We are everything you're not.

2007-11-27 @ 21:06:34
Måste bara lägga till att jag läste Blondinbellas blogg igår. Rubriken löd: "Tröttsamma fega Sverige"..
Där skriver hon allt ifrån att Varför skall man sluta bära päls när vi har burit det i århundraden? Att folk har dubbelmoral eftersom vi äter ju faktiskt köttet, att det inte kan vara lätt att vara från ett bondesamhälle och slåss i underläge, det finns en anledning till att vissa människor har mer pengar än andra... Jag kan hålla på hur länge som helst med hennes kräkande ord. Jag kommenterade men bruden publicerade det inte. Synd!
Jag vet, jag vet. Varför läser jag hennes blogg om jag nu hatar henne så mycket? Jo, jag läser den för att jag är så facinerad utav folk som är som henne.. Hur dom kan yttra sig på det sättet, hur dom kan se ner på människor som inte har pengar... Hur dom dömmer folk efter ursprung och utseende... Det är för mig helt jälva obegripligt.

Blir så irriterad på hur lite hon vet om saker som hon skriver så mycket om. Päls industrin, att människor inte klarar sig utan kött, att vi med mindre pengar lever i ett bondesamhälle. PLEASE, bondesamhälle använde man som begrepp för 1800-talet, right? Och dessutom utan de så kallade BÖNDERNA så skulle hon fan få gräva upp sin egna mat ur marken. Idiot. 
Hennes päls kommer från stackars djur som blivit flådda levande, och anledningen till att man inte kunde klara sig utan päls förr i tiden var för att man hade inte de tillgångarna och resurserna som finns nu för tiden. Nu finns det ju något som heter TYG!
Det samma gäller kött. Jag är tyvärr inte vegitarian själv och anledning till det är att jag har för dålig självdiciplin. Jag vill vara det men jag tycker kött är för gott, tyvärr. Jag imponeras utav de som faktiskt är vegitarianer, verkligen! MEN det jag vill komma till är att man klarar sig bra utan kött bara man äter rätt saker som ersätter det, bönor osv som innehåller samma vitaminer, proteiner, eller whatever det nu än är (jag är inte jätteinsatt i innehållet i mat) för då klarar man sig fint som vegitarian. 

 Borde jag bojkotta hennes blogg? Jag vill inte att hon tjänar pengar på att jag läser hennes skit....

doin' things you wish you could

2007-11-27 @ 20:15:20

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då


En ny vecka är igång och förhoppningsvis blir denna bättre än den förgående.
Förra veckan var nästan en katastrof. Jag gjorde iprincip ingenting, utan bara gick runt och mådde riktigt dåligt.
Klassen bråkade med rektorn pga hans sätt att se ner på oss dansare, favoriserar musikklasserna och säger att vi dansare ska KRÄVA mer uppmärksamhet. WHAT? Hur mycket har musikarna kämpat för att få sjunga i kyrkor, få ha våra danssalar till sin jävla kör, ha uppspelningar på olika skolor osv? Ingenting. Dom är som blondinbella; får allt serverat på ett silverfat. Det är orättvist och odemokratiskt som innihelvete. Massa jävla jidder om att vi har en demokratisk skola, men det är bullshit. Stockholms Estetiska gymnasium borde vara benamnat "Stockholms musikaliska gymnasium + två extra skitämnen för er som inte kan bli något iallafall"..  Usch!
   På torsdagen var det Lars Winnerbäck konsert med Ariel. Mina fördomar för Winnerbäck har försvunnit förutom den att han bara har Emo musik. Bra som fan var han, men jag blev faktiskt deppig samtidigt... Tack Ariel för att du tog med mig <3
        Det var konsert på fredagen också (musikarna såklart) som jag var på...  Sofia uppträdde och jag ahr helt seriöst inte varit så imponerad utav någon som sjunger på skolan sedan Sara Fors sjöng Bachelorette på nybrokajen. Bruden har soul i rösten och det var nästan pinsamt för resten som sjöng efter henne. Rysningar i hela kroppen fick jag, Damn damn daaaamn girl. Jag är imponerad! Annars sög fredags kvällen ganska rejält... Förutom att Miranda, älskade älskade Miranda, kom till Stockholm och hälsade på oss. Har saknat henne så mycket.
       På lördagen var det utgång med Nathalie. Fest i mälarhöjden som var riktigt mysig med vattenpipa osv. Jag och Nathalie var nykterister (fast vi snyltade lite så fort vi hittade något, haha)... Kvällen slutade med att jag åkte hem vid 2tiden och somnade på soffan. Helt slut.
     Söndag var en dansdag. Balett i 2h och 40min + Softa söndag på Marikas med Lovisa och Timmy där vi tog Comerchial hiphop för Dan. Dansade till Britney Spears Toy soldier. Sjukt grym dans, fredags underhgållning nästa?
    Igår på Kühlers fick vi lära oss ännu en dans till julshowen. Jätte tjejig med klackar och grejer. Skit kul..


