BLOGGRAPE

2010-01-31 @ 22:47:11
Jag avslutar kvällen med mitt allra första bloggrape. Den som idag blir rapad är:

Damla! (aka Dumle)



Damla är en turkisk tjej som gillar att äta tacos på första dejten och hennes allra bästa talang det är skridskoåkning. Hon brukar dock ganska ofta glömma att borsta tänderna så om det luktar när ni är i hennes närhet, fråga om hon vill ha ett tuggummi så brukar det bli bra igen. Det bästa med Damla det är att hon alltid är i tid, så man behöver aldrig oroa sig för att man ska behöva vänta. Hennes naturliga hårfärg är blondt men just nu satsar hon på blått. Och om ni inte tycker om att falla så borde ni inte springa i korridorer, Damlas fötter brukar väldigt ofta fälla folk vid dessa tillfällen. Damla är öppen för förslag och söker helst killar som är 160cm med blondt hår och hon tänder på tandställningar. För att ragga på Damla, titta då in på http://damla.blogg.se.


DAGENS NICOLE...

2010-01-31 @ 21:27:49
Dagens humör: Massa gråtande, men också lättnad
Dagens måste ha: Philip
Dagens person: Lovisa, för att hon alltid finns vid min sida vart hon än befinner sig.
Dagens oufit: Dark. Svart tubklänning, svarta leggins, svart kofta. Ingenting från Sverige.
Dagens ska göra: Kolla på A lot like love, duscha, sova
Dagens borde: Ingenting faktiskt.
Dagens frisyr: Håret plattat, men uppsatt i en hästsvans
Dagens låt: Pink - Please don't leave me
Dagens längtan: Karl och Knut nästa helg
Dagens beroende: Coca cola
Dagens roligaste: Blåsningen


Ja, just nu kollar jag på A lot like love. Börjar bli riktigt trött, men ska se hur länge jag håller ut. Imorgon är det dags för skola igen. Börjar med jazz för Carlsson och sedan är det någonting för Adena. Alla kommer väl prata om Streetstar imorgon, som jag missade. Suck. Hatar att inte ha pengar. På onsdag har jag äääääntligen tvätttid! ÅÅH reena kläder. Så skönt!! Dessutom försöker Damla få med mig på skridskoåkning... Haha, om det blir några plusgrader så kanske. Annars håller jag mig inomhus! ;)




COCA COLA - VÄRLDENS GODASTE DRYCK

2010-01-31 @ 19:35:55

Visst finns det väl inget bättre än Coca cola? Jag fick precis en uppenbarelse att Coca cola gör mig alltid glad. Alltid! Nu sitter jag framför tvn, kollar på reprisen av Project Runway, har gjort mig en jättegod middag nämligen makaroner med en svamp och skinksås, samt en god salladsmix med en jättegod tzatsiki liknande dressing. Men inget av detta skulle vara någonting utan colan. Ah! Nu njuter jag!

Någon som inte håller med?... Tänkte väl ;)


WHEN YOU LOVE SOMEONE

2010-01-31 @ 17:22:26

Viktigt att komma ihåg:
Ta vara på det ni har. Ta aldrig någonting för givet.
Ta aldrig någon för givet.
Men glöm inte heller bort att du är den viktigaste personen i ditt liv.
 Det gäller att kompromissa.


(och nej, ingenting har hänt så don't ask!)


LAAAZZZYY DAAYYZZ

2010-01-30 @ 21:07:59
Det blev ingen skridskoåkning, det var ju så jävla kallt. En arg fika blev det däremot... Vi båda var på dåligt humör så ingen av oss pratade, utan vi drack våra varma choklader och åkte sedan hem till mig. Jag har nu hittat både tvättstugan och källaren (YEY!) så imorgon blir det att sätta upp tvätttid samt packa ner skiten jag har i källaren. SKÖNT! Just nu ligger jag framför tvn och kollar på 2 ½ men, medan Philip städar (<3). Gud vad lat jag är. Enda gången jag har rest mig från soffan ikväll var när jag blev så sugen på coca cola att jag behövde gå till affären och köpa en.

Sjukt skönt att bara ligga här i soffan och inte göra någonting, speciellt efter den här sjukt jobbiga veckan. Tror att nästan alla i klassen har mått dåligt denna veckan. Helt slutkörda, utpumpade och psykiskt trötta. Det var verkligen på tiden att det blev helg.

Imorgon ville jag dra och kolla på Street star (en street dans tävling, jättekänd) med massa från klassen och Lovisa... Men jag tror faktiskt jag måste hoppa den pga min dåliga ekonomi. Speciellt om jag vill kunna gå på Karl och Knuts klasser nästa vecka. Japp, ni såg rätt! Karl och Knut är tillbaka över helgen! Har längtat sjukt mycket!!! Ska bli riktigt kul. Hoppas jag får med mig Philippa på någon klass också :)



Mina små sötnosar somnade tillsammans tidigare i eftermiddag.
Kanske inte bara min klass som behövde helg.


BAD ROMANCE

2010-01-30 @ 13:12:07
Ja nu är det äntligen lördag! Gårdagen var sjukt mysig verkligen. Vi var några stycken som stannade kvar efter skolan i några timmar och tog massa dansbilder (lägger upp sen). Jätteroligt faktiskt. Efter det drog jag och Philippa hem till mig och började förbereda taco-middag. En stund senare kom Jackie med massa god läsk och någon halv timme efter det kom även Philip med sitt glada humör. Vi fyra hade en riktigt trevlig kväll med "Lika par leka bäst" spel, tacos, skvaller och skratt. Tjejerna drog hem vid 23 tiden eftersom saltsjöbanan suger, men Philip stannade kvar.

Idag är planen för mig att hitta min jävla tvättstuga samt källare, sedan åka in till stan och möta baby som har jobbat hela morgonen. Vi ska förmodligen åka skridskor och fika. Dessutom har jag turen att han sover här en natt till! Wiie!

Hoppas ni får en trevlig dag. Önska mig lycka till i mitt tvättstugeletande...


GOOD MORNING BITCHES

2010-01-30 @ 11:33:17
Tja! Står här och kör lite morgongympa...



Vi hörs senare när jag vaknat till lite...


DET BÖRJAR SE BRA UT

2010-01-28 @ 22:32:01

Sången idag gick väl bra. Förutom att jag var nära på att svimma (nej inte pga nervositet för som sagt så bli jag oftast inte nervös). Jag vet inte vad det berodde på, för jag kände likadant senare unde jazzdansen också. Cicci i gruppen sa att det kanske beror på lågt blodtryck. Ja, något fel är det ju. Eftermiddagen spenderades i skolan, då jag, Angelica och Philippa va alldeles för lata för att röra på oss. Men nä jag väl orkat resa på aslet så åkte jag och mötte upp min sötnos på stan.

När jag kom hem så såg jag iallafall att tapetseringen äntligen var klar. Dock så är jag fruktansvärt irriterad eftersom de har tagit ner massa grejer utan att sätta tillbaka dom sedan. Som till exempel lampan. Jag stod och kämpade på en stol i en halvtimme för att få upp den igen och med min längd var det fan inte lätt. De har även tagit ut ett kontakt uttag och inte lyckats sätta tillbaka den utan lämnar mig en lapp om att de ska säga till Stena Fastigheter att fixa det. Det lär ju inte hända inom snar framtid... Men men. Så nu unde kvällen har jag försökt få ihop sovrummet så det ser okej ut. Här har ni lite bilder:


Före...


Efter... :)


I CAN BE SOO MEAN WHEN I WANNA BE

2010-01-28 @ 08:00:10
Godmorgon. Uppe med tuppen och ska alldeles stax dra mig mot skolan. Börjar ju klockan 9 idag eftersom vi har sång på morgonen. Idag ska vi för första gången sjunga en hel fucking vers helt själva... Inte okej. Innan har vi typ sjungt en mening var, eller kört mer men då är vi två och två. Jag safar och kör en låt som vi har sjungt i 100år nu: "please don't leave me".

I eftermiddag ska jag tydligen på någon klassisk konsert med Philip. Han har sjukt tråkiga påhitt nu för tiden, suck.

ciao.




Förresten, ska armen se ut såhär efter blodprov?


DUM DUMMARE... MEN DENNA BRUDEN ÄR DUMMAST!

2010-01-27 @ 22:48:57

HAHAHAHA! Gick in på tjuvlyssnat.se för första gången på länge... och hittade det ROLIGASTE på väldigt länge. HAHA fyfan, vad dumma människor är.


DISASTER DATE

2010-01-27 @ 21:49:41
HAHA! Så jävla kul! Ligger här i soffan och kollar på Disaster Date som går på MTV. Programmet går ut på att folk har blivit ihop fixade med någon kille/tjej och deras dejt har varit sjukt dålig. Så nu hämnas kompisen genom att utsätta ihopsättaren för samma medicin. De ska dejta en kille eller tjej som är skådespelare utan att de vet om det. Skådespelaren har fått reda på alla saker som sin dejt stör sig på och spelar på det extra mycket. Till exempel nyss så var det en tjej som hata paranoida killar. Så skådespelaren som hon dejtade satt och berättade om hur försiktig han är med allt, han duckade så fort han hörde ett flygplan utifall det skulle störta ner i restaurangen osv. Haha. Sjukt kul!



Nu ska jag börja bädda för mig här i soffan eftersom idioterna som skulle tapetserat bara har latat sig hela dagen, så jag har inte plats med sängen någonstans. Dessutom gör min arm galet ont fortfarande. Bläää..

ONSDAG

2010-01-27 @ 19:59:37

Hallo gullisar. Jag var knappt hemma någonting igår så jag hann inte skriva någonting om dagen. Kan berätta lite snabbt att jag först var på vårdcentralen och fick lite recept utskrivna på krämer (som jag hela tiden glömmer hämta ut på apoteket stupid!!) för min hud som har börjat få några slags exem på armarna. Jättekonstigt. Jag har dessutom fått något som liknar nässelutslag som jag förmodligen har fått från något jag har ätit. Blev tillbaka kallad till idag för att ta blodprov. Igår hade vi även Jazz med Emilio och sedan balett med Hanna. Då jag mådde dåligt både psykiskt och trött fysiskt så valde jag att sitta ner på baletten. På kvällen var jag med min älskling och vi åkte in till Nybrokajen för att se på Estetiskas föreställning. Jag var väldigt besviken faktiskt... Det kändes som att det inte alls var samma nivå som tidigare år.. Som att ingen hade lagt någon fantasi i föreställningen. Danserna var 90% moderna vilket också blev långtråkigt... Men men. Det var ju bra ändå, men hade hoppats på mer. Resten av kvällen myste jag med älsklingen för första gången på länge.

Idag var jag som sagt för att ta blodprov. Såklart... så svimmade jag mitt under blodprovet. Jag vet verkligen inte vad som har gjort mig så känslig, för nu har jag svimmat 3ggr på ett halvår. Innan dess svimmade jag aldrig. Så pga det så tog jag det väldigt lungt idag. Andra lektionen så la jag mig och sov i soffan i vårat lilla rum som vi har. Fruktansvärt trött var jag. Men när jag vaknade så var jag ändå ganska pigg igen så jag följde med Wanda, Kristin och Evelyn (tjejer på dansen) att fika.

Nu ligger jag här i soffan, irriterad som fan, eftersom att idag kom några och skulle tapetsera om mitt rum. Det enda dom har gjort är att spackla på typ 4ställen i rummet och lämnat resten. Vilket betyder att dom kommer tillbaka imorgon bitti och väcker mig igen.. och att jag kommer behöva sova på soffan eftersom mitt sovrum måste vara tomt... Suck.

Intresseklubben antecknar ännu en gång. Puss på er.


CAUSE YOU HAD A BAD DAY

2010-01-25 @ 23:19:02
Jävla f*tt nylle. Skrev ett långt inlägg som försvann. Perfekt avslut på en värdelös dag.

Imorgon vårdcentral, jazz m Emilio, balett m Hanna och på kvällen nybrokaj. Yey.
Hejdå.

DAGENS...

2010-01-25 @ 18:31:51

2010/01/25
Dagens humör: Blandat. Ledsen, bitter och ganska glad också.
Dagens måste ha: Sömn
Dagens person: Natalie. För hon ringde mig och påminde mig om mina underbara klipp från 9:an.
Dagens oufit: Fotbolls mjukisar och min randiga långarmade tröja från Carlings. (Alltså tränings kläder)
Dagens ska göra: Möta upp min älskling som kommer hem från Milano <3
Dagens borde: Oj... Jag vet inte.. Plocka ihop sovrummet kanske eftersom de ska "renovera" rummet på onsdag.
Dagens frisyr: Hästsvans med snelugg
Dagens låt: Rabbit - Matt Duke
Dagens längtan:
Philips kramar.
Dagens beroende: TV:n
Dagens roligaste: Mina filmer


Nicole första terminen årsk 1 på gymnasiet


TIDEN DÅ DET FANNS RÄTT OCH FEL

2010-01-25 @ 16:05:56
Här har vi ett klipp från den gamla goda tiden. Då det bara fanns rätt och fel och inte massa hitta på hit och dit. Du gjorde det dom delade ut och det du strävade efter var att göra rätt. Då mådde man bra, då kände man sig bäst. För då såg det ju bra ut. Det var inte massa hitta på och hela tiden behöva vara rädd för hur det såg ut.

Detta är en modern koreografi som vi gjorde på Göteborgs operan vt i 9an. Koreografen var Dan Offerlind och dansarna är Jag, Angelica Andersson, Lira Karamechic och Henrietta Wallberg. Jag är i uppe i hörnet till vänster av oss fyra. Dock blev filmen väldigt mörk på Youtube tyvärr.


Bäst.


VECKA 2 PÅ BASE23

2010-01-25 @ 14:58:44
Det är bara andra veckan på Base och redan idag började min svacka. Med det menar jag att det har inte ens hunnit gå två veckor och redan mår jag dåligt och har dåligt självförtroende. Första lektionen gick bra, jag hade kul, jag kände mig bra. Men andra lektionen så hade vi House. Och i vanliga fall brukar jag tycka att House är helt okej och ändå ganska lätt att följa efter... Men idag hade vi Adena och för mig var allt sjukt ologiskt och allt var typ freestyle. Jag hatar freestyle. Det är det värsta jag vet. När jag ska improvisera i en stil som jag knappt kan ett enda steg i. "Men asså House har typ inga regler... Det är bara att dansa och ha kul"... Ja men okej, så det är okej att jag kör dubbel pirruetter och en fet kick i huvudet på mig själv och fortfarande kalla mig House dansare bara för att det är house musik? Knappast. Visst det handlar sjukt mycket om inställning och de flesta gångerna när det gäller House så har jag bra inställning, men ser fortfarande ut som en vandande pinne som hoppa upp och ner. Samma sak med hiphop. Jag har redan nu ångest över torsdag för att vi ska ha hiphop då. Det gick så jävla fort fram idag och det värsta var att de flesta i gruppen snappade upp det bra som fan. Jag stod där och ba... What?!?!?!!?!!?! Jag såg helt seriöst ut som en steppande ballerina... Och det är inte vackert. Suck...

Sorry för agroinlägg men behövde det. Vad fan ska man göra liksom? Jag höll på att börja lipa så jag var tvungen att sätta mig ner för att inte göra det. Inte okej...


Så här känner jag mig nu.


TVÅ FILMER TILL

2010-01-24 @ 22:47:41

Hann lägga upp två filmer till på Youtube. En film som vi skulle visat upp på julavslutningen i 9an, men det blev aldrig av tyvärr.  Och en film är från Valborg 2006. Så himla roliga klipp verkligen. Dock börjar båda filmerna med samma låt, haha. Det är en bra effektmusik så ;)


Så här söta var vi i 9an.


Världens bästa Valborg med världens bästa folk. Älska Anita i detta! <3