KICK ASS CLASS!

2011-03-31 @ 21:56:44
Är heeelt lyrisk just nu. Shit, tacktacktacktacktack världens bästa Karl och Knut för denna lektion. Är så jävla glad att dom är tillbaka och bara köttar med helt sjukt konstiga koreografier som jag Ä L S K A R. Min dansglädje är på topp - och nu ska JAG BLI BÄST! Ska ta deras klasser hela tiden denna våren och bli så grym, att ackis kommer vilja ta in mig i årkurs 3 ( ;) ). Kick ass!

Nu ska jag duscha, kolla BB och bara somna LYCKLIG! Puss ♥


Bloggares vikt

2011-03-31 @ 09:36:19
Tycker det är så jäkla löjligt just nu i "blogg-världen" att alla stora bloggerskor ska börja försvara sig och förklara sig för sina läsare kring sin vikt. Vad fan har någon med deras vikt att göra? Vad spelar det för roll? Först säger folk att dom är jättesnygga, sen frågar dom vad dom väger. SPELAR DET NÅGON ROLL OM DOM NU ÄNDÅ ÄR SNYGGA?

Såg att så fort "K*ss*e" gick ut med att hon vägde 48kg, så börjar alla andra bloggerskor förklara att dom väger si och så, men att dom är ju faktiskt långa och det är ju faktiskt snyggt med lite kött på benen och att dom har stora höfter för att det är skelettet som är byggt på det sättet, det är INTE fett! Men seriöst, vem fan bryr sig? Alla gillar olika, alla kommer alltid tycka att olika är snygga. Vissa gillar skelett, vissa gillar hull, vissa gillar tjocka, vissa gillar långa, korta osv osv. Såg att någon hade kommenterar i Paows blogg "hur känns det att K*ss*e väger mindre än du?", haha. Vad fan är det för jävla fråga?!

Sluta försvara er, sluta svara vad ni väger! Dom ska inte byta uppfattning för en siffra.






En trött och sjuk tjej...

2011-03-31 @ 08:58:11
Blir besviken på er resterande som inte grattade mig i kommenterena igår. Jag har verkligen inte bara 4:a läsare... BU PÅ ER!

Shit, jag mår inte så bra. Blev sjuk i tisdagskväll och nu sitter jag fortfarande här med ont i halsen, förkylning och huvudvärk. :( Jättetrist. Men igår fyllde jag år och eftersom jag jobbade heeeela dagen och eftersom min familj bor i Göteborg så blev det inte mycket firande. Dessutom mina elever på första lektionen jag hade var fasen på det sämsta humöret någonsin. Så jävla jobbiga! Jag säger det jämt, men igår var dom elaka. Inte alls kul, speciellt inte eftersom jag bad dom att vara schyssta för jag kände mig sjuk och för att det var min födelsedag - dom lovade. Sen kom mina andra två grupper och då blev jag glad. Härliga elever!!!

Mitt firande kommer vara på lööördag och jag längtar efter att få träffa folk igen. Blir väldigt långtråkigt att se samma folk på jobbet hela tiden, så det ska bli skönt att få se gamla ansikten som jag inte träffat på väldigt länge. Men nu ska jag fortsätta... jobba. Hehe! IKVÄLL SKA JAG DANSA FÖR KARL OCH KNUT!!! ÄVEN OM JAG ÄR SJUK - ÄR SÅ TAGGAD!!!

 

I brist på bilder...

Nicole 21år!

2011-03-30 @ 09:03:34

Idag fyller jag 21år och eftersom jag redan är deppig över att bli gammal så tycker jag ALLA ska skriva en grattis kommentar i kommentarsfältet! ♥
Nu kan jag ju iallafall gå ut i USA också...


Om jag blundar nu så snöar det inte...

2011-03-29 @ 11:22:40
Blir vi aldrig av med snön? Är detta nya Nordpolen? Nordpoolen? Hur stavas det? För poolen simmar man ju i med polen är ju ett land... och skriver man Nordpolen så blir det typ som norra Polen... Hmm...

Seriöst, om det snöar imorgon så hoppar jag. JAG ORKAR INTE MED KYLA MER! Jag är inte som alla andra svensontjejer som kan gå i jeansjackor, skinnjackor, vårjackor i mars när det snöar. Om det är 0gradigt eller lägre så tar jag på min vinterjackan för annars dör jag...


Ser ut som en eskimå. Obs -bilden är... 1,5år gammal!


