Andevärld?

2010-05-31 @ 23:56:58

Igår kollade jag på en dokumentär på tv4+ som handlade om, vad ska man säga, att hitta en lösning på en försvinnande person. Mannen försvann 2004 spårlöst och ingen vet om han lever eller är död och isåfall om han blev mördad eller om han begick självmord. Man har försökt på alla möjliga sätt att hitta förklaringar och letat i flera år utan resultat.

Nu skickade man in två medium. Två medium från helt olika världskontinenter, som genomgått nogranna test bland hundratals andra och blev till slut valda för att då testa fallet med den försvunne mannen. Det första dom fick göra var att vid två olika tillfällen sitta i ett rum och få en bild på mannen för att se om de kan beskriva hans personlighet och hans liv. Den ena kvinnan valde att inte titta på fotot och ändå prickade hon rätt på hela hans utseende, hans personlighet och hans liv, sen vände hon på bilden. Den andra kvinnan valde att se bilden, men svarade ändå väldigt likt det den andra kvinnan svarade. Båda fick kontakt med mannen "på andra sidan" och svarade nästan identiskt lika. Då drogs ett tredje medium in som också svarade exakt likadant på allt. Han blev mördad med slag och ett hugg i magen, anledning var för att han uppfunnit något som någon annan ville ha och ville ha mer pengar för det osv osv. Man kunde även peka ut hans hus!

Jag har alltid trott på väsen och på "den andra sidan". Eller man har väl iallafall alltid velat tro på det. Men jag har aldrig fått en sådan uppenbarelse som jag fick igår. Visst har man sett De Okända och tyckt att det varit häftigt, men detta var något utöver det. Ibland undrar jag hur skeptiker tänker... Jag menar, hur fan skulle dom annars kunna svara så som dom gör?


Life looks better in spring

2010-05-31 @ 21:29:02

Efter en lång dag i solen med Natalie är jag nu hemma igen. Det har varit riktigt mysigt! Vi pratade om allt från himmel till jord som verkligen behövdes. Tänk att vi är vuxna nu... Båda har flyttat hemmifrån, har tagit studenten och snart fyller även Natalie 20år. Det är galet. Sjukt att vi lärde känna varandra när vi var typ...10? Helt tokigt!

Iallafall. Planerna för imorgon är fortfarande ovissa. Tänkte träffa Iwetta kanske om hon har tid. Måste även ringa Sebbe, Anita och Johanna... Mycket att göra! Haha. Tillbaka i Stockholm är jag senast torsdag kväll då jag ska ta Karl och Knuts sista klass i Stockholm för våren... Sorgligt. Dessutom måste jag vara på jobbet på fredag då mina elever ska ha show hela helgen, ska bli jättespännande!

Jaja, ska ta och äta något litet nu, sen tänkte jag ta Molly på en promenad.


Min finis och jag. Bilden är väl ett år gammal typ.


Sitter på franks café och glassar med nata...

2010-05-31 @ 17:55:58

dsc00338 (MMS)

Sitter på franks café och glassar med natalie och hennes snygga solglasögon. Vi har legat ute i solen hela dagen och haft jättemysigt. Snart ska vi in och kolla på biggest loser (Hihi en till som är besatt) och mysa i soffan nu när solen börjar gå i moln. Hoppas ni haft en härlig dag i solen också :) puss


MAMMI

2010-05-31 @ 00:23:25
Skriver ett 20min sent morsdag inlägg. Men har absolut inte glömt bort att det är morsdag, vilket min lilla mamma tydligen hade gjort. Haha. Vill bara säga grattis på morsdag mor, you're simply the best. Och jag skojar inte, jag tror faktiskt min lilla mamma är bäst. Hon är en person jag saknar väldigt mycket när jag är i Stockholm.


Eurovision songcontest

2010-05-30 @ 19:49:41

(svär som en galning då jag skrev ett långt inlägg och det försvann, vilket betyder att man måste skriva om allt)

Vad tyckte vi om årets Eurovision songcontest vinnare då? Jag personligen tyckte absolut att Tyskland var en värdig vinnare. En bra låt, en härlig personlighet och ett unikt sound. Dessutom var ju Lena en så härlig människa, 19år och hade aldrig egentligen stått på en riktig sen förrän denna tävlingen. En tjej som egentligen var en helt vanlig människa och absolut ingen känd artist i Tyskland. Så coolt! Men jag hade fyra favoriter i år (BTW såååå kul att Anna muppen Bergendahl åkte - woho):

1. Cypern  - Min absoluta favorit! Sååå fin!

2. Belgien

3. Grekland (såååå härlig)

4. Tyskland

Sämst i år då? Ledsen att säga det Sverige, men Azerbadjan?! WTF! "Drip drop drip drop"? Hela svenska crewet och en sådan dålig performence? Visserligen kan man endast skylla på den värdelösa sångerskan och hennes dåliga scenframträdande. Kunde varken röra på sig (Beyonce koreograf, come on?! Lite bättre kunde du gjort henne), sjöng falskt och ganska kass låt (Bagge, hur tänkte du nu?). Sen såklart Vitryssland. Robert Wells, varför ser vi dig aldrig i svenska melodifestivalen? Eller är vi för lite BUTTERFLIES för dig? Suck.

I år var nog första gången jag kollade på Eurovision och det var för att i år tyckte jag finalisterna var rätt, i och med att Anna åkte. Har sagt från föööörsta början som hon var med, att om hon går vidare till ESC så åker vi direkt.


OPA!

2010-05-30 @ 13:42:40
Hallo sötisar och sorry för uppdateringen. Kommer nog inte bli så himla mycket bättre heller med tanke på att jag har lämnat min dator i Stockholm och bara bloggar från en dator som jag lånat av farsan, där jag inte kan lägga in bilder osv, så det är ju lite tråkigt. Dessutom orkar jag inte sitta vid datorn så himla mycket heller när jag knappt träffar göteborgarna så ofta.

Anyway. Om bara några minuter ska vi åka iväg på kalas. Leos 1års kalas. Han fyller 1år på tisdag och detta ska firas med stort släktkalas hos Marlene och David. Jag har köpt lite kläder (SKITSÖTA!) och en basäng faktiskt. Visar bilder sen när hon öppnat paketen.

Lite uppdate om kissen: Louie trivs bra, dock inte med de andra katterna. Han fräser och gör grisljud till alla katter, men han är utomhus hela dagarna och sover som en stock hela nätterna. Så det är kul.


You die when you're young

2010-05-28 @ 11:53:48

HEEEJ! Igår var nog världens mest lyckade dag. Bara för allas information. Tack Karl och Knut! NU DRAR JAG TILL G B G!!!

Dessutom har jag världens finaste pojkvän. ÅH, allt är så bra :)




Snyggaste skorna ever. Köpte på DNA i Forum Nacka.


All that jazz

2010-05-25 @ 23:17:13
Hittade denna videon på youtube. Gamla minnen från intensiven tiden. Dock är det galet dålig kvalité och ljudet och bilden håller inte riktigt ihop, men kul att kolla på iallafall. Vi dansar till All that jazz och koreograf är Therese Carlsson. Jag längst fram i mitten i blå t-shirt och grå kofta.


Mina fina, men jobbiga elever. Idag var do...

2010-05-25 @ 17:53:14

dsc00335 (MMS)

Mina fina, men jobbiga elever. Idag var dom trötta, riktigt trötta. Dom hade ingen koll på någonting iprincip vilket gör mig lite orolig inför deras show nästa vecka. Men vi får se hur det går. Ska ha lektion med dom imorgon också så hoppas det går bättre då. Nu är jag på väg hem iaf och ska städa en massa, som vanligt. Puss


Tisdag

2010-05-25 @ 13:16:03
Hallo finisar. Tisdag idag och andra dagen jag inte är i skolan. Känns konstigt och ganska oroande faktiskt att inte träna just nu, speciellt när det snart är ackis audition. Shit. Men jag funderar på att idag slösa lite extra pengar och ta Karl och Knuts klass på ackis. Fast jag tror faktiskt inte jag kan göra det. Behöver alla pengar jag kan få just nu. Men på torsdag ska jag ta deras klass som vanligt på Base.

Det regnar ute. Så länge varade den sommaren. Kul. Louie gråter och vill bara gå ut hela tiden men det känns lite långt bort nu när det regnar. Jag har precis duschat så jag ska ta och klä på mig, käka lite och sen börja packa ner lådor och sånt till källaren. Efter det drar jag iväg till jobbet då jag ska ha mina trollungar. Snart dags för föreställning för dom så idag blir det repa repa repa.

Men vi hörs sen!


