HATE THIS PART

2009-11-30 @ 16:25:22

Lite bilder från i lördags:


Sara Pettersson och Emma <3


Brovis och jag <3
Kan säga att jag älskar Emmas garderob. Allt jag hade på mig var hennes: Lackleggins, långt vitt linne med text "Girls just wanna have fun" och en glitter jacka. Skitsggt! Plus de snygga hasbanden jag fick låna.


Random, Emma, jag och SnyggSarah. Seriöst, den sistnämnda kan vara den snyggaste jag känner!


Emma och hennes charmiga pojkvän Andreas. Söta!


Seriöst - Så snygg!


PARTY IN NORRTÄLJE

2009-11-29 @ 17:04:13
Jävlar vad trött jag är. Inte bakis, utan bara sjukt jäkla trött. Norrtälje igår var ju såklart grymt, det är det ju alltid när Emma är med. Hemgång ca halv 4, somnade väl ca 4, vaknade 9.30, åkte in till Stockholm igen vid 11 och hade klass med Karl och Knut kl 13. I början av lektionen var jag helt säker på att jag skulle behöva sätta mig ner, för det svartnade hela tiden precis som det har gjort tidigare när jag är på väg att svimma. Men jag proppade i mig vindruvor så fort jag inte vad på golvet och dansade och emellanåt blev det även lite mandlar för att hålla uppe energin. Men nu ska jag sova i några timmar. Ni får bilder osv från MOBERGS när jag lever igen.

"pouss pouss" - Lady Gaga

Sitter på bussen på väg till norrt

2009-11-28 @ 21:34:28
0-5e003b2b59db63ca22b14ef250d6f9b2.png

Kolla varifrån!

Sitter på bussen på väg till norrtälje då emma lyckades övertala mig att gå ut med henne och hennes tjejkompisar på norrtäljes stolthet mobergs! Haha. Sjukt tråkigt bara att det tar typ en timma dit, men borde snart vara framme. Lyssnar på den underbara låten rabbit av matt duke. KoK har gjort en koreografi till den :) sök på subjazz rabbit på youtube. Iaf. Kommer bli lite stylad utav emmas kompis sarah som är frisör, fett nice... Åh kan jag inte vara framme snart?!?


AND THEN I HEAR THIS VOICE

2009-11-28 @ 13:21:36
Lördag idag. Kroppen mår inte så bra efter klassen igår, men jag gör. Fan vad underbara deras klasser är. Blir alltid lika ledsen när dom är slut. Förövrigt var gårdagen ganska dålig. Baletten gick åt helvete, jag grät som en bebis i två timmar och skippade därför Vals klass. Mådde så dåligt, var så trött. Psyket funkar inte som det ska, eller självförtroendet gör inte. Blir så trött på mig själv.

Efter att ha sminkat bort tårarna och fått i mig lite BK mat så drog jag, Philip och Josef till Naturkompaniet och köpte en vinterjacka till mig. Bild kommer kanske imorn eller något. Sjukt varm och skulle egentligen kosta 4.500, men eftersom det var fel på deras dator system så gick den för 2.999kr. Så jävla nice. Skulle ju ha blivit en fjällräven egentligen, men fanns inte i min storlek och dessutom är dom inte ens hälften så varma som den jag köpte är. När Philip och Josef drog till bajs(film)festivalen så stack jag och mötte upp Nelly och Josefine som också skulle ta klassen för Karl och Knut. De har klasser hela helgen och jag tänkte ta alla tre, men idag orkar verkligen inte min kropp. Så istället ska jag in till stan och träffa Brovis (Emma) för första gången på... ehm... miljoner år? Ska bli skitkul att få träffa henne igen. Det blir en fika och sen får vi se. Ikväll kanske jag ska träffa Noak också, om han har tid för mig.

Dags att locka håret lite. Pussi


ARTOCITIES

2009-11-27 @ 23:50:45
Det finns inga underbarare lärare än Karl och Knut. Man njuter verkligen varenda sekund på de lektionerna, förutom när proffsen dansar och man helt plötsligt känner sig liten om en ärta...

Världens underbaraste koreografi - som vi har gjort senate gångerna:


DANCE

2009-11-26 @ 23:51:07

I just love it.


Sitter här på gymmet och kollar på

2009-11-26 @ 16:44:38
0-56e82e3e5095c233ccdf00d13cc4a0af.png

Kolla varifrån!

Sitter här på gymmet och kollar på när philip gymmar, han är så duktig. Förhoppningsvis går vi och äter sen för jag är så jävla hungrig!


