Gott nytt år

2010-12-31 @ 21:25:15
Gott nytt år folk! Försöker hitta mig någonting kul att göra här, men festen där nere är ju för alla par typ. Sitter med min kusin och hans tjej som slickar varandra i öronen typ. Så, ja. Inte super kul. Men nu spelar dom en asbra låt... och jag har ingen att dansa med. SUUUCK! Blev bjuden iväg till Maciek och deras fest sen, så ddrar nog dit om ett tag.

Här får ni en facelook of the evening. Btw, det blev den "fina" klänningen. De andra blev fett nedröstade här i Polen, hahaha...


I Polen

2010-12-31 @ 11:04:52
Tjatja! Sitter i Polen nu pa ett polskt tangentbord, darav den konstiga svenskan. Vaknade for en stund sen och ska strax kaka frukost, om jag hittar min mor nagon gang bara. Huset ar ju ratt stort sa det ar inte alltid det lattaste att hitta det/den man soker.

Landade ca 18.30 igar, blev hamtade 19.30, hahah. Planet var for tidigt och pappa var forsenad. Men kom hem hit ca 22.00, lang bilresa, langre an min flygresa. Ganska sjukt. Idag ska jag nog hjalpa till att mala ett rum (som kommer bli mitt rum) sen ar det mest att gora sig iordning till festen ikvall. Sitter fortfarande och funderar har. Plattat, Hermione-lockigt eller uppsatt? hmm... Det ar inte latt att fraga om rad har for dom sager bara: "Aah, du ar sa snygg i allt sa det spelar ingen roll"....

Vi hors sen :) Ganska lagger upp nagon bild nar jag ar fardig infor festen! PUSS&KRAM



Bild fran Polen i somras


Om en timme är jag i luften på väg till po...

2010-12-30 @ 16:18:50

mms_img35976 (MMS)

Om en timme är jag i luften på väg till polen. Sitter nu och svettas på ansvara, blä. Men jag kom igenom Spärrarna nästan utan problem.


Vilken nyårsklänning?

2010-12-29 @ 22:55:40

Nu har jag provat typ alla klänningar i garderoben och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på nyår. Kommer ju fira i Polen i år också, och vet liksom inte hur "fin" man ska vara. För jag vill ju inte komma dit i värsta balklänningen och tro att jag är något liksom, men samtidigt vill jag ju vara snygg. Så nu har jag kommit ner till 3 slutgiltliga, ska bara välja mellan dom. Massor av mina klänningar har blivit för stora? Måste ha gått ner sjukt mycket, för min studentklänning sitter löst nu. Och vad tänkte jag med när jag köpte studentklänningen i Medium? How big was I? (Inte så att medium är stort, men på någon som är 1.57 är det ganska stort).

Hjääälp!


Nu är ju bilderna verkligen inte rättvisa för fem öre. Men det är dom här jag väljer mellan nu.
Det kommer förmodligen sluta med att jag tar den första, för den är så jävla snygg. Har skitsnygg snörning där bak (korsettaktigt), och den sitter bäst. Men samtidigt är den lite FÖR fin.


Såååå tomt på kontoret.

2010-12-29 @ 13:25:48

mms_img32713 (MMS)

Såååå tomt på kontoret.


DAGENS YOUTUBE: Julie Yu

2010-12-29 @ 10:26:29


Julie Yu - Grenade


Fyfan, vad fint!


Harry Potter och dödsrelikerna

2010-12-29 @ 08:59:50
Igår var jag på Harry Potter och dödsrelikerna. Jag var så jävla taggad och hade ingen aning om vad som skulle hända. Visste bara att Hermione och Ron skulle bli kära, men det har man ju fattat sen länge. Iallafall... Hela filmen börjar så dramatiskt. Flera dör, HEDVIG dör (fick kämpa med tårarna alltså) och det är bara... väldigt dramatiskt. Så tänkte jag "Haha, undra hur resten av filmen blir då...". Och visst, den var kaotisk hela filmen. Knappt en glad stund. Det var här och där som man skrattade, men inte alls lika mycket som alla andra filmer. Men hela tiden hade man ont i magen av att något kommer hända, nu, nu, nu. Usch! En film på 2timmar och 30minuter kändes som en timme och en kvart, typ.

Slutet av filmen var värst. Shit. Tårarna bara kom, fick sitta och torka hela tiden så Philip inte skulle se. (r.i.p Dobby... <3...) Efter filmen var slut kände jag mig helt... tom. Fast full. Så full av tankar och så tom på ork. Ska livet verkligen vara så svårt? Visst, det är en film om trollkarlar, men hela filmen fick dom kämpa för att överleva och det fick mig att tänka på allt som händer i världen. Hur sjukt det faktiskt är. Jag kände liksom: "Varför tar inte Harry bara livet av sig, är inte det skönare? Slippa detta?". Fatta hemska tankar!

Filmen var ruggigt bra. Det var den. Men usch, vad dåligt jag mådde/mår efter den. Längtar nu tills del2 kommer.


