far away

2008-03-29 @ 21:49:34
Ännu en sådan kväll där alla vi smsar dissar! VAD GÖR VI FÖR FEL LOVISA?

Anyway, mysig dag. Jag och Lovisa kollade på OC fast jag somnade en stund... Så sjukt trött! Efter det bestämde vi oss för att dra till Burger King, och FAN vad gott det var. Bakis mat nr uno. På vägen hem köpte vi med oss vattenpipe tobak + kol och nu ska vi snart göra oss iordning för att sätta oss vid utsikten, röka vattenpipa och dricka champange. Jag fyller ju år om 2h 14min! Ska bli awsome. Hänga på? HAH! Inte ens chans att vi ringer, ni får ringa.

HA DET <3
image108

gimmie more

2008-03-29 @ 17:10:50
ÄNTLIGEN! Jag har försökt logga in på bloggen nu hela veckan men varenda gång jag försöker så funkar det ju inte. Cp sak.

Göteborgs veckan var så skön.. Jag bara låg hemma, visserligen var jag sjuk mestadelen, men jag låg hemma och sov och kollade på oc hela tiden. Var ute en kväll med Natalie. Vi drog till Sebbe som hade fest och där jag fick se massa bekanta ansikten från förr. Mysigt :) Tyävrr var jag inte på humör men jag löste det rätt bra ändå.   Annars var enda gången jag gick ut när jag gick och sola och köpte present till Paulina med min syster.   Jag firades utav familj och släkt på torsdagen eftersom jag skulle hem på fredagen. Gott med god mat, tårta och presenter :) miih!

Igår var en känsloblandad dag. Började med att jag gick upp halv 8, för att ta flyger till Stockholm halv 10. På Arlanda visar det sig att min väska har gått sönder så jag tänkte säga till dom i infon så jag kanske kunde få pengar för den. Men då säger dom "Ja men då får du en ny väska nu då" .. Alltså fick jag sitta på Arlandas golv i ett hörn kl 11 på morgonen och packa ur ALLTING från min väska (dvs trosor och champangeflaskor och 1000tals kläder), nice. Anyway, jag fortsatte min resa hem till Stockholm. Hem och hälsade på min älskade Lovisa som jag saknat som en galning, sedan in till stan för att handla något att ha på mig på kvällen. Runt 5 hämtade jag och Paulina ljudanläggningen och så drog vi till lokalen. Vi gjorde oss i ordning, jag färgade Paulinas hår hemma hos Håkan osv. Tiden gick så sjukt fort, helt plötsligt var kl 21 och festen skulle börja!

Folket började rulla in, fler och fler. Ljudet var AWSOME och jag hade AWSOME dricka. Allt var för mig AWSOME :D  Alla sjöng ja må hon leva för oss, Marre och Lovisa höll tal.. ALLT flöt på förutom att Håkans mamma kom och var lite sur över att ljudet var för högt. Underbar kväll igår allihopa. TUSEN TACK <3 och ett speciellt tack till älsklings Natalie som åkte ända från Göteborg för att komma över på en fest. Tacktacktack! Dessutom fick jag betald piercing av henne :D Det ska ske inom de närmaste veckorna. WOHO!!

imorgon är det min tur att få bli stor :) 18!!!!!!!!!!!!!
image107

A lot of girls are sexy
but you know how to use it
You can keep me up on the phone all night
We say lets hang up on 3 but we don't ever do it
Aint it crazy how after all this time
We got that you hang up no you hang up kinda love
We got that you hang up no you hang up kinda love

rawr

2008-03-21 @ 16:24:31
jag och min pussycat Lukas sitter just nu och myser till OC. LOVE IT!



image106

f-ck it

2008-03-21 @ 14:45:02

Långfredagen, right?  
Jag har sovit jätteoroligt inatt. Vaknade flera gånger och mådde jätteilla, halsen brände och jag kände mig febrig. Verkligen ingen bra start på dagen.  Så jag gick upp och knappra i mig lite tabletter och satte mig frmför dator för att kolla på massa OC klipp på youtube. HAHA, bloopers med Seth Cohen är så sjukt roliga. Vill ha alla OC sesonger, nu nu nu! 

