Live forever

2009-02-28 @ 14:58:43
Nu ska jag ut i solen, ta bussen till Frölunda torg och hjälpa Iwetta passa barn. Vi ska ta dom på Frölunda torg och hålla dom sysselsatta, för just nu är dom så uttråkade att dom börjar bråka med varandra.

Medan jag är borta så får ni ge mig låttips!! Ska uppdatera min ipod (Philips ipod) med ny musik och behöver hjälp.



CIAO.

Whatever you like

2009-02-28 @ 01:38:10
Btw. Har ni några bra låttips kanske? :)
Både gamla godingar och nya låtar! Ös på.

xoxo


stay with me

2009-02-28 @ 01:24:54
Då var det fredag igen. Bara en helg till, sen tillbaka till skolan. Åh, ångest! Jag vill inte, orkar inte, vägrar!!

I måndags kväll kom Philip till Göteborg för att bo hos mig i några dagar. Älskar att få ha sånna Philipdagar då man bara slappar, går på promenader, bio, fikar, shoppar och myser. Det är precis det vi har gjort. Tanken var att jag skulle åkt tillbaka till Stockholm med honom idag, men jag greps av panik och fick sådan sjuk ångest igår kväll så jag kunde inte åka idag. Tror det var för att tiden har gått så fort och det känns inte som att jag har hunnit med någonting alls. Jag har inte ens hunnit träffa Elin, Sebbe, Haller... Knappt Anita. Mamma! Så jag började gråta och sa till Philip att det är jobbigt att åka. Så han lät mig inte åka tillbaka till Stockholm förrän på söndag. Och nu har Philip satt nån dum regel... Att vi inte ska höras på 24timmar... Så inte förrän om 22timmar och 40min får jag prata med honom igen. Ofta det kommer hålla.

Just nu känner jag att jag hamnat tillbaka i dåliga vanor. Så fort jag får tråkigt så äter jag massa chips, dricker cola och glor framför datorn. I flera timmar har jag suttit och laddat ner musik. Jag har även börjat följa gamla Big Brother avsnitt som går varje kväll/natt på tv400... Nolifer?  I know.

Dags att sova nu... Själv.... För första gången på 5dagar. :(
Godnatt

*Puss bild, puss bild!
awiwawiwawiwa!
chewbacabacalaca*

Peace

2009-02-23 @ 14:15:14

Förresten. Har ni sett min lille Philip på reklam på senaste? Han är med i Fjärrvärme reklamen som typ går på 4an och 6an och sånt. Så söt. Visst, han kanske inte är med så mycket, men hans fötter är :D Han är så söt.

check it out:


i'm staying

2009-02-23 @ 13:24:25

Mysig dag med Natalie igår. Inte för att vi gjorde så mycket, eller så länge, men det var ändå mysigt att få träffa henne. Som vanligt hamnade vi på Mc donalds och trash-talkade om våra pojkvänner (nej såklart vi inte gör, men det är kul när dom tror det), och trash-talkade om massa andra (det gör vi däremot). Efter det drog jag hem och hade en Nicolekväll till. Cola, OC och sängen. I like.


Ikväll kommer min älskling. Äntligen. Har längtat så jävla mycket. Det funkar liksom inte när vi inte är med varandra. Vi börjar alltid sakna varandra så mycket att vi bråkar. Om allt. Småsaker hela tiden. Så nu ska det bli skönt att bara få ligga och hålla om honom i en vecka. Love it.


Härligt gammal bild på mig och Natalie från årskurs ..8? 9?



 

I need you, to need me.


fast and furious

2009-02-22 @ 11:27:43
Om du har en egen pojkvän, hur kommer det sig då att du hela tiden är med min?

Blir så trött. Så fort man vänder ryggen åt, så fort man inte är i skolan, då är alla helt plötsligt kompisar med honom. Eller "kompisar". Alla tar chansen att prata med honom, vara med honom, ragga på honom. Då passar det sig. Men när jag är där är det ingen som ens hälsar på honom. Så sjukt fega människor som bara är ute efter en sak hela tiden och som inte kan stå för det sen heller. Antingen är du vän med honom och då pratar du med honom även när jag är där och slutar fega, eller så är du inte hans vän och då låter du honom vara.

you fall two

2009-02-21 @ 21:28:22
Igår var som sagt sista praktikdagen. Riktigt sorgligt må jag säga, eftersom jag har haft så himla kul med klassen och på danslektionerna. Igår fick jag faktiskt besök av Lovisa på balettakademien också. Hennes handledare jobbar nämligen där ibland och Lovisa behövde få sina närvarolappar ifyllda. Så hon fick sedan vara med på jazzlektionen eftersom hon har haft Julian tidigare. Skitkul verkligen :) Men det var iallafall riktigt sorgligt att säga hejdå till dom allihopa, men förhoppningsvis träffar jag dom igen. Ska ju söka dit iallafall så då ser jag dom på auditionen :) Tror inte jag skulle gå där om jag kom in, men vi får se. Senare på kvällen igår drog jag till Johanna, eller hennes brors lägenhet, och var med henne och hennes klasskompisar. Även Iwetta och Martina var där så det var kul att träffa dom.