Jag kommer fortsätta gå iväg, jag kommer fortsätta ignorera dig/er och jag kommer forsätta må som jag mår tills du inser... Sluta vara så sjukt naiv! Du vet att du kommer förlora på det. Är man för snäll får man bara skit tillbaka, been there done that.

Nu ska jag fortsätta skriva på min fucking svenska analys... Haha, eller inte, det kommer sluta med att jag fortsätter kolla på Ugly Betty och sedan på Desperate housewifes...

"Nicole, jag har tänkt på en sak och dragit en slutsats: Du är en homosexuell man som har fastnat i en kvinnas kropp"- Kristoffer  M2


mina älsklingar Lovisa och Timmy





du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

isn't it ironic?

2007-11-21 @ 20:43:28
Sovmorgon idag, sjukt skönt. Var nära på att inte komma upp imorse men jag tvingade upp mig själv.
Dagen började med betygssamtal på jazzen, sedan utvecklingssamtal. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST! 
Fick inte i mig någon lunch så jag sprang; Svenska, Historia och Kulturhistoria. Så otaggad, men jag måste, MÅSTE komma igång nu. Det håller inte såhär längre. Bara jag får något litet gjort i taget, men något måste jag ha fått gjort. Får sluta komma på ursäkter och komma över min extrema lathet...     Jag orkar inte.
Ikväll blir det faktiskt för första gången på länge som jag är helt själv i lägenheten. Ingen Lovisa, ingen Saga och ingen Timmy. Bara jag och sverigematchen som är på tv (som btw började helt sjukt! 40sekunder in i matchen gör sverige mål!!!). Så nu ska jag sitta och glassa lite framför datorn, kanske ta fram något plugg och kolla igenom och kolla på tv. Mat också kanske? ...


Vad mer kan jag säga? Vad mer kan jag göra? Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre för dig. Jag vill bara få dig att förstå; JAG BRYR MIG BARA OM DIG. Jag vill ditt bästa. Vill inte se dig sårad...   Sedan att jag själv tycker om dig mer än jag borde är en annan sak, men jag vill inte se dig sårad. Du är för fin för det... Don't you see that?
Förlåt.


I look down to hide from your eyes.

swallow me then spit me out.

2007-11-20 @ 19:38:00
swallow me then spit me out
for hating you i blame myself
seeing you it kills me now
no i don't cry on the outside
anymore.


Idag kan jag konstatera att världen är liten och det är ödet som styr den.
Även om ödet ibland vill påminna oss om det negativa i något.


Jag blir så trött på den här situationen. Sitta i korridoren och bara ta emot.. Bara se och plågas. Det börjar nästan bli som en tävling som jag har halkat efter i och måste ta igen för att vinna guld. Om jag lyckas återstår att se, men det är tveksamt. Kommer sluta i besvikelse som vanligt. Synd, vad gör man...

Igår dansade jag från 17.40 till 22.00, kroppen mår helt cp idg och är trött, har träningsvärk och är seg.. men det känns bra att bara ha fått dansa hela kvällen igår, så slapp jag tänka så himla mycket. Julshow snart ju, ångest..
Ska iväg till dansen nu alldeles strax också..  Ska trösta mitt hjärtegull Timmy lite bara.

here i am, ones again
i'm torn into pieces.



Back to basic

2007-11-11 @ 15:05:21

Trodde inte det skulle kännas såhär den här gången faktiskt. Konstigt nog dök tårarna upp iallafall... Kanske för att situationen påminner mig om de andra gångerna? De är nästan identiska faktiskt. Man trodde det var påväg någomstans, kände sig lycklig och glad och omtyckt, men sedan räckte man inte till, precis som vanligt. "Inga känslor" .. Det suger, det suger riktigt jävla hårt. Samma sak, om och om igen, flashback efter flashback. Ska jag någonsin lyckas? För exakt ett år sedan hände precis samma sak som nu... Åh, den jävla klumpen som inte försvinner. Det gör liksom ont, helt stört! Jag trodde inte jag var så seriös själv änns! Få bort klumpen, nu, snälla. Ta bort den! 

Fest i fredags hos Nathalie, jag fick i mig lite för mycket (att jag aldrig lär mig) så jag vacklade med hängande huvud hem. Illamående och ångest. Tappar mobilen i marken och minneskortet försvinner. Fuck. Jag lär mig verkligen aldrig. 
  Även igår var det fest. Fast hos Timmy, där jag var den enda som inte drack något. Jennifer och Annis var där och jag fick för första gången festa med dom. Så sköna tjejer verkligen! Underbara Jennifer som om och om igen påpekade att vi ska ha 18års fest tillsammans. Och Annis som hade sin söta pojkvän där och dom gullade så jag blev alldeles svartsjuk. Jag själv satt framför tvn och kollade på freaky friday. Inte alls på humör av en viss anledning. Staffan fick vara min hjälte den kvällen då han satt och peppade mig via sms. Tack gubben.  


new day

2007-11-08 @ 22:11:44
Jag hatar jävla kukfitt solo! (ursäkta mitt språk).

