Leo badar

2011-02-28 @ 22:25:19


Från igår när Leo badar. Sååå söt!!


28februari

2011-02-28 @ 21:40:01
Hej! Sorry, det är som vanligt när jag är i Göteborg, jag pallar inte uppdatera. Idag har jag varit hos Marlene och David HELA dagen, från kl 10.30 imorse och passat Leo. Fast bara tills ca 16, då kom Marlene hem. Sen eftersom min fika med Sebbe ställdes in så stannade jag kvar där ett tag till och kom inte hem förräns nu för en timme sen. Känns inte helt OK att jag har passat Leo nu när han är sjuk då jag själv kan bli smittad, men än sålänge känner jag inte av något.

Imorgon ska jag och Iwetta hem till Karina för att träffa Zoe! Karinas dotter. Hur sjukt? Jag har ju inte träffat bebisen än eftersom den föddes i januari. Så det ska bli spännande. Efter det ska jag iväg på synundersökning. Blir det glasögon tro? Jo, det tror jag iallafall.

Lägger in bilder och filmer sen :) Pussi


Barnvakt livet ut

2011-02-27 @ 23:21:14
Godkväll! Ska precis gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp med väckarklockan (ännu en dag...) för att åka hem till Marlene och passa Leo. Dagen har varit lång och trött. Pappa bjöd på pizza till middag så det var jäkligt nice. Har inte käkat pizza på typ två månader eller något.

Sålänge får ni lite bilder från dagen då. Jag har som sagt passat Leo fram tills ca 15, men eftersom vi vaknade vid 9 tiden så blir det rätt många timmar ändå. Vi hann bada och... ja inte så mycket mer eftersom Leo var på så grinigt humör att han vägrade göra det man sa åt honom.

Visst är han världens sötaste?



"le lite Leo!"


"visa tänderna Leo"

Den fina skjortan fick han av sin moster i present igår.


Webcam - welcome back!

2011-02-27 @ 22:08:38


Snabbt inlägg...

2011-02-27 @ 18:27:49
Tjo på er! Har varit så jävla trött hela dagen efter att ha passat Leo, sovit med honom också och barn vaknar ju hela tiden på nätterna. Iallafall Leo, för han är sjuk nu. Ska passa honom imorgon också då han är för sjuk för att gå till dagis. Stackarn.

Men ni får ett inlägg ikväll, med bilder på Leo osv. Pappa har "lagat" min dator nu! Eller ja, tangentbordet är pajj så jag får ha stationärt tangentbord sålänge, tyvärr, men nu har jag iallafall bilder och WEBCAM! Som jag har saknat att ta ego bilder! Min mobil suger ju på det, ser alltid fet ut i mobilkameran, haha.

Vi hörs sen. PUSS

Ska gå och lägga mig nu bredvid prinsen. H...

2011-02-26 @ 22:54:18

mms_img48577 (MMS)

Ska gå och lägga mig nu bredvid prinsen. Han är ju världens sötaste!


Har precis undervisat i Solna. Nu blir det...

2011-02-26 @ 11:58:04

mms_img29292 (MMS)

Har precis undervisat i Solna. Nu blir det ett par timmars väntan innan natta och Simon hämtar upp mig, så sålänge drar jag ner till Solna centrum. Pussi


Favoritlåtar just nu:

2011-02-25 @ 20:47:36
Vill lägga in mina favoritlåtar just nu!

Oskar Linnros - Genom eld


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


Bruno Mars - Grenade


Robyn - Don't fucking tell me what to do



Städ-fredag!

2011-02-25 @ 19:48:04
Hej bitches! Ledsen för dålig uppdatering, men jag har haft händerna fulla hela dagen. Var hos veterinären på återbesök med Pancakes som har blivit bättre. Han hade en skråma på hinnan  i ögat som gjorde att det inflamerade och ögat rann, men efter lite antibiotika i form av ögondroppar så blev det tydligen bättre. Skönt då. Men han har tydligen invecklade ögonlock som gör att ögonfransarna irriterar och om det fortsätter så kanske han måste opereras. Jag började typ garva när hon sa det och tänkte "självklart...". Mina djur kan ju inte vara friska liksom. Vår kanin Truls som vi hade i 5år blev aldrig sjuk. Behövde aldrig gå till veterinären. Men men...

Iallafall. Efter veterinären stack jag och köpte mat till djuren som Philip ska mata dom med medan jag är bortrest. Fyllde även på lite i kylskåpet så Philip kunde känna sig som hemma och äta vad han vill, haha. Efter det har jag städat. Städningen pågår fortfarande och har hållt på sen 15. Min lägenhet har aldrig varit så skinande som den är nu och det är för att Philip jämt klagar på att det är stökigt hos mig. NOT ANYMORE BITCH!

Ikväll, om ett par timmar, kommer Natalie och Simon hit, med Simons lillebror också och dom ska sova hos mig. För imorgon efter jag har jobbat så åker vi tillsammans med deras nya bebis AMICA (inte Akira som jag sa) med bil ner till Göteborg. Shit, är så taggad asså! Som jag har längtat.

Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare kanske ♥



I mitt fina förkläde.


For a PESSEMIST I'm pretty OPTIMISTIC

2011-02-24 @ 12:47:35



Hittade dessa underbart snygga tavlor på http://formeli.se/category/optimistic-pessimist.html och blev tokigt sugen att beställa en... Man kan själv välja färgkomination och jag hade lätt valt rosa bakgrund med svart text eller tvärtom. Dessutom passar citatet rätt klockrent in på mig. Fan, vill ha! Men kan inte slänga bort pengar nu längre. Måste börja bli strukturerad så jag inte sitter där sista daharna innan lönen och ligger på -68kr... Men visst är tavlorna snygga?


Igår...

2011-02-24 @ 11:36:53

Kolla dessa två sötisar som gosade i soffan framför Efterlyst igår. Jag och Philip käkade en stor god middag igår, fetaost burgare, pommes, sallad med avocado och en god salladsdressig, sen vitlöksdressing till bugarna. Så jäkla gott! Jag som levt på makaroner och köttbullar denna veckan. MUMS! Därför blev jag så ledsen när jag glömde matlådan imorse... hade ju sett fram emot att få äta dom goda burgarna till lunch!




Dagens youtube: "Blööödee"

2011-02-24 @ 10:41:35

Hahaha, så jäkla härlig unge. Helt panik slagen och farsan bara garvar. "BLÖÖDE! BLÖÖÖDE!! DOT FANNIIIII!!!"
Min morgon blev genast mycket bättre! Hahaha!


Bad morning

2011-02-24 @ 09:53:24
Inte min morgon idag. Vaknade upp med kramp i hela högra axeln och hade drömt konstiga drömmar. Sedan tog jag det lite väl lungt när jag gjorde mig iordning så jag hann inte sminka mig och jag glömde matlådan. När jag går ut till Saltsjöbanan så ser jag att den åker förbi (ca 4min för tidigt?) men bussen står på plats så jag springer till den. Självklart världens långsammaste busschaffis, fullt med folk eftersom att tydligen var det strömavbrott på Saltsjöbanan så man kunde inte ta den ändå. Jag är vid Slussen 8.25, jag börjar 8.30... 2:an bussen kommer aldrig, tar tusen år, jag måste hoppa av vid Sture P för att köpa mjölk som chefen bad mig göra dagen innan och det är tungt. Kommer fram till jobbet 8.55... Ehe. Osminkad, ruffsigt hår, blä. Kände mig som en grottman.

Och nu är jag fortfarande på irriterat humör, stör mig på alla som går förbi mig typ. Ont i nacken/axeln. Ingen mat. Nä blä. Vill gå och lägga mig igen. Men idag jobbar jag till 18.30...



3dagar kvar!

2011-02-23 @ 13:50:47


3dagar kvar tills jag får krama om denna goingen! Ska bli kul att se om han kan säga Nicole än eller om det fortfarande är "Konn".


Önskeoutfit #16

2011-02-23 @ 12:49:15
Untitled

Enkel söt sommar outfit. Suck... Kollar ut genom fönstret och börjar huttra bara av tanken att gå ut dit. Ska flytta till Miami.

Tick tack tick tack...

2011-02-23 @ 11:38:23
Hur ska jag få tiden att gå? (rim rim) Mina hörlurar glömde jag på Stage i måndags så nu har jag bara mitt headset som tydligen inte vill fungera i datorn så bra, vilket innebär att jag inte kan kolla på Vänner. Buhu! Så nu sitter jag och försöker få Philip att vara lite rolig på FB-chatten när han själv är på praktik och inte har så mycket att göra. Men han är skittråkig...

Hmm. Jahaaa! Vad ska jag mer säga då? Igår så passade jag barn och fick en galen energi utav en "hälso-bar" (hur fan ska man förklara?) som jag fick av Philip från Blueberry igår (hälsofiket han jobbar på). Blev helt glad av det lilla kexet som är fullt av nyttigheter. Dessutom blev man mätt på halva (dom är typ 7cm långa). Min kropp har bara fått i sig köttbullar, makaroner, potatismos, pannkakor och rostatbröd dom senaste dagarna så nog blev mina organ glada. Haha. Gick runt och kramade på Magnus och Simon hela eftermiddagen. Magnus fyllde faktiskt 6år i måndags (GRATTIS SÖTIS) så han visade mig alla sina presenter. 

Lalala. Idag ska jag jobba till 14, skynda till Ungdomsmottagningen i Forum, skynda mig därifrån till Lidingö och undervisa på Stage 16.15 - 19.00. Ikväll ska Philip laga middag till mig (ehehe, nä jag ska laga. han kan inte laga mat).  

See ya later!!!!!


Tokgammal från typ 3an på gymnasiet.


GOD NATT

2011-02-22 @ 22:31:00
ZzzzZzzzzZzzz.... God natt!