Anyway, jag tog mig en lång dusch (mmmmh, lena beeen), och nu har jag suttit och kollat efter flygbiljetter till Polen. Asså fan, jag blir så lack! När man hittar billiga biljetter så funkar inte hemsidan, blabla. och sen kostar alla över 10.000kr! Jag blir galen, för jag vill verkligen åka till Polen. Men i nuläget ser det inte ut som att det blir något..

Btw, vad är det för väder? Det är fan mitten utav mars, och snöstorm. Jag vägrar gå ut förrän det blir fint väder... vägrar!


image100
Bild ifrån Polen utanför mitt hus när jag var där i vintras...


cryin'

2008-03-20 @ 23:46:13

Sovdags för mig. Har varit en lång dag. Ena stunden sitter man i skolan och pluggar historia, andra är man i Göteborg i sin gamla sköna säng och gosar med kattungarna. Mycket kan hända på kort tid. Faktiskt. Och idag är en sådan dag då mycket har hänt på kort tid. Typ.

Imorgon ska jag ringa mamma och gråta lite över hur mycket jag vill till Polen.. Asså FAN, min laddare!!! ååh...

Godnatt <3

image99

that kind of love was the killing kind

2008-03-20 @ 23:10:20
Ni kollar väl på filmen Be cool på 6:an? Helt klockren är den. Egentligen verkligen inte min stil eller min typ av humor, men jag dras till den på något sätt. Såg den redan när den kom ut på bio för några år sen.. Det är liksom humor, gangsters och aerosmith. I LIKE! :)  Dock lite mycket skjuta hit och dit, döda hit och dit, så man hänger inte riktigt med, men det är roligt ändå. En utav huvudrollerna är dessutom John Travolta...



Ett klipp ur filmen med Aerosmith och "Linda Moon" (Christina Milian).. Underbar låt med ett underbart framträdande.


There was a time
When I was so brokehearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned - yeah
'Cause me and them ways have parted
That kinda love was the killin' kind

All I want is someone I can't resist
I know - all I - need to know
By the way I got kissed

I was Cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Your love is sweet misery
I was Cryin' just to get you
Now I'm tryin' 'cause I let you
Do what you do down on me



Scream

2008-03-20 @ 20:44:39
Påsklov! Äntligen ska jag inte säga, det var ju trotts allt lov för 2 ½ vecka sen bara, men skönt ska det bli i vilket fall. Men även om jag har påsklov nu så känner jag att jag inte kan varva ner, tvärtom, jag känner mig jättestressad och allt springer i huvudet på mig. Jag kände mig t.o.m så stressad att jag glömde min mobilladdare hemma i Stockholm.. Fuck!

Yes, jag är i Göteborg ännu en gång. Skönt, men stressigt... Jag vill till Polen, men vet inte hur, när och med vad jag ska åka dit. Jag och Paulina kommer ha det jätte körigt denna veckan också för att en subba har förstört det för oss lite... Vad mer är det? Jag har massa plugg att gör, jag glömde min tandborste, rakhyvel och som sagt mobil laddare hemma.. Jag var nära på att missa flyget pga köer på motorvägen med flygbussen.. Det är så himla mycket! Usch! Dessutom höll jag på att kissa på mig på flyget för jag ville inte gå på deras toaletter...

Något jag ser fram emot är min 18års dag. 30mars... snart snart snart!!

Ska kolla flyg till Polen nu, jag måste dit, jag SKA dit!

ain't no love from me

2008-03-19 @ 23:58:25
BITCH!  Man kan inte göra så. Det går inte! Inte en vecka innan, det funkar inte så. Subban is going down kan ja bara säga... Fanfanfan, vad gör man nu? Helt seriöt, vad i helvete gör man nu?   Jävla klimateria slyna som inte har fått ligg på länge, säkert därför...


