Sjukling

2010-04-29 @ 21:53:00
Suck. Nu är typ halva klassen på Karl och Knuts klass och jag sitter här hemma och betalar räkningar. Orättvist! Men jag börjar faktiskt må mycket bättre. Men såklart inte tillräckligt bra för att köra en klass nu. Så igår var jag hemma hela dagen, hade vikarie på mina elevers klass och jag vaknade inte förrän 14.30 på dagen. Idag var jag i skolan och markerade igenom Öppningsnumret och lärde mig Finalnumret som kommer vara Wacking! Wohoo. Sen dess har jag degat framför tvn och bara chillat nu så jag kan bli frisk. Ska ta Karl och Knuts klass på söndag istället.

Just nu sitter jag och kollar på Lyxfällan. En tjej som är helt beroende på sin mamma som jobbar arslet av sig, för att tjejen är dels mamma ledig och dels rätt lat och feg för att skaffa jobb. Pratar vi om mig eller? Det blev en liten tankeställare för mig. Visst, nu har jag betalat mina räkningar själv - Denna månaden! Men både jag och min mamma vet mycket väl om att efter maj är jag körd. Då får jag min sista lön för terminen och sen är jag arbetslös fram tills hösten igen. Måste, måste, måste börja göra något nu. Det finns så mycket mer man kan göra. Så snälla, vet ni något ledigt jobb - please! Berätta det för mig. Tipsa eran chef om en tjej som är arbetslös och är desperat.


BLÄÄÄÄÄÄ!!

2010-04-27 @ 22:15:14
ÅÅÅH! JAG ORKAR INTE!!!! JAG HAR INTE TID FÖR DETTA!!! Fan vad jag fasar för morgondagen. Vet inte vad jag ska göra för att orka. Så därför börjar jag med att gå och lägga mig redan nu. Mår så dåligt att jag bara gråter och gråter. Faaan också!

Hate this!

2010-04-27 @ 18:06:45
Fan, det värsta som finns är att vara sjuk! Näsan kliar, det gör ont att svälja, man har ont i huvudet när man sover, svettas hela tiden. Så jävla jobbigt!

Jag var på repet och markerade min plats men kände mig inte alls bra. Var så dåsig att jag inte hade koll riktigt på vad vi gjorde. Men kul var det iallafall... Efter det tog jag och Philippa våran vanliga "varranan vecka skräpmats lunch" på Burger King. Satt och tjöta lite, hon fick min ipod så min vikarie kunde spela låten för barnen. Hoppas det gick bra för Matilda som vickade och att barnen var snälla mot henne. Nu har jag legat i sängen sen jag kom hem, kollat på O.C och Americas Next Top Model (är på final avsnittet nu). Så kul, Louie somnade på mig medan jag sov också, haha. Två latmaskar.

Ska ta och vila resten av dagen och hoppas att det är bättre imorgon. Då har jag ju dubbel rep med Hans Marklund + dubbeljobb på Stage. Suck... Varför händer det nuuuu?!


Och så var det min tur...

2010-04-27 @ 11:18:41

Passande nog när alla i min klass redan har varit sjuka och nu blivit friska, så är det nu min tur att bli sjuk. Kände lite igår att det började göra ont i halsen, men inget farligt och det sa jag till balettläraren också. Men igår när jag pratade med pappa i telefon kände jag mig snuvig och sa till honom "börjar nog bli sjuk också..". Och rätt hade jag. För inatt, jag gissar runt 03, vaknade jag av att det gjorde ont i hela örat för att jag svalde. Halsen värkte och näsan bara rann. Sen kunde jag inte somna om efter det utan låg och petade på Philip för att få honom att sympatisera lite med mig. Han kollade på mig och öppnade sina armar så jag kunde ligga på honom, sen klappa han mig lite på huvudet och somnade om. Haha. Så mycket sympati fick jag. Somnade iallafall till slut som tur var...

Jag gick då inte på första lektionen men ska strax iväg till andra lektionen då det är rep. Ska mest sitta och titta på, markera min plats så Therese ser ungefär hur det ser ut. Sen ska jag direkt hem och sova. Inge jobb blir det idag heller, för jag tänker knappast smitta ner mina stackars 5åringar och dessutom riskera att bli ännu sjukare.. No no..

Men hoppas ni mår bra iallafall. Och snälla kom ihåg att inte gå till skolam när ni är sjuka, ni smittar bara ner andra då. Dumt av mig att säga men jag tänker inte komma inärheten av någon idag faktiskt.

Ska dricka min goda thé i min fina starbucks mugg som jag fick av Philip från Spanien. :)


PHILIPPAC.BLOGG.SE

2010-04-25 @ 22:24:51
Förresten. Som sista inlägg för kvällen ska jag tipsa om ännu en av mina älsklingar från Halvtidslinjen som har skaffat blogg. Nämligen Philippa! Hon har precis börjat med det så ni får inte vara för hårda mot henne i början. Enjoy!