20110329

2011-03-29 @ 10:22:24
Tjohej på er! Vilken busy morgon jag har haft och ändå har inte tiden gått... Köpt 8liter mjölk, byggt en bokhylla, gjort massa kaffe, städat... Kul va?

Idag är det tisdag vilket innebär jobb i reception sen barnvaktning. Men det jag ser mest fram imot är att få lämna in skitmobilen till Media Markt och skälla ut dom och säga att en mobil ska fan hålla bättre än såhär... Nej, det är inte deras fel, det är Sony Ericssons fel, MEN, dom får väl fan varna en innan dom säljer mobilen. Denna mobilen har jag varit så jäääkla försiktig med, aldrig tappat den i marken förutom när Louie puttade ner den någon gång, sett till att det inte blir några repor, inga fuktskador... OCH ÄNDÅ GÅR DEN SÖNDER! Något som jag inte kan göra något åt går sönder!! Det är fan inte rätt. Och om dom inte ger mig en ersättningsmobil medans min är på lagning, ja då stämmer jag fan hela företaget. Haha! Nä men allvarligt, jag har inte haft en mobil på 3dagar nu och jag har faktiskt folk från jobbet som ringer och smsar mig. Det är inte bara för att jag vill kunna surfa på Saltsjöbanan, utan det handlar mest om att barnvaktfamiljen ska kunna få tag på mig, mina föräldrar, chefen här i receptionen osv.


SUCK!

2011-03-28 @ 21:23:24
Såå ledsen. Tog inte Karl och Knuts klass ikväll då jag inte har några pengar. Har inte fått in hela min lön, suck, så just nu lever jag på... ingenting. GAH! Dessutom så är min mobil pajj och jag måste lämna in den hos Media Markt imorgon. Asså, varför världen?! Jag trodde detta skulle bli en grym vecka. Att jag skulle få göra allt jag vill göra, men nää! MÅSTE få in mina pengar nu så jag kan börja leva. Vill ju dansa!!


Dansa ikväll?

2011-03-28 @ 14:44:41
Dricker min sista kopp te för dagen (har nog druckit...5st?) och slutar om 20minuter. Jobbade över en timme idag, har ju ändå en sådan lång rast. Ska iväg sen till The phone house och fixa min telefon så jag kan leva igen. Känner mig helt handikappad just nu asså! Inget nätverk?! Finns det något sånt om man inte åker i tunnlar eller är ute på landet? Suck...

Något annat spännande är att jag ska FÖRMODLIGEN iväg och ta Karl och Knuts klass ikväll! YES THEY'RE BACK! Så jävla glad, men jag har dock inga pengar... Bokstavligt talat. Klassen kostar 220kr, och jag har typ 260kr på kortet... Och jag kan ju faktiskt behöva dom pengarna. Men vi får se... Ibland måste man unna sig. Och jag har ju saknat dom i ett år! Nääh, JAG MÅSTE JU!


Karl&Knut


Earth hour

2011-03-28 @ 10:18:37
Jag hoppas inte att någon missade Earth Hour i lördags mellan 20.30-21.30? Tycker det är ett sjukt bra evenemang som hela världen är med på och självklart var jag med på det. Jag hade lagat tacos till mig och Philip och han kom hem precis när Earth hour började. Då hade jag dukat fram all mat, tänt ljus i hela vardagsrummet och i köket så allt kändes supermysigt! Det varar ju bara i någon timme så det kan väl alla stå ut med? Dessutom gäller det bara lamporna, inte datorer och tv så vi hade på Körslaget i bakgrunden. Heja miljön!


20110328

2011-03-28 @ 08:38:31
Snark! Hatar sommartid. För det betyder att jag "egentligen" går upp 05.50... Alldeles för tidigt med andra ord. Nu sitter jag på jobbet, ögonen håller på att försöka sluta sig och lyssnar på The voice. Fick sminka mig på jobbet då jag var alldeles för seg imorse för att hinna göra det. Så när jag kommer till jobbet på morgonen undviker jag all ögonkontakt för jag ser typ 10år yngre utan sminket... och jag ser redan ung ut. Hehehe, vad ego det lät, men jag menar, jag ser ju faktiskt ut att vara typ 16? En av mina 14åriga elever ba "Va, vadå har du jobb?!" Jag ba Ja joo...tog studenten för 2år sen och jag fyller ju 21 lilla gumman. Hon ba "VA!? Jag trodde du var mycket yngre!! hihihi jag trodde typ du var.. eh.. 17?"