THIS IS LOVE

2009-11-25 @ 21:42:24

Tänkte tillägna ett inlägg till mig älskade Philip. Bara för att alla ska få veta hur mycket jag faktiskt tycker om honom, hur mycket jag bryr mig om honom och att jag skulle kunna göra allt för att han ska må bra. Och jag vet att han tänker det samma om mig. Har jag en dålig dag så kommer han hem med Ben and Jerry's Cockie dough bara för att få se mig le lite. Ibland kommer han till och med till Kühlers och möter mig klockan 23 på kvällen för att följa mig hem. Det händer t.o.m att jag kommer hem och så står det en bukett med blommor i en vas till mig. Och allt detta händer även fast jag bor hemma hos honom gratis, tar upp hela hans rum, går honom på nerverna varje dag och gnäller på allt han gör. Trots att jag gör allt detta så följer han med mig till veterinären bara för att han vet att jag blir glad då. Han är verkligen den finaste som finns och jag vill att han och alla ni andra ska veta hur mycket jag verkligen älskar honom. Även om han snarkar så att jag inte kan sova och även om han vänder sig om när jag klappar hans ansikte när han sover. Min prins!


TJOCKIS NICOLE

2009-11-25 @ 19:53:08
Efter att ha sovit i 2timmar, så ligger jag nu i sängen med min burk cola och lite längre bort i sängen ligger en oöppnad chipspåse. Dessutom ligger det en låda med uppäten mat från grillen eftersom jag är för lat för att laga mat själv. Vet ni vad mer jag gör? Ja, såklart kollar jag på OC. - The beautiful life of Nicole.


SWEET DREAM

2009-11-25 @ 14:57:03

Tung morgon blev det eftersom jag inte somnade förrän klockan 2 inatt, Philip snarkar så mycket. Så imorse såg jag dubbelt första timmen, vilket gjorde att jag blev lite sen till dansen. Förresten, på väg till dansen så skulle jag köpa en redbull på Hemköp. Jag går runt i affären i kanske 5min och kan verkligen inte hitta redbullen. Så jag frågar kassörskan - Vart finns redbullen? Hon svarar "Vi har inga"... HUH?! HEMKÖP har inte redbull! Inte okej! Fick gå till en liten kiosk och köpa redbull istället... 

Idag hade vi jazz med Therese och balett med Hanna. Men nu är jag så sjukt trött att jag ska lägga mig och sova en timme. Ta igen det jag missade inatt. Tyvärr är Pancakes alldeles för pigg så jag var tvungen att släppa ut hoom ur buren för att han inte skulle total förstöra den. Så nu springer han runt under sängen och gör ljud... Gah, ska jag någonsin få sova?!


 
Känner mig såhär...


SO HOT!

2009-11-24 @ 21:12:13
Är det bara jag som tycker att Rachel Bilson är en utav de snyggaste personerna som existerar? Hon passar i allt! I OC får man se henne först som bimbo med korta tröjor, kostiga frisyrer och konstig sminkning - och hon var skit snygg. Sen får man även se henne i OC som "hippie" med tråkig mittbena, enkla t-shirtar och utsvänga jeans och hon är fortfarande lika snygg. Kolla bara på den här bilden på Rachel. Enkel klädsel: Linne med en snygg jacka över och en vit mössa. Vem passar egentligen i mössa? Jo, Rachel gör det.


"Kidding! I'm not that dumb, just shallow!"


IT'S GONNA BE AWESOME!

2009-11-24 @ 19:56:01
Förresten! Hittade precis ett klipp på min danskompis Annas blogg om den nya dansskolan som ska öppnas nästa termin och som vi alla ska börja på! Skitkul! Nuvarande rektorn för Lasse Kühlers Eva Johnsson är det som berättar om allt. Förresten så är han Nicklas som jag skulle haft klass för imorse, men tog sovmorgon, med i klippet. Det är han med långt hår som... "breakar".


SET THE FIRE TO THE THIRD BAR

2009-11-24 @ 19:41:34

Har en ny favorit låt. Konstigt nog är det Snow Patrol som har gjort den, men kan inte sluta lyssna på den. Dessutom har jag kommit på att den första dansen jag någonsin gjorde med Karl och Knut var till denna låten.

Set the fire to the third bar.


TISDAG

2009-11-24 @ 18:09:34
Suck, vilka två dagar det har vairt - i jämförelse med vad jag är van vid. Igår var jag ju på lägenhetsvisning, väldigt fin lägenhet, dock ute i Masmo. Så den lägenhete tackade jag nej till, eftersom jag ändå var på 20:e plats och är mycket mer intresserad utav den lägeheten som jag ska på visning på nästa måndag. Efter visningen igår åkte jag hem och hjäpte Philip att tvätta kläder. Det höll jag på med fram tills ca 22.30. Sjukt segt att tvätta i 3½ timme. Men men... 