Http://philippac.blogg.se


Walk walk fashion baby

2010-04-25 @ 22:16:02

Lovely Vouging! Från Americas best dance crew!


Uhm

2010-04-25 @ 20:20:07
Jag har suttit hela dagen och försökt komma på någonting vettigt att skriva. Men denna dagen har varit så oinspirerande att jag typ dör. Har inte gjort någonting vettigt mer än städat och ätit. Det enda som är lite outstanding idag är att Pancakes typ nyser 100ggr på 30sekunder. Annars så tycker jag inte direkt om att skriva "Vet ni vad jag åt till lunch? En god sallad med...", för ofta ni egentligen bryr er om det?

Nu sitter jag iallafall och slappar framför tvn. Jag vet att jag behövde denna slappa helgen då vi kommer börja ha fler och fler rep i skolan, jag kommer bli tröttare och tröttare och kommer inte hinna sova så mycket. Snart börjar vi ju även repa på helgerna så då blir det förmodligen tidiga mornar. 

Take care of yourselfs. No one else is gonna do it for you.


Dålig morgon

2010-04-25 @ 13:15:20
Hej. Idag är en dålig dag. Jag ska ta och käka frukost, sen ska jag sätta på hög musik och köra ett styrkepass. Bli av med ilskan. Ska köra i 45min har jag tänkt mig och efter det ta en låååång skön dusch. Så värt. Det är mitt tips till er när ni har en dålig dag. Pumpa, pumpa, pumpa! Då blir ni iallafall stolta över er själva och har fått ut adrenalinet (ilskan) ur kroppen.

Men vad fan ska man göra om man aldrig kan lita på någon? Vad fan ska man göra när man alltid kommer i andra hand utifall någonting bättre dyker upp? Hate it.

Hejdå.

Vintern rasat ut...

2010-04-24 @ 19:50:30
Gud, fick sådant magknip precis. Jag kan inte förstå att det snart är första maj och att det då var 1år sedan i stog och kollade på när 1orna och 2orna sjöng i kör och vi fick för första gången ta på oss våra studentmössor. Vart försvinner tiden? Vad har jag gjort detta året? Det går så jävla fort. Jag vill inte! Det känns som att det var igår jag gick i gymnasiet och nu börjar den tiden sakta men säkert försvinna längre och längre bort. Jag vill inte bli gammal!


Det går för fort...


April?

2010-04-24 @ 16:05:36
Är det april eller är det april? Vädret flummar ut totalt just nu och har gått från strålande solsken, till spöregn, till solsken igen. Nu rullar molnen sakta in igen...

Jag har varit ute med Louie en sväng efter att ha fått bort den äckligaste smutsen i lägenheten. Nu ska jag iväg och sola och ta en sväng förbi claesohlsson. KUL! 

Ha en fin dag finisar :)


Hatar att vara osminkad... Så ocharmigt. 
Var några killar här ute förut när jag var ute med Louie som ba:
-fin katt....
-tack, svarade jag.
-du är också fin!
-*onblick*
Jag vet ju att jag ser ut som stryk utan smink.
 


WAKE UP!

2010-04-24 @ 13:00:56
Godmorgon, eller ja god eftermiddag kanske man ska säga. Men för mig är det morgon då jag vaknade för bara någon halvtimme sen. Jag har haft några jobbiga dagar nu det senaste då vi har haft mycket fysklasser, balett, rep, Karl och Knuts klass, jag har kommit hem sent och igår spenderdes hela eftermiddagen på Gröna Lund. Så när jag och Philip kom hem igår tog det inte lång tid innan vi båda somnade: kl 23. Helt sjukt. Så tidigt går jag aldrig och lägger mig nästan, även om jag vill göra det. Philip hade också haft jobbiga dagar med träningar och tidiga mornar + att han skulle upp kl halv 8 idag också då han skulle iväg till jobbet. Stackarn.

Men nu ska jag ta och fixa lite frukost samtidigt som det blir städning. Hade dessutom tänkt mig att åka till stan och sola solarium. Det behövs kan jag påpeka!

Gröna Lund var förresten jätteroligt eftersom jag var med så sköna människor: Philippa, Hanna, hennes pojkvän Jonte, Philip och 10år gamle Tom (gissa om Philip blev glad över en kompis). Såklart hann man inte åka så mycket eftersom det var sjukt mycket folk, men vi hade trevligt iallafall. Tyvärr var det så jävla kallt så man gick mest runt och frös haha. Tycker att Gröna Lund ska ta och investera i roligare åkturer också. Roligare berg och dalbanor osv. För det är väldigt mycket barnattraktioner vilket gör det hela galet segt. Men men! Med rätt människor så är allt kul :)

hörs senare, Puss!

säng... säng... säng!

2010-04-23 @ 08:58:43
Godmorgon! Fyfan vilken dag det var igår. Eller iallafall kväll. Helt galet. Morgonen börjar med sång där jag får en utskällning av sångläraren. Sen har vi balett där det går helt okej iofs... Efter det fys med Malin Träff som man vill döda när man är på klass för det är så jävla jobbigt. Fast det är iofs samtidigt kul och man ligger och tänker: Beach2010! Haha. Jag drog till Kühler efter skolan för att jobba med Madde, det gick ganska bra förutom att ungarna vägrar ju lyssna på vad vi säger. Och nu är vi ändå två stycken!

På kvällen sen efter att jag hade ätit lite och försökt sova på soffan i någon timme, så var det dags för Karl och Knut. Fyfan vad kul det var. Man får sådan jäkla adrenalinkick och man vill hålla på hela natten med deras koreografi. Vi gjorde klart den vi började på förra veckan och jag tror nog att det är en av dom bästa dom har gjort hittils. Dock så slutade min kväll olyckligt så jag missade den som jag tyckte var den sena banan (23.15) och fick istället vänta 30min på nästa... Så var inte hemma förrän tio över 12. Då ska man ju duscha, mata djuren, varva ner och kunna somna.. Fyfan. Så nu är jag tröööött!

Idag börjar vi med balett, sedan rep med Carlsson och i eftermiddag/kväll ska vi några stycken dra till Gröna Lund då vi har gratis tickets. Sweet! Egentligen vill jag bojkotta grönan, men är det gratis så what the hell.

Puss puss


Turn back

2010-04-23 @ 00:16:55
Och nu är jag hemma... Kill me slowly, please.


All that I need

2010-04-22 @ 19:00:41
Nu drar jag på Karl och Knuts klass!


Like a battle field

2010-04-21 @ 22:25:03
Hej på er! Det har varit en lång dag idag och jag är så fruktansvärt trött nu. Fyspass kl 9 på morgonen, sedan rep med Hans Marklund, åt knappt någon lunch då jag inte hade någon med mig, iväg till jobbet och ha två grupper där alla var så stökiga. Ibland tappar man det bara och kan liksom inte tänka ut ett bra sätt att lugna ner dom på. Men jag hoppas att det börjar klarna lite för dom nu iallafall.. Hoppas...

Repet med Hans gick jättebra. Det var skitkul och Be Italian kommer vara så jääävla ball. Ska bli kul att se resultatet sen, eller ja... Medverka i resultatet kanske man ska säga. Älskar att det är så mycket sexigt med i koreografin. Folk åmar sig och tar på sig själva, vilket vi aldrig annars får göra - Love it!

Men nu iallafall ligger Philip framför tvn och kollar på någon dålig film på 6an och vi har precis ätit en fet middag. Pasta med kyckling, sallad, körsbärstomater, lök och en god grekisk dressig blandad på olivolja till det. Så jävla gooooott! Finns ingenting kvar tyvärr, så kommer få göra mig ny lunch imorgon.

Hoppas eran dag var great! Puss

Because it is in your blood!

2010-04-21 @ 22:24:40
Hittade den riktiga versionen av Be Italian. Så jävla NAAASTY! I love it! Tamburiner som slås på rumpor, boobies som hänger utanför klänningarna, det är fan äkta vara!


Hey I made it

2010-04-20 @ 23:07:13
Lång dag. Trötta ögon. Och ett möte med Lovisa för första gången på över en månad! Finnaly! Efter jobbet idag ringde Lovisa mig och sa KOM IN TILL STAN OCH FIKA! Jag hade inget bättre för mig iallafall så självklart åkte jag in och vi drack varsin latte. Skitmysigt att bara sitta ner med henne i några timmar och catcha upp vad vi har missat. Och det är fan en hel del! Fick dessutom fina presenter av henne som jag kan visa vid ett annat tillfälle. Nu är jag så trött att jag kommer somna skrivandes.

Imorgon börjar jag 09.00 och har fys med Karl Dyall - Yey... not. Inte att ha fys, utan det negativa är att min sovmorgon försvinner. Damn it. Efter det har vi rep hela dagen med Hans Marklund. Awesome! Och som vanligt på eftermiddagen är det jobb ännu en gång. Btw, på tal om jobb. Imorse skrev jag ju om att mina 5åringar skulle få klara sig själva en stund - och gissa om dom gjorde! Så jävla söta! mina 5åringar kan nästan hela sin koreografi helt själva! Kan inte vara stoltare. Puss på dom!

Vi hörs mer imorgon :) Natti!