Paulina, vi MÅSTE fixa detta NU NU NU!

i'll be there

2008-03-19 @ 20:03:57
Så, onsdagen avklarad. Ganska enkel dag då vi började 12.45 (AAAWSOME!) med svenskaprov som varken jag eller Lovisa hade pluggat till. Så vi smörade till oss att få göra provet efter lovet istället. Under tiden då alla andra hade prov så satt vi och snackade med de nya 1orna som sökte in. Dom flesta var ifrån utanför Stockholm så jag satt och berättade om hur jag bor osv. Anyway, efter det hade vi två lektioner till. En av dom lektionerna var historia då vi pratade om Atisemitism och nazism.. Sjukt intressant! Visste ni att det fanns en lag i Sverige mellan 1920/30-1974 som hette Steriliseringslagen som innebar att folk som enligt läkarna hade annorlunda eller konstiga beteenden som ansågs onormala (t.ex homosexuella, folk med adhd, de som sågs som "lösaktiga" alltså hade sex utan att vara gifta, dyselektiker, osv) skulle steriliseras för att inte smitta vidare sin s.k "sjukdom". HELT SJUKT!  Så jag retade tjejerna i klassen lite och sa att dom skulle steriliseras p.g.a sina handikapp. Haha ;)

Imorgon bär det av till Göteborg, och sedan OM JAG HAR TUR så ska jag till Polen också. Åh, jag vill verkligen dit! Jag och Iwetta kan ha sjuktroligt bara genom att gå runt i den lilla byn, eller sitta i cafét och kolla på Oc.. haha. Dessutom vill jag dit för att jag inte kommer åka dit i sommar något, för då bär det av till USA.

Saknar redan Lovisa som just nu sitter på tåget ner till Göteborg <3





Do I know you?

2008-03-18 @ 16:12:20
Tisdag, en kort skoldag för mig idag. Började med någon Afrikansk/Modern dans med en vikare eftersom AEsa var sjuk. Tyvärr var jag på dåligt humör för att jag inte ätit någon frukost vilket jag aldrig gör, vilket alltid leder till att jag är sjukt grinig på morgonen. Jag kanske borde äta frukost.... ehhh... Nej.

Efter dansen hittade jag inte mitt matkort så det blev mc donalds för min del, och jag fick med mig Paulina till det också. Under lunchen så kom jag på att jag var tvungen att ringa en naprapat vid namn Carlos, annars skulle Laszlo döda mig ikväll eftersom han har tjatat i evigheter att jag måste kolla upp min hälscena. Min hälscena har varit svullen i 2år nu och krampar och gör ont vilket resluterar i att jag varken kan hoppa eller stå på tå. Paulina ringde Carlos och jag fick en tid redan idag kl 14.  Jag hann vara på matte lektionen i 20minuter och min mattelärare kollade lite skeptiskt på mig när jag sa att jag behövde gå tidigare... Så jag sa "Ja men det är inte som att jag gör någonting här iallafall".. då sa han "Nej precis". HAHA! Fatta dissen jag fick av läraren. HAHAHA!

Anyway, Carlos! Chiliensk gubbe på 60+. Han sa åt sina studenter att kolla mig i ungefär en halvtimme, sen skulle han komma och höra vad dom kommit fram till och se ifall de hade rätt. Så dom tre studernande, två tjejer en kille (som var söt), bad mig ta av mig kläderna (?!!!! neeej!!) och så fick jag börja vrida och vända på mig. Dom kände och höll på... Analyserade osv. Sedan kom Carlos och dom berättade sin diagnos.. Han kände på mig, och det visade sig att dom hade fel. Han sa att jag har ett extra ben i min häl, vilket gör att det trycks på hela tiden därav gör det ont och ja blir svullen. Sedan hade jag tydligen att annat problem som jag inte ens själv visste om. Han tryckte på sidan utav smalbenet, och det gjorde ont som FAN. "Ditt ben är snett". Wtf? var min reaktion. Han bad mig lägga mig på sidan, och så började han trycka ut mitt ben typ. Jag fick lägga mig på rygg igen så tryckte han likadant som första gången och frågade om det gjorde ont nu också. Och det sjuka var att det gjorde det inte. Nu när jag går känns det helt annorlunda, JAG GÅR RAKT! Cp Carlos. Har ni något problem med något i kroppen så fråga mig så kan ni få hans nummer. Han är grym. Laszlo kommer bli glad.





