24:e maj 2011

Hej på er. Igår var verkligen en dödsdag för mig, haha. Jag orkade inte. Var sjukt trött, sen när man kommer till Stage ca 14.30 (börjar 17.00 men brukar sitta ute i solen eller ligga och sova, eller ibland koreografera) så regnar det in i danssalen typ. Våra lokaler är nere i källaren och det går en massa rör genom taket och ibland, speciellt när dom bygger om, så började det läcka. Och igår var det katastrof. Jag kom dit och hela golvet var fullt med vatten. Så det var bara att ställa dit hinkar och börja svabba... Som att det skulle hjälpa.

När klockan blev 17, så var två hinkar fulla med vatten. Detta förstörde mitt humör något galet och att jag dessutom fick trycka in 11 "vuxna" elever (ok, dom är mellan 13-17 typ men dom är ju stora tjejer) i den lilla salen gjorde mig inte gladare. Så lektionen igår kändes egentligen som waste of time, men men... Vad ska man göra? Vi måste ju repa. Suck... Iallafall. På kvällen efter Stage drog jag hem till Cribbe och satt och klippte musik i 2½timme. Wihoo! Men nu är det klart iallafall!! Så skönt att ha det gjort!

Idag är det tisdag vilket innebär jobb till 14, sen ska jag fika en stund tills jag ska barnvakta till halv 7 typ. Efter det blir det att åka till Base och dansa för Subjazz. Slänger väl in några inlägg under dagen. :) Puss


En bitter Nicole som har stått och svabbat i någon timme där. Katastrof:
Trasig spegel, lamporna blinkade och vatten på hela golvet. Dags att ta tag i det kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback