ROAD TRIP

2009-07-21 @ 19:11:41
Japp, mamma bestämde sig för att vi ska åka idag och förmodligen övernatta hos några släktingar då vi är framme sent ikväll. Skriver mer när jag har fått internet igen!

PUSS!


WHEN I RULE THE WORLD

2009-07-21 @ 18:39:13
Dagens låt
: Over and Over - Hot chip
Dagens frisyr: Slarvig knut som inte håller alls
Dagens smink: Ingenting alls
Dagens klädsel: Kjol, linne och gladiatorskor
Dagens händelse: Philip opereras
Dagens planer: Packa klart och kanske åka
Dagens vill: Krama om Philip
Dagens drog: Mobiltelefonen
Dagens tråkigaste: Lipniki
Dagens finaste: Philip
Dagens köp: Fanta
Dagens mat: Schabowy (fläskfilé typ), potatis, salad
Dagens mående: Oroligt



Linne - Cheap monday
Kjol - H&M
Skor - "New Yorker"




MUST GO ON

2009-07-21 @ 14:06:12

Jag efterlyser mitt kära "Nicole + Philip" halsband.
Tappades bort för ca 3veckor sen vid Sköndalssjön.
Det står "Nicole + Philip" på ena sidan
och "11/10-08" på andra.
PUSS

TOO TIRED TO GIVE A F*CK

2009-07-21 @ 11:21:26
Vaknade ganska tidigt idag, för att vara jag. Klockan tio slog jag upp ögonen och såg att mobilen blinkade:
"Jag ska till kirurgen nu. Ska opereras."


Fanfanfan! Min mamma vill redan åka till honom (ca 7timmar härifrån med bil). Jag känner verkligen också att jag behöver vara där och hålla hans hand, klappa hans hår, hämta allt han behöver... Åh! Dumma dumma blindtarm.

Iallafall... Så eftermiddag, eller imorgon bitti bär det förmodligen av till Pobierowo/Gryfice som stället heter. Är verkligen jätteorolig. Man har ju hört hur operationer har gått snett och att det har ledit till olika skador, eller till och med dödsfall. Så nu borde jag gå upp, duscha, äta frukost och förbereda någon form av packning utifall det blir så att vi åker.


BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

2009-07-21 @ 01:12:05

Då min älskling ligger på sjukhus behövde jag något som fick mig att sluta oroa mig och få mig att tänka på annat. Passande så kommer min kompis, Daniel, till cafét just då och ber mig följa med honom och några till ut och hänga på skolgården. Lame, I know, men det var faktiskt skönt att sitta och tjöta med dom lite. Jag brukar inte vara så pratglad mot dom annars då jag har svårt för språket. Men när jag är så illa tvungen, som jag var idag, så är det faktiskt kul att prata med dom. Men nu blev jag för trött och ska strax lägga mig och kolla på OC tills jag somnar, som vanligt.

Som jag tidigare berättade så var jag, mammi och Jontosh på snat förut. Förutom simkortet så impuls köpte jag mig även en jättesöt tubklänning. Lila leopard mönstrad är den och har ett svart bälte i midjan. Jag kan dock inte bestämma mig:
Med, eller utan skärp?


(Webcamen bestämde sig för att vara världens sämsta ikväll)

I FALL AT YOUR FEET

2009-07-20 @ 22:43:15
Kväll. Denna dagen har varit väldigt omtumlande. Jag, mamma och lillebror åker in till stan för att jag ska köpa mig mitt polska simkort. Efter att ha gått runt i olika telefoni affärer lyckades vi tillslut hitta en affär som sålde just "Play fesh", det som Philip bad mig om. Med en gång smsar jag Philip. Som svar får jag:
"Jag är på sjukan. Jag smsar dig när jag är hemma, ingen fara. Älskar dig mest."
*hjärtat stannar* VARFÖR FAN ÄR DU DÄR?!

Tydligen har Philip blivit matförgiftad på en restaurang, vilket sedan har spridit sig till blindtarmen och förmodligen gett blindtarmen någon slags inflamation. Imorgon bitti får vi veta om han behöver opereras. Vi satt sedan hemma hos en släkting, ringde till sjukhuset, ringde till Philip, fram och tillbaka och diskuterade. Mamma vill reda nu ikväll åka till Philip, men bestämde sig till slut för att vänta tills imorgon. Hemma hos släktingarna satt de och berättade historier om folk som har dött av att blindtarmen spricker. Tack! Precis vad en flickvän till en person med blindtarms-problem vill höra! Sitter nu och ber till gud att hjärtat mitt inte mår allt för dåligt och att han inte har allt för ont i magen och att barnsägen han ligger i inte är allt för obekväm (de har lagt stackaren på barnavdelningen och i Polen innebär det små sängar så han är för lång för den). Usch! Vill bara vara hos min älskling och sitta med honom hela natten om det så skulle behövas. Sa ju att han borde stannat här hos mig!


REALLY CLOSE TONIGHT

2009-07-20 @ 13:22:28
God förmiddag. Jag blir så frustrerad. Jag bor i ett hus, som just nu är fyllt med... 7personer, men ändå har jag ingenting att göra. Gick ut till mamma som grejar i poolen med min kusin, ingen respons där. Så då gick jag till cafét där min moster och hon som jobbar där satt och pratade. Men till slut dog konversationerna ut där också så det blev sådär pinsamt tyst.. Så då kallade jag mig in till köket där mormor och min morbror satt och dom märkte nog inte ens att jag gick in och satte mig där. Istället gick jag upp till lillebror som sitter vid datorn och pratar med sin flickvän. Och eftersom han pratade med sin flickvän så var inte jag särskilt välkommen där heller. Det ledde mig ännu en gång in till mitt rum och en massa OC tittande. JAG VILL INTE VARA HÄR LÄNGRE! Önskar att åtminstone Philip kunde vara här med mig och hitta på en massa bus.

Anyway... Clothes of the day: Bondestil (sitter ju som sagt i en by)
Jeans - Diverse clothes (köpta i Polen)
Vitt linne - H&M
Rosa "skjorttopp" - H&M
Skor - New Yorker (Köpta i Polen)


I JUST WANT TO BE WITH YOU

2009-07-19 @ 23:39:06
Avslutar dagen med en godatt visa. En ny favorit låt: The river flows in you.
Tillägnad Therese J. Rojo, hennes vänner och familj.




Saknar dig Philip <3

BIG CITY LIFE

2009-07-19 @ 21:08:23
Tillbaka i byn. Har bytt om och ska dra ner till cafét för att utöka min vänskapskrets... Eller hänga med min kusin och min lillebror. Patetiskt... Min lillebror har fler att hänga med här än vad jag har. Vart är världen på väg?

Anyhow... Klädsel för kvällen:

Jeans - Samma som tidigare, Cheap monday
Blått linne - H&M
Min älskade vackra rosa jacka - JC
Skor - Från den polska (?) affären "New Yorker"


RIDE THAT THING

2009-07-19 @ 18:15:25
Sitter nu hemma hos nagra slaktingar. Har tagit beslag pa lillkusinens laptop. Min kusin, 10ar gammal, fick en 7.000kr lap top av varan mormor pa sin konfirmation (i polen konfirmerar man sig vid 9ars alder, typ). Det ar ingen dalig lap top. Den ar fortmodligen battre an min, eftersom den var dyrast i hela dator affaren... Jag har faktiskt aldrig fatt nagot av mormor, vilket jag forstod tidigare eftersom hon har sa manga barnbarn. Men nu far jag veta att varje jul som vi alla firar tillsammans sa lagger hon en enda julklapp under julgranen och det ar till lillkusinen som fick lap topen. F*cked up!

Har suttit har och forsokt hitta nagon lagenhet att bo i till hosten. Vill inte tranga mig pa Philip och hans mamma, men tyvarr verkar det bli sa da jag star nr25 i bostads ko... Ska be mamma ringa bostadsformedlingen och prata med dom, for sa svart borde det val inte vara att hitta en liten etta nagonstans i fororten?...

I NEED YOU BOO

2009-07-19 @ 15:25:34

Dagar som denna saknar jag verkligen mina flickor. Nu var det allt för länge sedan jag träffade er!

MISS YOU GIRLS!



I AM SMALL

2009-07-19 @ 13:06:30
Hehe, hehe... he... Blev ingen kyrka för mig. Såklart. Jag orkade inte ta mig upp när klockan slog 10, uta rullade runt i sängen i ytterligare 40min tills jag gick upp och åt frukost. Vädret är inte på min sida idag heller. Molnigt, sol ibland, kallt, ibland varmt. Kan vädret bara bestämma sig, så det blir enklare för mig att välja kläder?! Och snälla, kan vädret bestämma sig för att vara på min sida?

Jag hoppas att denna dagen bjuder på mer roligheter än vad gårdagen gjorde. Annars hoppar jag nog från balkongen för att skapa lite spänning i mitt liv...

Kläderna jag till slut valde blev:
Jeans - Cheap monday
T-shirt - Bik Bok
 


Hår: ... "Orkar inte bry mig så jag lockar det och rufsar till det"
 
Bilden till höger: Tillägnad Lovisa Lund bara för att jag saknar henne så mycket.

RELEASE ME

2009-07-18 @ 22:50:35
Helt sjukt vad tråkigt man kan ha det! JAG DÖÖÖÖÖR!

