Celeb-kidz Del 2

Nu fortsätter jag min lilla roadtrip genom kändisbarnens liv. Denna gången en mer salig blandning. Vissa gick det mer snett för än andra, men detta är karaktärer vi inte glömmer: (Källa: Wikipedia)


Mischa Barton. Tjejen vi sett som alla möjliga karaktärer. Dels den lilla rollen hon hade i Notting Hill som 9åring,
eller rollen som den döda flickan i Sjätte Sinnet, men även som Marissa Cooper i serien The O.C.
Fram tills The O.C så verkade det gå väldigt bra för Mischa. Hon var sund och vacker, men rollen som den deprimerade Marissa, smittade sedan av sig på Mischas riktiga karaktär. Hon har åkt fast för rattfylleri, hon har åkt fast påverkad av Marijuana, hon har haft ätstörningar, som gjorde att hon gick från smal som en pinne till att svälla med bara några veckors mellanrum. Mischa verkar som tur är ha tagit tag i sitt liv, hon dejtar Hollywoods olika killar och har börjat få igång sin karriär igen. Men innan dess, såg det riktigt illa ut för vår fina Mischa.




Lindsay Lohan, skaldaldrottningen nr1!
Lindsays karriär tog fart när hon som 11åring var med i filmen "Föräldrafällan" och efter det sköt det i höjden för den rödhåriga, söta tjejen. Hon har varit med i filmer som Just my luck, Freaky Friday, Mean girls och även medverkat i serien Ugly Betty. Men allt detta kändisskap har gjort att Lindsay har gått in i väggen och inte orkat mer. Hon började knarka, dricka och i samband med att hon kom ut som bisexuell blev allt värre. Bilolyckor, fängelse, ja Lindsay har gjort allt. Hon har gått på AA-möten, men det verkar inte ha hjälpt skådespelerskan så värst mycket. Vem kunde tro att den lilla tjejen från Föräldrafällan, skull hamna så snett i sitt liv?





Jaleel White, mer känd som Steve Urkle, den nördigakillen med galet jobbig röst, har inte gjort mycket väsen utav sig sen sin karriär som 13åring. Han var varit med i olika filmer, bl.a Dreamgirls, men ingen större huvudroll än Steve Urkle. 2006 gick det ett rykte om att White ska ha begått/velat begå självmord, vilket självklart inte stämde. Nu är White 34år och har barn med sin exfru Bridget Hardy.



Mackenzie Rosman känner vi igen som Ruthie Camden från serien 7th Heaven. Hon är nu 21år gammal och har ännu inte hunnit göra mycket väsen från sig. Men något folk spekulerar kring är ifall Mackenzie är lesbisk eller inte, efter att en bild där hon kysser en tjej har läckt ut på internet. Ja, vi kan ju inte vara oskyldiga och söta föralltid...



Macaulay Culkin, kanske den största skandalsökaren av dom alla.
Vi lärde känna honom som Kevin i Ensam hemma, men efter det gick någonting snett.
Runt tiden när han var med i Ensam hemma, lärde han känna Michael Jackson och medverkat bl.a i Jacksons musikvideon "Black or White". Men under hans äldre dagar gick det inte lika bra. Han började knarka, dricka och bryta lagen på många sätt. En gång blev han ertappad med 17, 3g Marijuana och 16mg Xanax. Han erkände att han själv hade sovit i Micheal Jacksons säng, men att Jackson aldrig har fört sig sexuellt på honom. Även Macaulay har dejtat en hel del i Hollywood. Han gifte sig med Rachel Miner, men efter bara några år skiljdes dom.
Ett rykte man har hört talas om kring Macaulay är att han är biologisk pappa till ett av Micheal Jacksons barn.



Kommentarer
Postat av: carro:)

okejj, jag hör av mej när vinnaren är utsedd:D

Postat av: M

Glöm inte Drew Barrymore, hon var ju nog det MEST skandalomsusande BARNET... kom ut från rehab när hon var typ 10-12år...

2010-09-20 @ 10:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback