Ute och njuter i solen med grabbarna. Idag...

2011-05-31 @ 17:12:24

mms_img29628 (MMS)

Ute och njuter i solen med grabbarna. Idag nattar jag dom så är kvar under kvällen. Har köpt en riktigt fjollig kattbur och lite presenter till Leo :) vi höres!!


Önskeoutfit #23

2011-05-31 @ 11:24:53
Untitled


En liten önskeoutfit och just nu är det inspiration. Den transparenta skjortan är helt underbar!
Vad tycks?

Dagens youtube: Världens sötaste

2011-05-31 @ 10:02:16
Snodde detta klippet från Jackies blogg. Herre gud vad sött! Jag dör!


31:a maj 2011

2011-05-31 @ 09:24:56
Shit, det är fasen sista maj idag! Kan ni fatta att det är sommar? Känns ju inte riktigt så än, men idag lyser solen och värmen är på väg in, så jag slängde på mig en klänning idag. Har en rätt fullbokad dag idag. Har köpt biljett ner till Göteborg nu, så imorgon kl 15 åker tåget. Asnice! Dock långsamt tåg, vilket Louie inte kommer gilla, men vafan, lite får man tåla :) Sen när jag slutar jobbet idag kl 14, så har jag massa småärenden jag ska hinna med innan jag ska hämta skitungarna (som jag älskar)  på dagis och passa dom resten av kvällen. Delvis måste jag hitta en transportbur till Louie då en viss syster *host* har tappat bort min transportbur när hon fick för sig att städa hos mina föräldrar (nej jag skyller inte alls på dig nu Marlene, det var inte ditt fel ;) ). Annars ska jag försöka hinna med en stund i solen också och hitta en till present till Lelo (läs Leo) som fyller år på torsdag.

Have a nice day in the sun! ♥




Grattis Noak

2011-05-30 @ 10:20:53

Vill säga grattis till min älskade vän Noak som fyller 21år idag. Grattis min vän! <3
We're getting old...


30:e maj 2011

2011-05-30 @ 09:24:19

Hej sötisar. Solen är framme och det är en strålande dag ;) (inget går upp emot lite positivenergi på morgonen... but I wouldn't know, hahaha). Det är måndag och jag sitter på mitt receptionistjobb. Helt okej pigg faktiskt. Vaknade av mig själv ca 06.30, så fick sova vidare en halvtimme men ja, jag var pigg. Kanske för att jag sov typ 50timmar igår.

Idag är det jobb som gäller. Wiihoo! Har en paus mellan 14-16.30 sen är det dubbelklass med min "Mini-avancerade" på Stage som gäller. Sista spurten innan showen som äger rum nästa helg. Denna helgen har varit bra. Igår var sista klassen för terminen med Subjazz, vilket gör att jag går in i en dansdepression nu. Suck... Men dom är tillbaka om ett par veckor och kör sommarkurser, så jag håller modet uppe. Dessutom kommer min favoritlärare Hanna tillbaka från München i ett par veckor och har lite klasser, så då blir jag glad också.


Här har ni ett klipp från i lördags. Startskottet av Sthlm Marathon och jäklar vilken tsunami av människor det kom.

God natt världen :) vi hörs imorgon. Är fö...

2011-05-29 @ 23:17:04

mms_img30155 (MMS)

God natt världen :) vi hörs imorgon. Är förövrigt glad att Martin och Peter är i bb-final :) wiee. Hade dessutom en grym klass med k&k <3


29:e maj 2011 - LEDIG DAG!!

2011-05-29 @ 16:00:47
Åååååh, vad skönt jag har det här i min säng. Har betalat av alla räkningar denna månaden, ska bara betala lite pengar till systrami som jag är skyldig pengar också och sen är jag helt fattig. Men jag njuter ändå eftersom jag har haft en heeelt ledig dag. Så efter att Philip gick imorse så sov jag tills kl 13.20 typ. Så jäkla skööööönt! Nu har jag käkat lunch, jag har duschat och kan chilla lite innan jag drar mig till ackis för att ta terminens sista klass för Karl och Knut.

Helgen har varit kort men intensiv. Jobbade ju som sagt hela fredagen, kom hem ca 21, däckade kl 22. Så började vi 07.45 nästa morgon igen och slutade ca 14.00. Då var jag helt slut efter att ha promotat Carfax på stan så jag sov i ett par timmar innan jag mötte upp Philip på Vapiano där vi käkade oss en god middag. Jag berättade ju för några veckor sen om att jag skulle få presentkort och det fick jag. 200kr, så det blev varsin middag för mig och Philip även om han köpte till sig lite extra saker, haha. Han käkade fan en pizza OCH en pasta OCH efterrätt. Vi gick och tog oss ett glas på Dovas innan vi gick på bio och såg "Blue Valentine". Riktigt bra film, men ajg mådde psykiskt dåligt efter den. Under hela filmen satt jag med gråten i halsen... den tog riktigt hårt alltså.

See you later. Ska lägga upp lite bilder osv från eventet senare. Puss


Kolla mitt snygga blåa nagellack!


3min kvar till start av sthlm Marathon. Är...

2011-05-28 @ 11:39:18

mms_img74548 (MMS)

3min kvar till start av sthlm Marathon. Är helt slut och vi jobbar till 14.30 idag. Ska dela ut massa flygblad på stan nu. Galet många dessutom. Men har gjort mig en goodiebag att ta hem sen vilket är nice.


Just nu på sthlm Marathon eventet. Vi står...

