Powernap

2010-10-28 @ 14:48:11
Nu har jag varit hemma en timme, käkat lunch, powernapat i 20min och ska nu vidare till nästa jobb. Slutar 19.30. Jag vill bara soooova!!

Tack Johanna för skjutsen! <3




vägra vakna!

2010-10-28 @ 08:06:08
Godmorgon... eller inte. Kollade ut genom fönstret och nu vägrar jag resa på mig. Hellno! Ligger och kollar på OC, banan går ju inte förrän om en timme så jag kan chilla tycker jag. Idag ska jag som sagt jobba och jobba. Hoppar in för en tjej på Kidz-World som inte kan komma idag, sjukt barn. Så jag få passa barnen som är där. Jag hoppas dock att det inte är några...

Faaan, vad trött jag är!



I brist på andra bilder...


Löning = pank Nicole

2010-10-27 @ 21:43:43

Haha jag älskar den 25e. Man får in pengar... sen försvinner allt dagen efter. Längtar något fruktansvärt till löningen i November, då jag kommer ha pengar som för en gångs skull bli över! LOVE IT!

Lektionerna gick bra. Märker att jag blir jävligt sur på ungarna ibland, men vad fan ska man göra när dom blir arga på varandra för att dom "inte syns i spegeln". Nä, men FLYTTA då?! Puckon. Min F+ gick bra, bättre än sist iallafall, lite mer energi och kom mycket längre än vad jag brukar. Kanske beror på att jag inte spårade ut med massa diagonalövningar och massa styrka och stretch... Utan det blev en snabb uppvärmning och sen koreografi.

Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba på gymmet. Under eftermiddagen ska jag jobba på Stage, vicka för Karro, sen hem och packa. Ska ju faktiskt åka på fredag morgon!


Beautiful fashion

2010-10-27 @ 16:00:00













Olsen är lika med Kärlek. Kunde jag välja vilket utseende i världen, skulle det bli deras.


Onsdag

2010-10-27 @ 13:27:26
God förmiddag. Vaknade för några timmar sen efter att ha vilat ut ordentligt. Sov ju knappt någonting förra natten, men denna natten sov jag som en gud. Så skönt! Jag har bara tagit det lugnt, städat köket och ska nu hoppa in i duschen innan jag städar lite till och sen går till jobbet. Det är undervisning som gäller idag. Får se vilket humör mina små monster är på idag, haha.

På fredag åker jag ner till Göteborg för att sen åka vidare till Polen i en vecka.  Ska bli så skönt att komma bort! Inte från mina bebisar dock, men bara skönt att inte känna press över jobb och allt detta. I Polen får jag vara barn igen.

Men nu måste jag in i duschen! PUSS



Polen 2008


Vill ha: SKOR

2010-10-27 @ 10:00:00

Nu har jag fått SKOABSTINENS också. Ska fanimej önska mig ett par Uggs i julklapp. Och dom andra paren, ja dom ska jag köpa när jag får min första ordentliga lön.. tillsammans med danslektioner... och en ny mobil.. Gah. Ge mig bara.












Abstinens...

2010-10-26 @ 23:00:00
Igår fick jag sådan absitens. För några nätter sedan drömde jag om att jag var på Karl och Knuts klass. Och nu när jag inte dansat på ett tag, så börjar jag bli helt jävla knäpp. Jag känner mig tjock och ful, dålig och lat... och helt jävla tom! Jag blir inte tillfredställd i livet när jag inte får dansa! Det är som dom som är jävligt smarta, måste få plugga för att bli tillfredställda - jag måste dansa.

Jag känner inte heller att det är en paus. Som vissa tar en paus för att känna att de saknar dansen ett tag och sen kommer tillbaka för att kötta. Jag är något mittemellan just nu. Känner att jag vill att detta ska vara en paus, men vågar inte för jag MÅSTE träna för att det ska bli något. Detta året är min sista chans om jag ska satsa på en utbildning. Jag tänker INTE vara en sån där som vägrar inse att man kanske inte kan jobba inom dans. Men jag vill inte heller ge upp på mina drömmar. Dock har vi som drömmer om dans lite limiterat med tid. Det är rätt svårt att börja satsa när man är 25+ liksom så... den där grejen med att man ska följa sina drömmar, ja, det ska jag göra, men jag har en tidsbegränsning också liksom.

När jag får pengar... när jag har tjänat mina egna pengar... då ska jag fan börja dansa. Och det måste vara snart.




Film från Estetiskas vårtermins föreställning på Nybrokajen. Årskurs 2...
Jag i rosa randigt.


Film från årskurs 1. Haha, kan inte sluta skratta åt denna.
Jag i gult i mitten, mitten.


Film från Base23, sämsta gången, sämsta dansen, sämsta Nicole att filma den dagen.
Ni ser nog vem jag är... Bitter i bakgrunden...