Idag var det upp med tuppen igen. Inte en sovmorgon får man. Jag åkte nämligen till Ljungskile runt 9tiden och hälsade på Lovisa i hennes hemtrakter. Eftersom hon bor ute på landet (du vet att jag tycker det är mysigt där Lovisa) så tar det en timma att åka från Göteborgs central vilket betyder att jag måste gå upp tidigt. Vi var hemma hos henne en stund, drack lite kaffe och åt lite lunch. Efter det drog vi till hennes gamla gymnasium i Uddevalla för att låna danssalar och jobba på vårat projekt. Det gick väl bra till viss del men vi kanske pratade lite för mycket om andra saker. Annars gick det bra. Vi är överrens om idén.. Nu gäller det bara för oss att klura ut, hur man på bästa sätt kan få fram det. Kan bli svårt, men ska bli kul iallafall. Är as taggad.

Ikväll är det tahandomNicole-kväll. Behöver få sova, äta och kolla på Oc. :)

SNART KOMMER PHILIP!


Titta vad jag hittade :) Gamla gänget från 9an. Fortfarande kärlek <3

real love, i give it

2009-02-19 @ 20:03:01
Du är mitt allt. Jag älskar dig.

i'm stupid, i'm staying

2009-02-19 @ 16:12:19
Imorgon är sista dagen på praktiken. Sista dagen med "klassen"... Har verkligen börjat bli fäst vid den klassen nu och det kommer vara jättetråkigt att lämna dom och dansen på skolan. Det har iallafall varit hur kul som helst och jag har lärt mig mycket om mig själv. Bland annat att jag kan lära mig en koreografi/övning snabbt bara jag måste/orkar. Ingen utav lärarna har egentligen lagt ner någon tid på att visa övningen en extra gång för min skull, eller överhuvudtaget visat något överhuvudtaget ibland, och ändå har jag lyckats snappa upp allt riktigt bra. Jag har även lärt mig att jag är starkare än vad jag tidigare har trott. Det gäller bara att jag måste pusha mig själv till max hela tiden. Det har liksom blivit att man kör på rutin hela dagarna på estetiska, men under de här veckorna på balettakademien har jag varit tvungen att pusha mig själv och varit tvungen att köra till max för att inte hamna efter i övningen, i musiken och i klassen.

Idag gymmade vi på jazzen bara för att danssalen var så iskall så att Julian (läraren) vägrade vara där inne. vi körde bänkpress och massa jobbiga grejer. Vi småtjejer skrek lite mer för att det var så jävla tungt. Sedan hade vi mys i sofforna under lunchen och pratade om gamla tv-serier. Kommer ni ihåg Tre kronor?! Rederiet?! Skilda världar? Vita lögner? Vad hände med alla dom bra serierna? Varför la man ner dom? Så jävla bra var dom ju.

Nu ska jag ta och sova lite. Drömma om Philip som jag saknar så sjukt mycket. Du är alldeles för långt bort nu älskling... Dessutom ska jag fortsätta sätta Until we bleed på repeat :D .. Bara nu har jag spelat den typ 8ggr.. Älskar den.



i need you to need me

2009-02-18 @ 22:47:44
Jag läste förresten i metro idag på vägen hem efter att ha varit med Natalie. Och chockerande nog såg jag ett ansikte jag kände igen på framsidan. Nämligen Jonna, eller ja Johanna Karlsson som hon heter. Hon och två i hennes klass på Polhemsgymnasiet har som projekt designat en sko för folk som inte klarar av all för höga klackar, allt för länge. Jonna visade mig skon för ett tag sen och jag tyckte det var skitcoolt, men inte visste jag att detta skulle leda till att hon skulle få delta i Svenska mästerskapen i teknik för ungdomar typ. Hur coolt som helst.

Uppfinningen är alltså en ballerinasko med klack där man kan skruva av den höga klacken, och skruva på en lägre klack om man kanske är ute på krogen och känner att det verkligen inte går att dansa i de höga klackskorna. För visst har väl alla någon gång ångrat sig för att de tog på sig de allt för höga och obekväma skorna och man önskade att man hade ett extra par i väskan? Nu har Jonna och hennes kompisar lösningen :) Hur grymt som helst!

