Talking about a revolution

2010-09-30 @ 22:23:51

Hallo. Kväll nu. Har varit och undervisat två klasser och det gick bra. Det är dock riktigt stora kontraster på grupperna jag har idag. Min första grupp är jättetyst, jätteblyg och vågar typ inte fråga eller något. Medan min andra grupp skiter totalt i vad jag säger och bara tjötar som faaan, flummar runt och har roligt. Haha! Säger emot mig hela tiden. Men dom tycker om mig iallafall, det säger dom faktiskt! Riktigt härligt tjejer. UNGA dock. Trodde de flesta var runt 15-16 typ, men det visade sig att tre av dom är 12år!! Alla beter sig så mycket äldre. Började tänka efter "vad fan gjorde jag när jag var 12? Spelade King typ?".

Nu ikväll har jag bara käkat och kollat på Idol. Ska betala räkningar, utan pengar. Det går bra nu. Måste fixa något jobb med ordentlig lön snart... blir fan tokig på att vara en fånge i mitt egna liv, bara för att jag inte får tillräckligt med pengar.


En jätteosammanhängande bild till inlägget, men hittade den precis. Jag och mamma i Göteborg.
Visst ser jag glad ut?


30september

2010-09-30 @ 13:45:39

Sista september idag. Hur sjukt är inte det? Tiden går ju så himla fort! Nyss låg jag i Grekland, fast det är inte så nyss. 2månader sen nästan!

Jag orkade inte åka till Media Markt idag och lämna in hörlurarna, gör nog det imorgon istället. Just nu håller jag på att göra mig i ordning inför jobbet och ska även kolla på Greys Anatomi. Har blivit beroende av det också. Men något jag ska göra är att skicka in brevet till Försäkringskassan iallafall!

Vet ni vad förresten? Vaknade i natt klockan 05 av världens mardröm. Jag trodde den var sann. Och jag blev SÅ JÄVLA GLAD när jag vaknade och insåg att det var en dröm. Jag drömde att Philip blev mördad, styckmördad. Jag kommer ihåg några få delar av drömmen, till exempel att Philip blev iväg förd på en bår, utan underkropp och att jag skrek PHILIP, PHILIP!!!! Men han kunde inte svara. Han bara tittade sig omkring som en vilsen hund och han skulle dö. Han kände inte igen mig. Fyfan. Mådde så dåligt. Så fort jag vaknade så smsade jag Philip typ "TA HAND OM DIG! LÅT INGEN HOPPA PÅ DIG!". Haha.  Allt detta med Elin Krantz som blev mördad i Göteborg i helgen och bara att jag kollar på Efterlyst gör ju att jag blir knäpp.


Natt

2010-09-30 @ 00:15:01

Nu är jag redo för att gå och lägga mig. O.C. är på och håret är flätat (INBAKAD-YEY! Har nyss lärt mig). Pjamasen är på och djuren matade. Imorgon ska jag försöka ta mig iväg till Forum Nacka och byta ut mina hörlurar, som ännu en gång glappar. Lämnade ju in mina SkullCandy för att dom gick sönder efter en månad. Och dessa lurar har jag haft i 5månader och nu har dom börjat glappa också. Tur att det är 1års garanti iallafall. Sen ska jag även skicka in brev till Försäkringskassan för att få bostadsbidrag innan dansen.

Godnatt!!


Onsdag

2010-09-29 @ 22:15:46

HEJ PÅ ER ALLA GLADA! Är trött och rastlös på samma gång. Inväntar Idol resultatet kl 22.40 (i know, det har gått så långt att jag t.o.m följer Idol... it's sad) och ska nog gå och lägga mig efter det. Klasserna idag gick bra. Kanske gick min sista grupp lite på nerverna när jag gör rätt svåra grejer och lite för detaljerade grejer med dom, men det klarar dom. Lite pisk bara så ska det gå bra. Mina barngrupper gick sådär. 4åringarna var bara en idag, hehe. Killarna har nog slutat, vilket är lika bra för dom ville aldrig vara med ändå och när man frågade "Tycker ni om att dansa?" så svarade dom nej. Stackarna.