Jobbdags

2010-05-24 @ 14:57:09
Tjo på er. Har fått i mig lite lunch och dom små tjejerna har varit här med sin kanin och varit ute med Pancakes en stund. Men märkte att dom inte hade så jättebra hand om kaninerna utan höll dom väldigt konstigt, sprang med sin kanin, så jag sa åt dom ganska snabbt att komma tillbaka med kaninerna igen. Nu ligger Pancakes helt utslagen och somnade med en gång. 

Alldeles strax ska jag ta mig till saltsjöbanan och åka till Lidingö. Jobbdax! 

Puss på er. 
 


Lägg märke till min snygga väggklocka som jag köpte för några veckor sen på Lagerhouse!


Beautiful Disaster

2010-05-23 @ 21:43:42
Och så gjorde vi min absoluta favorit koreografi någonsin typ, som jag bara sett Eva göra på youtube men aldrig dansat själv. Såklart gick det asdåligt bara för att jag verkligen ville göra den bra. Fan fan fan. Måste sluta psyka mig själv. Älskade den jävla koreografin och ska fan visa dom någon gång att jag kan göra den bra. För just nu känns Ackis väldigt långt bort.


Eva Gardfors - Beautiful Disaster


Nu sitter jag och lovisa och fikar i gamla...

2010-05-23 @ 16:42:04

dsc00333 (MMS)

Nu sitter jag och lovisa och fikar i gamla stan. Ska precis röra oss någon annanstans. Nu har vi pratat av oss riktigt ordentligt. Och ska fortsätta mycket mer. :) hörs sen! Puss


Dagens kläder:

2010-05-23 @ 13:21:15

Blir inget speciellt idag, bara enkel mysklädsel. Gud vad det började regna förut, men nu ser man lite blå himmel emellan några moln. Kanske blir det fint väder snart igen.


Jeans: Vila
T-shirt: Present från Lovisa, köpt på JC
Kofta: ? Fick av mamma.


Oj vad dålig skärpa. Tråkigt.

Peace out.


Söndag

2010-05-23 @ 12:31:08
Hallo folket. Nu har Philip lämnat mig ännu en gång för att spela match, fast idag kan jag inte komma och kolla. Om en stund kommer dom två små tjejerna och ska gå ut med  Pancakes lite och klockan 15 ska jag träffa Lovisa i Gamla stan för en fika. Klockan 19 drar jag ivg till Marikas och dansar för Karl och Knut - yey! Det var så längesen nu!

Ikväll hoppas jag på att mina speglar är uppsatta då Philips öh... typ.. släkting/kompis/kusin kanske kommer hit och fikar med Philip när jag inte är hemma. Så har jag tur så kanske har orkar borra upp mina speglar :D Just nu lever jag med bara en spegel och det är den i badrummet - som är väldigt liten.

Tråkigt att det är dåligt väder idag... Hoppas att sommaren kommer tillbaka snart. Tills dess blir det varma kläder på.


Kommer kanske en dags outfit senare.


Fotbolls lördag...

2010-05-22 @ 22:05:08

Philips match slutade 4-1 till motståndarlaget, men Philip lyckades iallafall trycka in det enda målet för Sköndal. Stolt flickvän! Det var riktigt skönt att bara sitta i solen och steka medan grabbarna kämpade på nere på plan. Men nu är vi iallafall hemma, har käkat en god middag (pastasallad med balsamicodressing samt kycklingfilé kryddad med vitlökskryddor) och battlar om tvn. Jag vill kolla på Om en pojke som går på 3an medan Philip vill kolla på Championsleague finalen (Inter-Bayern)... suck. Tydligen gick jag med på att bara se halva min film och sen halva matchen, fast det fattade inte jag. Blää!

Imorgon ska jag träffa Lovisa en stund och efter det blir det klass för Karl och Knut på Marikas. My babies. Känner lite press eftersom det gick så bra sist, vill ju att det ska gå minst lika bra imorgon. Men vi får se!


Fin bild... Juste, nämnde jag att jag fått en ny tv på 42tum? ;)


Sitter och kollar på philips fotbolls matc...

2010-05-22 @ 16:37:46

dsc00330 (MMS)

Sitter och kollar på philips fotbolls match i solen, dricker en ramlösa och har köpt presenter till leo. Det står 1-0 till motståndarlaget, men sköndal kämpar. :) hoppas ni har en fin dag i värmen.