg ett mail till [email protected]. För mer information gå in på www.stockholmfilmfestival.se/junior.




Juniorgruppen 2008


GODMORGON

2009-12-17 @ 08:38:54

En tidigt morgon, eller ja så tidig är den kanske inte, men ändå. Kommer behöva åka tidigare idag då Kristin har rep halv 10..suck. Jag som ville sova.

Idag börjar vi då som sagt med Kristins dans, sen kl 10 är det dags för hiphop med Cherie, efter det jazz och sen avslutar vi med sång. Efter dansen så ska jag och Philip nog åka till Damla och Yasmines restaurang och käka dessutom, haha. muuuums!

godmorgon nicole. osminkad och ocharmig.


MOSTER NICOLE

2009-12-16 @ 20:40:47

Åh, satt och kollade igenom massa bilder på FB som min syster har lagt ut och GUD vad jag saknar lille Leo. Min systerson, mitt fadderbarn. Jag vet, jag hatar barn etc etc, och jag vet att han inte kan prata eller göra något roligt men jag saknar ändå att bara få krama honom och bära runt på honom och leka flygplan! Han är en rolig bebis, inte en vanlig äcklig. Ska bli kul att få vara med och fira hans första jul iallafall och han kommer få några fina julklappar från sin moster Nicole. Nu har han blivit så stor att han kan sitta upp själv och krypa/släpa sig fram. Tänk vad längesen det var sen jag såg honom, över en månad sen!



Jag och snyggingen på snyggingens dop.

- Men nu ska jag ge min bebis lite uppmärksamhet, han hoppar runt och börjar bitas bara för att få lite uppmärksamhet. Puss på Pancakes

 


KISSEKATT

2009-12-16 @ 18:18:16
Har blivit erbjuden en Birmakatt. Jag skulle i så fall få honom efter jul och jag kan verkligen inte tacka nej. Problemen är: att ekonomin är inte den bästa, skulle jag orka ta hand om en katt i 15-20år? samt kommer jag fortfarande kunna prioritera Pancakes lika mycket? Men åh, jag vill ju ha en katt! En Birka dessutom! Dom kostar ju flera tusen att köpa egentligen och nu kan jag få en 1årig gratis (pga att ägaren fått barn och ej kan behålla den).

Borde jag? Varför/Varför inte? (Lovisa har ingen åsikt i detta).

Men... Vem kan motstå?!?!?! (fortf. Lovisa har ingen åsikt)