Idag tog jag sovmorgon då vi skulle ha en kille som heter Nicklas i jazz - vi hade honom för typ en månad sen eller mer och jag har aldrig varit så uttråkad, nästan. Så den skippade jag och hoppas på att vi inte har honom igen. Men jag kom iallafall och var med på baletten. Dock var alla sjukt trötta, inklusive mig själv, så det kändes inte som att jag fick ut något alls utav den lektionen. Gick mest runt och garvade. Efter dansen var det fort hem för att hämta Pancakes och ta honom till veterinären som även Philip följde med till. Veterinären var väldigt nöjd, fick mycket beröm för mitt fina jobb med Pancakes - Så stolt - och hon sa att jag förmodligen inte kommer behöva komma dit mer, utan jag klarar mig bra själv. Så jävla nice.  

Jag och Philip var båda sjukt hungriga efter veterinären och tog oss till Mariatorget för att gotta i oss japansk mat. För mig blev det såkart friterad kyckling (as always) och för Philip Yakiniku. Men nu när jag äntligen är hemma och egentligen bara vill lägga mig och sova, så ska jag vika massa kläder själv, eftersom Philip är och jobbar på Stockholms filmfestival. Han kanske får låna min blogg någon dag och göra lite reklam för det där han håller på med ;)

Långt inlägg det blev... Kan avsluta med en bild på mig själv från imorse när jag blev attackerad utav Pancakes klor - jätteskönt...

Höll på att börja gråta när han gjorde det. Svider som faaan!


SUCKA FOR LOVE

2009-11-23 @ 15:31:24

Hittade faktiskt dansen vi gjorde idag med Dan på youtube.


MÅNDAG

2009-11-23 @ 14:46:58

Yes, it's monday. Värdelöst med måndagar. Är alltid på dåligt humör då. Och speciellt idag märktes det nog, kläckte några inte så snälla kommentarer ibland på dansen. Men jag blev faktiskt sjukt irriterad. Iallafall...

Första lektionen idag var jazz med Therese C, fast vi hade henne inte för att hon hade samtal med folk - hur man utvecklats osv - så hela lektionen var en enda stor uppvärmning. Segt som fan, då jag redan haft mitt samtal. Andra klassen var Dan Gills klass. Roligare än första klassen iallafall. Vi gjorde en ny dans till en låt jag aldrig har hört förut, men dansen var grym... fast sjukt svår. Får träna på den hemma under veckan och hoppas på att den sitter bättre på torsdag.

Idag tänkte jag egentligen gå till arbetsförmedlingen, men jag är på för dåligt humör för att sitta i kö i 40min så jag tror jag skippar det och lagar lite mat istället. Ska nämligen på lägenhetsvisning idag, denna gången i Vårberg - not likie - och där ska jag vara kl 18. Får hoppas på att jag hittar. Men jag ligger på 20e plats så förmodligen får jag den inte... Fast så sa jag om 12:e platsen också som jag faktiskt skulle ha fått om jag var på visning. Så man kan ju alltid hoppas att det blir något. Efter visningen blir det att hjälpa Philip tvätta och förhoppningsvis hinna tvätta lite av mina egna kläder också.

Rolig dag va?

Vill till Saint Tropez <3


TO THE SWETT DRIPP DOWN MY BALLS...

2009-11-22 @ 14:58:02
Söndag. Hatar söndagar. Hatar söndagar för det betyder att det är måndag imorgon och att jag behöver vakna tidigt då. Dessutom är söndagar alltid en sådan där segdag då man inte gör någonting vettigt alls. Så man försöker hitta på något vettigt att göra - vilket idag blev att städa. Jag är klar med min del utav städningen, nämligen vårat rum och Philip fick ta köket, stackarn. Eller nej - rätt åt honom. :)

Igårkväll hyrde vi film och åt massa chips och popcorn. Så jävla gott med popcorn! Man unnar sig det alldeles för sällan (eller tja, min pappa unnar sig det typ varje dag men iaf). Filmen vi såg var The proposal. Sandra Bullock är en utav huvudrollerna och hon är ju en utav de roligaste skådespelarna jag vet iallafall. Haha. Så filmen var väl ganska bra, lite överdriven ibland men mestadels rolig faktiskt. Haha en utav mina favorit delar i filmen är när hon dansar med farmorn.

"To the window, to the window, to the wall, to the wall, to the swett dripp down my balls..." Haha! Här är den:



Hörs senare - kanske händer något nytt och kul i bloggen då. ;)