Gimmie more.

2007-12-30 @ 12:35:11
Hahaha, Polska klubbar lever upp till ryktet måste jag få säga..
.. Men fan, det var riktigt jävla roligt tills jag blev alldeles för trött. Berättar mer någon annan gång.

SMACK!



Center of attention.
We keep on rockin,
and they keep watchin

Resblogg på väg till Polen.

2007-12-29 @ 15:50:08

2007-12-28, kl 15:36

Trots att jag har musik i öronen på högsta volym hör jag deras klagan på varandra. Jag blir lite illamående... kanske beror på den långa tiden jag har suttit i bilen och tanken att veta att jag har mer än hälften kvar. Jag blir lätt åksjuk, men just nu mår jag mer illa på dom två. Jag tycker det är så komiskt att dom fortfarande tror att det är pga mig Jonathan är som han är. Det konstiga är att både jag och Marlene har lyckats bli ganska normala, åtminstone utåt. Innuti skriker hon också, det är inte bara jag. Det vet jag.

Vi är någonstans i Danmark just nu. Kom nyss hit med båten, Helsingör eller något? ... Helt stört, under de senaste 5minuterna har deras humör ändrats från typ "dö din jävle dö"  till att de helt plötsligt skrattar skojar med varandra. Som två 5åringar som bråkat över godiset och sedan kommit på att man kan dela det, så nu är allt bra. Dom fattar bara inte att dom inte är 5år längre.

Nu kom låten på mobilen som jag väntat på:

Rörda av en ton

i en melodi

kan två hjärtan slå,

så att båda två känner harmoni?

Som om sagans värld

blivit verklighet

främling blivit vän

vad ska hända sen?

ingen av dom vet.

Skönheten är hon

Odjuret är han

men så mycket mer än vad ögat ser

ser dom hos varran.


Skönheten är hon

Odjuret är han

men så mycket mer än vad ögat ser

ser dom hos varran


Rörda av en ton

förda av en sång

Låter tiden gå

börjar att förstå

allt kan ändras om


Ska vi våga tro

på vår fantasi?

Sagan ger oss svar

varje väsen har

skönhet innuti.


Sagan er oss svar

varje väsen har

skönhet innuti.


kl 17:30

Jag kommer fan gå under snart. Jävla schitzomänniskor. Dom fattar inte att dom påverkar oss.. Oss två som sitter här bak och behöver lyssna, eller lyssna och lyssna, vi sätter på musik på högsta volym och försöker sova. Ibland lyckas man, ibland inte. Jag tror jag är bättre på det än vad Jonathan är.

Why do you sing Hallelujah, if it means nothing to yah?

kl 18:37

Tyskland. Jag känner mig alltid lite illa till mods när jag åker genom Tyskland. Får liksom bilder framför mig; pansarvagnar, folk som blir utkastade genom fönster, skjutna barn mitt på öppna torget. Visst, jag är väl kanske lite långsynt, men jag tycker faktiskt inte om att vara i Tyskland. Varje gång man åker in i Polen och hamnar på de så kallade "Hitler vägarna" som är byggda med betong och är helt förstörda efter pansarvagnar så känner man bara "Fan jävla kuk Tyskland"...

Nu är det väl ungefär hälften kvar. Om ca 6-7timmar är vi i Lipniki, Polen. Så för min del blir det att försöka sova så mycket som möjligt, det går snabbare då. Kanske ska jag sätta på någon film?... Läsa klart "No tears for queers"? Nej, det vill jag iofs inte göra, den är så bra så jag skulle kunna läsa den i evigheter. Det är det som är anledningen till att jag inte läst ut den än, jag vill inte läsa ut den. Vad ska jag då göra på bussresor? Vad ska jag då skryta om? Det är ju min första bok på flera år! Jag är skit stolt... Då kan jag ju inte bara läsa ut den sådär för då måste jag hitta mig en annan bok att läsa... och det orkar jag inte.