Idag hade jag så tråkigt, att jag åkte med mamma och min morbror till en affär där de handlar saker till Cafét och till hotellet. En timmes bilfärd, hunda runt efter dom i 1 ½ timme... seda hem. Förstår ni då hur tråkigt jag hade haft det hemma? Och såklart var allt stängt sedan när jag väl ville köpa mig mitt simkort till mobilen. Typiskt. Anyway. Vi kom hem, käkade, jag spelade lite biljard med kusinen. Sedan har jag suttit i cafét tills nu och kollat på vollyboll på tvn. Sinnessjukt tråkig dag. JAG SAKNAR PHILIP!


Dag: Leggins fr. Gina tricot, vitt linne fr. H&M, Blå skjorta Philips, Gladiator skor fr. affär i Polen "New Yorker"


Eftermiddag/Kväll: Vitt linne instoppat fr. Cheap monday, Blåa chinos fr. Bikbok, Svarta ballerina skor fr. ?


Kväll/Natt: MIN NYA ROA BETTY BOOP PYAMAS! <3

Får se hur länge jag är uppe nu. Ska ju till kyrkan klockan 11 imorgon bitti.. SEE YAA!

can you feel life?

2009-07-18 @ 12:32:32
Uppe med tuppen, nej inte jag iallafall. Vaknade vid halv 11 tiden och har fortfarande inte rört mig från mitt rum än. Har tagit mig en skön dusch, kollat på OC och nu ska jag ner för att äta frukost.


Ibland är det bra att ha en pojkvän som lämnar kläder. Älskar hans skjortor! Dessutom luktar dom som honom. <3
Saknar dig mitt hjärta.

XOXO

i was soo high

2009-07-18 @ 01:08:08
Efter en onödig promenad och en massa dödtids bloggläsande så känns det som att det är dags att nana nu. Imorgon ska jag försöka få mamma att åka med mig någonstans där man kan köpa simkort till mobilen så jag kan börja smsa gratis till Philip, istället för att betala typ 5kr för varje sms... Om det är fint väder så ska jag såklart sola och doppa mig lite i basängen.

Så länge bjuder jag på lite bilder från vistelsen i byn som har varit än så länge!

 

 


God natt.

something sweet

2009-07-17 @ 23:21:50
Tjuhu, vad långsamt dagen har gått idag. Känns som att jag har varit vaken i 100år och inte gjort någonting.

Det blev solning i ett par timmar, tror dock inte det hjälpte eftersom mi hy är så f*cked up just nu att jag behöver skrubba. Inte ok. Efter det la jag mig framför datorn en stund, så blev det en lite längre stund... och lite längre, då jag inte kunde sluta läsa om Therese Johansson Rojo. Den 15åriga tjejen som för lite över en månad sen blev mördad i Stureby utav två skolkompisar efter ett svartsjuke drama. Vad jag har förstått av allt jag läst så var det någon slags manipulering från en flickvän till en pojkvän. Therese hade flirtat med killen, vilket gjorde flickvännen förbannad och ska, enligt det jag har läst, sagt åt sin pojkvän typ "Om du älskar mig så dödar du henne". Typ. Inte exakt, men det är så jag har tolkat det. Och trots att detta känns som att det händer varje dag, vilket det gör, så kan jag inte sluta tänka på just denna händelsen. Jag vet inte vad det är, men just denna händelsen tar på mig så sjukt hårt. Jag har suttit och läst hennes vänners bloggar, hennes blogg... och allt känns så overkligt. För hon var en helt vanlig tonåring, som såg fram emot gymnasiet, bloggade precis som vem som helst, var på fest och blir sedan strypt av en skolkompis när hon ska ut och "kissa" i skogen. Sjukt. Det som är ännu mer sjukt är att de två 16åringarna får endast MAX 4års ungdoms vård. Hoho! KoKO! Vet ni varför? För dom är bara 16.... Kiss my ass. Fan, det vore en sak om de var, låt oss säga... 9-10år. Man är dum då. Men KOM IGEN. 16år... Vad fan, jag flyttade hemifrån när jag var 16. Man vet precis vad man gör, man är mycket väl medveten om sina beslut. Så att dom där två inte får lika mycket som Therese liv var värt, är för mig heeeelt sjukt. Sveriges jävla domar är helt ute och cyklar. Hade de här två bott i USA och gjort samma sak, hade de inte kommit ut förrän de var åtminsone 30bast. Skäms för Sverige!

Ni kan läsa Therese blogg här
Minnes bloggen kan ni läsa här
och en av hennes bästa vänners blogg hittar ni här

Jag vet inte vad jag skulle ta vägen om något sådant skulle hända någon av mina vänner. Det låg jag och tänkte på i natt...  Typ "Tänk om det skulle hända Lovisa"..*PEPPAR PEPPAR*. Jag skulle börja gräva min egna grav och gömma mig i den. Fy fan.


r.i.p

lollipop

2009-07-17 @ 12:24:49

Dags att gå ut i solen nu i min alldeles för dyra, men OH så underbart perfekta nya bikini. Seriöst, ingen kan slå den.


Have a good one!