Men den andra gruppen gick sådär. Flyttade min lilla 4åring till den gruppen så hon blev höjdpunkten för dom tyckte hon såg ut som en liten docka och ville hela tiden leka med henne, hahaha. Till slut började dom lyssna lite iallafall. Nästan. Haha. Mina små änglar (7-9år) gick bra som vanligt. Dom tycker det är så himla roligt med dans och livet i allmänhet och älskar att lära sig nya saker så vi hade roligt. Dom dansar till Manboy, ännu roligare!

Det där var min dag i korthet. Imorgon har jag ytterligare två grupper innan jag är ledig för veckan. Vill hitta på något mer, men kommer förmodligen vakna runt 12 och ligga i soffan tills 15, hehe. Love my life.



Ps. Till Louise som kommenterade:
Det finns en hel del bilder i sammanhang med det inlägget du kommenterade, runt 10augusti, finns en massabilder på hotellet och på området. Och ja, servitörerna var fantastiska!!



Blah blah blah

2010-09-29 @ 14:20:19
Hej! Vet inte riktigt vad man ska skriva egentligen. Men jag är tillbaka i Stockholm och det är även Louie som just nu ligger och solar på fönsterbrädan. Har satt dit en stol också så att han har lättare att ta sig ner därifrån sen när jag inte är hemma för att bära ner honom. Jag ska till jobbet, Stage, nu. Börjar med 4åringarna som vägrar vara med (har 5elever, 3killar, 2tjejer, bara tjejerna är med), sen vidare till 5-7åringarna, sen 7-9åringarna och sist F+ gruppen. Ska nog köpa mig en redbull.



Just keep coming around...

2010-09-26 @ 15:14:57


Flyger iväg

2010-09-24 @ 09:13:35
God morgon. Idag är jag uppe tidigt, för klockan 12 går mitt flyg ifrån Bromma, som är på andra sidan stan om man jämför vart jag åker ifrån. Därför måste jag åka om 20min för att komma i tid till flyget.

Idag åker jag som sagt till Göteborg och anledningen är att jag ska följa med Louie till hans återbesök hos veterinären. Han ska ju komma hem nu så pappa tyckte det bästa vore om jag själv följde med och fick höra hur jag ska göra sen när Louie är i Stockholm. Det låter väl vettigt. Sen är det ju kul att komma till Göteborg en weekend liksom.

Ha det fint.



En riktigt dålig fotodag idag!!


Skit

2010-09-23 @ 21:45:55
Hallo. Torsdag idag. Är på dåligt humör och har varit det sen igår. Mycket skit, mycket ONÖDIG skit. Mycket saker som inte går som jag vill och när jag inte kan leva mitt liv fullt ut som jag vill så får jag spel. Spel på allt. Tar åt mig av allt. Ibland låter jag folk köra över mig lite för mycket. Vad det än gäller liksom. Försöker göra alla till lags och sen glömmer jag bort mig själv. Försöker ställa upp för alla vänner och allt men ibland känns det som att man inte får något tillbaka. Och jag tror att det är för att jag låter det bli så. Jag struntar i att berätta om mina problem. Sen säger jag inte att jag är perfekt och att ingen gör något för mig, men ibland känns det som att man ger mer än vad man kanske får tillbaka. På gott och på ont.

Vill inte gå in för personligt. Det kommer bara vändas emot mig till slut så jag håller detta på avstånd.

Imorgon drar jag till Göteborg. Lämnar skiten och hämtar hem min bebis, min Louie.

-

2010-09-22 @ 23:56:08
Vet du vad? HA DET!

Tisdag

2010-09-21 @ 22:43:23

Oj, vad dagarna gick. Imorgon är det redan onsdag och jag ska på intervju. Fyfaaaan, vad jag inte vill! Jag är ju nog sämst i världshistorien på att sälja mig själv. "Vad är dina bästa egenskaper?", "Eh... jag... jag är vig?".