Glömde ju berätta att jag var med Natalie idag. Som vanligt hamnade vi på Mc donalds och satt och tjöta i 2timmar. Alltid lika mysigt <3

We follow them like fools

2009-02-18 @ 20:56:58
Sitter här och fösöker skriva en analys på PS. Jag älskar dig, men blir störd av min kissekatt Toffie som ska lägga sig på datorn hela tiden, eller si lägger hon sig bredvid och biter mina fingrar. Sällskapssjuk tror jag hon är. Men det är något mer som gör att jag inte kan skriva. Vet inte vad det är. Något som hänger i luften och stör mig som fan. En klump i bröstet på något sätt... Känner ni igen det?

Dagen har varit givande. Den nye (för mig) balettläraren Roman (ryss) på balettakademien var inte lika hård mot mig idag som igår, som tur var. Mådde nästan lite dåligt igår för att jag kände mig så förvirrad. Har ju varit van att jag mest får stå i hörnet längst bak och gömma mig och bara följa med på lektionerna liksom, utan att bli så uppmärksammad. Blev jag någon gång uppmärksammad så var det positivt. Men igår fick jag höra  "Nicole, sweety, are you tired?" Jag ba... No? :) Han ba "Do you want to go?" ... No? ... "Okey.. don't look soo sad".. Man ba ?! Sad?! ... Jag må ha lite ledsna ögon, men överdriv inte. Fick sedan höra att en i klassen (ja, jag kallar dom för klassen) också brukar få höra att han ser ledsen och trött ut. Men det är ju så han ser ut liksom. Anywaaay, nu spårade jag. Det jag ville komma till var att jag hade roligare idag, trots att vi gjorde samma hopp-övning 8ggr. Så fort någon gjorde fel fick vi börja om. Hatade varje person som gjorde fel, haha.  Sen hade vi jazz med min gamla lärare Julian. Det var hurkulsomhelst! Blev kallad "The new girl", och han tyckte att alla borde följa min Shut up and dance- tshirt. Jag håller med.

Nu ska jag sluta spåra, och fortsätta skriva och fortsätta på den grymma låten "Them" med Jem..


Toffie - aka Fiffi


love until we bleed

2009-02-17 @ 22:44:17

I taket lyser stjärnorna. Värt att se.
Såg den själv för någon vecka sen och både jag och Philip satt och smyggrät. Man kan inte tro det, men den är på samma nivå som boken, i jämförelse med vad filmer brukar vara.
Jag bara ÄLSKAR musiken. Until we bleed med Kleerup. Så jävla vacker.

Godnatt

Most girls

2009-02-16 @ 10:15:52
Och så var man tillbaka i Göteborg, IGEN. Fram och tillbaka får man åka... Inte jättetaggande. Jag har inte haft någon dator på hela veckan heller.. Anyway. Förra veckan var jag i Stockholm och praktiserade med min lärare från Kühlers. Vi hängde på Fryshuset gymnasium och fick träffa massa härliga människor där. Vi var även och kollade på Svansjönrepet på Operan en dag. Hur kul som helst! Veckan gick såklart jättefort och nu är man hemma i Göteborg igen.

Egentligen ska jag ju vara på praktiken just nu (balettakademien you know), men Nicole försov sig (såklart) en lektion och skulle komma försent till den andra så hon tyckte det var pinsamt. Valde att sjukanmäla mig denna dagen och försöka plugga någonting. Usch, har lite ångest för att jag missade dagen.

Så, Alla hjärtans dag då. Började med att jag åkte och kollade på Philips fotbollstunering. Hann inte se klart hela eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal och träning på Kühlers. Så fick skynda mig dit. Hade samtal med Therese Carlsson. Sen hade vi balett och jazz och jag var riktigt taggad. Efter jazzen fick jag springa hem för att hinna fixa iorning rummet tills Philip skulle komma. Det blev massa godishjärtan, chips, cola, ljus, spel. Ja, en helt vanlig mysig kväll! Utan Philip fick jag en jättestor version av vår första pussbild som han hängde upp på väggen. Han tyckte inte Titanicaffishen som hängde där innan var tillräckligt glad av sig. "Titanic är en deprimerande film.. Det är inte vi."... Jag hade ingen talan såklart :) Hade iallafall världens mysigaste kväll med världens mysigaste kille.


Denna bilden hänger numera uppe på min vägg <3

all the things I want to be

2009-02-07 @ 11:55:58
Lördag. Dags att åka hem till Stockholm efter en veckas praktik i Göteborg. Praktiken har varit sjukt rolig, och jag är jätteglad att jag har fått möjligheten att lära känna dessa underbara människor, och fått chansen att dansa med dom. Men än är det inte slut. Än blir klassen inte av med mig :) Nu ska jag praktisera en vecka som balettlärar assistent på Fryshuset, och efter det så åker jag tillbaka till Göteborg och praktiserar ännu en vecka på balettakademien. Jag trivs verkligen grymt bra med människorna, och dom har välkomnat mig så sjukt bra. Jag har börjat kalla dom för "min klass". Men nu har dom lov... och det har inte jag.