How to save a life

kl 3:44

Okej, resan tog längre tid än vad jag hade beräknat.. Ca 10timmar tog det från norra Tyskland till södra Polen, det kanske är rätt rimligt.. länderna är ju faktiskt stora. Nu är jag helt slutkörd. Kommer förmodligen sova lite för länge imorgon. Gissar på att jag vaknar iallafall vid 14.00. Möjligtvis senare. Godnatt.


2007-12-29, kl 15:29

Så var jag här nu, i mitt lilla café/bar i Lipniki. Det är iofs sjukt tråkigt, Iwetta och Ania är i Nysa (en stad) och ska sova där inatt. Vet inte om jag pallar åka dit. Dom frågar "Vad ska du göra här?" Ja, eh.. hm ... Jag har faktiskt inget bra svar på det. Idag har jag hunnit hänga lite med Iwetta och Ania innan dom åka iväg, och så har jag varit och hälsat på mina kusiner, som nu är här hos oss och spelat Guitar Hero. Jag var med en stund med tröttnade. Baren är hyffsat tom förutom de där alkisarna som iprincip bor här... Inte riktigt, men ofta är dom här iallafall. Det är ISKALLT ute. Verkligen svinkallt. Det gör mig fundersam, Varför är det kallt i Södra Polen, när det är +7grader i Göteborg? ... Växthuseffekten? Fuck it. Tyvärr är det ingen snö, men frost. Funderar på om jag ska gå ut och gå lite kanske.


i will try to fix you.

2007-12-27 @ 22:15:39
Du är oförstörd för mig.

Igår hade vi farmor och gammelfaster (81år, 91år) här och efter deras besök bestämde jag mig för att aldrig bli 70+... Jag vill inte att mina barnbarn ska behöva tänka likadant som jag tänker om min farmor, eller som jag tänker om någon gammal släkting. Om jag blir 70+ ska jag iallafall vara världens coolaste 70åring. Inte en sådan som säger; "Jaha Nikåååål, hur går det i skolan nu då? Har du någon flicka? oj jag menar pojke? ... Har du MVG i alla ämnen nu dååå? Vad sa du? Om jag vill ha en puss? JASÅÅÅ du sa om jag vill ha julmust...".. Man får ju huvudvärk på riktigt. Jag undvek dom seriöst så mycket det gick, ska det behöva vara så? Ska det behöva vara så att man håller sig undan för att man inte ska få för dåligt självförtroende då dom börjar jämföra en med kusiner och sysslingar. De undrar varför man inte kan vara lika bra som den där personen i släkten som blev läkare, eller när dom jämför en med kusinen som är så duktig på att sjunga och kan spela massa instrument "Ja Nicole var ju bra på piano en gång i tiden men nu är det väl bara dans som hon kan?".. Varför man inte har lika bra betyg som alla andra, och att man har ju allt blivit lite rundare sedan de såg en sist... "Ja Nicole har ju alltid varit så liten och nätt, men inte nu längre"... Både släkt och familj tjatar om att man måste börja ta körkort och att man måste, MÅSTE bestämma sig för vad man vill bli. Ja det är ju vid den här åldern som det bestäms, det är nu man måste veta, annars kommer man ingenstans. Annars blir man en sådan där "flyktig" människa, som aldrig sitter kvar på ett jobb längre än ett halvår för man tröttnat.. Ja Gud VAD HEMSKT ATT JOBBA MED DET MAN TYCKER OM FÖR TILLFÄLLET! ..       


Efter att ha kört hem gamlingarna så åkte jag in till stan för att träffa Elin och Lovisa. Vi satte oss på Fröken Olsson och disskuterade vad som skulle hända under kvällen. Vi bestämde oss till slut dra till Elins "kompis" John. Vi chillade där, kollade på tv, drack lite vin. Elin och Lovisa bekantade sig med den 60åriga grannen.. Ja det var mysigt. När jag skulle hem runt halv 2 snåret så följde Elin mig till spårvagnen. Från ingenstans berättade hon hur glad hon är att vi faktiskt fortfarande har kontakt. Och ja, det är jag också. Verkligen... Visst i 9an sa man "vi måste hålla kontakten" osv, men innerst inne tänkte man ju att det kommer inte bli så.. Absolut inte. Och för ett år sen var det så.. Jag och Elin hade inte bra kontakt av olika anledningar.. Men sen i sommras, trots att Elin flyttade till Spanien, så har vi nästan närmre och bättre vänskap nu än tidigare. Against all odds! Elin bor i Spanien, jag och Lovisa i Stockholm... Miranda, Johanna och Anita i Göteborg.. Men även om vi har alla dessa flera hundra kilometer imellan oss så lyckas man ha ett sånt jävla starkt band med alla tjejerna. Jag är så glad att jag har dom... För det har jag, i ur och skur.

Imorgon åker jag till Polen. Kommer tillbaka den 3:e eller 4:e.. har inte riktigt koll på det. I Polen blir det partyhard med Iwetta.

image19
Där bodde jag, där bodde du..
Där bodde jag och du.

Inga jordskalv där vi bodde
ingen frös och ingen svalt
men det skedde när du rörde vid mig.
jag var sjutton, du var sexton
och jag skolkade från allt..
jag ville bara va med dig,
jag ville bara va med dig.

nu får jag höra att du lever
då och då ifrån en vän
och det verkar som att allting är okej
och jag undrar om du nångång
är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig..
Du kanske undrar över mig. 



 


Var och en hem till sitt.

2007-12-25 @ 19:54:22

Julafton är avklarad. Det var en mysig dag iochmed att mamma kom hem från sjukhuset i några timmar, så vi hann alla äta och öppna paket. I övrigt är jul så sjukt överskattat... Det är samma sak, år ut och år in. Folk kan försöka inbilla sig själva att julafton är till för att alla ska samlas och alla ska vara snälla, alla ska tycka om varandra osv osv. Ni vet själva att ni bara tycker om det för att det är god mat och ni får julklappar. (och btw, julafton firar man för att hedra Jesus födelse... den biten har ni glömt, Tror ni på Jesus?)

Idag träffade jag älsklingen Anita. Vi tog oss en mysig liten fika på Condeco och pratade om saker som har hänt under tiden vi inte träffats. Alltså ganska mycket men ändå ingenting iprincip! Efter det bestämde vi oss för att gå på bio. Vi såg "Förtrollad" som var sjukt underbar! Helt klockren. Jag skrattade iprincip genom hela filmen, eller "awade" en hel del. Haha, HAN ÄR SÅ SNYGG!! Damn, he can be my prince Charming <3... Iallafall, lyckad dag med Anita tycker jag. Har saknat henne så mycket. Tack honey.

Mamma är hemma :) ... Och det blir iallafall att fira nyår i Polen. Yes! Jag ville faktiskt det. Jag kommer iprincip inte vara där nästa sommar eftersom jag åker till USA istället, så nu blir det nyår med en frisk mamma i Polen. Vi åker den 27:e, eller 28:e och är tillbaka den 3:e... Så det är ingen lång vistelse. Helt lagom... Anledningen till att vi inte åker redan imorgon är för att vi väntar på att min älskade dator ska anlända... IIIHII! En helt rosa fin stor bärbar jävel, i love it.

Toffie och Guitarr Hero väntar... (som jag btw ÄÄÄÄÄGER fett mycket på), God fortsättning.


Betyder glansen i ditt öga att du trånar och längtar?
Eller är den ett rop efter ömhet?
Kanske är den helt enkelt en hinna av rädsla
av ensamhet och av trötthet?


Dan...

2007-12-24 @ 17:05:46
God jul in my ass.

ursäkta min bitterhet.
Någonting posetivt: Mamma fick vara hemma några timmar över jul.

Dan för dan...

2007-12-23 @ 20:23:48
Nu är det väl menat att jag ska skriva något inlägg om "åh kan inte julafton bara komma nu", "jag vill ha snö och julklappar" osv osv..  Men jag önskar bara jag slapp den jävla julafton idag. Jag ser inte fram emot den alls. Jag vill inte ha några jävla julklappar, eller någon mat... Det enda jag vill är att min mamma ska komma hem, hem från det jävla sjukhuset. Ja, det är sant. Min kära mamma ligger på sjukhus, har legat i 4dagar och kommer ligga där även över jul. Underbart va? Alla dessa traditioner med att hela familjen är samlad och äter middag, kollar på Kalle anka kl 15, öppna julklappar, allt det där får jag göra på ett sjukhus. Om ens det? Jag kommer förmodligen öppna julklapparna där men inget mer.. Min stackars mamma ska ligga hela dagen i säng, inte få äta någonting utan bara få såna där dropp grejer... Jag hatar jul, jag säger bara det. Alltid är det något som är skit på den dagen...


Idag tog jag igen för den sömn jag inte har fått de senaste veckorna. För två veckor sen var mamma i Stockholm, så då var vi och julhandlade redan tidigt på morgonen. Förra veckan var min käre far där och jag hade julshower hela helgen då jag var tvungen att gå upp 8 på morgonen. Och igår fick jag inte heller sova mycket, 3timmar, sedan upp kl tjugo i 7 för att ta tåget hem. Så idag sov jag från 23 igår kväll till 12 idag.. Helt underbaaart! Vaknade upp med mina kissemissar runt mig. Klockan 14 träffade jag mina älsklingar; Elin och Lovisa.. ELIN! ELIN ELIN ELIN ELIN! Min älskade gullegris som har varit i spanien i 5månader. ÄNTLIGEN fick jag träffa henne. Vi har räknat ner nu hela månaden.. och idag var dagen! Det var fan bättre än julafton.. Älskling, gud vad jag hade saknat henne. Så vi satte oss på nått sushi ställe (nej jag åt inte sushi) och pratade om allt som vi har missat... Allt hann inte sägas men mycket. Vi förflyttade oss till Fröken Olsson, (ofcourse) och fikade lite där med fler folk; Jonna, Amanda, Josefine och Tove. Det var riktigt mysigt.
Mycket kärlek till Lovisa och Elin<3 smack!

Imorgon är det jul och jag längtar inte det minsta.
Ska återgå till mina kisseungar Lukas och Toffie nu. Dom ser så gosiga ut.



image27
Smile like you mean it.

i'm going home

2007-12-22 @ 14:32:52
Så var jag här igen. I goa glada gråa dystra Göteborg. Det känns inte som att man har varit borta. Allt ser ut som vanligt, allt är som vanligt bara att det är en ny årstid och att jag har två söta kissekattungar här hemma nu. Lukas och Toffie, helt galna. Dom springer och gosar med mina fötter och ska söka uppmärksamhet hela tiden. Så söta!

Ja, dom senaste två veckorna har gått sjukt fort. Förra veckan hade vi terminsredovisningar, som gick helt okej faktiskt. Efter det var det helg och då hade jag föreställningar med Kühlers, som även dom gick as bra :) .. Det var verkligen skit roligt, och nu har Eva ringt mig och frågat om jag vill flytta upp ett steg (aboooow)..

Denna veckan har bara varit full utav julklappshandling och skolkonserter. De kära musikarna var riktigt duktiga. Jag fick dock en och en annan sneblick när jag skrek "André!!" ... Men jag kan ju inte bryta trenden och inte skrika? Julklappshandlingen har resulterat i att jag har 11,60 kvar på mitt konto. Oops!

Avslutningen igår var en hit! Verkligen. Camilla och Julia fick mig till tårar när de sjöng "Fix you" med coldplay. Sedan fick jag rysningar när skärmen sattes på och jag fick se SnyggJohan, Mattias, Torella och LH komma upp på den, iklädda svarta kostymer. Damn... man får följa dom från korridorens början, till caféytan då de bemöts av ett galet jubel. Inte minst jag var galen. LH som dansade och "sjöng", snyggJohan som spelade elgitarr, Torella på bas och Mattiiias bakom trummorna. Fyfan vad klockrent det var: "VI VILL HA LOV, LOV!". Vissa stunder älskar man bara skolan.