Igår vad jag på Base för första gången sen vi slutade. Gah, det var så himla wierd. Men jag hade läst på deras hemsida att Kitty Chan skulle komma till daglinjen och henne hade jag på Svenska balettskolan i 8an och 9an, så jag kände att jag MÅSTE ju ta hennes klasser nu när hon är i Stockholm. Fantastisk människa! Lika bra nu som då, om inte bättre. Hennes klass var den första klassen jag har tagit sen Terri Best i somras. Snacka om att jag dog. Kitty är ett sådant litet fyspaket så man dör rätt snabbt, speciellt om man är otränad.

Efter Kittys klass så hade vi Sandra Vahter och då kom även Damla och tjuvdansade lite med daglinjen. Sandras klasser är alltid så behagliga och det känns som att man dansar som fan, men utan att bli trött, utan man bara njuter typ. Så himla underbart. Det kändes iallafall skönt att få dansa igen. Min kropp är död. Jag kan inte skratta, hosta, röra på mig, eller något för att det gör så ont.

När dansen var slut så åkte jag för att barnvakta. Men igår hämtade jag bara minstingen och lämnade den äldste på fotbollsträning med hans kompis. Så jag och lillskiten Simon lekte i lekparken i typ en timme. Var ute i två och en halvtimme, innan han till slut gick med på att gå hem, där han lekte med lego och jag läste Lotta på Bråkmakargatan (för mig själv, hihih).

Idag har jag undervisat mina små änglar. Eller ja, några gamla änglar, några nya. Men denna gruppen kommer jag förmodligen byta om det går (hoppas hoppas) så jag har den på måndagar istället. Vi hade iallafall jätteroligt, dock blev jag fruktansvärt trött då de hade sån energi och inte jag.

Oj, långt inlägg. Kanske någon som orkar läsa :) Puss


Nicole...

2010-09-19 @ 17:12:56

Nicole har gjort sin röst hörd, för första gången!


En dag imorgon

2010-09-18 @ 23:44:50

Vilken skön helg. Har inte gått utanför dörren förutom igår när jag handlade mat. Men imorgon ska jag få ha på mig vanliga kläder, inte bara mjukiskläder, och gå utanför dörren. Bland annat kanske jag ska vikariera på Stage, men det får jag inte veta förrän imorgon bitti. Annars så ska jag iväg och rösta! Imorgon kommer även Philip hem så honom ska jag träffa också. Dessutom måste jag handla mat till Pancakes! Så imorgon ska jag utanför min dörr... ut i regnet. Suck.

Imorgon är det val.


Celeb-kidz Del 2

2010-09-18 @ 17:58:32

Nu fortsätter jag min lilla roadtrip genom kändisbarnens liv. Denna gången en mer salig blandning. Vissa gick det mer snett för än andra, men detta är karaktärer vi inte glömmer: (Källa: Wikipedia)


Mischa Barton. Tjejen vi sett som alla möjliga karaktärer. Dels den lilla rollen hon hade i Notting Hill som 9åring,
eller rollen som den döda flickan i Sjätte Sinnet, men även som Marissa Cooper i serien The O.C.
Fram tills The O.C så verkade det gå väldigt bra för Mischa. Hon var sund och vacker, men rollen som den deprimerade Marissa, smittade sedan av sig på Mischas riktiga karaktär. Hon har åkt fast för rattfylleri, hon har åkt fast påverkad av Marijuana, hon har haft ätstörningar, som gjorde att hon gick från smal som en pinne till att svälla med bara några veckors mellanrum. Mischa verkar som tur är ha tagit tag i sitt liv, hon dejtar Hollywoods olika killar och har börjat få igång sin karriär igen. Men innan dess, såg det riktigt illa ut för vår fina Mischa.