Här är något, eller någon, som gör mig glad :)

Most girls

2008-03-18 @ 00:27:18
Okej, dansen gick verkligen inte bra. Vi har börjat repa inför den stora Vårshowen som Kühlers har varje år, och jag är den enda som aldrig har varit med på det. Det märks. Alla andra i gruppen är så himla inne i stilen och snappar upp stegen jättesnabbt. Jag står mest och grymtar i ett hörn och fattar ingenting. Estetiska har förstört mig! Estetiska har gjort mig till den här "konstnärliga, djupa, moderna" dansar tjejen. DET ÄR INTE JAG?! Och så har jag gått balett skolan i 6år... Så kommer jag till Kühlers förintensiv, aldrig dansat show, medan de andra i gruppen har dansat där i.. ja minst 5år! Snacka om att jag har att ta igen. Så nu när vi tränar så vet ju alla precis hur de ska uttrycka sig, och vilka steg som kommer; dom är ju vana vid Kühlers stilen. Jag står och stirrar, och fattar ingenting! Hahah, jaja dessutom var ju dagen sugig också så... Baletten gick däremot bra.

Ååååh, GÖTT, sovmorgon till 10.20 imorgon. ÅÅÅÅÅH ÅÅÅH ÅÅH vad skönt! Sen hoppas jag på att få dansa lite i danssalen med Paulina och sedan planera massa roligt som är på g ;) Mer om det någon annan gång.



Awsome låt förresten. Timbaland, Elton John - Two man show


Most girls want a man with the bling-bling
Got my own thing got the ching-ching
I just want real love
Most girls want a man with the mean green
Don't wanna dance if he can't be
everything that I dream of
a man that understands real love


all we have to do

2008-03-17 @ 18:32:45
Så, Nicole is back on track! Naglarna har gått av, eller åtminstone sju utav dom. Så nu blir det mer bloggande igen, WOHO!

Idag har varit en dålig dag. Jag kunde inte somna inatt vilket såklart resulterade i att jag var sinnessjukt trött i skolan. Lektionerna var jobbiga, långa och sjukt tråkiga. Jag var inte ens taggad för dansen, fast det brukar jag visserligen inte vara i skolan. Folk kan ha fått lite spydiga kommentarer utav mig idag, det var inte meningen isåfall.

När jag kom hem satt Noak här och hade med sig hamburgare, bröd, majonäs och ost. Snacka om att jag blev glad när jag fick veta att jag också skulle få en hamburgare. MUMS var dom!  Nu ska jag börja tagga inför dansen som jag ska åka till. Ska ta igen balett med min vanliga grupp (jag har balett med intensiven i vanliga fall) och det ska bli intressant att se hur dom här dansar balett för det har jag aldrig sett.

image97

drop it like it's hot.

2008-03-14 @ 23:08:52
bloggtorka. beror faktiskt på naglarna, orkar inte skriva då haha.

Dessutom är jag trött på att vi ställer upp hela tiden, jag och Lovisa. Men NI BARA PISSAR PÅ OSS!!!! Bara the voice tv som stället upp..Nu ska vi kolla på titanic. FUCKYOU!!


ni blir inte bjudna på mitt kalas.

soo late

2008-03-06 @ 00:33:16

Ett prov avklarat, eller?
Nu är det omprovet på fredag som gäller... Vet ni vad? Jag hatar upplysningen och att den var viktig. DRA ÅT HELVETE LOCKE, LINNÉ, VOLTAIRE, ROUSSEAU och ni andra fula kossor.


i'm only human

2008-03-04 @ 18:09:52
Jaha, då var lovet slut. Ledsen att jag inte skrivit tidigare men mina nya naglar är jobbig att skriva med på datorn för dom kommer åt alla andra knappar och grejer, inte för att ni bryr er men ändåååå!!

Iallafall, lovet var helt perfekt nästan. Jag slappad lagom mycket, pluggade lagom mycket, träffade alla lagom mycket och sov jättemycket! På lördagen blev det tillochmed en hejdå fest för mig tack vare älsklings Natalie! Jag var nära på att ha världens stressigaste kväll då jag hela dagen var med familjen hemma hos släktingar och grejer, fast jag skulle ha träffat ett flertal umgängen. Då kom räddaren i nöden Natalie och skickar sms "Vi kan kröka hemma hos mig allihopa".  WIIHOO!! Så vi samlade alla och några fler hemma hos Natalie där det blev festsomfan. ASKUL hade jag verkligen. tack, tack, tack!

Idag är det tisdag och skolan är igång som vanligt, imorgon är det redan kulturhistoria prov. Yey...
ledsen men jag orkar inte skriva mer nu, naglarna är jobbiga.

image96