We're the only ones

2010-10-26 @ 20:29:55

Hej allihopa! Nu ligger jag däckad i soffan. Så jävla trött efter denna dagen och efter den sömnlösa natten. Hela dagen har jag haft riktig förjävligt huvudvärk, sån huvudvärk att jag knappt orkade läsa tidningen. Det är något konstigt med mig, för den senaste tiden, ja den senaste veckan iallafall, så har jag inte kunnat läsa, eller ha blicken nedåt utan att få så ont i huvudet eller må illa. Är det något farligt? Philippa?

Nu har jag iallafall ätit och vilat en stund. Försöker ladda ner ett musik-redigeringsprogram, men vet inte hur själva programmet fungerar alls... Suck. Imorgon är det undervisning som gäller, men sovmorgon. Gött!


Bild från 2008, San fransisco.


Ingen sömn inatt

2010-10-26 @ 08:44:57
Åh, jag hatar alla mina mobiler! Fan, först går den ena sönder för Leo sög på microfonen, nu har den andra mobilens högtalare lackat ur så det kommer inget ljud, bara lite ibland om jag har tur. Visserligen ärver jag folks gamla mobiler så förväntar mig inte topp-skick, men alltså, högtalaren?! Så inatt hade jag ingen väckarklocka och jag kämpade hela kvällen igår med att hitta något som kan väcka mig. Varför finns inte någon inställning på datorn som sätter igång en väckarklocka? Den andra mobilen jag hade innan har också lackat ur helt och går inte at sätta  på, annars kunde jag ju använt den. Hittade inte fjärrkontrollen till min radio i vardagsrummet som skulle kunna sättas på. Så min väckning fick vara Philip. Jag hade mobilen på vibration och jag hade på Skype.  Så jag smsade honom igårkväll/natt om att han skulle prova att väcka mig. Och det var ju inte säkert att han såg det i tid!

Men bara för det kunde jag ju inte somna. Man låg och var orolig HELA natten för att försova sig. Så jag vågade typ aldrig somna riktigt. Sov i två timmar, vaknade, ytterligare två timmar, vaknade... osv osv. Jag var till och med vaken innan Philip ringde. Sjukt jobbigt!  Så jobbigt att jag funderar på att gå till typ Ur&Penn och köpa mig en liten väckarklocka... Bara det att den enda morgonen jag ska upp nästa gång är på fredag, onsdag och torsdag har jag ledigt på förmiddagen. BLÄ FÖR MOBILER!!








"Finns det något I då?"

2010-10-25 @ 21:29:39
HAHAHAHAHAHA MARIA MONTEZAMI - KÄRLEK!!!!

Hon och hennes mamma pratar om att hon en gång i tiden var Bingo-uppläsare. Så försökte hon komma på vad man säger för namn till "I". "Isak?" "Ingvar?"...

Då säger  Marias mamma:
"Men finns det något I då?",
Maria svarar "bIngo mamma!"
Mamman: "jaha... är det så det fungerar?"
Maria: "ja.. jag kan faktiskt ganska mycket, mamma"

Hur underbart är det inte att taletsättet "sådan mor, sådan dotter" faktiskt stämmer i detta fallet?




25oktober

2010-10-25 @ 21:05:01
Hallo blogen. Har inte orkat blogga, eller tja, jag har inte haft tid att blogga. Igår jobbade jag under förmiddagen, sen var jag med Philip resten av dagen. Vi hängde runt i Forum Nacka, åkte in till söder där Philip käkade, sen på väg till barnvaktsjobbet på kvällen stötte vi på  Miranda och Lovisa på Slussen. Blev så himla glad! Har inte träffat Miranda sen i somras typ? Och Lovisa och jag måste börja ses oftare. Så det var kul att sätta sig en stund med dom.

Idag har jag bara inte orkat faktiskt, haha. Jag jobbade under dagen på Stage med mina små trollungar. gud vad dom kan vara jobbiga, men jag fick några av barnen att inse varför dom är där och dansar, det var skönt. Nu ikväll har jag bara käkat och degat framför tvn. Kollat på Top Model. Gud vad jag älskar Raina, btw. I Top Model alltså. Så snygg. Älskar hennes starka ögonbryn och sprudlande personlighet! Hoppas verkligen hon vinner. SÅ FASHION!





Kill me

2010-10-24 @ 00:08:37
Gah, vad trött jag är. Passade barnen i hela 10timmar idag. Fick dom att somna ca 20, så efter det fick jag en och en halvtimmes vila framför tvn innan deras föräldrar kom hem. Men vilken lång dag. Lego, mellis, fotboll (i 1½timme maj gad), fika, sagoläsning, läxläsning, rita, laga middag, dessert, pjamas, tv, välling, borsta tänderna, SOV!!... 

Imorgon har jag en lektion på Stage, sen resten av dagen ska jag mysa med Philip... ja fram till 21, då vi ska hem till barnvaktsfamiljen igen och passa barnen under kvällen en timme... hehe.