Lindsay Lohan, skaldaldrottningen nr1!
Lindsays karriär tog fart när hon som 11åring var med i filmen "Föräldrafällan" och efter det sköt det i höjden för den rödhåriga, söta tjejen. Hon har varit med i filmer som Just my luck, Freaky Friday, Mean girls och även medverkat i serien Ugly Betty. Men allt detta kändisskap har gjort att Lindsay har gått in i väggen och inte orkat mer. Hon började knarka, dricka och i samband med att hon kom ut som bisexuell blev allt värre. Bilolyckor, fängelse, ja Lindsay har gjort allt. Hon har gått på AA-möten, men det verkar inte ha hjälpt skådespelerskan så värst mycket. Vem kunde tro att den lilla tjejen från Föräldrafällan, skull hamna så snett i sitt liv?





Jaleel White, mer känd som Steve Urkle, den nördigakillen med galet jobbig röst, har inte gjort mycket väsen utav sig sen sin karriär som 13åring. Han var varit med i olika filmer, bl.a Dreamgirls, men ingen större huvudroll än Steve Urkle. 2006 gick det ett rykte om att White ska ha begått/velat begå självmord, vilket självklart inte stämde. Nu är White 34år och har barn med sin exfru Bridget Hardy.



Mackenzie Rosman känner vi igen som Ruthie Camden från serien 7th Heaven. Hon är nu 21år gammal och har ännu inte hunnit göra mycket väsen från sig. Men något folk spekulerar kring är ifall Mackenzie är lesbisk eller inte, efter att en bild där hon kysser en tjej har läckt ut på internet. Ja, vi kan ju inte vara oskyldiga och söta föralltid...



Macaulay Culkin, kanske den största skandalsökaren av dom alla.
Vi lärde känna honom som Kevin i Ensam hemma, men efter det gick någonting snett.
Runt tiden när han var med i Ensam hemma, lärde han känna Michael Jackson och medverkat bl.a i Jacksons musikvideon "Black or White". Men under hans äldre dagar gick det inte lika bra. Han började knarka, dricka och bryta lagen på många sätt. En gång blev han ertappad med 17, 3g Marijuana och 16mg Xanax. Han erkände att han själv hade sovit i Micheal Jacksons säng, men att Jackson aldrig har fört sig sexuellt på honom. Även Macaulay har dejtat en hel del i Hollywood. Han gifte sig med Rachel Miner, men efter bara några år skiljdes dom.
Ett rykte man har hört talas om kring Macaulay är att han är biologisk pappa till ett av Micheal Jacksons barn.



Celeb-kidz Del 1

2010-09-18 @ 14:17:23
(Faaaan, vad det regnar!!! Är rädd att mina fönster ska gå sönder så som regnet slår!)


Efter att ha börjat kolla på Huset full igen, tretton år senare, så började jag fundera: Vad hände med alla våra barnskådisar? Började alla knarka? Vart tog dom vägen? Vad gör dom nu? Tänkte börja med Huset fullt gänget: (Källa: Wikipedia, google, imbd.com)




Fantastiska Mary-Kate och Ashley Olsen. Gick från Huset fullt, till sin egna serie, till sina egna filmer, musik, vara modeller...Och sen gick det snett.
Mary-Kate har lidit av anorexi, båda syskonen har hållt på med droger,
men nu verkar båda vara stabila och ha förhållanden och är vackrare än någonsin.
Men tänk vad mycket de har gått igenom sen de spelade lilla söta Michelle i Huset fullt...




Partypinglan nr1, Jodie Sweetin, mer känd som Stephanie Tanner i Huset fullt.
Gick från den coola, roliga Stephanie, till knark i mängder nästan direkt efter seriens slut, silikontuttar och skandaler.
Nu när åldern närmar sig 30, två skiljsmässor senare, har hon barn och är ren från knark (vad man vet iallafall).



Lilla duktiga DJ (Donna Jo) Tanner, vars riktiga namn är Candace Cameron har inte gjort mycket väsen av sig sen sin roll som äldsta systern i Huset fullt. Hon har varit med som småroller i olika filmer, varit programledare och när hon var 20år gifte hon sig med en känd hockeyspelare. Nu är Candace 34år gammal och har tre barn.
"THEY GROW UP SOO FAST!"