Jaja, nog om det. Ska dricka mitt té och sen börja bygga på hyllan som chefen har lagt fram åt mig här, haha. Fun, fun. Shit, jag är såå trött...


Bild från helgen. Jag har en sne näsa!!! Ännu en anledning till operation.


God natt ♥

2011-03-27 @ 22:44:41
God natt mina godingar. Nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig inför en ny jobbvecka. På onsdag fyller jag dessutom år så nååågot annorlunda händer denna veckan, haha. Kommer förmodligen inte göra något särskilt på onsdag iofs eftersom jag jobbar 08.30-19.00... Yeye. Imorgon är det jobb som gäller och även fixa min förbannade telefon som vägrar ta emot/ringa upp samtal! "Inget nätverk" - sug!!

Puss på er ♥


Söndagskväll

2011-03-27 @ 20:03:54
Heeej goingar! Haft en trevlig helg? Det har jag haft, förutom undervisningen igår morse... Bara två lektioner med dom till sen är det över. Jag orkar verkligen inte med dom, dels för att det är så tidigt på en lördag, dels för att dom är så många och dels för att dom är så små. Deras föräldrar hör allt jag säger så jag vågar inte skälla ut någon eller något, även fast dom VERKLIGEN behöver det. Suck..

Jaja, nog om dom. Jag har dansat massa balett, jag har käkat tacos, umgåtts med Philip, och nu under eftermiddagen har jag städat. Och faktiskt städat!! Jag har inte rensat mitt rum eller packat upp min resväska sen jag var i Göteborg. Hade glömt hur mitt golv såg ut, haha. Men nu är det rent och fint! Har packat upp båda väskorna från Göteborg och Oslo och kan börja om på nytt. Har bokat tvätttid på fredag så då känns allt fräsch igen.

Nu börjar Bachelorette. sen Big brother! Så ska sätta mig och käka det som blev över från tacosen igår, käka godis och bara götta mig denna söndagskväll. Puss :)

Ps. Min mobil är heelt fucked up. Finns inget nätverk, så det går inte att få tag på mig. Ska fixa det tills imorgon!


Mitt städade golv där det tidigare låg en STOOOOR hög med kläder.  


Laszlo time!

2011-03-25 @ 18:40:21
Drar på balett nu!



The black swan

2011-03-25 @ 17:44:48
Idag var jag på bio och såg The black swan, en film som handlar om balettvärlden typ. Eller ärligt talat, så fattade jag inte vad den handlar om. Man kan gå och bli djup och ba "Åh, den handlar om kampen mot sig själv, den enda som hindrar en är en själv" osv osv... Men jag tyckte denna filmen bara krånglade till det och försökte göra den läskig fast den aldrig var läskig, enligt mig. Dom överdrev allt lite väl mycket och sen är jag ganska emot att Natalie Portman spelar huvudrollen som balettdansös. Tycker att om man ÄNTLIGEN gör stora dansfilmer så ska dansare som kämpar för detta hela sitt liv få chansen att spela den stora balerinan, inte ta en skådespelare och låta henne dansa balett ett år. För det är inte samma sak, det är stor skillnad. Dessutom fattade jag inte vad sex-scenerna hade med filmen att göra överhuvudtaget.




I sickla köpcentrum just nu. Älskar mina t...

2011-03-25 @ 12:56:20

mms_img14080 (MMS)

I sickla köpcentrum just nu. Älskar mina trasiga jeans!


Sliiiten tjej på sista jobbet för dagen - ...

2011-03-24 @ 19:38:46

mms_img14079 (MMS)

Sliiiten tjej på sista jobbet för dagen - barnvakta. Ska bara sitta någon timme, sen är det helg. Men gaalet lång dag har det varit. Sjukt mysigt att jag fick träffa min Lovisa. Vi hade mycket att prata om som vanligt. Men nu ska jag vakta barn. Puss&kram


Tidsinställt: Dagens outfit

2011-03-24 @ 17:00:00

Det var längesedan jag la upp en outfit, men jag har ju alltid tråkiga "kontors-outfits"... Vilket jag har idag också, men ÄSCH! Det får duga. Inlägget är tidsinställt.





Skjorttopp - H&M, Byxor - Monki, Klocka - Ur&Penn (present), Skärp - Second hand, Skor - D.N.A (tror jag?) Har dock andra skor när jag är utomhus.