Men nu ska jag sova. God natt...



Lördag=barnvakt

2010-10-23 @ 11:01:42
Godmorgon! Idag har min barnvakts familj bett mig komma och barnvakta under dagen, då föräldrarna ska på Stockholm Open. Och jag som inte hade något planerat sa självklart ja. Så idag kommer jag vara iväg under hela dagen och passa dom tre små monsterna. Ska bli kul! Missade dock precis Saltsjöbanan, så får ta den som går om tio och hoppas att jag är någlunda i tid iallafall.

Have a nice day, hörs ikväll.




fluffjackan är på... det är ju faktiskt snö ute.



Veterinären

2010-10-22 @ 23:30:00

Ja, då det har varit en väldigt ickehändelserik dag så kan jag ju berätta hur det gick för Louie hos veterinären.

Som vanligt är veterinärer galet pessemistiska, så jag blir ju typ ledsen varje gång jag går till en veterinär, trots att det bara är undersökning. För som idag, det första veterinären säger när hon läst igenom Louise journal är "Ja, sånna här höftfrakturer är ju väldigt svårläkta och det är sällan dom blir helt bra", typ. Sen "Dom har gjort undersökningar på påkörda djur som har just sånna här skador och det kan leda till komplikationer senare i livet, eller om några månader." För ja, Louies ben ligger ju snett nu, då han inte fick någon operation. Och lixom, han haltar självklart, vet inte hur länge, om kanske föralltid. Men jag tror inte det är något som stör honom, det märks inte på honom. Iallafall, som hon förklarade det så bildas det massa extra bråsk, och ben runt det brutna benet för att det vill läka och ju mer han rör på sig osv, desto mer extra kommer det bildas. Så till slut kan det leda till att han får förstoppning.

Att hon säger så, det köper jag, men det jag blir så less på är att dom alltid typ förväntar sig att det SKA hända. Hon sa inget om att det ser ju faktiskt väldigt bra ut när han går, med tanke på vilken skada han faktiskt har. Det känns alltid som dom lyfter fram det negatuva, trots att något knappt har hänt. Men iallafall, han röntgades.

Det bästa var när han fick lugnande. Jag trodde bara han skulle bli lite slapp, men han däckade efter 10sekunder, så jag blev så nervös att jag var tvungen att fråga om det verkligen skulle vara så. Haha, öppna ögon, tungan utanför, däckad. Så himla söt. Tog ett tag att väcka honom sen också. Men röntgenbilderna såg ut som vanligt. Så som dom var senast, dock med njursten denna gången? Inte mycket, men lite tecken på det fanns det, men hon sa inget om att man borde oroa sig.

Om Louie nu skulle läka fel och det skulle leda till andra komplikationer så lär det hända inom ca 6månader. Så jag ska tillbaka dit om ett halvår ungefär för att se hur det ser ut igen. Förhoppningsvis slipper jag väl gå dit tidigare. 

Tips till mig själv: Ät frukost innan du går till sjukhus/vårdcentraler/veterinärer. Jag svimmar så lätt bara av miljön så om jag inte har ätit är jag snurrig under hela tiden. Massa jävla sprutor och däckade djur... blä.


Stort tack till...

2010-10-22 @ 22:17:56



Tack, tack, TACK Josefine som kommer och bo hos mig under vecka 44, då jag ska åka till Polen med familjen. Hur underbart som helst att du kan passa mina små monster här hemma! Kommer dock sakna dom något otroligt, men jag vill faktiskt också åka till Polen. SÅ STORT TACK BABY!

 


Snö... gå och dö!

2010-10-22 @ 08:41:21
Såklart, denna morgon när jag ska till veterinären med Louie, DÅ snöar det! Underbart... NEJ! Inte okej! Speciellt inte när jag inte har några vinterskor! Ska jag halka runt då menar du, snö jävel?!

Får se om jag överlever. Men sen, efter veterinären, då ska jag sova. Hela dagen. Vägrar gå ut i snön mer än nödvändigt!




Kidz-world

2010-10-21 @ 09:14:01
Nu ska jag iväg till gymmet för att jobba på kidz-world (barnpassningen). Om jag har tur så är det inga barn där idag, är så jäkla trött. Kunde inte somna igår förrän typ vid 2... Fett jobbigt. Men ja, uppe med tuppen iallafall.

Jag hinner nog inte hem mellan jobben tror jag. Utan jag drar nog till Mediamarkt och lämnar in mina fuckade hörlurar, som jag btw älskar, men som har gått sönder. Jag förstår inte? Asså, det "värsta" jag gör med dom, är att lägga ner dom i väskan ibland? Oftast inte! Och nu är det den delen man stoppar in i ipoden som laggar ur. Gah! När ska jag få mig ett par hörlurar som funkar forever?!?!

Ciao bellos.



dålig fotodag...