Jag har ändå längtat efter denna dagen. För det är första dagen jag får sova ut på. Det är första Kühlers lektionen på evigheter. Och idag får jag träffa min Philip. Visserligen har jag pratat i telefon med Philip så fort jag fått rast på balettakademien, och pratat i telefon med honom på väg dit och hem, varje kväll innan jag somnar... Men det är ju inte samma sak som att få ligga och titta på när han sover. Höra honom prata i sömnen om olika konstiga saker. Få brotta ner honom mitt på stan och leka Chewbacca (ja vi är udda). Men det ska jag äntligen få göra idag.


"Jag vet att du sover, känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag, men jag
vågar inte väcka dig nu
jag skulle ge dig allting du pekar på
men bara när du inte hör vågar jag
säga så
jag kan inte ens gå utan din luft
i mina lungor
jag kan inte ens stå om du inte ser på
och genomskinligt grå
blir jag
utan dina andetag"

You can't keep on like this

2009-02-03 @ 18:16:42

Dag 2 på "praktiken" avklarad. Inte för att det var en så jätteansträngande dag men den var rolig. Först hade vi balett, där jag efter halva klasen fick välja om jag ville sitta eller vara med eftersom de skulle upprepa stången en gång till.... Jag satte mig, lat som jag är. Efter baletten drog vi till Göteborgs operan för att vara lite publik till föreställningen "Läderlappen". Sjuk och sjukt rolig föreställning där dom sjöng opera. Visste inte att man kunde göra komik utav opera sång men det kan man visst. Några gamla danslärare var med i några nummer också. Det var riktigt kul att se, förutom att vi var där från 11-16.... Är det rep så är det. Men alla ni som bor i Göteborg, när den väl börjar visas som föreställning borde ni lätt gå och se den.

Igår glömde jag säga att jag träffade ju Natalie efter praktiken. Vi gick och käkade, som vanligt blev det Mc donalds, och jag gick och köpte mig två par jeans. Var längesen jag köpte jeans så det var på tiden, och dessutom fick jag ju ett av paren för bara 100kr. Anyway, alltid lika mysigt att träffa hjärtegullet mitt :)

Nu ska jag forsätta kolla på youtube klipp och gråta lite eftersom jag är så jävla känslig.


Synd att jag inte är lika duktig då.

Beating hearts

2009-02-02 @ 21:43:22
Dag 1 på "praktiken" avklarad. Varför " "? Jo, det är nämligen så att jag som vanligt var väldigt sen med att söka praktikplats. Det slutade med att jag mailade balettakademien i Göteborg för att se om dom kunde ge mig ett arbete under någon vecka. Jag fick ett mail tillbaka "Du är välkommen att vara med på våra klasser och praktisera v. 6 och 8"... Ojdå. Vara med på klass? Soft. Så alltså, min praktik är att följa Balettakademiens första åriga yrkeslinje på deras dansklasser. Nog inte riktigt vad Ingrid Redbark Wallander hade tänkt sig, men soft för mig. Jag får gratis danslektioner i 2veckor, försprång om jag någon gång skulle vilja söka linjen själv, och jag slipper dessutom följa en och samma person, utan får en hel klass att umgås med. Som att gå universitetet i förväg. Sjukt kul faktiskt. Dock har dom ju några teori lektioner som t.ex Musikteori. Döööö! Det känns som att det räcker med Susannes lektioner på tisdagmornarna då vi ska klappa och lära oss noter. Läraren sa att jag gärna får vara med och skriva ner noter och försöka höra de olika takterna blabla. Jag svarade "nje, asså jag är värdelös så det är ingen idé att ens försöka..". Så jag satt och skrattade åt dom andra när dom satt och skrek ba "NEJ DU HAR FEL, ÄR DU DUM ELLEEEER?!".

Nästa vecka, vecka7, ska jag däremot vara i Stockholm och följa min balettlärare från Kühlers och vara hennes assistent på Fryshusets gymnasium. Ska också bli rätt soft eftersom hon är så skön. Hon kommer förmodligen låta mig sova ut lite då och då, i jämförelse med balettakademien som tvingar mig börja 9 varje dag iprincip. Anledningen till att det just blev vecka 7 som blev med Jenny var för att den veckan har balettakademien sportlov. Men då får jag samtidigt fira 4månaders dagen med Philip på onsdagen och Alla hjärtans dag på lördagen :) Dessvärre måste jag ju sakna honom nu i en hel vecka också...

Förresten. Här är en video på ett awesome band som heter Film Noir. Bandet spelade på Joakims projekt som han hade på Lava i Stockholm för några veckor sen. Grymt duktiga, jag rös verkligen hela tiden.

Film Noir - Breating hearts, ticking clocks