"Tänk att det är som att lära sig cykla. Du vinglar ibörjan, faller kanske några gånger tillochmed. Men i slutändan klarar du det."  - Kuratorn.

maybe you'll find me someday

2007-11-05 @ 21:08:02

http://www.youtube.com/watch?v=nuqRk5XjoIo

Nya jazzdans låten. Jag älskar den.


Får nästan ont i hjärtat utav den.









Heaven is a place nearby

2007-11-05 @ 19:34:20
Lovet är slut och skolan är igång igen.  Har inte skrivit om min vecka i Göteborg så jag ska kortfatta lite:

Söndag - Träffade älsklings Johanna, var på blåvitt matchen, stormade plan vid slutsignal då blåviitt vann sm-guld. Efter det träffade jag Snickert, Johanna åkte hem och jag och Snickert lunkade vidare mot Götaplatsen där vi skulle bada i poseidon. And we did!!! På kvällen träffade jag Sebastian, Haller, Simon och Ivan.  Vi körde ölspelet hos Simon.

Måndag - Träffade hjärtegullet Anita. Vi fikade och tog igen allt vi missat med varandra. Sedan ringde vi in Olof, Larsson, Alm, Phille och Victor till stan, och käkade på donken med dom.

Tisdag - Segdag, gick hem till Iwetta vid 9tiden på kvällen. Myspys.

Onsdag - Stan med Johanna, hem till mig, lekte vid datorn. Sedan kom även Anita och höll oss sällskap.
Vid 22-tiden åkte Johanna hem och jag och Anita gjorde oss i ordning för att dra på fest i Partille. Vid centralen fick vi samtal om att festen inte blev av, men jag och Anita hade vår egna lilla fest nere vid skåpen på centralen. Haha, drack lite mycket, vandrade runt på nordstan, käkade kebab sedan hem och sova.

Torsdag - Heldag med storasyster Marlene. Vi shoppade massa grejer till mig, åkte hem till henne en stund sedan vidare till hennes kompis Sara. Där åt vi middag med några andra tjejer också (alla över 20..) och drack vin och drinkar.

Fredag - Träffade min söta Natalie. Vi gick på bio och såg ett öga rött som var bättre än vi först trodde den skulle vara faktiskt. Sedan tog vi en fika, snackade lite skit och myste. Efter det fick jag bråttom hem för att göra mig iordning till festen som jag åkte till med Johanna hos hennes pojkväns kompis Christer. Maskerad party som faktiskt var fett nice. Alla var riktigt utklädda och det var minst 50pers där. Jag var kissekatt och Johanna var nunna :D Haha så jävla söt. Drack lite mycket dock. Vad hemma ca halv 4 på morgonen.

Lördag - Då var det dags att åka hem. Först fika hemma hos gammal släkting, sedan till tåget. Väl framme i Stockholm möttes jag utav Timmy och Lovisa. Iih, vad jag saknat er! Hemma i lägenheten var Lovisas kompisar Lisa, Carro och Alexandra. Helsköna brudar. Lite senare kom även älsklingen Miranda! Vi alla krökade i lägenheten och drog sedan vidare till Nacka där Andis brors kompis hade fest. Nathalie och Linn var också där. Jag och Timmy dansade hela natten lång. Vi rökte vattenpipa sjöng singstar och det var faktiskt riktigt mysigt. Kul att få se Andi igen dessutom :) Den natten kom jag hem 06.15... Underbart!

Söndag - Vaknade utavatt Miranda skulle hem,och även Lisa, Carro och Alex. Jag, Lovisa och Timmy köpte pizza och kebab och började kolla på Alladin. Lite senare kom även Sebastian och höll oss sällskap. Det blev massa filmtittande förutom Alladin så såg vi även Skönheten och Odjuret, Sjätte sinnet och lite utav Så som i himelen. Godis och cola fick jag också! :D

Nu är lovet slut och jag har inte fått nåååågot skolarbete gjort. Det gick för fort. Men jag måste säga att fan vad jag saknade lägenheten när jag var nere i Göteborg. Även om det var helt underbart att träffa alla igen. Dessutom saknade jag min Emmsigummsa också. Älskling!
Måste även gratta Sebastian som fyller 16år idag :)  Grattis kissen.

- Mästar mästarna från Göteborg

There's still a little bit of your taste in my mouth
There's still a little bit of you laced with my doubt
It's still a little harder to say what's going on

There's still a little bit of your ghost, your weakness
There's still a little bit of your face, I haven't kissed
You step a little closer each day
That I can't see what's going on

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball

Stones taught me to fly
Love, it taught me to cry
So come on courage
Teach me to be shy
'Cause it's not hard to fall
And I don't wanna scare her
It's not hard to fall
And I don't wanna lose
It's not hard to grow
When you know that you just don't know