-

2010-12-29 @ 00:30:00

Ska försöka ta mig tid och lägga upp fler bilder från julafton och de andra dagarna från Göteborg. Har dessutom massa söta filmer på mobilen på när Leo sötar sig. Här är iallafall en söt bild på mig och min minsta kusin Melanie. Som pratar hälften norska och hälften polska, så jävla söt!


Dags för hp!!!!!! Tagga!!!

2010-12-28 @ 20:44:40

mms_img15445 (MMS)

Dags för hp!!!!!! Tagga!!!


Harry Potter 7

2010-12-28 @ 12:23:05
Ikväll ska jag äntligen iväg och se på Harry Potter och dödsrelikerna, äntligen, äntligen, äntligen! Har velat gå på den sen premiären men jag och Philip ville gå tillsammans och det är först nu vi båda har pengar och tid att gå. Ska bli så jäkla spännande. Jag har dock inte läst någon av böckerna sen den fjärde, men funderar på att ta igen det snart.

Men ikväll är det dags att se den! Så kuuuul! Är så taggad asså! Popcorn och hela köret ska vara med också. Kanske... Ehe?


28december 2010

2010-12-28 @ 09:50:28
Godmorgon!

Sitter på kontoret och det har äntligen börjar droppa in lite människor. Satt själv i typ en timme, jättetomt! :/ Men nu har lite folk kommit så känner mig inte lika ensam längre. Min sjuka blir inge bättre alltså! Förkylning, ont i öronen, det dunkar och piper i hela örat och huvudet. Nää, inte kul! INTE KUL! *Björn Gustavsson*. Försöker hitta någon ersättare till gymmet ikväll, vill inte smitta ner barnen. Ont i halsen har jag också. Blää!

Jaja. Jag ska sitta här till 17, så jag lär ju uppdatera någonting mer, ehe. Sitter just nu ockå underhåller mig på K*ss*es livechatt... Omg, fatta hur tråkigt jag har.

Puss


Har ni sett något sötare? Leo klättrade runt i min väska i lördags, ville väl inte att jag skulle packa ;) <3
Saknar min lille busunge och blir så avis när jag pratar i telefon med mamma och hör Leo prata i bakrunden.
Den fina tröjan han har på sig fick han av mig i julklapp.


Tidsinställt: julgran

2010-12-27 @ 23:55:00
Alltså, nu har jag sett folks julgranar på olika bloggar hit och dit och måste säga: you suck! Kolla min familjs gran, så ska en riktig gran se ut! I år var det jag och mamma som pyntade, det brukar det iofs vara varje år...





Ny mobilpåse! <3

2010-12-27 @ 22:27:31
TJATJA bloggen. Känner mig inte alls bra, ont i öronen, ont när jag sväljer. Blä. Så jag ska bara ta och borsta tänderna, lägga in tvätten och sen gå och lägga mig.

Jag slutade jobbet 17.00, drog till forum och inhandlade mig världens sötaste mobilpåse och sen har jag bara varit hemma och tvättat typ. Skönt! Imorgon blir det jobb till 17, sen barnvaktning på gymmet till 19.45, efter det in till stan och så ska jag och Philip se på Harry Potter på bio! YEY! Har inte varit på Harry Potter på bio sen typ... ah vet inte om det var 3:e eller 4:e filmen! Så galet kul. Hade fan velat klä ut mig och köra fullt ut, hahaha. Men ska inte skämma ut någon. ;)

See ya!


Hur söt?!


Så mycket bättre

2010-12-27 @ 09:33:59
Berättade jag förresten att jag drömde om att jag var med i Så mycket bättre? Helt sjukt! Det var ett par dagar sen och jag var verkligen med i programmet! Blev skitbra kompis med September minns jag, hon gillade mina låtar. Men när dom körde "mina låtar" så var alla Britney låtar typ? Betyder det att jag i drömmen var Britney Spears? (I WISH) Hmm... Vart kommer allt ifrån?


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

2010-12-27 @ 08:37:40
Åååååh vad livet suger nu dåååååå. Jag orkar verkligen inte! Kom hem ca 23 igår, somnade inte förrän 00.50 typ och upp med tuppen 06.45. Faaan, jag vill också få sova! Som alla andra får! Och idag skajag jobba 08.30-17.00. KUL! Speciellt när det är typ en person på hela kontoret och säkert inte kommer komma så många fler eftersom det är JUL!

Vill tillbaka till Göteborg där jag fick sova ut och leka med Leo. Bästa! Nu kommer jag säkert inte tillbaka till Göteborg på någon månad igen - åååh suuuug.

(Ibland måste jag också få klaga av mig massor).

En timme kvar på bussen. Fanns inget Inter...

2010-12-26 @ 21:15:46

mms_img41326 (MMS)

En timme kvar på bussen. Fanns inget Internet på bussen, så jag har födrivit tiden genom att kolla på vänner och nu på oc :)


Mysdress

2010-12-26 @ 12:55:30
Sitter i min fina mysdräkt, kollar på Vänner och har gjort mig färdig för att åka tillbaka till Stockholm. Kul att sitta i 6timmar på buss, eheheeeeee. Tur att dom har internet och så på bussen, så det ska ju gå bra.

Borde nog gå och hjälpa mamma med maten innan hon får utbrott ute i köket, haha.