Andrea Barber 34år, känd som Kimmy Gibbler har inte heller hon gjort mycket ljud utav sig sen Huset fullts slut.
Utan hennes skådespelarkarriär tog slut ungefär samtidigt som serien.
Men hon är däremot gift och har två barn, en pojke som är 5år gammal och en flicka som är 2år gammal.




Om en liten stund får ni en Del 2...



Fredag

2010-09-17 @ 22:15:34

Hej allihopa, ledsen för att jag inte uppdaterat någonting alls idag typ. Har inte gjort något roligt eller intressant så det skulle bara tråka ut er. Jag har bara legat på soffan, städat i köket (onödigt eftersom det är lika stökigt igen efter matlagning), städat Pancakes bur, lagat mat och bakat kladdkaka. Det visade sig att jag hade alla ingridienser för att göra det så jag testade att för första gången göra en egen kladdkaka. Den blev riktigt god!
Men men. Som sagt, inget roligt som har hänt idag. Dock har det börjat krångla med mina jobb. För jag har ju barnvaktat på tisdagar nu innan dansgrupperna satte igång, men så fick jag en barngrupp på tisdagar iallafall. Så jag pratade med föräldrarna som jag barnvaktar hos och frågade om jag kunde byta till måndagar. Först sa dom ja, men sen så visade det sig att det inte alls fungerar lika bra. Så nu måste jag antingen försöka flytta min barngrupp på tisdagar till måndagar om det är möjligt, eller ge bort den barngruppen till någon annan. Känns skittråkigt för det är mina små änglar i den gruppen, men samtidigt så vill jag ju inte sätta barnvakts barnen i sticket heller. Får hoppas att det löser sig...

Jaja, ni får ha en fin kväll! Ska sätta på lite Huset fullt nu :) Puss

PS. Jag FLIPPAR SÖNDER på att bloggen krånglar med mitt teckensnitt. Vart fjärde inlägg får det teckensnittet som jag har ställt in på och resten av inläggen får ett annat. SUCK!!!! Någon som kan fixa, säg till!


Den snygga flaket t-shirten.
"klassens problembarn".
Konstnär: Anna Skwarski!

 


DAGENS YOUTUBE:

2010-09-17 @ 16:24:19

Tabbe eller inte... Jag tror inte att hon hade fått chansen att komma till den "riktiga juryn" utan att ha gjort Siamessaken från början.


Mercy on me

2010-09-16 @ 22:08:18

Godkväll sötnosar. Nu sitter jag här och kollar på Debatten på tv4. Idag är det Blåa vs Röd-Gröna! Och jag tycker personligen att de röd-gröna krossar. Kanske för att de har samma åsikter som jag. Man kommer ju aldrig kunna ändra på någons tankar och åsikter om hur samhället bör se ut, utan alla har ju vuxit upp med olika förutsättningar. Men personligen förstår jag inte vad de andra tänker med. Faktiskt. Hemskt, men sant.

Mina dansklasser idag gick jättebra. Eller ja F-gruppen var väl lite stel, det är ju den åldern kanske, men F++ var skitrolig och vi lattjade mest runt. Men dom var skitduktiga och kämpade, det gillar vi! Nu har jag iallafall helg. Gud vad skönt. Haha, jag som har ett SÅÅÅÅ jobbigt schema, not. Men faktiskt skönt att inte ha något alls att göra om dagarna.

Igår mailade jag min gamla dansskola Base23 och frågade om jag kunde komma och ta klasser en dag nästa vecka, då jag såg att min gamla jazzlärare från Svenska balettskolan skulle undervisa. Jag fick svar att det går bra, så på måndag ska jag iväg till Base och dansa Jazz för Kitty Chan och lyriskjazz för Sandra Vahter. Värsta drömdagen!