Efter den galna avslutningen i skolan, där jag, Jossan, Emma och Hanna sedan öppnade presenter, så gick jag, Emma, Jossan, Timmy och Paulina och fikade på chokladkoppen. Myspys. Däremot kände jag mig inte allt för bra för den förbannade förkylningen var fortfarande kvar. Jag och Timmy åkte hem och började röjja inför festen som skulle äga rum i Göteborgsnästet. Och fest blev det. Lite för mycket fest kanske. Oinbjudna gäster fick köras ut flertal gånger, folk hånglade hejvilt lite här och var, sedan fanns det två sötungar som Ariel och Sebastian som mest satt i ett hörn och tittade på. Fan vad rolig syn för dom ändå... NEJ HELVETE, ARIEL HAR FILMAT.... ångeeeest. Emma Brovall tog sig också till Mariatorget och det är vi tacksamma för. Vi sov mysigt tillsammans i ca 3timmar innan vi båda behövde gå upp och ta oss hem, En till norrtälje, och en till Göteborg.
Tack till alla som kom igår. Tack till mitt hjärtegull Timmy som stannade kvar idag och städade. <3 You're the best baby.

Saknar er stockholmare redan.


I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'

Kiss from a rose

2007-12-13 @ 20:34:13
Timmy: Är jag en player?

Nicole: Nej, du är desperat. Det är en annan sak




Jag och Timmy läser samma bok: No tears for queers. 
Hör ni? VI LÄSER EN BOK! ... Dessutom sträck läser vi den och jag är redan upp på sidan 235 efter bara 4dagars läsning. Det är rätt starkt utav mig. Boken handlar om Män, Homosexuella och Hatbrott. Starka, sanna berättelser som får en tårfylld efter första sidan. VÄRD ATT LÄSA!!!


Terminsredovisningen hade premiär idag. Det gick bra, riktigt bra faktiskt! Förutom baletten, men yeahyeah, jag hade skit kul iallafall :) Föreställningar även imorgon kl 13, 15 och 18.30. BE THERE!

I wanna be your all

2007-12-10 @ 22:20:05
Jag loggade in på lunarstorm för en gångs skulle och läste igenom alla mina blogg inlägg där... Så hittade jag ett som fick mig lite ledsen, men samtidigt glad.. Mitt inlägg som jag skrev några dagar innan avslutningen i 9an..


9C Lör 3 jun 2006 01:05 (Uppdaterad Sön 4 jun 2006 01:05) Övrigt, 48 läsare totalt


Tänk att 6år har gått..
Shit, 6år ?! .. Det känns som igår när jag gick in i klassrummet och alla vände sig om..
och så sa Monica till mig att sätta mig bredvid Andrea, som log och klappad på bänken bredvid sig.. Haha..
Minns ni när vi lekte Jörgen? Eller när vi spelade King, och alla bråkade om vem som hade rätt och fel? Minns ni när det blev gäng i 6an? Då det var Lisas gäng imot mitt gäng, och sen även det tredje gänget, Nergiz och dem!
Haha ja shit..
Minns ni hur alla var rädda för att gå på Eileens lektioner och behöva visa upp sin dans som man kämpat med hela kvällen med dagen innan? ^^,
Ja oj.. 6år.. Det har gått så jävla fort. Vi var ju nyss på det där lägret .. då i 6an.. när alla bråkade om i vilket sovrum killarna skulle vara i :D När vissa smög ut genom fönstret :D
Eller ååh, jag minns när vi skulle sova då! Elin låg bredvid mig och hade jätte hemlängtan <3
Och när vi började högtadiet, då alla hittade sminket, haha vissa gjorde sig iordning värsta mycket bara för att vara fina inför 9orna, som ändå bara såg dom som små jobbiga balettisar :D
och de andra som inte sminkade sig bara störde sig på att de som sminka sig kom försent hela tiden :)
och hur alla började bli mindre och mindre i gäng.. Alla lärde känna varandra på riktigt, och det blev en riktig gemenskap i klassen. Det var nog det bästa som hände under alla åren :)
HAHAHAHA minns ni Aurora? ^^, Henning är så bra på att härma henne. hahaha.
Jag skulle kunna hålla på i en evighet med dessa minnena. Det är så många..
9c, ni är verkligen det bästa som har hänt mig, ni har gjort mig till den personen jag är idag.
Det har varit bråk,intriger, gråt, bus, och en jääävla massa skratt.
Vi har verkligen haft dåliga dagar ibland, hur mycket tjaffs som helst, men när det väl kommer till sak så har vi sån jävla gemenskap. Alla ställer upp för alla. En för alla, alla för en.
6år... tänk att det lider mot sitt slut.Jag vill inte, det FÅR inte.
Några flyttar till stockholm,en ner till småland, andra går kvar här i göteborg fast i olika skolor, alla får antagligen nya vänner att skapa minnen med.
Men jag hoppas aldrig ni glömmer våran tid, 9c. Nu gäller det bara att njuta utav tiden vi har kvar. Balen, klassens dag.. Det kommer bli perfekt!
Jag älskar er :)
Tillsammans är vi oslagbara.

Gulligt va? ..

image26

the closer i get to you

2007-12-03 @ 22:59:57
Ännu en ny vecka är påbörjan. Förra vecan var lite kaotisk, känner ni igen det från ett tidigare inlägg kanske? ;P
    Fredagen började med roligaste idrottsdagen hittils. Till och med roligare än den gången vi spelade Laser dome! Klassen var på idrottshögskolan och hoppade trampolin. Jag var helt hyper och testade allt möjligt som jag inte trodde skulle våga. För en gångs skull var jag riktigt stolt över mig själv. Jag var faktiskt det! Jag klarade av att göra flickis helt själv på trampolinen och med lite pass utav Emma och Sanna vågade jag göra rondat flickis på matta. Helt underbart härligt att jag vågade! Varför slutade man gymnastiken för? ... 
    Efter idrottsdagen var det en snabbis att käka på burger king med älsklings Timmy för att sedan stå i Älvsjö i 2timmar, ute i kylan på en parkering. Men jag och Timmy  roade oss på lite olika sätt. Leka pingvin var ett utav sätten. Haha, kan man älska den killen mer eller? :)
    På kvällen var det fest hemma hos Timmyboy. Blandat folk var där och det var riktigt roligt! Jag vart lite för full ett tag där känner jag nu sådär i efterhand. Men jag klarade mig riktigt fint. Fick en såndär skön fylla då man är tillräckligt full för att ta hand om sig själv och ha kul. Lagom och bra.  Min loverboy Noak var också där, ÄNTLIGEN fick jag umgås lite med honom också. Det var så längesen.   
     Lördagen var en riktigt segis dag. Vi tog oss från Tumba runt 15-16tiden och åkte hem till Mariatorget. Jag och TImmy somnade i sängen ett tag ihop rullade på varandra. Haha myspojken. Runt 21tiden kom Kimp the pimp hem till oss och även Noak. Det blev filmkäll med filmerna Creep, Vänner för livet och Underbara älskade. Rktigt bra filmer, dock var väl inte Creep sådär asbra kanske men de andra två fick mig att gråta. Dessutom har jag bestämt mig för att gifta mig med Anastasios Soulis. Det är min man, och jag ska fan få honom.. Någon gång.
    Idag var det en sådär dag. Den var kass som fan under skolan. Jazzen gick skit, alla var skittrötta och det gjorde inte saken bättre att vissa beter sig som barnrumpor. Men men vad gör man? Jag orkade helt enkelt inte och det föll väl en tår lite då och då.. Mest för att jag var så sjukt trött, på skolan, på mig själv och på allt som händer runt om mig. Det slutade iallafall bättre när jag fått i mig lite mat och fick åka till Kühlers där alla är så jävla sköna. Bara släpper loss och kör liksom. Ingen har prestationsångest, ingen som tävlar om att stå längst fram, alla har bara kul, trots att vi repar samma sak om och om igen.

Vill ge en liten extra tanke åt min älskling Lovisa som repar just nu, och säkert är hur trött som helst. Sötnöt min, du är bäst. Systra mi! Älskar dig. Även min lillasyster Saga som sitter med magont och matteprov framför sig..<3


image25









Baby, can I hold you tonight?
Baby, if I told you the right words,
at the right time, you'd be mine?...