2011-05-27 @ 13:21:32

mms_img44682 (MMS)

Just nu på sthlm Marathon eventet. Vi står och promotar företaget carfax, som jag tycker alla ska gå och checka in. Så jäkla bra grej. Carfax.se ...på bild har ni filippa och Sara :) vi har stått sen 9.45 och står till 20.00... Ha en Nice kväll.


Just nu på Stockholm Marathon eventet. Kom...

2011-05-26 @ 18:02:14

mms_img63205 (MMS)

Just nu på Stockholm Marathon eventet. Kom förbi östermalms ip och vinn t-shirts ;)


Tips på blogg: Linda Blom

2011-05-26 @ 10:32:12
Tänkte tipsa om en blogg jag har läst ett tag, en tjej som heter Linda och är frisör. Hon har sjukt mycket bra frisörtips som jag testar. Hur man kan göra olika frisyrer, tips på bra hårprodukter osv. Och nu har hon en tävling där man kan vinna ett gäng med hårprodukter. Klicka in!


26:e maj 2011

2011-05-26 @ 09:24:27
HEJ! Sitter och gäspar stort som jag gör varje morgon eftersom min kropp tydligen inte vill vänja sig vid att gå upp tidigt. Ont i ryggen har jag också, men bara när jag låter mig bakåt mot stolsryggen. Har typ tre pucklar mitt på ryggen som är röd/blåa, haha. Gjorde kullerbyttorna i förrgår lite fel. Men igår gick det bättre :)

Igår så jobbade jag till 14, gick och fikade och hängde i affärer med Philip, sen åkte jag till Stage, jobbade till 19, drog mig snabbt till Base och tog klass för K&K som började 19.30 (jag hann). Klassen igår var sista på Base för denna terminen (kommer gå in i deprission) men jag ska ta deras sista klass för terminen på Ackis på söndag.

IDAG DÅ! Då är det torsdag! Men inte helg än inte! Direkt efter jobbet här i receptionen så springer jag iväg till Stadion där jag nu ska jobba på Stockholm Marathon i tre dagar. Marathonet är inte förrän lördag, men evenemangen startar redan idag. Det är min jobbarkompis Sara från Stage som fixade detta. Vet dock inte än vad jag ska göra riktigt, men det märker vi väl idag, hehe. Spännande, spännande. Jobbar till ca 20.15, tror jag. Slutar alltså rätt tidigt idag ;) Göttans.


Mina söta elever igår. Dom lekte "Under hökens vingar kom" och efter typ två minuter började en tjej gråta för att hon blev kullad. Varför är dom stackars barnen så tävlingsinriktade????


You had my heart inside of your hand

2011-05-25 @ 12:26:31


Bitter tjej på bussen påväg till jobbet imorse.

Shit, jag är så uttråkad just nu verkligen. Har varit och köpt 6liter mjölk, dammsugit, fyllt på kaffe, slängt skräp, kollat på Big Brother... Och nu slutar jag om en och en halv timme.


25:e maj 2011

2011-05-25 @ 08:53:24

Hola folket! Allt bra idag? Löning ju, så folk lär ju vara lite nöjda idag iallafall. Själv kämpar jag med ansiktet just nu som bara vill säcka ihop, haha. Inte rätt jobb att se trött ut på. Här "måste" jag ju gå runt och le och vara trevlig så därför sitter jag och gör grimaser med ansiktet för att pigg upp mig själv, haha. Kom hem ca 23.30 (vi drog över en halvtimme på klassen), somnade väl efter 00.30 någon gång då jag har så svårt att somna med en gång. Måste alltid varva ner lite och hinner inte riktigt det. Och i natt har ju Louie varit jobbigare än vanligt, vet inte om jag har smällt till honom ett par gånger i sömnen, det har jag säkert för han var verkligen jobbig. Drog klorna i mitt hår, klappade mig på kinden med tassen (ja, han gör faktiskt det), jamade, klättrade, slickade/bet örat. Fan, blev ju tokig.

Haha, jaja... Inatt sover jag med stängd dörr iallafall ;) Klassen igår var jätterolig, träffade Julia (som går hos Laszlo) på tubbelbanan och tvingade med mig henne på klassen, haha. Igår var vi väldigt många också. Idag är det onsdag och schemat är fuuullspäckat. Jobb, fika, jobb, dans. Jag gillar att ha mycket att göra faktiskt. Känns som att mitt liv är lite mer meningsfullt då, haha. Vad hemskt det låter, men det känns inte som att jag slösar bort min tid på att ligga och sova iallafall. Vilket jag gjorde väldigt mycket i höstas när jag bara jobbade på Stage. Då sov jag ju fan till kl 13 varje dag. Inte OK.




Koreografin vi körde igår. Kan säga att jag har två pucklar på ryggen efter kullerbyttorna, haha. Hur lyckas jaaag?!

Harold Camping - Get over it!

2011-05-24 @ 13:23:49
Är det bara jag som känner att Harold Camping borde sluta sitta och räkna ner dagar till domedagen och istället leva lite? Han räknade ju tydligen ut att vi skulle gå under 1994, det hände inte och nu har han suttit i ytterligare 17år och räknat? Get over it! Ut och lev lite istället för att sitta och skrämma upp dig själv och andra. Går den under, så går den under. Det finns ju faktiskt inte så mycket vi kan göra för att stoppa det.


Hahah, älskar texten på bussen:
"Have you heard the awesome news? The end of the world is almost here"


Sommarvärmen...

2011-05-24 @ 10:04:28


En bild från i fredags när jag tvättade kläder och emellan tvätten satt jag ute i solen med Louie och Pancakes. Pancakes satt i buskarna och klättrade runt med Louie gick runt och njöt i solen, rullade runt i gruset och lekte med andra katter. Han är ju så himla söööt. Vart försvann vädret nu då? Bläää...