Byebye!

2011-08-10 @ 11:44:29

Fortsätt läsa på http://nicle.blogg.se !!!! :) ♥




TILL IWETTA: Ta bort denna då och lägg till nicle istället! ;)

nicle.blogg.se

2011-08-09 @ 12:42:38
Guapas. Just nu bloggar jag lite mer smått på http://nicle.blogg.se :) CHECK IT OUT!

9:e augusti 2011

2011-08-09 @ 08:55:11
Good morning. Sov väldigt oroligt inatt, eller jag vaknade ett par gånger och kunde inte somna om så fort. Så idag är jag lite sliten. Idag jobbar jag till 14.00 och klockan 15 ska jag förmodligen träffa Philippa en stund. Måste till banken också och fixa ett nytt bankomatkort. Fick förresten ett samtal från Gamleport i Göteborg - dom hade min plånbok! WIHOO! Får se om mitt kära presentkort ligger kvar. Antar att idioten insåg att mitt kort inte skulle fungera så dom slängde den där. :) Så nu har mamma hämtat min plånbok. Wie!

Förresten, funderar på att byta blogg till http://nicle.blogg.se - Vad tycker ni? Fortsätta här? Byta?

Bloggdesign

2011-08-08 @ 12:22:39
Hola guapas. Håller på för fullt att fixa en bloggdesign men får smått damp för mitt tålamod är inte långt just nu. Så om det ser för täääskigt ut ett tag till, då får ni stå ut :) Kanske blir det en helt ny blogg med ett helt nytt namn? ;) We'll see...

DAGENS YOUTUBE: Snape, Snape...

2011-08-08 @ 09:50:20
Bara för att jag har lite tråkigt så får ni en CATCHIG sång av Potter Puppet Pals. Alla har nog sett den och ni som inte har det, ni är efterblivna. Nä, skoja bara. Eller?


8:e augusti - Back 2 work

2011-08-08 @ 08:36:33
Tar livet av mig snart. FUCK vad trött jag är. Helt jävla sinnessjukt. Fick gå upp 06.30 idag för jag började jobba 08.00 och ska jobba till 17.00. 9timmars arbete alltså. Kul också att det är asvarmt och fint väder ute. FML!

Stackar Louie och Pancakes också som har varit fria i två månader och nu är inlåsta. :( Ska släppa ut som så fort jag kommer hem (Louie utomhus, Pancakes i lägenheten).

FML*2

2011-08-07 @ 11:22:49
Ehe, vänta nu. Som att fredagen inte kunde bli bättre med regn och allt, så snodde någon min plånbok sådär lagom på kvällen. Byebye ID-kort, bankomatkort (spärrat direkt efter att jag upptäckte att plånboken var försvunnen), presentkort på H&M ( :'( ) + kvitton. Sjukt onödigt eftersom dom inte kan ha nytta av något förutom presentkortet, om dom lyckas hitta det. Jaja. Vad ska man göra? Hade det iallafall jättetrevligt med Iwetta, Nergiz, Martina, Johanna, Martin och Oskar. Dock blev det kortvarigt. No money (eller ID) = No funny.

Idag åker jag hem till Stockholm, jag tar med mig mina små älsklingar som kommer bli SÅÅÅÅ ARGA för att dom inte får vara ute i friheten mer utan måste bli innedjur igen. Någon vacker dag ska jag köpa mig en lägenhet på bottenplan, med uteplats så båda mina älsklingar kan vara utomhus.

Igår bröt Jonathan förövrigt foten. LOL! Nä, men han skatade som vanligt och poff, så var den bruten. Fast den såg fasen inte bruten ut. Knappt svullen. Men han fick åka ambulans och sitta på sjukhuset till klockan 02 på natten. Alltså satt han där i 7timmar. Älskar vi inte Sveriges sjukvård?


FML

2011-08-05 @ 13:11:34
Vaknade klockan 6 imorse av att regnet slog mot mitt fönster. Det är fortfarande grått = inget sol och bad.

FML

Sola, sola, sola, sola, sola...

2011-08-04 @ 18:33:34
HEJ PÅ ER ALLESAMMANS! Kom hem igårmorse och mådde piss hela dagen. Hade knappt sovit eller ätit och hade rest i 24h. Blä. Så igår låg jag på soffan HELA dagen. Asgött! Idag däremot gick jag ner till stranden med min kusin Barteks flickvän (som är här tillsammans med Bartek som däremot jobbar hela dagarna så hon är uttråkad) och där mötte vi upp Iwetta, Martina och Emma. Dom gick dock efter typ en timme för dom skulle jobba, men vi låg kvar till 15.30 ungefär. Har ju bara fyra dagar på mig att jobba på brännan innan jag börjar jobba och jag har solat ungefär fyra gånger detta året. Hur deppigt som helst!! :( Har knappt fått någon färg alls. USCH! Och vid detta laget brukar jag vara jättebrun annars. BU på det.


Dramatiskt avslut på vistelsen.

2011-08-02 @ 01:55:29
Shit, vilken sjuk kväll. Haha, vilket avslut på min vistelse i Polen. Jag, Maciek och hans kusin Michal satt först i baren och drack lite, när vi gick och hämtade Macieks hund för att gå på en promenad innan jag gick hem. När vi hämtar hunden så släpper han den lös för det var ändå ingen trafik eller mågot folk. Men så sprang den till en grind där två schäfrar hundar var utsläppta på gården och dom hundarna skäller ALLTID. Så hans hund började skälla tillbaka på dom och dom högg lite efter varandra, men sen gick vi vidare. Maciek skojade lite högt om att hans hund skulle ätit upp dom båda och precis då hör vi någon som säger "Låt oss testa det då". Då är det hundarnas ägare som kommer ut och är fly förbannad för han tror att vi släppte hunden med mening. Att vi släppte den för att den skulle hoppa på hans hundar.

Vi fortsätter gå utan att säga något, när vi hör honom säga "Varför springer ni iväg?". Då vänder vi oss om och ser att han har något i handen, - ett jävla baseballrör. Han kommer snabbare mot oss och säger hela tiden något i stil med "Kom då, så får vi se om ni är så jävla tuffa". "Jag ska slå ihjäl dig och din hund" "Din jävla skitunge, jag ska visa dig hur vi gör här i Lipniki".  Snacka om att jag höll på att pissa ner mig, trots att jag är SLÄKT med mannen!!!! Visserligen ganska långt ifrån men ändå har vi haft släktmiddagar ihop liksom. IALLAFALL! Han går snabbare och snabbare mot Maciek som till slut får springa för livet med hunden eftersom gubben springer efter. Jag och Michal gick och letade efter Maciek och helt plötsligt börjar gubben jaga Michal istället. När han inte hann ikapp honom, vem fan tror ni han går mot då? Men jag tänker att det bästa är att inte springa därifrån, för mig skulle han nog ändå inte slå. Han började skälla på mig "Vet du vad klockan är?! Hur gammal är du egentligen?! Ska inte du sova nu?!" Jag ba "Mariusz (hans namn), det är jag! Elisabeths dotter, känner du inte igen mig? Jag är 21år... klockan är bara 12". Han ba Jaha Oj, kände inte igen dig! Ok, du har inte gjort mig något, det är dom andra två jag ska slå ihjäl.

Asså fattar ni?! Till slut fick vi dra hem till Maciek och gömma oss, sen kom polisen och ringde på... Maciek fick förhöras lite, men egentligen, det var ju inte vi som gjorde fel? Det var ju gubben som missuppfattade situationen pga en dum kommentar liksom. Men jag var fan livrädd ett tag. Tur att gubben var kort och tjock så att han inte hann ikapp dom.

Jaja, nu kom jag iallafall hem för en stund sen, killarna följde mig hem och förhoppningsvis kom dom hem hela,  utan intryckta huvuden. Så nu har jag packat och ska lägga mig och sova. Måste upp ca 7 imorgon för imorgon åker jag hem. :) Godnatt.