i'll do anything for you

2008-12-11 @ 00:00:18

Två månader har gått och det känns som två år. Jag är så glad att jag har funnit någon som dig. Trodde bara sånna fanns på film, eller i sagor. Men du finns på riktigt... och jag kan inte fatta det. Tack älskling. Två månader 11/12-08 <3


Jag har nog aldrig varit så här trött psykiskt och fysiskt i hela mitt liv. Nej, inte ens tvåan som jag hatade så mycket. För då kändes det som att jag kunde skita i skolan, jag hade ju iallafall hela trean på mig. Men nu sitter jag här, snart är det sista terminen i trean. Och vad fan har jag gjort? Ingenting. Bara tanken av studenten stressar upp mig så fruktansvärt mycket att jag inte kan sova om nätterna längre. Bara tanken av att jag har rep hela denna veckan, ett jazzsolo att visa upp på fredag, Julshower nästa vecka, två prov och en redovisning... Jag kan inte sova längre. Varken hinner eller lyckas med det. Varenda morgon har jag vaknat upp nu och känt "Nej, idag skiter jag i det... idag sover jag..", men ändå har jag rullat ur min säng varje morgon, krypit till skolan och somnat på en skolbänk. På dansen tar jag inte ut, för min kropp orkar inte. Den stretar emot, och jag förstår den.

Men imorgon är det bara Philip som gäller. Ingenting annat, bara Philip.



too tired to think

2008-12-06 @ 22:13:24
Äntligen är dom, ursäkta språket, jävla projektveckorna över. Vi hade sista föreställningen idag och den gick hur bra som helst. Så nu kommer man kunna sova skönt om nätterna igen. Jag har varit så stressad, så splittrad i huvudet att jag har fått exem till och med. Jag har aldrig haft exem innan? Men nu kan jag iallafall kryssa en sak på "har att göra"-listan. Nu är det bara några prov kvar, inlämningar som jag inte lämnat in och julshowen. Dessutom ska jag hinna vara med Philip och på det hinna vara med alla kompisar som man knappt hunnit träffa.  Jag är helt slut.

Imorgon ska klassen på musialen Footlose och efter det ska vi hem till vår danshistoria lärare och dricka lite glögg. Hur kul som helst. Men ikväll är det Philip som gäller. Jag har laddat upp med chips och cola, nu väntar jag bara på att han ska komma hit efter sitt jobb...   Lovisa och alla andra tjejer i klassen (typ) är ute och firar att projektveckorna är över med att gå på krogen. Jag firar med chips, cola och att få sova. Det är det bästa sättet :D


say it right

2008-12-05 @ 00:20:48
Ännu en dag med föreställningar avklarad. Nu är det bara två kvar. En imorgon klockan 17.30 och på en lördag klockan 13.30, BE THERE :)

Igår gick en släkting till mig bort. En släkting jag inte stog så jättenära men som jag ändå tyckte väldigt mycket om. Nämligen mina kusiners farfar. Vi har varit förvarande nu sen i somras, men man hade ändå hoppats att han skulle klara sig till jul. Jag sörjer med och för mina kusiner... Iwetta och Karina <3.   Rest in Peace.

Och på tal om kusiner. Hittade ett klipp på youtube på en av mina kusiner som jag inte har träffat på, ja, nästan 5år nu. Hon sjunger Dear mr President och jag hade verkligen inte aning om att hon kunde sjunga så bra. Är helt chockad! 

Här har ni Jenine.

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på OC lite... Har sovmorgon imorgon :) Awesome.


Saknar Philip <3

right here, right now.

2008-12-04 @ 00:34:41
Ja, då var det dags att börja ta upp bloggen igen.
Har varken haft ork eller tid att skriva alls, men idag peppade Anna mig till att börja skriva lite igen.

Hösten är här. Vintern var här, men gick och la sig en stund igen, så hösten kom tillbaka. Det märks på både mitt humör och på min hälsa att det är höst. Jag är hela tiden sjuk, men måste ignorera det eftersom jag har projektföreställningar just nu, och snart är dte även julshow med Kühler. Blir så trött på att jag inte kan få ha en Nicole stund. Jag är sur och grinig hela tiden, vill bara ligga i min säng och sova... Tyvärr går detta ofta ut över de människor som är runt om kring mig. Speciellt stackars Philip. Han får ta rätt mycket stryk för mitt humör...   
     Är det bara jag som lyssnar på deppmusik när jag är på dåligt humör? Det kan ju inte vara bra egentligen. Jag menar, om man är ledsen eller nere whatever, så borde man lyssna på något som piggar upp en? Haha, jag bara trycka ner mig själv i mörkret ännu mer. Usch..

Vad har hänt sen senast? Jag har varit i Polen med Philip faktiskt. Min älskade bästis Sebbe har varit i Stockholm och hälsat på. Projekten har kommit igång på riktigt och just nu är det faktiskt föreställningar. Kom och kolla! Torsdag 12.20 + 16.00, Fredag 17.30 och Lördag 13.30 :) ... Om två veckor är det julshower också och sen är det jullov.. Gud vad sköööönt! Kommer nog vara det skönaste lovet någonsin (förutom sommarlovet efter tvåan).

Nu är det dags att ta en dusch innan man lägger sig i sängen. Jag ska börja skärpa mig med bloggen nu.



Breathe, just breathe.