baby i'm a superstar.

Oj vad dålig jag har blivit på att skriva. Har inte haft ork att skriva på datorn, bara läsa.
  Lite olika saker har hänt, bl.a har min älskling Timmy fyllt 18, Grattis <3 Vi hade ett litet kalas för honom förra lördagen med balonger, tårta och färgglada sugrör. I tisdags var det fest, ja mitt i veckan. Rytmus hade studiedag tisdag-onsdag så vår gullNoak bjöd med oss på fest vid Brommaplan. Det var riktigt roligt och vi kom hem runt 5 på morgonen. Somnade runt 6 och sedan upp kl 9 till skolan. Vi var fortfarande berusade, vilket gjorde jazzlektionens början riktigt rolig. Blev grinigare ju längre tiden gick för man började må illa och bli bakis men jag klarade av hela lektionen iallafall.
   Jag har börjar dansa balett för Laszlo, en ungersk balettlärare som undervisar på svenska balett skolan. Han har nämligen egna kurser ute i solna som folk som inte går på balettskolan kan ta. Jag tycker så mycket om Laszlo för han påminner mig så mycket om min gamla balettlärare från Göteborg, Hector. MMMH! Han slår mig, han säger att jag ser ut som en stel pinne, han tvingar mig visa övningar som jag gör fel på själv inför gruppen, han skrivker och nyper mig. DET ÄR SÅ EN BALETTLEKTION SKA VARA! Man ska plågas och man ska ta allt med en nypa salt. Åh det är så härligt att få dansa en RIKTIGT balettlektion igen.. har saknat det. 
   I allmänhet vill jag säga Kuk i Produktionerna för det suger hårt, att jag är bäst för att jag klarar av en sak (ni som känner mig vet vad jag menar) och att Lovisa Lund är en sexig gris. Även att Paulina är snygg när hon sover. Och förresten så var jag i Åkersberga igår hos Greken med Lovisa, Paulina och Noak.. Och så var Oskar också där. Det var typ mysigt även om vi kom dit kl 1 på natten..

Snart kommer Andi och Noak hit och ska äta pizza med mig.


I party like a rockstar
Look like a moviestar
play like an allstar
fuck like a pornstar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback